PDA

View Full Version : Каква черта най-много ви дразни в другия пол?

ivakavlad
01-07-2009, 05:40
Момичета кое качество на момчетата най-много ви дразни и момчета вас кое качество най много ви дразни в момичетата аз ще изкажа моето мнение по натам в темата

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Ou7taControL
01-07-2009, 05:43
nqma opredeleno ka4estvo koeto da me drazni po prostata pri4ina 4e vsi4ki sa razli4ni.. :)

PLuScHeTo
01-07-2009, 05:59
според човека е ...

PreciousDiamond
01-07-2009, 06:12
Ухх мойта темааа :grin: 8-)
Дразни ме, че повечето се държат като пууутки
дразни ме , че не знаят какво искат
дразни ме , че си мислят, че моат да имат всяка , която пожелаят
дразни ме , че си вирват носа до небето като някоя им пусне
дразни ме , че се мислят за господари на тоя свят
дразни ме, че още живеят в заблуждение , че са "силния пол"
usw ..... 8-)

П.П. Е това не се отнася за ВСИЧКИ де ... 8)

GregoryHouse
01-07-2009, 06:21
Eeeex това жената...не е като човека...

PreciousDiamond
01-07-2009, 06:23

А вие мъжките сте хора и няма нищо , което да ви дразни в нас ли ? :shock: 8-)

Remini
01-07-2009, 07:16
PresciousDiamond мога да твърдя,че горе изброените от теб характеристики се отнасят също и за жените.
Колкото до темата-Не ми харесва,когато една жена иска да е доминираща във връзката 8)

Naughty_
01-07-2009, 07:18
ми че е нервак... и тъй като и аз съм така (не толкова много като него,но все пак..) и стават бури и урагани от някъв малък проблем :shock: е това най-много ме дразни... !!

EeeBobii
01-07-2009, 07:27
Най-много ме дрази това че, когато се разлигават, незнаят какво говорат...и много засегат мъжката част(говорим за Връзка).....ТЕ ВИНАГИ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ИСКАТ! Нищо лично! :razz:

darla
01-07-2009, 08:11
egoizma, sobstveni4eskoto 4uvstvo i tova,4e v daden moment ni priemat za dadenost!Vaji za VSI4ki muje

marjesa
01-07-2009, 08:46
egoizma, sobstveni4eskoto 4uvstvo i tova,4e v daden moment ni priemat za dadenost!Vaji za VSI4ki muje
напълно съм съгласна :)

miloto_girl_4e
01-07-2009, 08:51
У мъжете най-много ме дразни - когато свикнат с нас са сигурни, че вече сме техни и няма нужда да полагат усилия да ни се доказват и да ни правят романтични жестове.. ; дразни ме, че когато им пусне някое по-красиво момиче и си вирват носа до небесата.. :!:

Lysit0
01-07-2009, 08:53
Дразни ме,че ни мислят за тяхна собственост.А всъщност,НЕ сме :!:

jghgh
01-07-2009, 09:22
тва че са полигамни...

LiRRRa
01-07-2009, 09:22
Дразни ме, че се мислят за "силния пол" (има изключения)
Дразни ме, че си вирват носа като си хванат "горещо" гадже (има изключения)
Дразни ме, че се мислят за толкова велики (има изключения)
Дразни ме, че ни приемат за предмети и играят с другите мъжки индивиди с нас на "мое-твое" (има изключения)
Дразни ме, че се хващат с некви курви, които въобще не харесват, само заради ..... (има изключения)

До сега не съм срещала нито едно момче, което да спада към "изключение", но все пак мисля, че има такива момчета и се надявам някой ден да срещна някое такова.... :D

Niakoitam
01-07-2009, 10:24

Извинявам се...ама вие кога ги обиколихте ВСИЧКИ мъже та стигнахте до тоя извод.Не са ли малко множко на тоя свят.
Аз специално нямам спомени да сме се запознавали пък и да сме ходили.Може да съм имал амнезия де,знае ли човек. :razz:

ivakavlad
01-07-2009, 11:03
лично мен в момичетата ме дразни факта че всички си падат по ку*венските номера и толкова много завиждат на другите момичета и изпитват неистовото желание да им попречат да са щастливи само заради факта че те самите не са както се казва обичам ку*вите но не и ку*венските номера може и да има изключения не знам но лично аз досега не съм срещал такива а и се съмнявам че ще срещна някога

kypo
01-07-2009, 12:42
нема такава, ама мога да кажа коя черта най-ми харесва! тази която разделя задника им на две 8-)

darla
01-07-2009, 14:07

Извинявам се...ама вие кога ги обиколихте ВСИЧКИ мъже та стигнахте до тоя извод.Не са ли малко множко на тоя свят.
Аз специално нямам спомени да сме се запознавали пък и да сме ходили.Може да съм имал амнезия де,знае ли човек. :razz:

Iska6 li da 4ukneme bas4e,4e ako popita6 vsi4kite si priqtelki(poznati momi4eta) 6te kajat,4e vuv vsqka vruzka tozi etap e nasupil rano ili kusno?!

Re5peC7
01-07-2009, 14:30
дразни ме това, че в днешно време повечето момичета са твърде повърхностни и малко мислещи..(има си и своите изключения мн ясно) по-скоро не ме дразни ами ми е тъжно от този факт..че не останаха истински :(

Adwokat
01-07-2009, 14:35

Правилно :)

LittlePrincess
01-07-2009, 14:44
Дразнят ме и момчетата, и момичетата, които се имат за нещо супер велико.Един път едно момче ми праща хронология с една от моя клас относно мен.Тя го питаше дали иска да му помогне с мен, тъй като той ме харесваше и той беше казал : Ооо, не, мога и сам не ми е трудно с никоя :shock: :D .. Много се смях тогава.

SiNiStEr
01-07-2009, 14:48
По принцип аз ужасно много мразя момчетата,дори може да се каже,че съм феминистка,просто съм наистина мн отчаяна от ''силния пол''.

ivakavlad
01-07-2009, 14:54
По принцип аз ужасно много мразя момчетата,дори може да се каже,че съм феминистка,просто съм наистина мн отчаяна от ''силния пол''.

извинявай ама не може да мразиш цяло общество заради това че има индивиди който са боклуци извинявай но не мислиш ли че това е малко тъпо защото всеки човек е различен да знам ние сме пълни тъпанари с което съм напълно съгласен дори и аз съм такъв и то не в малко отношения но има и що годе свестни момчета това е моето мнение не целя да те убеждавам в нещо просто изказвам моето виждане над нещата

sweet_nothings
01-07-2009, 14:55
... това че вършат неща, които да ни подразнят

miss_asi
01-07-2009, 14:58
Дразни ме тяхното самовлюбие.
Дразни ме това че повечето не приемат "Не".
Дразни ме това че не зачитат чуждото мнение.
Дразни ме това че са инати.
Дразни ме това че приемат жените като предмети а не като човешки същества.
Дразни ме таво че винаги казват че жените са виновни и вечно се оплакваме но не е така защото за тва са мъже в крайна сметка тряя да могат да търпят повече.
П.С:Някои жени наистина са досадни-там имат право да се оплакват :D [/b]

NeverBackdown
01-07-2009, 14:58
Мразя гордостта им и чувството им за превъзходство :?

SiNiStEr
01-07-2009, 15:03

извинявай ама не може да мразиш цяло общество заради това че има индивиди който са боклуци извинявай но не мислиш ли че това е малко тъпо защото всеки човек е различен да знам ние сме пълни тъпанари с което съм напълно съгласен дори и аз съм такъв и то не в малко отношения но има и що годе свестни момчета това е моето мнение не целя да те убеждавам в нещо просто изказвам моето виждане над нещата

знам,че не трябва да слагам всички под общ знаменател,но в момента съм предадена точно от такъв човек,който ме обеждаваше,че не е такъв,че е различен,да повярвах му и ето,че се оказа,че е просто поредния идиот.

TheRunaway
01-07-2009, 15:04
Дразни ме тяхното самовлюбие.
Дразни ме това че повечето не приемат "Не".
Дразни ме това че не зачитат чуждото мнение.
Дразни ме това че са инати.
Дразни ме това че приемат жените като предмети а не като човешки същества.
Дразни ме таво че винаги казват че жените са виновни и вечно се оплакваме но не е така защото за тва са мъже в крайна сметка тряя да могат да търпят повече.
П.С:Някои жени наистина са досадни-там имат право да се оплакват :D [/b]
Ние ли се оплакваме ? :) Я виж колко мнения в тая тема за провит жените и колко против мъжете.. ;)

darla
01-07-2009, 15:09
^eeee,oplakvame se i 4esto mrunkame dosta dosano...dai da ne si krivim du6ata sega.jena sum i go razbiram,no su6to go pravq ponqkoga! :-)

nymphadora
01-07-2009, 15:34
Дразни ме,че ги е страх да си покажат чувствата
Дразни ме,че се държат отвратително,когато те харесват.
Дразни ме прекалено голямото им самочувствие-те били "силния"пол
А НАЙ-МНОГО МЕ ДРАЗНИ ТОВА,ЧЕ НЕ СЪМ ЛЕСБИЙКА :D

ivakavlad
01-07-2009, 15:35
А НАЙ-МНОГО МЕ ДРАЗНИ ТОВА,ЧЕ НЕ СЪМ ЛЕСБИЙКА :D

е за това никога не е късно :razz:

LizZz
01-07-2009, 21:58

знам,че не трябва да слагам всички под общ знаменател,но в момента съм предадена точно от такъв човек,който ме обеждаваше,че не е такъв,че е различен,да повярвах му и ето,че се оказа,че е просто поредния идиот.
Е на такива, дето убеждават най-малко трябва да им вярвате..

rusoto_baby_f
01-07-2009, 22:15
usw ..... 8-)

+++++1111
По добре..едва ли някой би го казал... :-P Браво мацка.. :-)

HePeAJIeH
01-07-2009, 22:17
Женската суетност ме дразни и това че постоянно искат да им ходим подир дупетата

CryForMe
01-07-2009, 22:18
дразнят ме много неща...но съм срещала изключения, тъй че ще ги премълча. само за едно нещо изключение не съм намерила, което сигурно не значи, че важи за всички, но...
винаги първо възприемат момичето като обект за свалка и на базата на преценката си решават кво отношение ше имат към нея - свалка, игнор, подигравка. приятелството рядко го има като опция, която е първоначалната ми настройка към сички...но тва съм само аз.
предполагам, че и момичетата го правят тва...но това винаги ми е било, е, и, предполагам ще ми бъде изключително неприятно.

rusoto_baby_f
01-07-2009, 22:26
Женската суетност ме дразни и това че постоянно искат да им ходим подир дупетата

ee да...ама го правите...нали :mrgreen: :oops:

HePeAJIeH
01-07-2009, 22:31
Зависи от момчето :)

Niakoitam
01-08-2009, 09:12

Iska6 li da 4ukneme bas4e,4e ako popita6 vsi4kite si priqtelki(poznati momi4eta) 6te kajat,4e vuv vsqka vruzka tozi etap e nasupil rano ili kusno?!

На по какво ще чукваме басче?Ти искаш да ми кажеш че не се познавам себе си ли?Защото и аз вече се водя мъж.Ако толкова държиш ще поразпитам тук там.

Я сега да поанализираме нещата,който си казала.
егоизъм-егозимът си е до възпитание.Човек не се ражда егоист просто така се изгражда.Да правилно само мъжете са егоисти,жени егоистки изобщо не съществуват нали така?

собственическо чувство-много го мразя това.Човекът срещу теб не е предмет,има глава на рамената и може да си решава какво да прави.При гаджета е по-лесно ако на някои не му изнася може да си намери пътя.При съпрузите е вече доста по трудно,особено ако имат вече деца.В такъв случай и единият и другият трябва да се съобразяват в смисъл пак да правят каквото искат,но да имат в предвид че ако стане нещо е доста трудничко всеки да си поеме пътя.
Ама не,това изобщо не важи и за жените нали така?Ти ще гледаш мъжът ти как се целува с някоя пред очите ти и ще викаш:Горчиво! Горчиво! Давай скъпи все така.Продължавай.Ти си. Така ще направиш сигурно нали?

в даден момент те приемат за даденост-ооо не то при жените/момичетата изобщо го няма това да ти кажа.Искат лошо момче.Когато го получат му търчат по гъза защото ги наранява и подхранва интереса им като се държи като с парцали с тях.Иначе само се оплакват.След време то ги зарязва или ако вземе та стане добро с тях те губят интерес приемат го за даденост и го зарязват.После искат добро момче.Обаче след време понеже това момче им тича и за най-малкият каприз по гъза го приемат за даденост и им писва.О,не момичетата изобщо не приемат за даденост момчетата нали така?Само не ми минавай сега с номера за момичето и жената ако обичаш.

Мислех да отговора и на още няколко човека,но трябва да карам пост по пост.

miss_asi,PreciousDiamond
и всички други момичета от тази тема включени във всеобщото оплюване на момчета в тази тема анализирайте внимателно нещата,които написахте и добре помислете не се ли срещат доста често и при момичтата.

Като гледам тази тема повече момичета изразяват недовлство,което трябва да говори кой се оплаква повече.Също нали знаете като се съберат някъде само жени какво осило става там.

И на два пъти прочетох че мъжете се хвалели че са силният пол.
Според мен пък ние не сме силният пол.Мъжете са по-силни физически,а жените психически.Хем искате да сте равноправни,хем държите че ни сме силният пол.За какво трябва да поддържаме фигура вид и всичко останало?За да ви впечатлим?Защо е задължително ние да правим винаги първата крачка?Защо се преструвате че ние ви сваляме като ако вие не ни харесате може да си ви сваляме колкото си искаме ама нищо няма да стане.Момичето избира ама уж момчето го свалило и много други такива.Да бе,силният пол сме да знаете ОФИЦИАЛНО,ама НЕОФИЦИАЛНО може да се окаже съвсем друго.Но Вие като момичета отново незнаете какво искате.Хем ви устройва това състояние на скритият силен пол,защото тъй като Вие сте неофициалният,а ние официалният силен пол съответно на нас ни се държи по-голяма сметка а Вие минавате все между капките хем пък от друга страна искате и равноправие и Вие да се обявите официално за силният пол.Е,не става така или едното или другото с неговите позитиви и негативи.Не можахте ли да разберете че силен пол НЯМА.Ние сме активните,ВИЕ сте пасивните.Доста често пасивните са по определящите.

darla
01-08-2009, 09:38
Niakoitam,opita se da kaje6 ne6to,ama ne uspq! Za6to pne 4 puti povtori "ooo,da,to tova za jenite ne vaji izob6to,nali?"...az sum jena,vuprosa e kakvo ni drazni v dr pol-sledovatelno otgovarqm za mujete,ne za jenite!!!Ne sum kazala,4e ne vaji-no temata ne e za tova akkvo me drazni v moqpol!Glupavi i izsmukani ot prustite tvardenq,bazira6ti se edinstveno varhu bludkavo razsujdenie!

Niakoitam
01-08-2009, 11:26
Niakoitam,opita se da kaje6 ne6to,ama ne uspq! Za6to pne 4 puti povtori "ooo,da,to tova za jenite ne vaji izob6to,nali?"...az sum jena,vuprosa e kakvo ni drazni v dr pol-sledovatelno otgovarqm za mujete,ne za jenite!!!Ne sum kazala,4e ne vaji-no temata ne e za tova akkvo me drazni v moqpol!Glupavi i izsmukani ot prustite tvardenq,bazira6ti se edinstveno varhu bludkavo razsujdenie!

Щом държиш че съм се опитал на кажа нещо,но не съм успял...хубаво.
Аз пък твърдя че съм казал нещо,но ти просто не си ме разбрала или не ти е изнесло да ме разбереш.Това си е мое мнение.А опровергай ме.
Защо 4 пъти повторих едно и също ли?Ами на 19 години си вече предполагам си учила в училище какво е риторичен или реторичен въпрс,както ти по харесва.А го повторих 4 пъти НАРОЧНО,за да се набива на очи.Не си мисли че съм го направил без да искам.Всичко е направено напълно умишлено.
И аз проодължавам все пак да държа на твърдението си отначалото:"Не си минала през ВСИЧКИ мъже за да твърдиш че всики били такива".Нещо май стигнахме до извода че твоите разсъждения са по блудкави.Няма смисъл да се караме.Винаги съм мразел тези изрази от рода на:"Всички жени са курви","Всички мъже са свине"и неща от тоя род.Да има момчета и мъже които ме карат да ме е срам че съм от техният пол,но има и други.Писнало ми е вече от слагане под общ знаменател независимо на момчета или на момчета и много се дразня като някои ме сложи под общ знаменател със ВСИЧКИ.Все пак всеки човек е индивидуален и различен и ти не може да ми твърдиш че всички били едикакви си.

darla
01-08-2009, 11:31
az ne sum feministka.ne sum na mnenieto,4e mujete sa svine,nai-dolnite su6testva i t.n i t.n.imam realna precenka za horata i otno6eniqta mejdu tqh.Podrazni me tova,4e cqloto ti izkazvane be6e bazirano imenno na tezi ritori4ni vuprosi "Nima i jenite ne sa takiva"-DA,takiva sme,no az se izkazvam za mujkiq pol,za6toto takuv e vaprosa,nali!!!!!!! Sega se nadqvam si me razbralpravilno i 6te spre6 da komentira6!moj6e prosto da otgovori6 na vuprosa na avtorkata bez da se OPITVA6 da analizira6!

Rattlesnake
01-08-2009, 11:38
Абе тез женски са много капризни бе ! Това е една от причините които не харесвам в тях , другата е че са с голямо самочувствие .. :-D

jeni92_abc
01-08-2009, 11:59
че са много тъпи понякога,и че се държат все 1 са трети клас :-o (за момчетата) :D

Nitroglycerin
01-08-2009, 12:06
У жените ме дразни: упорство по теми в който не са прави,харченето на пари без мярка за неща който най-често ги използват еднократно,ненужното цупене и мрънкане,пилеенето на нейното (същевременно и мойто) с гримиране и чудно защо ли селд 2 часа контене си изглежда по абсолютно същия начин,постоянното карене от нейна страна аз да се досещам за неща за който и нострадамус не би се сетил.Това са главно,но има още,спокойно.

Niakoitam
01-08-2009, 12:17
az ne sum feministka.ne sum na mnenieto,4e mujete sa svine,nai-dolnite su6testva i t.n i t.n.imam realna precenka za horata i otno6eniqta mejdu tqh.Podrazni me tova,4e cqloto ti izkazvane be6e bazirano imenno na tezi ritori4ni vuprosi "Nima i jenite ne sa takiva"-DA,takiva sme,no az se izkazvam za mujkiq pol,za6toto takuv e vaprosa,nali!!!!!!! Sega se nadqvam si me razbralpravilno i 6te spre6 da komentira6!moj6e prosto da otgovori6 na vuprosa na avtorkata bez da se OPITVA6 da analizira6!

Можеше...ама неискам.Видях тази тема.Просто проявих любопитство и я прочетох.Нямах никакво намерение да отговарям,защото знам че никой не е перфектен и че и при момичетата и при момчетата има всякакви индивиди.Така че не исках да говоря за какво ме дразни при момичетата просто,защото те са различни и не мога да ги слагам под общ знаменател както някои момчета,а и момичета правят.И каквото важи за някои момчета може да важи и за някои момичета и обаратно.
И...изведнъж попадам на твойте мнение че ВСИЧКИ мъже БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ били едикакви си отгоре на това още един път подкрепено.Е,това ме издразни и нямаше вече как да не отговоря,защото към тия всички мъже все пак спадам и аз и ти не ме познаваш да твърдиш че съм бил такъв на 100 процента.

darla
01-08-2009, 12:21
ok,porasni,pojivei s nqkoq jena/momi4e izvestno vreme i 6te vidim dali nqma da pridobie6 4uvstvo za navik kum neq.tq su6to moje da go izpita,no az govorq v slu4aq za tvoq pol!S tvoite ne pove4e ot 17god i vruzki za po nqkolko meseca-godina e trudno da razbere6 za kakvo govorq.Molq te,spesti si komentara

ivakavlad
01-08-2009, 12:23

Само уточнение въпросът не е написан от авторка а автор това съм го написал и в подписът си

darla
01-08-2009, 12:26
aaa,izvinqvam se :)

ivakavlad
01-08-2009, 12:28
aaa,izvinqvam se :)

няма проблеми ;)

nia711
01-08-2009, 12:36
наглостта,безхаберието,без отговорността,грубостта...
при момичетата : клукарстването,многото капризи и изсиквания,ние все сме прави,ината

Niakoitam
01-08-2009, 12:45
ok,porasni,pojivei s nqkoq jena/momi4e izvestno vreme i 6te vidim dali nqma da pridobie6 4uvstvo za navik kum neq.tq su6to moje da go izpita,no az govorq v slu4aq za tvoq pol!S tvoite ne pove4e ot 17god i vruzki za po nqkolko meseca-godina e trudno da razbere6 za kakvo govorq.Molq te,spesti si komentara

Ок мамче ще гледам да не коментирам.Нещо гледам май някой хора са се взели много насериозно и за много възрастни.Пък и нещо май не са в настороение.такаче май няма файда.Как само ме анализира.Може ли да ми кажеш от къде се познаваме?
Иначе много ти благодаря че ме искара толкова млад. :-P
Е да,вярно е младолик съм си и се случва отвреме навреме да ме обърка някои че съм 17 годишен,но...за твое най-голямо разочарование съм 22 години още някои друг месец ще стана на 23 години такаче незнам аз ли трябва да ти викам мамче или ти батко.
Така че живей си живота и не се имай още за толкова зряла,защото имаш още мнооого да учиш.И аз има,не казвам че знам тайните на живота вече.Ти си си избрала пътя,можело да си поживееш още малко ама така си си решила.Такаче ако обичаш не си го изкарвай на другите хора. :)

ivakavlad
01-08-2009, 12:56

Ок мамче ще гледам да не коментирам.Нещо гледам май някой хора са се взели много насериозно и за много възрастни.Пък и нещо май не са в настороение.такаче май няма файда.Как само ме анализира.Може ли да ми кажеш от къде се познаваме?
Иначе много ти благодаря че ме искара толкова млад. :-P
Е да,вярно е младолик съм си и се случва отвреме навреме да ме обърка някои че съм 17 годишен,но...за твое най-голямо разочарование съм 22 години още някои друг месец ще стана на 23 години такаче незнам аз ли трябва да ти викам мамче или ти батко.
Така че живей си живота и не се имай още за толкова зряла,защото имаш още мнооого да учиш.И аз има,не казвам че знам тайните на живота вече.Ти си си избрала пътя,можело да си поживееш още малко ама така си си решила.Такаче ако обичаш не си го изкарвай на другите хора. :)

извинете че се намесвам в спора (ако мога така да го нарека) в момента водите един напълно безсмислен спор в който и двамата до някаква степен сте прави но и двамата грешите и колкото и да се убеждавате един друг няма да можете извинете аз съм на 17 вие на по 20 и кусур аз където принципно трябва да водя такива спорове (поне теоритично) не го правя защото не намирам смисъл да се опитам да убедя някой в нещо в което не мога и само да си хабя думите извинете по малък съм от вас ама явно разсъждавам по трезво и имам по ясна преценка от вас

lovelygirll92
01-08-2009, 13:19
според човека е ...

+1

darla
01-08-2009, 13:21
ne se izkarva zrqla,vrqla i kipqla.izkazah mnenie,ti re6i da go usporva6?! sledovatelno ti ima6 ne6to protiv mnenieto mi i se vzima6 na seriozno,ne razbrah samo za6totolkova navutre prie kazanoto ot men?! 8-)

SunShinePearl
01-08-2009, 13:25
няма какво да добавя

lovelygirll92
01-08-2009, 13:26
наглостта,безхаберието,без отговорността,грубостта...
при момичетата : клукарстването,многото капризи и изсиквания,ние все сме прави,ината

+1 суровата истина :-D

Niakoitam
01-08-2009, 13:37
ne se izkarva zrqla,vrqla i kipqla.izkazah mnenie,ti re6i da go usporva6?! sledovatelno ti ima6 ne6to protiv mnenieto mi i se vzima6 na seriozno,ne razbrah samo za6totolkova navutre prie kazanoto ot men?! 8-)

Айде от мен да мине ще ти кажа защо го взех толкова навътре.
Защото понякога се чувствам на кръстопът по кой път да тръгна.Засега съм избрал.Има момичета,които ми дават стимул да вървя по този път.Но ето такива мнение и изказвания като това твоето понякога ме кара да си казвам Абе що не им..... на момичетата.Какво ще се старая да вървя по този път по който съм тръгнал в момента?Защо не тръгна по този на курварите и без това той е по лесен.Така и така са ми лепнали етикет защо изобщо да го оспорвам.Да си живея живота и това е.А аз сега се старая да гледам и от двете позиции въпреки че така доста често съм прецакан.Ама такива мнения както това напълно ме обезкоражат и ме карат да почвам да се държа с момичетата като с парцали както правят доста хора от МОЯ пол.
Абе какво ли ти обяснявам и аз...

jjjjjj6363
01-08-2009, 14:53
Дразни ме, че повечето се държат като kurvi
дразни ме , че си мислят, че моат да имат vseki , koito пожелаят
дразни ме , че се мислят за господарki на тоя свят
дразни ме, че te se mislqt za silniq pol

П.П. Е това не се отнася за ВСИЧКИ де

soul1199
01-08-2009, 17:37
nai-mn me drazni,4e iskat nqkoi mom4eta da se praqt na golqmata rabota,na golemi gazari,a da ne sa n6 pove4e ot drygite 8)

OpenedSky
01-08-2009, 17:54
Дразнят ме ,че се мислят за големите гъзари , а всъшност са повърхностни тапанари
Дразнят ме , защото си мислят ,че могат да ссе държат с дадено момиче като парцал , а като им се допикае могат да хукнат при нея и да се оправдават по тъпи начини и да я молят да им пусне
Дразянят ме , защото си мислят , че с бой се постига всичко
Дразянят ме ,защото си мислят ,че като избягат от час , поправят някоя оценка в дневника или нещо подобно са ебаси смелчаците и могат всичко
Дразнят ме , защото искат това , което не могат да предложат

Kostadin_682
01-08-2009, 17:55
Мразя това някоя да те прави на маймуна... :?

Lyubeto
01-08-2009, 18:55
Дразни ме , когато е прав , а аз не искам да си го призная :lol:

jghgh
01-08-2009, 20:40
тва че са полигамни...

ти кво искаш.... една и съща пичка омръзва...
: (

unlimited
01-08-2009, 20:41
Само батковци търсят.Това ме дразни :D

aka6a_vamp
01-08-2009, 20:42
че ви е за ебането...тва е истината

samoubiika
01-08-2009, 22:12
при мъжете:
1.дразни ме това,че са прекалено уверени в способностите си на мачо(от испански-мъжага).по принцип всички са до болка различни,но едно ги сближава и това е тяхната сигурност в това,че могат да свалят всяка.
2.дразни ме това,че мъжете са дори по-големи клюкарки от жените.
3.дразни ме това,че търсят само секс и после се гордеят и хвалят със 'завоеванията' си.
4.дразни ме това,че повечето ни крат да се променяме,за да им се харесаме и след пълната промяна ни зарязват защото вече сме им 'омръзнали'
5.дразнят ме с това,че са в повечето случаи груби.

при жените:
1.дразни ме това,че всеки момент трябва да очакваш да ти забие нож в гърба онази най-близо.това че сме лицемерни.
2.дразни ме това че клюкарим доста ииии неможем да пазим тайни.
3.дразни ме това,че повечето момичета се имат за нещо много повече от околните,но всъщност са като всички останали.просто едни жалки същества с много мечти и самочувствие
4.дразни ме това,че сме много капризни в някой отношения...добре де...в повечето отношения и не оценяваме това,което правят другите за нас.
5.дразни ме това(и за двата пола),че оценяваме нещата едва когато ги загубим.

Alabalaportokala
01-09-2009, 01:51
Niakoitam говориш като някакъв женомразец. Моля не омаловажавай статута ми на курвар като казваш че това е най лесното, ако това беше най лесното сериозни връзки нямаше да има на този свят. Сеш ли се ? Доста хляб имаш да изядеш и доста опит трябва да имаш с женското съсловие за да кажеш че това е най лесното. В интерес на истината и двамата с Дарла сте прави, но тя е по правата. Чувството за собственост го има в по големи количества при мъжете от колкото при жените.

Мъжете са по-силни физически,а жените психически

Каза човекът който познава всички мъже и жени и ги е сравнил един друг. Не можем да кажем кой е по силният психически. Това е много относително, това си е до човек. Няма по силен или слаб пол, всеки си има положителни и отрицателни страни в зависимост от гледната точка, но като мъж смятам че в много отношения сме по привелигировани от жените и с по малко усилие можем да постигнем много, което пак зависи от гледната точка. Просто нямаме право да се оплакваме от каквото и да било.

Абе що не им..... на момичетата.

Доста често трябва да им...го на момичета, за да те уважават. Всеки си мисли че като са по нежните трябва да се държим с тях като богини. Те могат да държат на обида точно колкото нас макар и по чувствителни 99,9% от сълзите са им крокодилски. Всички до 1 са актриси също в 99,9% от случаите. За щастие съм срещал изключения. Въпроса е мъжа да си остоява своето, да има собствено мнение и да не позволява чехъла да го погълне.

Поздрави !

leoparda93sl
01-09-2009, 06:40
Досега разбрах,че момчетата притежават най-лошите качества,а пък момичетата са света вода ненапита.Еми няма такова животно недейте се прави на големите ангелчета :D :D

evelinka1122
01-09-2009, 06:41
ami drazni me 4e mi traska telefona mn 4esto.... v smisul kazva 4ao i az o6te ne sum kazala i TRAS.... e sq drug e vuprosa 4e samo toi mi zvuni i toi se nbutva 8-) v smisul ne 4e az ne mu zvunq... no kato mu zvunna toi mi zatvarq i toi zvuni.... drugo kakvo me drazni... 4e malko me bazika za edno mom4e, s koeto bqh samo za edna ve4er, predi da trugna s nego... just kiSs i tolkoz... drugo ni6to =]

meni18
01-09-2009, 06:52
Drazni me che povecheto momcheta sa mnogo povurhnostni,gledat samo dali si s izkustvena kosa ili s 5 kila grim.Egoizna im v otno6eniqta s momi4e e neusporim,ina4e za priqtelite im vsi4ko moje :o no puk bez tqh ne moje ...kvo da se pravi :oops: :-)

Niakoitam
01-09-2009, 12:21
Alabalaportokala чудех се дали да ти отговарям,защото с теб винаги като се заговорим влизаме в разни безмислени спорове,но айде.

Не,аз не съм женомразец,нито пък съм мъжемразец.Не обичам да мразя попринцип,но просто ме дразнят изказванията както на някои момичета/жени така и на някой момчета/мъже.И не изобщо не омаловажавам статута ти на курвар.Аз просто казвам истината.Къде по лесно е да се забиеш с някоя на някой купон или където и да е,да се правиш на интересен и на тежкар без да ти пука какво и причиняваш,да си чукнете ей така някоя срещичка,някоя почерпка,целувки,прегръдки ,някоя и друга "безобидна" лъжа,да не ти пука за нея и скоро след това да си получиш наградата под формата на секс.Ако не иска пука ти минаваш на следващата и се забавляваш колкото ти душа иска.
Къде,къде по трудно е да се опиташ да разбереш едно момиче,да се поставиш на нейно място,да я разбереш и да и помогнеш ако можеш.Да се опиташ да си и интересен,но в същото време да се стремиш да си мериш приказките.Колкото и невероятно да се струва на някой момчета/мъже и сред момичетата/жените има хора и обратното пак важи.Та да продължа.Да си мериш действията,а не да сгазиш лука и после да и се лигавиш.Да можеш да ги разбереш и ако е необходимо да си отложиш "неотложимите" нужди като правене на секс за друг път,да не ги имаш за собственост и т.н.,при,което въпреки старанията ти има огромната възможност да те възприемат само като приятел,в това няма нищо лошо,но понякога има или пък да попаднеш на някаква курветина,която изобщо няма да отцени старанието ти.
И като последно ще кажа,може би щях да съм женомразец или най малкото курвар заради хората,с които отвреме навреме съм заобиколен,но срещам понякога някои момичешки мнения,които страшно много ми допадат.И още нещо.Преди 2 години и половина по стечение на обстоятелствата тук се запознах с едно момиче.Все още не сме се виждали,но продължавам да си общува с нея приятелски.Тя си има гадже.Вече отдавна не пише в тоя форум,защото е заета.И мога да ти кажа че е човвек като човек.Доста по стойностен човек от много момчета/мъже.Такаче няма значение пола.То си е до човека.

mshark
01-11-2009, 17:04
В момите :D най-много ме дразни че искат да осъждаме кав дебел задник има тая и така нататък .

mickelangelo
01-12-2009, 09:53
Всичко в другия пол ( момичетата ) ми харесва .. всичко има своя чар .. стига да знаеш от коя страна да го погледнеш :)

darla
01-12-2009, 10:00
^tukmo da se suglasq s teb...i ne mojah! :lol:

cherinka
01-12-2009, 10:08
безотговорността, безхаберието, безгриживето, неуважението и порива за секс 8-)

pussycat_dolls15
01-12-2009, 10:43
Безотговорността,безхабер ето.

Kostadin_682
01-12-2009, 10:45
Това, че мислят, че всички мъже са еднакви :x

stealthyGirl
01-12-2009, 12:57
Аз не знам дали всички са такива, ама тия които ги познавам не могат да изслушват... като приятели.

FiRe_LaDy
01-12-2009, 13:17
Дразнят ме много неща,но най-много ме дразни това,че се правят на силни и на големите мъже,а всъщност са много по-чувствителни и лесно нараними от нас!

mahoni
01-12-2009, 13:30
amo to vseki si e razli4en, vsi4ki sa me draznali po razli4ni na4ini :-x ob6to vzeto nai se draznq kato zapo4nat da se durjat sobstveni4eski s men :o :o

heroine
01-12-2009, 13:35
дразни ме това, че ме мислят само за тяхна собственост

vlubeno_momi4e***
02-08-2009, 17:27
usw ..... 8-)

+ 8-)

hooliganka89
02-08-2009, 17:49
Толкова много неща ме дразнят,че чак се навеждам на мисълтта,че съм лесбийка :razz:

PiNk_GiRl
02-08-2009, 17:52
Дразни ме,че мъжете са:

...като търговски агенти: не трябва да им вярваш на нито една дума;
... като компютри: трудно можеш да ги разбереш и винаги имат проблем с паметта;
... като грима: никога не остават твърде дълго;
...като хороскопите: винаги те съветват какво да правиш, но като правило - грешат;
... като времето: невъзможно е да бъдат променени по никакъв начин;
... като мини-полите: разсееш се за малко и ще оголят краката ти;
... като държавен служител: каквото и да ги помолиш да направят, те все си намират нещо по-важно, а в действителност - няма нищо подобно;
... като тракторите: ако им сипеш вътре някаква съдържаща спирт течност, продължават да работят;
... като докторите: никога не можеш да разбереш какво искат да кажат;
... като лекарство: неприятно е да си имаш работа с тях, но са необходими;
... като кучетата: ако не ги възпитаваш, ще бягат по цялата къща и ще цапат навсякъде;
... като пощальоните: чукат на всички врати, надявайки се все някой да отвори;
... като адвокатите: в каквото и да ги обвиняват, те все ще си намерят един вагон оправдания;
...като видеото: напред - назад - напред - назад - стоп - извади;
...като рекламата: трябва да се съмняваш във всичко, което ти казват;
...като конете: ако ги впрегнеш умело, можеш да ги яздиш дълги години;

ВАЖНО:Не искам никой да се убижда от това и естествено има изключения.

DeAd_LooSeR
02-08-2009, 17:53
неебателността...съжалявам за думата,но в някой случай просто няма с коя друга да се замени...
егоисти са и се правят на големите непукисти..
както и изключително високата им гордост,според която,ако си покажат чувствата ще се унижат! :o

Sharpay
02-08-2009, 17:57
дразни ме че се мислят за единствени и незаменими

gia_sena_mono
02-08-2009, 22:22
Все за секс мислят,а го отричат!
Само големи думи "Обичам те" ," Ти си най-прекрасната" ,"Не искам да те загубя за нищо на света" и прочие... всички го казват,всички сме го чували!
Мислят,че всички жени са еднакви...е,то и ние го мислим за тях. :-D
Гордостта и голямото им его!
Ако се покажат по-слаби или изразят чувстата си-гоооляма грешка,край!

x3eme
02-08-2009, 22:23
Ината

Tempest
02-08-2009, 22:33
по прочетеното до тук (2-3 страници) се самоопределям като жена... почти никой, пак казвам - почти никой не се сети да каже, че има малки изключения... това, че там, където повечето ходят, не виждат различни от изброените, не значи, че всички са такива...

в жените... не харесвам това, че ме слагат под един знаменател с останалите от мъжки пол (това дори ме изкарва от нерви...), това, че повечето вече играят курвенски номера, правят пози, пишат клиширани работи и използват такива... :?

sextazy_baby
02-09-2009, 16:25
У мъжете най-много ме дразни - когато свикнат с нас са сигурни, че вече сме техни и няма нужда да полагат усилия да ни се доказват и да ни правят романтични жестове.. ;:!:
Подкрепям те :)

3oPuTy
02-09-2009, 16:46
Ината
:o Може да сме инати ама благодарение на тоя инат се сдобрихме :-D :-)

А иначе по темата ... Не мога да кажа,кое ме дразни най-много в мъжете,защото при всеки е различно :)

MartyParty
02-09-2009, 16:51
Егоизъм.
Егоцентризъм.

lulu_13
02-09-2009, 16:53
Най-хубавата му черта трябва да е че ме харесва. И да е забавен е важно. :)

nefchi_bs
02-09-2009, 17:10
Дразни ме,че си мислят,че са ''най-големите'' мъже и никои не може да ги спре :lol: :lol:
Дразни ме,че когато разказват нещо дори и сами не си вярват
когато защочнат да си просят секс
защото мислят само за секс
защото ''все още те са силният пол и го знаят''

(не всички,но повечето индивиди от мъжки пол са такива...)

got2Bthe1
02-09-2009, 17:18
Според мен най-дразнещото нещо в едно моми4е е да е кифла ... няма по тъпи моми4ета от тия 4естно :)

AtlantidaLove
02-09-2009, 17:40
имат менструация :razz: 8-) :smt078 :razz: :razz: :razz: :razz:

Hilary_
02-09-2009, 17:59
Питай ме какво не ме дразни... :D Всичкооо ... правят се на големи свалячи..ебачи...използвачи. ..отворенгяси...не си мерят думите... не знаят какво искат...не са романтични ама грам... не се усещат за нищо... не са досетливи...не разбират от намеци... инатят се... мислят само за секс... с малко от тях можеш да споделиш... взимат те на подбив... мразят всички около теб... всичко им пречи... лъжат... изневеряват... и още хиляди неща... :grin: Не ги мразя хорицата... но да кажем че в момента съм много ядосана на целия свят... ](*,)
P.S. Момчета не се обиждайте... има доста големи пичове от вас и хора за които си заслужава... ама просто съм мнооого ядосана!!! :wink:
P.S. 2 Момчетата са си момчета... остават си такива но въпреки това не можем без тях... както и те без нас... :grin:
P.S. 3 Мир... :-D

111111111
02-09-2009, 18:13
++++

Hilary_
02-09-2009, 18:16
Питай ме какво не ме дразни... :D Всичкооо ... правят се на големи свалячи..ебачи...използвачи. ..отворенгяси...не си мерят думите... не знаят какво искат...не са романтични ама грам... не се усещат за нищо... не са досетливи...не разбират от намеци... инатят се... мислят само за секс... с малко от тях можеш да споделиш... взимат те на подбив... мразят всички около теб... всичко им пречи... лъжат... изневеряват... и още хиляди неща... :grin: Не ги мразя хорицата... но да кажем че в момента съм много ядосана на целия свят... ](*,)
P.S. Момчета не се обиждайте... има доста големи пичове от вас и хора за които си заслужава... ама просто съм мнооого ядосана!!! :wink:
P.S. 2 Момчетата са си момчета... остават си такива но въпреки това не можем без тях... както и те без нас... :grin:
P.S. 3 Мир... :-D
МЛАКНИ МА ПАЧО,ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ ОБРЕЖАТ ВСИЧКИТЕ И ДА ВИ ОСТАВЯТ ЕДНА МАЛКА ТРЪБИЧКА ДА УРИНИРАТЕ САМО! :-x :-x :-x
еее... чшшш аре по леко само... писнало ми е от такива селяни!!! :x Като мразиш жените... стани гей бе!!! :x :x

Hilary_
02-09-2009, 18:19
Като мразиш жените... стани гей бе!!! :x :x
Когато ти станеш лезбийка! :grin:
хах специално за тебе не бих станала... :lol: :lol: Иначе нямам гаранция, че ако стана ти ще ме последваш... у левия път... :D :D

Axe_vs_Sword
02-09-2009, 18:20
++++Че [някои от вас 8-)] слагат всички ни под общ знаменател!
Иначе като се замисля, нищо в тези души не ме дразни :)

mitkom89
02-09-2009, 18:51
Дразни ме факта, че повечето не могат да вържат 5 смислени думи на кръст! Това че са елементарни и доверчиви! Че мислят всеки за най-добрия си приятел. Също така имат някаква способност да ми лазят по нервите. А да и си мислите, че можете да лъжете. Че се мислите за най-важните неща в нашия живот, че се опитвате да ни вземете само за себе си, че ни пълните главите с глупостите си, че сте адски несръчни!!! Че си мислите, че мъжете трябва да вършат всичката работа... Че критикувате някои начини на поведение, а всъщност вие се държите така!!! Че се мислите за красиви! Мисля че това ви стига

gabiiTu
02-27-2009, 21:25
Дразни ме тва че винаги се лепват на некви к**ви ами не на истинските момичета които го заслужават... И има още много работи ама ся не се сеЩам ... 8-)

DJEB
02-28-2009, 09:24
голямото им самочувствие,ама пък нали са момчета по ли е хубаво някъв неуверен в себе си

AFT
02-28-2009, 10:10
Значи всички черти, които изброихте до сега, ги има у всички male?! о_O Аз познавам много инати, но познавам и душици. Познавам пълни тъпанари, но познавам и умни и съобразителни. И ся к'во правим? Супер глупав въпрос е задал автора (съжалявам, не можах да се сдържа, пък и ти вече махна предупреждението ;д ), ама и отговорите не отстъпват. Поне аз не намирам логика.

kypo
02-28-2009, 10:34
че казват неща в които не вярват! като бившата ми приятелка, която почти се подигра с мен 2 пъти... един път след като се кълнеше че никога няма да ме напусне и да ме нарани, аз съм бил нейния човек който е търсила толкова време. да ама го направи без даже да се замисли, даже и една сълза не отрони. хубаво, преживях го. но после се подигра още веднъж - нямаше проблем да се чуваме от време на време и да пием по едно кафе поне, защото знаеше че ще ми е много трудно. обеща ми и това и от цял месец ни вест, ни кост от нея...

ето това е, казват неща в които не вярват, поне като не е способна да удържи на обещанията си да си мълчи!