Влез

View Full Version : 13-14 goishni pikli

kissesForYou
01-07-2009, 13:46
13-14 godishnite porasnali qvno veche momicheta... ili moje wi jeni, ne vi li e sram da govorite koi kak vi e "ebal" i na koi kak ste mu... ta do minimum 16 godini o6te ne ste se razvili... ili moje wi ste mnogo moderni i izpitvate i orgazum... edvali umnite momcheta se radvat i haresvat 15-16-17 godi6ni, s luft 1 metur!?!?

Adwokat
01-07-2009, 13:50
Това е днешната младеж.. защо се учудваш толкова/...

mirmark
01-07-2009, 13:51
Абе те само пишат. Не че го правят - просто се хвалят - за самочувствие.

Arista
01-07-2009, 13:53
И аз кфо........

Ма те теа ше ги има винаги не се притеснявай ;)
Живей си и да не ти пука...

А бтв защо умните момчета да не харесвали 15 16 17 годишни :? нещо не ми се върза :D ............... смисъл начи дори и умните момчета на по 15 16 17 години трябва да ходят само с некфи на по 30 ли ? Пък и мое лично мнение е че на 16 да правиш секс е нещо нормално за 21 век. Пък и много си зависи от момичето......абе да не ти пука :)

Na7a6a
01-07-2009, 13:55
Ох какви случаи има...някой наистина са си изпили мозъка явно.. Така и така нищо не можем да направим, да се ебът колкото искат.. :?

kissesForYou
01-07-2009, 13:56
Ami sumnqva me che samo pishat, zashto ne sa rqdkost zadavanite vaprosa na moi poznati, koito o6te ne se oblichat sami, no revat kolko gi bolqlo ili kak nqkoi gi e naebal.... a tova sa deca... vuob6te znaqt li kakvo pravqt i posledstviqta,koito eventualno mogat a posledvat...

fashion4etyy
01-07-2009, 13:57
13-14 godishnite porasnali qvno veche momicheta... ili moje wi jeni, ne vi li e sram da govorite koi kak vi e "e***" i na koi kak ste mu... ta do minimum 16 godini o6te ne ste se razvili... ili moje wi ste mnogo moderni i izpitvate i orgazum... edvali umnite momcheta se radvat i haresvat 15-16-17 godi6ni, s luft 1 metur!?!?

Ей ти къв или ква си да казваш кой на колко да го прай :-o нещо пречи ли ти.. гледай си твоя живот щото такива сте мн смешни!

Adwokat
01-07-2009, 14:00
Абе те само пишат. Не че го правят - просто се хвалят - за самочувствие.

Лъжиш се.. повечето го правят.. :-x

kissesForYou
01-07-2009, 14:07
"Ей ти къв или ква си да казваш кой на колко да го прай нещо пречи ли ти.. гледай си твоя живот щото такива сте мн смешни!"
Az "kva" sum?? Ami sas sigurnost po razumna i s poveche akul v glavata ot golemite ebachi i rakrachenite "kifli"... Ne moje o6te da ne si se razvil, tqloto ti da ne e gotovo za intimni otnosheniq, a vidish li za da sme "gotini" o6te mama ni izbira dreshkite sutrin, no pravim sex na 13-14 ili 15godini... vash si e izbora ama da ne revat posle "boli me" "teche mi kruv" "bremenna sum" ....

Arista
01-07-2009, 14:15
"boli me" "teche mi kruv" "bremenna sum" ....

Е тфа са не беше нужно - кой ти дава гаранция че ако правиш секс за първи път на 30 примерно пак няма да те боли, да ти тече кръв или да забременееш случайно :?

kissesForYou
01-07-2009, 14:20
Ami nai 30 primerno 6te znaesh, zashto q ima taq kruv, ako zabremeneesh, 6te si veche dostatuchno suvesten i otgovoren chovek, koito 6te si poeme posledstviqta i nai malkoto na 17-18-20-30 i tn nqkaksi organizma ti e podgotven za tova, a na 14 da kajem o6te si nedorazvit......

mysterious93
01-07-2009, 14:22
"Ей ти къв или ква си да казваш кой на колко да го прай нещо пречи ли ти.. гледай си твоя живот щото такива сте мн смешни!"
Az "kva" sum?? Ami sas sigurnost po razumna i s poveche akul v glavata ot golemite ebachi i rakrachenite "kifli"... Ne moje o6te da ne si se razvil, tqloto ti da ne e gotovo za intimni otnosheniq, a vidish li za da sme "gotini" o6te mama ni izbira dreshkite sutrin, no pravim sex na 13-14 ili 15godini... vash si e izbora ama da ne revat posle "boli me" "teche mi kruv" "bremenna sum" ....

и кво?на тебе ли ще дойдат да ти реват не можах да разбера че толкос навътре го приемаш????????????????и мен понякога ме дразни някоя на 12,13 да се държи като...курва.. само и само да я харесват околните(ест повечето я мразят но тя д аси живее в заблудата) но не е нито моя нито твоя работа.

Boyd
01-07-2009, 14:24

По принцип ей такива индивиди като този, който ти прави "забележки" са от отворковците и големите ебачи. Все пак не на всеки чавка му е изпила мозъка, тъй че могат да мислят. Въпроса е дали им се отдава. Мнозина не знаят секса на детски години какви физически нарушения може да причини, но понеже "сме в 21-ви век - е нормално". Предполагам всички знаете лафа - "акъл и мензис на време не ти ли дойдат - хич не ги и чЕкай". Идиотът си е идиот както и да го гледаш.

"boli me" "teche mi kruv" "bremenna sum" ....

Е тфа са не беше нужно - кой ти дава гаранция че ако правиш секс за първи път на 30 примерно пак няма да те боли, да ти тече кръв или да забременееш случайно :?

Да, но на 30 години като го направиш ще знаеш какво може да стане. А на 13? Да си чул/а човек на 30 години да пита "допрях си оная работа до нея, но тя беше с прашки - бременна ли е?" ?? 13-годишните задават такива въпроси!!

х
01-07-2009, 14:29
aman ot kaki4ki deto mnogo razbirat. vseki se 4uvstva po razli4en na4in po razli4no vreme. az moga da se 4uvstvam gotova da pravq sex na 14, onaq na 18, ti na 25. pri vseki e razli4no. nerazbiram kakvo lo6o ima? az kogato bqh na 15-16, pravih mn pove4e sex ot sega, kogato sym na 20. i smeq da tvyrdq 4e mi be6e mn hubavo. za ni6to ne syjalqvam. ne si vadi izvodi za vsi4ki sprqmo teb. horata sa razli4ni!!! :-P

TheBestFriends
01-07-2009, 14:43
не съм чела темата, но ти за много по-умна ли се имаш ?
е темата не каза нищо съществено или поне нищи, което да не знаем.. да не говорим, че има поне още 100 такива теми.. by the way ти на колко си ?!

Xrisinka
01-07-2009, 15:14
spored men ne normalno da se pravi sex na 13,14 god no nqkoi sig togava se chuvstvat gotovi pak v dneshno vreme momichetata se razvivat mai mn ama mn po barzo ot kolkoto predi 10,20 godini .Az msilq che ne trqbva da se sadi za choveka ot tva koga e zapochnal da vodi intimen jivot za vseki e razlichno kato kazah a i ne sam az . :? :? :? :? :)

FeuerHerz
01-07-2009, 15:28
И аз кфо........

Ма те теа ше ги има винаги не се притеснявай ;)
Живей си и да не ти пука...

А бтв защо умните момчета да не харесвали 15 16 17 годишни :? нещо не ми се върза :D ............... смисъл начи дори и умните момчета на по 15 16 17 години трябва да ходят само с некфи на по 30 ли ? Пък и мое лично мнение е че на 16 да правиш секс е нещо нормално за 21 век. Пък и много си зависи от момичето......абе да не ти пука :)

Ам тя казва че умните момчета не харесват 15 16 17 годишни с "1 метър" луфт а не че не харесват просто моми на по толкова :)

Nitroglycerin
01-07-2009, 15:53
Ааааа тези са ми любимите просто като си се мотая по НДК и видя някакво такова същество много обичам ей така в очите му да казвам какво грозно лайно е.Понякога се случват и гафове ама за щастие като дойде гаджето обикновенно е някой хилъв фешин или чалгар или емо и не е проблем да го нарита човек.Пробвайте и вие на мене ми се изпълва душата просто.

Аз главно се чудя какви са тези родители който позволяват 13 годишната им щерка да се прави на 21 годишна видимо и за сляп човек петна от сперма,кутии с противозачатъчни в чантетата си носят минимум по 5 презерватива и дори доста чест случай е и хероин да се намери.

И така бъдещи и настоящи родители който четете написаното от мен малко се позамислете какво отглеждате дете или курва която е болна от сифилис (най-малко).Мама му стара аре малко се замислете кой ще ви изкарва пенсиите?!?!

ToniStoraro
01-07-2009, 16:19
Само че тия 12-13-14 годишни пикли са по-осведомени и от родителите си :D :D :D

sladka__droga
01-07-2009, 16:23
Тва е абсолютно нормално за днешното поколение ;) ... Нищо няма да промените нито с темите,нито с възмущенията си.
Все пак всеки сам решава за себе си ...

Макар,че и според мен е страшно тъпо,но нищо неможем да направим.

ToniStoraro
01-07-2009, 16:26
Ми аз не се възмущавам. Но това си е факт :D Разни дето не са виждали жена/мъж на друго място освен на компютъра или на образователните канали след 12 се правят на голяма работа, едва ли не са минали половин София и големите градове. И все пак са по-осведомени от родителите си на тази тема :D

bebeshok
01-07-2009, 16:55
Това е вярно, пълно е такива 'пикли', но си признавам харесва ми с такива.

aka6a_vamp
01-07-2009, 16:58
и кво слагаш сички под общ знаменател..ебаси писна ми да гледам такива теми,а и някой 14-15 годишни `пикли` са много по-зряли от 18-19 годишните,не говоря за ебане и аз съм против тва..

ToniStoraro
01-07-2009, 17:30
Точно това се опитах и аз да обясня!!! :D донякъде :D

bazzil
01-07-2009, 17:40
има 10000000000000000 такива теми и като гледам никой не се е вразумил

Аве мноо ма дразните като пишете има такава тема ала бала, кво като има дай да почне да човърка 1-по 1 в търсачката а ? Ей глупав народ мамаму да еба.
П.П ми никои няма са вразуми ами, то да е хуй да им го набий човек ами то акъл как да стане номера :-x

sometime
01-07-2009, 17:49
аз на такива им викам к, к1, к2, к3 и тай нататака не че помна коя е кой номер просто така си го измислям...к идва от к*рва... повечето се досетиха ама аз да се обоснова таа
хич не ми дреми че са я минали 5 - 10 човека и се хвали с това... нали не е някой близак....

hottie
01-07-2009, 17:56
темата е безмислена и се повтаря за n-ти път
Х.