View Full Version : Как да го постигна
fe6an4eto0
01-05-2009, 20:21
Амз ... искам да ви попитам как да вляза под кожата на гаджето си искам да мисли постоянно за мен даже да ме санува ... абе .. сещате се :D
Амз ... искам да ви попитам как да вляза под кожата на гаджето си искам да мисли постоянно за мен даже да ме санува ... абе .. сещате се :D
ti si losh chovek iskash da si pobarkash gadjeto no vaprosa e s kakva cel???
scoobydors
01-05-2009, 20:23
Хвърляй и по една гора бой всеки ден, че ще те 'санува' постоянно.
Аман от фЕшЪнЧиТъЪъЪ.
PreciousDiamond
01-05-2009, 20:24
Като си толкова фиешън измисли начин бе ! 8-)
FucKtheSyStem
Eми няа формула.. 8-)
fe6an4eto0
Не съм всичко с граници ... Щот се опитва тва да направи с мен но не става и аз да и върна :D
Не съм всичко с граници ... Щот се опитва тва да направи с мен но не става и аз да и върна :D
ti pyk napravi se na perde za nqkolko dni da vidish dokade shte stigne tq i sled tva se sabudi... abe veselo shte stane men ako slushash :D :D
Hurtmore
01-05-2009, 20:28
омфг ... колко мъка има по този свят, аман от такива фЯшЪнчИтЪъЪъ.. че ти като не знаеш, как да и влезеш под кожата, ние как да знаем?
candy_little_girl
01-05-2009, 20:29
Ами не ви знам отношенията как са ама ще ти дам пример с едно момче,което ме харесваше и искаше и аз да го харесам.Започна постоянно да ми звъни да се чуем.Нали ок 5 мин. да си разкажем какво сме правили ама то разговорите ставаха по 1 час буквално и то нямаше какво вече да си кажем.Или постоянно ми пишеше и аз като не му пиша се цупи...Или в skype ми пишеше..Абе с две думи ме задушаваше...За да я накараш да си мисли само за тебе трябва да има тръпка.Не всеки един момент да знае къде, с кого, какво, как правиш :) Не я притискай относно чувства,не я насилвай да прави работи, които не иска..Абе прави за нея яки работи, впечатли я с нещо ама не нещо материално, ами нали разбираш.Айде успех :)
fe6an4eto0
01-05-2009, 20:43
ti pyk napravi se na perde za nqkolko dni da vidish dokade shte stigne tq i sled tva se sabudi... abe veselo shte stane men ako slushash :D :D
ооооо далече стига... случка от днеска : обаждам и се към 14:40 некаде сме говорили предния ден да дойде в нас... и звъна и и тя ми вика че я боляло корема и че ляга да спи ... и аз оки и към 4 и нещо близо 5 звъна и тя ми казва че ся се прибирала и аз я питам от каде тя вика че била на центъра ае кажи ся .. ко да я праа напрао се побърках идваше ми да я обича кво ми се прай на ...
ооооо далече стига... случка от днеска : обаждам и се към 14:40 некаде сме говорили предния ден да дойде в нас... и звъна и и тя ми вика че я боляло корема и че ляга да спи ... и аз оки и към 4 и нещо близо 5 звъна и тя ми казва че ся се прибирала и аз я питам от каде тя вика че била на центъра ае кажи ся .. ко да я праа напрао се побърках идваше ми да я обича кво ми се прай на ...
da de ama si traikash i nishto ne i kazvash taka de se kaja leko mymrene i posle vse edno nishto ne e....tctctc bratle varti te na malkiq si prast laje si te kakto si iska i te razigrava ako sym kat teb nqma i vdigam da vidish kak shte se pobarka ;)
Това му се вика жив тормоз 8) :-x
bloodz94
01-05-2009, 23:38
кат ти гледам ника ми ставаш ясен.....както искаш го приемай :)
sexa_na_kompleksa
01-06-2009, 12:54
Значи първо се обезкосмяваш! Ама абослютно навсякъде!!! Да си гладък като бебешко дупе! После си правиш едина фешън прическа, много яка! Обличаш си най-хубавата розова фанелка, която имаш и най-опитите дънки! Взимаш си якия телефон, заставаш пред огледалото, слагаш си най-яките и големи очила, прайш една муцка, кривиш си краката и се снимаш! След това тая снимка й я пращаш! Е, няма начин да не й влезнеш под кожата!
soul1199
01-06-2009, 12:59
zapisva6 na edna kasetka,sunyvai me,i nekvi takiva i posle slaga6 radio s kasetkata pod legloto i i i go puska6,kato zaspi 8-) :P
Бъди секси :D
При 99% от мъжете това е главен приоритет.
Нооо..не само на думи :P