Влез

View Full Version : Трябваше да спра да се тормозя много отдавна ...

alex4ii
01-06-2009, 17:38
Отдавна не съм писала тук , защото нямах кой знае какви проблеми,но сега имам нужда да споделя с някой.
В средата на месец ноември се появи едно момче,не беше нищо сериозно просто прекарвах вечерите си с него в скайп.Допадна ми страшно много и така постепенно,постепенно започнах да изпитвам нещо към него.Естесвено той си намери приятелка ,но явно не беше добра партия и скъсаха и всяка вечер той ми се оплакваше на главата и ми обясняваше колко била двулична,претенциозна и т.н. В същото време аз се занимавах с едно друго момче тъй като ми беше писнало да седя и да чакам нещо да падне от небето.Той разбра за него и май леко му стана тъпо. Постоянно ми натякваше за него и пак т.н. Най-накрая започна ваканцията ... беше страхотно,изкарах я с родителите си и бях далеч далеч от тях двамата. И така до преди няколко дена ... пак започнах да си пиша с първия, но нещо се беше променило в мен ,бях по-студена, по-отдръпната докато той не ми разясни колко много съм му липсвала и т.н. Ако питате мен бяха пълни тъпизми,но няма значение и пак ми омекна сърчицето.. а бях си обещала да не му обръщам внимание :) И така пак продължавам всяка вечер с него, не мога да се откъсна за миг дори ...сядам в 15:30 и до 0:30 си пишем ,ако се наложи да изляза някъде той почва... плачещите човеченца и колко съм щяла да му липсвам. Споделих с една приятелка и тя ми каза че най-вероятно се чувства гузен тъй като знае какво изпитвам и по някакъв начин му е тъпо и за това прави всичко това и да наистина е права ...

Black_Fyed_Peas
01-06-2009, 18:08
емм... аз ще те посъветвам да го зарежеш този скайп-приятел и да си намериш сериозно гадже. А ако симпатийте към него са много сериозни увери се, че и той изпитва същото така и в двата случая няма да си сама. Надявам се да съм помогнала :)

Axe_vs_Sword
01-06-2009, 18:14
ако се наложи да изляза някъде той почва... плачещите човеченца и колко съм щяла да му липсвам.Ъ...

Lyubeto
01-06-2009, 20:15
Първо както казаха наистина се увери в неговите чувства.Не каза дали сте се виждали всъщност или е само по скайп. Второ според мен , няма да излезе нищо добро от тази връзка .Ако не сте се виждали има една тема малко по - надоло точно за същото нещо , но с тъп край , пък и за повечето скайп - връзки знам ,че не се развиват благоприятно.А ако сте се виждали , защо не излезете , а си чатите само?

scoobydors
01-07-2009, 04:00
Еми трябваше, ама.... ?

PreciousDiamond
01-07-2009, 06:26
Ами да го беше направила 8-)

LittlePrincess
01-07-2009, 11:38
Приятелката ти според мен не е права.Може и той да изпитва нещо към теб и наистина да не са само празни приказки.Но трябваше и да кажеш дали сте се виждали.

sexa_na_kompleksa
01-07-2009, 11:45
Махнете се с тоя тъп скайп и излезте...

alex4ii
01-07-2009, 14:07
ами да виждали сме се все пак сме в едно даскало и сега ще направя една глупост... ще го поканя да излезем :D стискайте палци да се съгласи :-D

Re5peC7
01-07-2009, 14:18
еми споредм мен му е приятно да си говори с теб и е в такъв момент че..точно това му е нужно и те чувства близка..а какво стана с поканата? :oops:

Adwokat
01-07-2009, 14:28
Малее всеки ден по толкова часове ко толкоЗ си пишете е;) ви да не сте от тайните служби.., но няма смисъл да се занимаваш с него... живей си живота реално не виртуално :)

Boyd
01-07-2009, 14:35
Излезте навънка и си поговорете като големи хора, к'ви са тия скайпове !? Кой я въведе тая мода - не знам.

Re5peC7
01-07-2009, 14:44
Чичко интернет :-o

FlashMX
01-07-2009, 16:18
СКАЙП ГАДЖЕ = FAIL and i mean EPIC FAIL

slun4ice_90
01-08-2009, 10:27
Чичко интернет :-o Много пречи тоя чичко дааааа.... :-D

alex4ii
01-09-2009, 16:48
та реших се аз и му предложих да излезем с приятели естесвено :) ...и той каза че имал работа,но можел да се обади ,ако се освободял...да бе повярвах му :?
и така изчезна някъде на мач... и като се върна се държа много странно ,не пишеше сещаше се през 15-на минути. Ядосах се и му казах че и аз мога да мълча така като него .. ест започна с оправданията и накрая ми заяви че имал рабоа и ме остави ей така
държа се супер грубо ... вече не знам какво да правя писнало ми е от него,но май ми се е превърнал в навик :? :o

Kostadin_682
01-09-2009, 16:50
та реших се аз и му предложих да излезем с приятели естесвено :) ...и той каза че имал работа,но можел да се обади ,ако се освободял...да бе повярвах му :?
и така изчезна някъде на мач... и като се върна се държа много странно ,не пишеше сещаше се през 15-на минути. Ядосах се и му казах че и аз мога да мълча така като него .. ест започна с оправданията и накрая ми заяви че имал рабоа и ме остави ей така
държа се супер грубо ... вече не знам какво да правя писнало ми е от него,но май ми се е превърнал в навик :? :o
Хрумвала ли ти е идеята, че може би не те харесва...

alex4ii
01-09-2009, 17:03
Хрумвала ли ти е идеята, че може би не те харесва...ами да всеки ден :D

vesito13
01-09-2009, 18:17
държа се супер грубо ... вече не знам какво да правя писнало ми е от него,но май ми се е превърнал в навик :? :o Значи лично мое мнение си е , че не трябва да излизате с приятели , а САМО вие двамата. Като изключим това може би не те харесва. А и не ставай зависима от него , не си заслужава :? Ти ще си пишеш , той ще ти отговаря , когато му е кеф , без такива , като има време да ти пише , ако не да си гледа работата . Колкото до това , че ти се е превърнал в навик , стига да искаш ще се отървеш от този навик . Говоря ти от личен опит , била съм в подобна ситуация . Просто го забрави тоя човек , не се занимавай с него , спри да му пишеш , наистина дълго време след това ще има моменти , в които ще ти липсва , в които ще се сещаш как сте си писали преди , но вече няма да го чувстваш така . Ще ти е все едно за него . Опитай , просто разкрай този човек от живота ти :wink:

MoHuTo
01-09-2009, 21:54
Абе вземете излезте, какво само в тоя скайп :?