View Full Version : Малко приятелски съвети :) за една любовна история
galenata
01-05-2009, 18:34
Здравейте на всички... реших да споделя проблема си с вас :) Значии... аз съм едно нормална тиинейджърка,често получавам комплименти за външния си вид,полагам много грижи за него...Нито съм сдухана,нито съм грозна,нито дебела..Често илизам с приятели,но много рядко момчетата се осмеляват да ме поканят на среща...Имам чувството,че ги респектирам прекалено много,но аз не съм виновна,просто съм малко по-дръпната,ако щете надута.И точно,когато намерих подходящия човек вс се обърка :( История ми с него започна на една екскурзия,спахме и след това тръгнахме.Ходихме известно време и ми беше много хубаво,както и на него.Но аз все се дърпам,тръгнем ли да го правим,не че не искам просто се отдръпвам...аз съм си такава,но явно на него това не му харесва.... Дойде ли да ем целува се дърпам,по-недостъпна ли сиакм да изглеждам ен знам... И в крайна сметка преценихме,че трябва да скъсаме.Но ние сме в ендо училище и се виждаме всеки ден .. и се чудя дали има смисъл да опитаме пак,като променя държанието си или няма смисъл ..
ами,може би трябва малко да си промениш държанието.....сама прецени....
evelinka1122
01-05-2009, 18:40
по-спокойно момчетата не хапят... отпусни се... мисля че няма да сгрешиш, но внимавай! преди да се доверяваш, първо добре опознай човека до себе си, защото има опасност да се втурнеш напред с главата да удариш на камък и тогава хептен да се дърпаш, да се затвориш в себе си и прочие..... просто стъпка по стъпка всичко ще си дойде на мястото :)
Xoxoxo..... това,че нито си ''грозна,дебела......'' и тем подобни ,абсоютно нищо не значи.Може да си дебела,грозна...но ако се държиш естествено и си добра всики ще те харесат и пак ще имаш много приятели.....и всички ще те обичат.Според мен има смисъл да се бориш за мечтата си....
Чудно ми е........защо всички почвате с изразът '' нито съм грозна/грозезн..дебл/а''.... това ли е ай-важното според вас?Външният вид.....много грешите,че ,ако изглеждате идално от до е гаранция всички да ви харесат и обичаt...ако е така никой от толкото много известни и световни личности нямаше да има нещастен живот и да е сам/а.
galenata
01-05-2009, 18:46
Ами знам,че не хапят.Но просто имам чувството,че коагто покажа някому чувства той ще се възползва едва ли ен от тях и за това предпочитам да крия вътре в себе си и за пред другите да съм Леденета кралица.И за това сега се колебая дали да преглътна гордостта си и да го потърся,при положение,че ще опитам да променя някой неща от характера си,защото наистина си залужава.Не го търсех,защото мсилех,че ще му досадя...Не му звънях и пишех по същата причина.Оставях всичко в негови ръце и може би това ми е грешката.
galenata
01-05-2009, 18:49
Xoxoxo..... това,че нито си ''грозна,дебела......'' и тем подобни ,абсоютно нищо не значи.Може да си дебела,грозна...но ако се държиш естествено и си добра всики ще те харесат и пак ще имаш много приятели.....и всички ще те обичат.Според мен има смисъл да се бориш за мечтата си....
Чудно ми е........защо всички почвате с изразът '' нито съм грозна/грозезн..дебл/а''.... това ли е ай-важното според вас?Външният вид.....много грешите,че ,ако изглеждате идално от до е гаранция всички да ви харесат и обичаt...ако е така никой от толкото много известни и световни личности нямаше да има нещастен живот и да е сам/а.
Ми защото хората по външният вид посрещат.Аз точно казвам,че самата ми осанка е такава,по-дръпната и това си ми е естественото поведение...
Еми явно трябва да гледаш да премахнеш лошите си черти от характера....
Blo0dG1rl
01-05-2009, 19:03
Ми.. Според мен.. Наистина момчетата не хапят.. Дръж се малко по спокойно.. Нищо няма да ти стане.. ХАха
PreciousDiamond
01-05-2009, 19:05
"осанката" ... :lol:
Добре, Ваше височество . Еми слез малко на земята (: От високо най-боли като паднеш , нали знаеш ? По - добре сама да слезеш, от колкото някой друг да те свали бързо ! ( ;
cherinka
01-05-2009, 19:06
Ти никъде неспоменаваш дали искаш да си с това момче.
Единствено от теб прочетох: и се чудя дали има смисъл да опитаме пак,като променя държанието си или няма смисъл ..
И аз се чудя дали да не си легна с някой хора, чудя се има ли смисъл да ходя на училище, чудя се татко дали ме обича и разни ей такива дребни неща.
Примерно не ми се ходи на училище, но трябва.
ще се на*ба с някой, защото искам............
А ти?
И не ми излизай с това "ами щом пускам темата, значи искам"
И, все пак, ако смяташ, че си заслужава да си с онова момче, не би ти попречило нищо да поработиш върху държанието.
Но май ти това искаше да чуеш...
И да поуспокоиш малко топката,и да се държиш по-мило..само ще е в твой +. ;) Осъзнай го сама.. ;) и все пак ще ти кажа.....не си мисли,че като поуспокоиш и станеш по - мила,ще те пренебрегват итн...напротив...мога да ти кажа,че като си мила с всички и те ще са мили с теб.
galenata
01-05-2009, 19:11
Добре, Ваше височество . Еми слез малко на земята (: От високо най-боли като паднеш , нали знаеш ? По - добре сама да слезеш, от колкото някой друг да те свали бързо ! ( ;
Смятам,че съм си достатъчно здравостъпила на Земята.За това и мога да си дам реална преценка,както и да приема критика.Отсрани може и така да изглежда знам ли... Осанка,да,така се казва,мисля.Просто такъв ми е речника и не виждам къде е проблема :)
Ами да,в крайна сметка,щом смятам,че бих положила услия да съм с него,щом казах,че по време на връзката ни е било много хубаво,да,аз искам да съм с него.Но проблемът е,че не знам дали той все още го иска и дали има смисъл...
PreciousDiamond
01-05-2009, 19:17
Смятам,че съм си достатъчно здравостъпила на Земята.За това и мога да си дам реална преценка,както и да приема критика.Отсрани може и така да изглежда знам ли... Осанка,да,така се казва,мисля.Просто такъв ми е речника и не виждам къде е проблема :)
Ама няма абсолютно никакъв проблем, не ми се карай :shock: Сега ще ти цитирам някои неща , които мисля, че показват колко "здраво си стъпила на земята"
често получавам комплименти за външния си вид Това го оставям без коментар...
нито съм грозна,нито дебела За това вече ти казаха ..
Според мене си точно от онези надутите момичета, които аз не мога да понасям ! Дето само стоят и гледат със смразяващ поглед всички наоколо .. онези , недостъпните . Греша ли ?
Еми никой не иска да ходи с момиче което се прави на недостъпно и не дава дори да го целунеш..разбирам приятеля ти и го подкрепям,а на теб мога да ти кажа да слезеш от облаците..
Колко съм се нагледал на такива "принцеси"..."бадем в шоколадова обвивка" 8)
galenata
01-05-2009, 19:25
Ама няма абсолютно никакъв проблем, не ми се карай :shock: Сега ще ти цитирам някои неща , които мисля, че показват колко "здраво си стъпила на земята"
често получавам комплименти за външния си вид Това го оставям без коментар...
нито съм грозна,нито дебела За това вече ти казаха ..
Според мене си точно от онези надутите момичета, които аз не мога да понасям ! Дето само стоят и гледат със смразяващ поглед всички наоколо .. онези , недостъпните . Греша ли ?
Не ти се карам,ни най-малко.Ами да,нито съм грозна,нито дебела-това си е факт.С това исках да изтъкна,че явно проблемът не е във визията ми.Недостъпна може би... Ралзиката между недостъпна и надута е голяма.
Добре де,вие момчетата лесните ли обичате?Който са ви в кърпа вързани?
Виж какво ще ти кажа!Едно е да си недостъпна-но със силно покритие.Тоест наистина да има за какво да се бори човек.Съвсем друго е просто да си мислиш,че си недостъпна заради красотата си.Човек не е само външност... 8)
PreciousDiamond
01-05-2009, 19:30
Границата между недостъпна и надута е лееееко тънка! :?
Hurtmore
01-05-2009, 19:49
Границата между недостъпна и надута е лееееко тънка! :?
и в случая май e леееко премината, според мен... O_O