View Full Version : Има ли нещо?
sweet_f_pz
01-07-2009, 18:48
По долу постнах една тема за срама,е в тази тема ще говоря за въпросното момче.Една приятелка ни запозна,1воначално не се вълнувах от него,нооо след няколко дена постоянно му гледам снимките само си пишем ии така,пращаме си целувки 1 ден той ми писа кога ще се видим,но тази седмица не можехме защото и двамата си имахме работа,постоянно му казвам че е адски красив и той постоянно ми иска снимки,но има едно момиче което живее в Париж и си идва само за ваканциите в България,на Нова Година те са били заедно,имало е целувки ии така,но ние тогава не се познавахме,е исках да попитам имам ли шанс с него или не,или пък какво да му кажа за да го питам (не директно де) нещо поне да му подхвърля.Аз попринцип супер бързо се влюбвам,а сега не мога да спра да мисля за него :? ...
ПП:каза ми че преди години бил влюбен,и сега не искал да бъде ;п
Мерси
Blo0dG1rl
01-07-2009, 18:53
Когато се влюбваш не го правиш просто защото искаш да си влюбен. Тоо когато дойте не пита :) Ам.. според мен излесте първо.. Опознайте се по добре.. и.н. И след като го направиш тва напиши една тема.. и съм сигурна че някой ще ти отговори. И междудругото.. това че си много влюбчива не е много хубаво.. останала съм с впечатлението че този вид хора страдат много.. Успех с момчето :) 8)
leoparda93sl
01-07-2009, 18:54
недей прибързва толкова много опознайте се още малко и като се видите прецени :) Успех :-)
sweet_f_pz написа:
попринцип супер бързо се влюбвам,а сега не мога да спра да мисля за него ...
Това изречение има ли смисъл според теб??...Като се 'влюбваш' бързо,който и да си харесаш ще си мислиш,че си влюбена в него,a реално може да не е така.....
Според мен има смисъл....искаш ли нещо,преследвай целите се до край.Но не с цената на всичкo :!:
babyjoinmeindeath
01-07-2009, 18:56
Ами 1-во ние неможем да знаем дали имаш шанс с него и 2-ро ако той не иска да направи първата крачка направи я ти. Кажи му че яко ти харесва и че би искала да се получи нещо м/у вас ако ти каже, че и той също иска това значи няма проблеми, но ако започне нещо да овърта по-добре го остави.
sweet_f_pz
01-07-2009, 18:57
Айде айде групичката на влюбените 12 годишни тинейджърки почнахте ли пак...не е трябвало в 1 тема да кажеш всичко...по добре го направи като пъзел да ни е по интересно, всяко изречение в отделна тема...
Моме май си превъртяла играта с зайчетата и са си немаш друго занимание освен да спамиш форумите...марш към леглото че майка ти ще влезе след малко в стаята и като види че не си легнала не Париж а Сан Франциско ще видиш...
Аххх,ето ги и 2332387123 годишните философи :Х,помолила съм за помощ а не да ме критикуват,щом съм го писала значи съм го сметнала за вярно не е нужно да налагаш мнението си,теб какво те вълнува аз каква съм и каква не съм ?
sweet_f_pz
01-07-2009, 18:59
Мерси на другите :)
myNameIsImmortal
01-07-2009, 19:09
Айде айде групичката на влюбените 12 годишни тинейджърки почнахте ли пак...не е трябвало в 1 тема да кажеш всичко...по добре го направи като пъзел да ни е по интересно, всяко изречение в отделна тема...
Моме май си превъртяла играта с зайчетата и са си немаш друго занимание освен да спамиш форумите...марш към леглото че майка ти ще влезе след малко в стаята и като види че не си легнала не Париж а Сан Франциско ще видиш...
Аххх,ето ги и 2332387123 годишните философи :Х,помолила съм за помощ а не да ме критикуват,щом съм го писала значи съм го сметнала за вярно не е нужно да налагаш мнението си,теб какво те вълнува аз каква съм и каква не съм ?
Не не, продължавай моля те :-) в колкото и лошо настроение да съм като прочета подобен пост като твоя винаги се скапвам от смях...такива дилеми като твоите не съм виждал никога...
Офф... днес ми се регистрирал, и веднага почна да придава важности..
1во с мен се заяжда, сега с това момиче.. По-добре си ходи направи форум: www.kritikuvashtite.com/forum и хем ще си админ, хем някой като не ти хареса ще го бан-ваш! Много ще се кефиш, че си властен 8) Офф, аз пък забравих, че не можеш да работиш със различните езици.. ясно...
sweet_f_pz
01-07-2009, 19:14
Не не, продължавай моля те :-) в колкото и лошо настроение да съм като прочета подобен пост като твоя винаги се скапвам от смях...такива дилеми като твоите не съм виждал никога...
Тии какво да не се мислиш за голямата работа,мислиш че можеш да се смееш на другите хора ?? ехх жестоко се лъжеш някой ден живота ще ти се изсмее в лицето ;) .. много ли съм ти забавна ?? какви дилеми,за мен аз съм си права така че не е нужно да ми се бъркаш в нещата,ае пътека !
angelcheeee_93
01-07-2009, 19:17
Според мен имаш шанс,но не трябва да бързаш.Той ,ако толкова те харесва,нека направи първата крачка.
НЕ бързай да се унижаваш за нещо ,в което не си сигурна дали ще се получи! :)
Няма да я чака вечно ;) !Ако е имало той я познава от давна,не можеш да искаш нещо много.Но,можеш да го попиташ,кажеш това например"виж отавна си мисля само за едно"за теб"и май наистина хлътнах,та исках да те питам имам ли шанс" сега нз дали става но опитай! :)
ShaLqLqLqXa
01-11-2009, 12:05
Въпроса за влюбването не е до искане или не! 8-)
Щом ти го е казал, може да е някакъв намек, че не иска нищо с теб, знам ли... И все пак поговори с него и го пита за намеренията му и ще е най-добре ако е лично. Намерете време и излезте заедно някъде на спокойно място само двамата. Да не замъкнеш някоя твоя приятелка с вас, само защото те е срам. :smt011 Айде успех!