View Full Version : женските гарди ( за момичетата )
snaipera92
01-06-2009, 17:17
значи аз сам МОМЧЕ.. с тва да започнем !! приятелката ми има горе-доло добри гарди.. смисал около 100 см се вартят.. бяха и повече но нещо стана и те намаляха.. тя много се притеснява.. моля ви кажете някакъв начин да и върнем старите размери.. :)) благодаря предварително
mnogo malko si gi machkal i te sa se sabrali ot sram :D :D :D :D sheguvam se :lol:
aka6a_vamp
01-06-2009, 17:20
:shock: :shock: как така?
Едва ли някои тук във форума е толкова компетентен та да ти даде отговор на въпроса по добре да отиде на доктор!
mnogo malko si gi machkal i te sa se sabrali ot sram :D :D :D :D sheguvam se :lol:
По- скоро обратното.
EroSennin
01-06-2009, 17:30
чувал съм легенди за силата на бозата
snaipera92
01-06-2009, 17:49
e da ma porastva dupeto :S
ivana0895
01-06-2009, 17:50
Edna ot moite say4eni4ki i se be6e sly4ilo dolo gore sa6toto : ima6e bust okolo 90 sm no ima6e nqkak si mn stranni gardi ( vijdala sam q i bez sutien) bqha malko 6traknali a sega obikolkata i e malko ponamalqla za6toto kak da go kajaaaa ... sa se ygolemili na strani a ne na pred i po tozi na4in kojata se opava i gradnata obikolka namalqva . Nadqvam se da sam pomognala :) :) :)
mysterious93
01-06-2009, 17:50
da ne bi 100 da sa bili sus sutien? :D ako e otslabnala e normalno malko da sa namaleli i te...
aka6a_vamp
01-06-2009, 17:51
ти па и претенции..са дупето..
Грешни легенди си чувал... :)
opaaaaaaaaaaaa
01-06-2009, 17:54
човечеее спукал си и силикона :shock:
Грешни легенди си чувал... :)
LoLiPoP4o
01-06-2009, 18:02
ae 100 neti li e dostatachno... alchna rabotaa eii :P
EroSennin
01-06-2009, 18:16
Може да е спряла фитнеса и да са увиснали като на бабите.
Хриси ти не се прави ти беше писала Пии бозица зада имаш арна цица
Не си ли чувал, че ако хванеш и излиза м/у пръстите то това е алчност ? :razz:
като и дойде цикъла ше станат по големи лошото е че като и свърши пак ше си като преди :-D
значи аз сам МОМЧЕ.. с тва да започнем !! приятелката ми има горе-доло добри гарди.. смисал около 100 см се вартят.. бяха и повече но нещо стана и те намаляха.. тя много се притеснява.. моля ви кажете някакъв начин да и върнем старите размери.. :)) благодаря предварително
ми човек.. ако е била леко пълничка.. и в гърдите и е имало много масни тъкани и ся ако е отслабнала те са се махнали.. една моя позната така.. пълничка си беше с мн голям бюст.. и ся отслабна и е супер плоскаа :? кофти...
snaipera92
01-06-2009, 20:39
ми човек.. ако е била леко пълничка.. и в гърдите и е имало много масни тъкани и ся ако е отслабнала те са се махнали.. една моя позната така.. пълничка си беше с мн голям бюст.. и ся отслабна и е супер плоскаа :? кофти...
тяяя си отслабна още отдавна.. но гърдите и ест мръднаха но напоследак тя казва че са спаднали още.. и просто искам нещо като подарак да направя със съвет или нещо от сорта..
тяяя си отслабна още отдавна.. но гърдите и ест мръднаха но напоследак тя казва че са спаднали още.. и просто искам нещо като подарак да направя със съвет или нещо от сорта..
може да си внушава... :? нз..т ко питаш мен вс може да се случи в тинейджарската възраст.. :)
nejnaDROGA
01-06-2009, 20:45
Бахти подаръка :razz: И след 2 години ще трябва да и подариш силиконов бюст,защото циците й ще висят като на 80 годишна циганка :razz:
Освен това 100 см са си достатъчни (е стига подгръдната й да не е 85-90 см. де) .... При по-голям бюст ще започне да я боли гърба,гърдите й ще увиснат,кожата й (на бюста) ще изглежда УЖАСНО и т.н.,и т.н.,и т.н.
П.П.Познавам момиче,на 17 с близо 120 см. гръдна обиколка и вярвай ми,когато я видя лятото по потник ми идва да повърна ...
pavlinkamalinka
01-06-2009, 21:23
prosto e otslabnala
ako napulnee pak 6te se ygolemqt ! :)
prosto e otslabnala
вскички които са дебели са с големи гърди
сланинки 8-)
prosto e otslabnala
сланинки 8-)
не всички.. де.. моята съученичка с 300 зора влиза в стаите в даскало.. пък има по малки гърди от мойте :-D :oops:
prosto e otslabnala
сланинки 8-)
не всички.. де.. моята съученичка с 300 зора влиза в стаите в даскало.. пък има по малки гърди от мойте :-D :oops:
като не знам твойте какви са не мога да коментирам :-D
prosto e otslabnala
сланинки 8-)
като не знам твойте какви са не мога да коментирам :-D
мн са малки е.. аа Парис Хилтан.. малко по-големи от нейните :)
(нея я гледайте само на снимки дето е без сутиен.. :lol: :-P иначе с.. може да са като на Кармен Електра)
малки или големи твой са си :wink:
малки или големи твой са си :wink:
прав си.. аз и на малкото се радвам.. :) независимо в кво отношение
LadY_AnonYmitY
01-06-2009, 22:27
Любовта е сляпа...може би никога не са били големи ама ти се е искало...знаеш какво е халюцинация нали?! Тфа в кръга на шегата!Пише се гърди а не гАрди ...освен това предполагам че си въобразява ..това не са часто от женското тяло които си порастват и спадат когато им е весело...просто се е паникьосала!Най добрия съвет(подарък) който можеш да й дадеш е да и кажеш че я харевваш каквато е :) Успех!
regnamx2
01-06-2009, 23:09
женските гарди ( за момичетата )
А СТИГА БЕ ?! Женски гАрди и то за момичетата ... Ти престааш ли си бе, дееби ?!
ами ак0 е отслабнАЛа е нормално и гърдите и да са намаляли ! :)
fr33wajlk3r
01-07-2009, 08:19
повече секс че се отделят хормони и ги мачкай и ще има резултат... но отслабне ли човек той отслабва навсякъде и обратното така че ... действай 8)
bqsna_teenagerka
01-07-2009, 12:05
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
чувал съм легенди за силата на бозата da ili s 4esun :D
Edna ot moite say4eni4ki i se be6e sly4ilo dolo gore sa6toto : ima6e bust okolo 90 sm no ima6e nqkak si mn stranni gardi ( vijdala sam q i bez sutien) bqha malko 6traknali a sega obikolkata i e malko ponamalqla za6toto kak da go kajaaaa ... sa se ygolemili na strani a ne na pred i po tozi na4in kojata se opava i gradnata obikolka namalqva . Nadqvam se da sam pomognala :) :) :)
Между другото наистина има логика-ако сега се развива нормално е да са и били по..щръкнали напред, а след това когато вече започват да се оформят се наливат и настрани и си стават каквито трябва..не че го обясних много добре, ама..нещо такова 8-)
SoFarSoG00d
01-07-2009, 16:08
Ако е била на диета и е отслабнала ,това са резултатите.Иначе Силикон.
bebeshok
01-07-2009, 17:01
Ще дам причина за намаляването на гърдите на моята приятелка, около седмица преди да и дойде те бая порастват :grin: , не знам дали е от това,но давам личен пример, ако не е от това ще те посъветвам да отиде на доктор, може да открие там ключа за палатката. Успех!