View Full Version : Не бих отказал малко помощ ако щеш морална подкрепа
kobrataa007
01-06-2009, 16:33
Сичко започна на рочдения ден на един приятел като авантиура около преди 2 седмици и така най-накрая трагнахме ( едно момиче ) но имам един приятел които е от неиния клас а пък и като цяло и се носи малко лоша слава смисел че кръшка а пък и аз си го знам но просто неискам да го повярвам защото се привързъх към това момиче много ( принципно не съм такъв ) и тя до вчера ми разправя как няма да ми крашка и как ме обича и не помня вчера стана на въпрос и ми каза цитирам " ако си човек на които не му пука за никои и не се интересува от нищо освен от своето его и обичаш да наряняваш хората значи си приличаме " аз я питах ами аз мен ще нараниш ли и тя нищо не каза
:lol:
Даите идеи как да разбера дали ми е вярна ?
sunbeamz
01-06-2009, 16:41
Хехехе...ама все едно чета мойта история само че твойто момиче е мойто момче... :lol: Ми,кво да ти кажа..По това дето ти е казала едва ли можем да кажем дали ти кръшка,но мога да ти кажа едно "Вълкът козината си мени,но нрава не." Така че,според мен (не познавам момичето,казвам това което мисля) дори сега да те харесва или дори обича..чувствата избледняват..и когато това се случи..може да стигне и до кръшкане. Аз така си мисля,казвам ти го това така,защото както казах историята ти е абсолютно идентична на моята и съдя по него... :-)
пробвай някой път да я накяряш да ревнува
успех 8)
Sweet__Dream
01-06-2009, 16:42
Тя май сама ти е отговорила..По поведението и ще разбереш дали ти е вярна... :)
PreciousDiamond
01-06-2009, 16:42
Че няма как да разбереш .. пусни екип да я следи 8-)
Казала ти е, че не и' пука за чувствата на другите, че е егоистка и отделно знаеш, че е склонна да кръшка, но все пак още се чудиш дали ще кръшка и на теб? По-скоро да, освен ако не се чувстваш по-специален с нещо, което да я накара да спре да кръшка.
sexa_na_kompleksa
01-06-2009, 16:46
Ония от "Хванати в изневяра" xD
Щом не си като нея, не виждам защо се занимаваш... Ако още не ти е изневерила, рано или късно ще го направи...
kobrataa007
01-06-2009, 16:47
успех 8)
за ревнуването много ме ревнува почти от въздуха имах едно гадже от 2 години скасахме преди около 2-3 месеца и сегашното постояно званяла ли ти писала ли ти е ... и аз и казвам истината защото според мен е супер тъпо да крия и ще стане по лшо но в общи линии ме ревнува доста обаче се държи много страно както в един момент е ангелче в следващия става същински дявол ( като фурнаджиска лупата е )
много сум объркан нзм кво изпитва и кво да правя а дори и да я попитам дали ще бъде искрена :lol:
kobrataa007
01-06-2009, 16:49
Казала ти е, че не и' пука за чувствата на другите, че е егоистка и отделно знаеш, че е склонна да кръшка, но все пак още се чудиш дали ще кръшка и на теб? По-скоро да, освен ако не се чувстваш по-специален с нещо, което да я накара да спре да кръшка.
пък де да знам некво тегаво ми е както казах искам да съм с нея и съм се привързъл адски много
kobrataa007
01-06-2009, 16:50
Щом не си като нея, не виждам защо се занимаваш... Ако още не ти е изневерила, рано или късно ще го направи...
е мерси много ме отеши
PreciousDiamond
01-06-2009, 16:52
успех 8)
за ревнуването много ме ревнува почти от въздуха имах едно гадже от 2 години скасахме преди около 2-3 месеца и сегашното постояно званяла ли ти писала ли ти е ... и аз и казвам истината защото според мен е супер тъпо да крия и ще стане по лшо но в общи линии ме ревнува доста обаче се държи много страно както в един момент е ангелче в следващия става същински дявол ( като фурнаджиска лупата е )
много сум объркан нзм кво изпитва и кво да правя а дори и да я попитам дали ще бъде искрена :lol:
Виж ся, чакай да ти разкрия някои неща 8-) Първо . Нали знаеш , че всички такива " кръшкачи" рано или късно си намират майстора. Въпроса е ти дали мислиш, че можеш да си нейния "майстор" 8-) Другото което е, че тези хора трудно се променят. Щом така е свикнала :? Но пак ти казвам , ако ТИ мислиш, че ще можеш да я накараш да спре - давай ((: Това , че те ревнува нищо не значи... Стой с нея известно време, виж дали ще се получи .. иии така..
sexa_na_kompleksa
01-06-2009, 16:54
е мерси много ме отеши
Няма какво да те утешаваме. Щом си пуснал тема, ще приемаш нашите мнения, каквито и да са те. Ние изразихме своите - няма смисъл да се занимаваш с това момиче - просто нямате бъдеще. Съжалявам, но е така. И вместо да мислиш по цял ден за нея, помисли малко за образованието си...
успех 8)
според мен иска да те накара да се влюбиш в нея,ама мн силно :) и ти прави номерца , според мен не и се давай деистваи като нея.един път и покажи , че я обичаш ,др път не я забелязвай (при мен тия работи провървяха :-P ) айде успехи 8)
PreciousDiamond
01-06-2009, 16:56
е мерси много ме отеши
Ама ние по-добре да ти кажем истината, колкото и да боли , отколкото да те лъжем. Защото е много лесно да кажеш : " Неее , спокойно, тя не ти изневерява и бля бля бля" ... :?
sunbeamz
01-06-2009, 17:01
е мерси много ме отеши
Няма какво да те утешаваме. Щом си пуснал тема, ще приемаш нашите мнения, каквито и да са те. Ние изразихме своите - няма смисъл да се занимаваш с това момиче - просто нямате бъдеще. Съжалявам, но е така. И вместо да мислиш по цял ден за нея, помисли малко за образованието си...
Е в точния случай коментарите ви не бяха толкова по самата тема,колкото да си се посмеете ей така,между другото... :o А ти пич,по-спокойно...както някой преди мен каза веднъж се дръж много мило с нея,друг път не я забелязвай толкова... ;)
kobrataa007
01-06-2009, 17:02
е мерси много ме отеши
Ама ние по-добре да ти кажем истината, колкото и да боли , отколкото да те лъжем. Защото е много лесно да кажеш : " Неее , спокойно, тя не ти изневерява и бля бля бля" ... :?
И ти си права ама това момиче ми взе здравето и акъла
reni7o0o
01-06-2009, 17:21
По-скоро да, освен ако не се чувстваш по-специален с нещо, което да я накара да спре да кръшка.
Аз се чуствам специална 8-) сегашния ми авер има славата на голям ебач :D ама аз пък не съм от момичетат които лесно си отварят краката и донякаде взех да го променям :P 8-) :D
А по темата....нз ако момичето държи на теб не би трябвало да кръшка...рано или късно всичко ще се разбере така че УСПЕХ :)
kobrataa007
01-06-2009, 17:26
По-скоро да, освен ако не се чувстваш по-специален с нещо, което да я накара да спре да кръшка.
Аз се чуствам специална 8-) сегашния ми авер има славата на голям ебач :D ама аз пък не съм от момичетат които лесно си отварят краката и донякаде взех да го променям :P 8-) :D
А по темата....нз ако момичето държи на теб не би трябвало да кръшка...рано или късно всичко ще се разбере така че УСПЕХ :)
ми да аз и го казах и на нея ако ми крашкаш поне гледаи да не разбера защото става лошо пък камоли да те видя аз едно момиче 2 години с нея и биез нищо да и кажа я скасах защото ми крашкаше