View Full Version : Лъжа....
Май всичката тази любов дето получаваме е само лъжа........какъв е смисъла тогава..........оф ще се побъркам.
Лъжа не!Просто временно приключение 8)
jambo_bs
01-06-2009, 19:43
Ква обич ква любов кви работи :razz: няма такива неща. :?
мм мисля, че в днешно време получаваш по скоро секс, от колкото любов.. :)
Punisherrr
01-06-2009, 19:44
Кой как се уреди ;)
Аз не мисля така,защото си имам причина.
доста време седях..и се опитвах да отговоря на това дали е лъжа или не но..ми е трудно да кажа..някой път има "нещо" което наричаме любов..друг път има любов която наричаме "нещо"... въобще кой може да отговори на такъв въпрос..един ще е изстрадал и ще каже "няма любов за мен" друг ще има човек до себе си и ще каже "за мен има любов" и всъщност лъжа ли е или не..еми докато има някакви чувства в теб към даден човек не мисля, че е...защото нали все пак тези чувства са в теб и ти ги наричаш любов..било то споделена или не...зависи и от начина по който възприемаме тази дума "любов" :) дълга и широка е тя тази тема.. :)
Естествено ,че има любов , който не вярва си е за негова сметка.Не някой друг ,а именно той няма да е щастлив. Ако един човек е страдал от любовта , то няма правото да казва ,че няма любов. Защото ще излезе ,че е лъжец.
Е според мен не е лъжа :(
Ou7taControL
01-07-2009, 04:32
kakuv e smisula li.. da namrish tazi istinska lubov nqkude mejdu vsi4kite lujlivi.. no za da razberesh koq e istinska trqbva da probvash.. e.. mnogoo qsno 4e dosta puti sh se oparish i sh boli ama nqkoi den sh popadnesh na istinskata lubov.. :) live goes on and on and on..
PreciousDiamond
01-07-2009, 06:24
Лъжа ееееее не чуваш ли спри се лъжа ееее 8-)
pandelka
01-07-2009, 06:41
Трябва да минеш през много несполучливи връзки .. за да намериш истинската любов!
HandballGirl
01-07-2009, 06:44
Ще цитирам Yoko-Няма любов, всичко е, за да не ходиш гол и бос :P
според мен няма любов вие да познавате човек който да е бил само щастлив от тази дума любов не повечето са с разбити сърца ИЗЛЪГАНИ,ЗАРЯЗАНИ :)
PreciousDiamond
01-07-2009, 07:09
Лъжа ееееее не чуваш ли спри се лъжа ееее 8-)
:-o
WHAT ?!?! 8-) :shock:
EeeBobii
01-07-2009, 07:21
Има любов има секс но с течение на времето обслабват и само секса важи :) (но зависи от хората... може да има любов без да изчезва..)
Punisherrr
01-07-2009, 07:47
Трябва да минеш през много несполучливи връзки .. за да намериш истинската любов!
Не е задължително ;) тва да не е формула все пак?...
hahavteen
01-07-2009, 08:56
Не е задължително ;) тва да не е формула все пак?...
И аз не съм съгласна. :?
Иначе по темата мисля че има смисъл от връзките и от любовта която даваме и евентуално получаваме. Научаваме се да обичаме, да се съобразяваме, да правим компромиси, да мислим за друг освен за себе си,...
Също така се научаваме да не искаме твърде много и да ни е грижа повече какво даваме..
Разочарованието идва най-вече от това че всички имаме някакви очаквания които не винаги се оправдават и ни се струва че всичко се срива..
Не знам и аз...
Ама определено съм на мнението че за всяко нещо си има причина и щом така се е случило значи е трябвало просто за да може по-късно да ни се случи нещо по-добро :)