PDA

View Full Version : За Злобата и Приятелството

Nepovtorima_93
01-06-2009, 17:57
Здравейте искам да ви споделя нещо което ме мъчи вече няколко месеца..Значи от малка израснах с една приятелка която наричaх "най добрата ми приятелка" преди 3 години стана така че се скарахме и не си говорихме дълго време получи се така че нещо ме гризеше и я потърсих това лято и се сдобрихме.Мислех че се е променила и и споделях много неща обаче в последствие я усещам изпитва някаква злоба към мен дали зарад това че едно страхотно момче ме харесва(а тя преди мн врееме много го харесваше а той я отхвърли) постоянно говори лоши неща за него и т.н. постепенно осъзнавам че това не е онова момиче незнам..напоследък избягвам да говорим за момчета и даже се налага да крия смс-те си и обажданията тъй като тя след като ги прочете ги разказва на други и се подиграва!! пф а и я забелязвам как се налага не само на мен но и на другите кога да излизаме къде ще ходим и т.н но вече и свиквам и не и обръщам внимание офф знам че тя се промени много и знам че приятелството не съществува как? как да оцелея? :) незнам какво да правя и как да и покажа че не е правилно това което прави?!

ThePowerOfLove
01-06-2009, 18:01
Емчи говорете :) Ако не иска - пътя :?

Rofl4e
01-06-2009, 18:06
Еми спри да контактуваш с това момиче след като не те кефи :)

Nepovtorima_93
01-06-2009, 18:46
oопитах но е става тя просто продължава да настоява на своето о4евидно е обсебена 8-[

sometime
01-06-2009, 19:35
прекасни всякакав контакт с нея
мачи се да ти съсипе живота - както се казва..

Vincent
01-06-2009, 20:46
Това не е приятелство - поне за мен :?

sladka__droga
01-06-2009, 21:56
Това наистина не е приятелство ... да ти чете смс-те и после да ти се подиграва пред всички.Как въобще още я търпиш :x?
Или прекъснете какъвто и да е контакт или поговорете много сериозно и,ако не се оправи вече със сигурност няма място в живота ти ;).

Nepovtorima_93
01-07-2009, 11:59
благодаря ви много ще опитам още веднъж..пък да видим :)

TheBestFriends
01-07-2009, 12:23
Кажи и, че не ти е приятно и да спре. Ако тя размисли и дай втори шанс, ако и е все едно я остави. Прояви малко хладнокръвие :]

alwaysnforever
01-07-2009, 16:02
недей общува с нея..щом вече не е същата,изпитва злоба към теб и ти се налага да криеш смс-и заради нея..защото ги обсъждала с другите и се подиграва :-o :-o Това приятелство ли е ?! ..разбирам, че сте били " най-добри фр" и сега ти е гадно да зарежеш всичко след като пак сте се сдобрили ама..няма истинско приятелство и все повече се убеждавам в това..или просто съм попаднала на п*тки..както и да е :)
Щом прави такива неща да клюкарства и т.н ,тя не заслужава приятелството ти :) ще си намериш друга приятелка/приятели,които наистина да те ценят и обичат.. :-)

N0_feAR
01-07-2009, 17:14
в едно приятелсво не трябва да има главнокомандащ, а в случая тя се налага като такава. Мен ако питаш я остави, ако тя наистина държи на теб ще те потърси и ще направи някои компромиси

Lysit0
01-07-2009, 19:22
Кажи и,че ако продължава така ще спреш 'приятелството' с нея.Говори,кажи и какво те дразни в нeя.3ащото иначе няма как да разбере.Както го казваш на нас,така и на нея го кажи.Аз на твое място отдавна да съм я игнорирала от списъка....

gree_girl
01-07-2009, 19:39
Такова приятелство не ти трябва, то дори не е приятелство. Ако държиш на нея си поговори, кажи и, че не ти е приятно това което прави със съобщенията. Кажи и, че не искаш да я губиш като приятелка и затова споделяш за промяната и, за да може ако иска да се промени, за да запазите приятелството си. Ако не държиш на нея ... просто се дръж на дистанция ... но според мен независимо от всичко е най-добре да и кажеш в очите мнението си. Айде успехче, миличка :-)

Nepovtorima_93
01-08-2009, 16:26
Благодаря ви за това че ми вдъхнахте кураж...тази вечер поговорихме и тя каза че много съжалява но не показа някакви признаци на промяна в смисал такъв че с обидите си продължава макар че няколко пъти я погледнах за да престане ..изглежда няма смисал..Докато пък за смс-те от онова момче повече не и ги показвам и не и споделям просто избягвам всякакъв контакт с нея.. :)

Благодаря на всички :-)