PDA

View Full Version : Глупавите жени изпитват оргазъм по-често.....

A_Loving_Girl
01-06-2009, 19:43
Здравейте!
Глупавите жени изпитват оргазъм по-често
Оказва се, че значително по-лесно достигат до върховно удоволствие в секса необразованите жени, отколкото дипломираните дами.
Учените от Канадския научноизследователски университет провели анкета сред 1600 жени на възраст от 14 до 45 години с различно ниво на образованост.
Резултатите от допитването били следните:
55% от дипломираните представителки на прекрасния пол не са удовлетворени от своя интимен живот, те рядко достигат до оргазъм в секса и получават сравнително малко удоволствие от самия процес на любовните ласки.
Докато 70% от необразованите жени заявяват, че значително по-често достигат удовлетвореност – те са напълно задоволени от сексуалните отношения със своя партньор.
Експертите уверяват, че причината за това явление са комплексите. Колкото по-висок е интелектът на жената, толкова повече комплекси има. Така дамите без диплома от ВУЗ на практика не страдат от комплекси.

Надявам се,че все някой ще ми прочете темата :)
Как мислите ,дали наистина е така?
Моля,без тъпи коментари от комплексирани идиоти ,които не ги вълнува това,и без спам...ако може...

sometime
01-06-2009, 20:09
амм извинявам се ама аз не спазвам ограничения....
таа като се замисля
умните момичета от класа са някак по затворени за сметка на тъпите - така да го кажа...
амм проблема може би идва от това че не са доволни от тялото им

амм Комплекс

Това е дума, която използваме ежедневно... някой може ли да ми даде точното и определение... всъщност - НЕ! Нека да е смисълът, който влагаме в нея.... Според едно определение Комплексът е "Социална его-контра"; "Запушване на социални диади"... имаче казано, нещо което ни пречи да общуваме с другите... Съществуват и т.нар. "Градивни комплекси" - тези, които те мотивират да ги преодолееш. Описани са и много други видове Комплекси. А всъщност Що е комплекс? Какво означава "Комплексар такъв!" или "Аман от комплексари!"? Как човек може да осъзнае собствените си комплекси? Та нали повечето си мислим, че ги нямаме....

jambo_bs
01-06-2009, 20:13
таа като се замисля
умните момичета от класа са някак по затворени за сметка на тъпите - така да го кажа...

амм Комплекс

Това е дума, която използваме ежедневно... някой може ли да ми даде точното и определение... всъщност - НЕ! Нека да е смисълът, който влагаме в нея.... Според едно определение Комплексът е "Социална его-контра"; "Запушване на социални диади"... имаче казано, нещо което ни пречи да общуваме с другите... Съществуват и т.нар. "Градивни комплекси" - тези, които те мотивират да ги преодолееш. Описани са и много други видове Комплекси. А всъщност Що е комплекс? Какво означава "Комплексар такъв!" или "Аман от комплексари!"? Как човек може да осъзнае собствените си комплекси? Та нали повечето си мислим, че ги нямаме....

Подкрепям това за умните момичета че са по затворени. :)

Rofl4e
01-06-2009, 20:16
Ами явно е така щом учените са го доказали.. :)

Vincent
01-06-2009, 20:17
Да умните са по-затворени (знаят,че не е хубаво да стават млади консерви и после да ги хваща ръждата :lol: :lol: )

nymphadora
01-06-2009, 20:19
Да бе,да бе
а аз съм Мадона
и всички мъже имат 30 сантиметрови
:lol: :lol: :lol:

Wrathchild
01-06-2009, 20:21
Аз пък мога да ви кажа, че съм чела противното - жените с магистратура изпитвали оргазъм по-често от бакалавърките. Айде сега, кое е вярно?

hottie
01-06-2009, 20:21
Сигурно, защото "умните" момичета си имат повече задължения и проблеми, за които мислят. Следователно не могат да се отпуснат по време на акта.
Докато по-глупавите без образование не им пука.

A_Loving_Girl
01-06-2009, 20:26
амм Комплекс

Това е дума, която използваме ежедневно... някой може ли да ми даде точното и определение... всъщност - НЕ! ....

Ади ,чети малко :arrow: http://dreal.net/wiki/index.php/%D0%9A%D0%BE%D0%BC%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%BA%D1%81%D 0%B0%D1%80

nymphadora
01-06-2009, 20:26
Да бе,да бе
а аз съм Мадона
и всички мъже имат 30 сантиметрови
:lol: :lol: :lol:
Нека позная-често получаваш оргазъм :D

;-) :lol: :lol:
абе хора,нали в миналото точно учените са мислели,че Земята е плоска?Няма абсолютно некакво значение коефициента на интелигентност!

aciko
01-06-2009, 20:28
Да бе,най-ме кефи кат почнат да се гърчат от кеф - А оуууу йеее,со гууууд .... :razz:

A_Loving_Girl
Аз пък мога да ви кажа, че съм чела противното - жените с магистратура изпитвали оргазъм по-често от бакалавърките. Айде сега, кое е вярно?

И аз съм,чела това и за това ми стана интересно...как мислите по темата която пуснах,да видя дали ще има ответен удар върху учените .......

ViolentSaint
Сигурно, защото "умните" момичета си имат повече задължения и проблеми, за които мислят. Следователно не могат да се отпуснат по време на акта.
Докато по-глупавите без образование не им пука.

+1

Пък и ако е глупава тя няма за какво да мисли овен да се наслаждава на секса. Не като тия учени. В момента хормоналното ти ниво се покачва пулсът ти скача с 30 пункта температурата на тялото ти се променя, нервната система се активизира на 110% . хеахеа

sometime
да*ба докато го напиша и вии наджаскахте 5 листа...

x3eme
01-06-2009, 20:29
нали темата е за момичетата
вие момчета разбирачи кво пишете тогава 8-)

A_Loving_Girl
01-06-2009, 20:30
ее има някой умни и разкрепостени ама те са 1 на 10 000 охх боже искам такава :D

Аз пък си мислех,че не искате умни,за да можете да си ги лъжете и да ви се хващат.. :D

ViolentSaint
01-06-2009, 20:32
нали темата е за момичетата
вие момчета разбирачи кво пишете тогава 8-)

Хм... тая част с момичетата съм я пропуснал ....

hahavteen
01-06-2009, 20:41
Щях да напиша това което и Хоти.
Така е и според мен.

aciko
01-06-2009, 20:42
Щях да напиша това което и Хоти.
Така е и според мен.
Ми за кво се хабиш тогава да пускаш мнение 8-)

Lolitta
01-06-2009, 20:52
Пълни глупости. Много ясно че по- интелигентните хора(не само жени) изпитват много повече удоволствие от секса, отколкото по- тъпичките. Тя за да стигне до оргазъм трябва да знае как, а за тва се изисква все пак мааалко сиво над раменете :-D

Adwokat
01-06-2009, 21:04
таа като се замисля

амм Комплекс

Подкрепям това за умните момичета че са по затворени. :)

+1