Влез

View Full Version : Как да се измъкна от това Състояние?

chaos_
01-06-2009, 19:23
Пълния шит ми е. :( Особено напоследък.
Последната ми връзка свърши към началото на лятото и от тогава просто съм пълния вълк единак/само да не се объркате момиче съм/
Претърпях един брутален отказ,който напрао ме разби,но бързо се съвзех.Проблемът е,че не се чувствам никак обичана,имам чувството,че вечно ще съм си сама.
Имах някакви лееки надежди,но те се струшиха пред очите ми.
И още по-лошото е,че тези дни ми сложиха брекети освен,че се чувствам ужасно,просто си нямам на идея на кого ще се харесам с тия железа в устата и някак алтернативата за 1 година самотен живот не ми допада ама никак.Почнала съм да се отчайвам и това е лошо,но просто не знам
Но по принцип съм свеж човек,тоест позитивна и оптимистично настроена съм и състоянието им напоследък е някак 'ново' за мен и искам да се измъкна по-бързо от него.Някакви идейки,съвети как по бързо да превъзмогна ужасното ми настроение и да се радвам повечеко на живота...?

П.П.И няма смисъл да се излиза с нещо от сорта''Той/който и да е той/ако те харесва,няма да обърне внимание на брекетите,значи не те заслужава и бла-бла''Защото всички живеем в толкова повърхностен свят с хора с изкуствени ценности,а и отчасти и ние участваме в тази маса,но да не се отклонявам

blood_dodo
01-06-2009, 19:29
Ако ти е само за железата - познавам две много красиви момичета в същото състояние, и повярвай - и двете имат достатъчно внимание около себе си ;) Тъй че недей се хваща точно затова. Ако си решила да търсиш вина у себе си, недей гледа само огледалото, а се замисли наистина нещо куца или само си внушаваш.

ivakavlad
01-06-2009, 19:35
съвета ми е бъди просто себе си без значение дали си с брикети или без това винаги помага а и да права си за жалост живеем в изключително повърхностен свят и да повечето хора са със изкуствени ценности и изкривена представа за любовта но както се казва всяко правило има своите изключения ;)

AFT
01-06-2009, 19:39
Първо - за брекетите. Според мен не е чак толкова тревожно. Познавам доста хора с такива и всичките са супер готини, та на никой не му прави впечатление какво имат в устата и т.н. Не мисля, че някой нормален ( не говоря за малоумните, недоразвити retards, с по-ограничено мислене от прабабата на костенурката на съседа ми) би направил от това голям въпрос и по някакъв начин би му попречило да общува с теб нормално, дори да те хареса and so on. Така че не се притеснявай от тях. ;]

Второ - за емоционалното ти състояние. След като си преживяла тежък момент, трябва да се стремиш винаги да се занимаваш с нещо, за да не мислиш за *него* и по-лесно да го забравиш (или поне да избледнее малко в най-лошия случай). Тренирай нещо - хем ще откъснеш мислите си от кофти тръпката (ако мога да го нарека така), хем ще се запознаеш с много нови хора и ще подобриш социалния си статус (днес какви ги мисля..). Излизай по-често, дори и сама. Абе, мисля, че ми схвана идеята, няма да продължавам с примерите, че кой знае кви глупости ще почна да ръся. ;д

jambo_bs
01-06-2009, 19:40
За жалост брекетите наистина са ужасно нещо и аз си признавам че не бих тръгнал с момиче с брекети. :? Но иначе за приятелство никак не ми пречи.Аз също имах но се ядосах и ги хвърлих през прозореца :D

blood_dodo
01-06-2009, 19:45
Аз също имах но се ядосах и ги хвърлих през прозореца :DХитряга... Ще ми се да видя такова нещо.

Glorious
01-06-2009, 20:59
За жалост брекетите наистина са ужасно нещо и аз си признавам че не бих тръгнал с момиче с брекети. :? Но иначе за приятелство никак не ми пречи.Аз също имах но се ядосах и ги хвърлих през прозореца :D

Ако ми кажеш как хвърли брекетите през прозореца или по интересното как ги свали сам за да ги хвърлиш ти давам каквото си пожелаеш. Нещо пак си санувал. :-x

scoobydors
01-07-2009, 04:04
мое ли да се правят свирки с тия неща в устата ? :-o

Мисля, че не са пречка! 8-) :lol:

Ou7taControL
01-07-2009, 05:48

Мисля, че не са пречка! 8-) :lol:

тогава е ясно че ще си намери момче тази мадама , какво се е заоплаквала :x axaxa a ako ne moje da prawi swirki sh si umre sami4ka :lol: taka li? 8-)

Ou7taControL
01-07-2009, 05:52
^ tq shtoto umrqla da prai swirki nali

PreciousDiamond
01-07-2009, 06:15

Ше се закачат за главичката 8-)

По темата : В тоя шибан свят , както сама каза, се гледа само външния вид и това е ясно. Нооо ... може би ще се намери някой , който е различен (( : Keep searching ((:

Wrathchild
01-07-2009, 06:21
Факт е, че аз самата бях по-харесвана с брекети :razz: Не се шегувам, най-много гаджета тогава имах.

Ou7taControL
01-07-2009, 06:23
Факт е, че аз самата бях по-харесвана с брекети :razz: Не се шегувам, най-много гаджета тогава имах. и какъв е извода момичета: слагайте брекети и край на проблемите в любовта!! 8-)

beb4yy
01-07-2009, 07:09
За голямо съжаление да кой ти гледа характера и на кой му пука ако ти си печен и добър по характер всички гледат шибаната външност на курви и педераси :)

chaos_
01-07-2009, 11:10
Да мерси на всички писали,честно казано не очаквах нещо различно като мнения...,но благодаря.