View Full Version : закъснява ми цикъла
Миналият месец ми дойде някъде към 1-ви ,а по-миналият на 4-ти.Сега сме 6-ти и все още не ми е дошло.Правили сме секс без презерватив,но не е свършвал в мен.Би трябвало да ми дойде даже и по-рано от миналият месец,а все още нямам.ОТ какво може да е ?
BqlaLiniq
01-06-2009, 17:43
Офф на колко си ?
От.. притеснение ако си болна .. :)
от притеснение?
на мен миналия месец ми закъсня с 12 дена,спокойно
ако усещаш някакви симптоми,че ще ти дойде..да те болят гърдите,под корема,гърба,да си се подула,няма страшно
все пак може да си направиш тест,може да се прави още първия ден след закъснението
и понеже правите секс с презерватив,искам да ти дам един съвет за да избягваш този стрес в края на месеца - когато той свърши,го карай да ходи в банята и да пълни презерватива с вода,ако е скъсан,поне ще знаеш навреме да пиеш хапче за спешна контрацепция.
Сутринта се успах и закъснях за работа. Онзи ден също се успах и пак закъснях. Обикновено си лягам между 1:30-2:30 и са ми достатъчни, за да се наспя. На какво се дължи това?
seduction1mplex
01-06-2009, 17:50
Да,сигурно е от стрес..Не се тревожи... и все пак направи три задни салта и плюй 13 пъти през рамо...Направи си тест,ако се притесняваш..тука отговора го няма (:
LoLiPoP4o
01-06-2009, 18:05
ae chakai sled 15 den ve4e se shashkai :P xixi
Vesetyyyy
01-06-2009, 18:29
И на мен ми се е случвало ..и съм откачала от притеснение..и точно за това закъсня :P не се панирай :?
mettalium
01-06-2009, 18:47
Върни времето назад за да компенсираш :D :D :D :D :D
Сутринта се успах и закъснях за работа. Онзи ден също се успах и пак закъснях. Обикновено си лягам между 1:30-2:30 и са ми достатъчни, за да се наспя. На какво се дължи това?.
Имам подобен проблем, но решение няма.Искрено съжалявам, че не мога да ти помогна :(
може и от климата да е.. :( спок .. нищо ти няма.. нормално.. спри да мислиш за това :)
от много фактори може да е
смяна на климат например също може да повлияе
въпроса ти е много относителен бих казал
nymphadora
01-06-2009, 20:21
офффф,ми да си го правила с презерватив!
Аз нищо не мога да ти кажа по въпроса.
Сам си решаваш.