View Full Version : Защо се получава така....
zdraveite iskam da vi popitam az li sym typiqt i ne stoplqm i ako moje da mi obqsnite i zashto de kogato na edno momiche i tichash po gaza i tq ne pravi na lud a kogato si perde i ne i obrashtash vnimanie tq ticha sled teb i po tazi logika trea li da se darja idiotski i da se pravq na selqnin s momichetata koito haresvam za da me zabelejat i haresat shtot taka izliza :?
SoAfraid
01-07-2009, 22:36
Да ти кажа те повече харесват родените идиоти, ти да се правиш и да не се правиш пак няма да те харесат. Ще чакаш да пораснеш и ти и тя (която и да е) и чак тогава да се надяваш на нещо сериозно :)
rusoto_baby_f
01-07-2009, 22:47
Или ти и позволяваш да те разиграва....
или тя незнае какво иска...
И...си тъп щом го мислиш тва или искаш да се правиш на интересен... - trea li da se darja idiotski i da se pravq na selqnin s momichetata koito haresvam za da me zabelejat i haresat
Никое момиче не иска дадено момче да се държи така.... :? .....
Или ти и позволяваш да те разиграва....
или тя незнае какво иска...
И...си тъп щом го мислиш тва или искаш да се правиш на интересен... - trea li da se darja idiotski i da se pravq na selqnin s momichetata koito haresvam za da me zabelejat i haresat
Никое момиче не иска дадено момче да се държи така.... :? .....
Ама и сама не си вярваш...
6oto , kato moje6 da go ima6 ne e interesno ve4e
Да ти кажа те повече харесват родените идиоти, ти да се правиш и да не се правиш пак няма да те харесат. Ще чакаш да пораснеш и ти и тя (която и да е) и чак тогава да се надяваш на нещо сериозно :)
emi to az ne che se imam za mn golqm ama v sravnenie s neq pone sym naqsno kakvo iskam i ot kogo i... abe dano skoro da porasne i da se osaznae che..... :shock:
slun4ice_90
01-08-2009, 10:07
Така става,защото и ние момичетата си имаме "тактики" и вие момчетата...И после се появява това,за което говориш... :-o
Kostadin_682
01-08-2009, 10:32
добре е да си див селянин луд с мотика в днешно време :-o
защото като си разкриеш сарцето и те правят на ГЪЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ
Напълно съгласен съм колега...
dramaqueen
01-08-2009, 10:48
Не позволявай на никое момиче да те разиграва!Ако я харесваш и го покажи,вместо да се правиш на "селянин" и да се държиш идиотски ;)
6oto , kato moje6 da go ima6 ne e interesno ve4e добрия го мачкат лошия го уважават :)
Не позволявай на никое момиче да те разиграва!Ако я харесваш и го покажи,вместо да се правиш на "селянин" и да се държиш идиотски ;)
emi to az sym i pokazal che q haresvam i t.n. ama nali se durja adski milo i gotino s neq i tq prekalqva a kogato se pravq che mi e krivo i sym sardit tq mi ticha po gaza taka da se kaje
MiLeNcHeToO
01-08-2009, 13:35
6oto , kato moje6 da go ima6 ne e interesno ve4e
+ ;-)
Всеки иска това, което не може да има 8)
myNameIsImmortal
01-08-2009, 14:13
Щото не знае какво иска.. ти можеш да знаеш, но тя не..
gLoRiOuS_aNGeL
01-08-2009, 14:33
"В живота бягаш от този,който те обича и обичаш този,който бяга от теб."