Влез

View Full Version : Тройка

NeSumJenaTi
01-08-2009, 11:14
От 3 години имам връзка с мъж,когото страшно много обичам.От известно време той иска да правим тройка с моя приятелка (която не познава) и се чудя дали да го направя?И всъщност той дали ме обича наистина щом иска да го деля с друга?Ласкае ме това,че иска да е точно с мен (все пак може да го направи с друго момиче),но Дали ако го направя,това ще задълбочи отношенията ни или ще ги развали?

chessplayer
01-08-2009, 11:18
Ти хубаво го обичаш,но той едва ли те обича.Просто те използва като команьонка.Днес иска тройка,утре ще ти тури бирена бутилка в задника.Разкарай го докато е време.Sad but truuuuue!

ubuntu
01-08-2009, 11:21
3 години ... Абе хора кво правите вие бе :shock: :shock:
Ми то на пича му е омръзнала една и съща шунда 3 години да гледа иска нещо ново ... дай му шанс ! :D

blackfate
01-08-2009, 11:33
ОМФГ... Ти на колко години си ... и имаш връзка с МЪЖ??? той на колко години е ... Иска 3ка а? Според мене просто ти си му омръзнала, особено ако имате разлика 8-9 че и повече години.... Ако си 18-19 що не се захванеш с някой на твоята възраст, а не с мъже?
Според мене по скоро трябва да го зарежеш, отколкото 3ка... мое мнение... Някой от 2мата поиска ли 3ка, значи иска да изневери легално!

TPAKTOPUCTA
01-08-2009, 11:42
това че иска да правите тройка не означава, че не те обича а по- скоро че иска сексуално разнообразие. Ако разликата ви в годините е голяма обаче бих казал, че той по- скоро те ползва за секс партньорка и сега очаква да се съгласиш на неговите прищявки за да не го загубиш.

моя съвет е по- скоро реши какво ти искаш от него и тогава да предприемаш действия

MiRaCuLiX
01-08-2009, 11:44
Хах представяш ли си за колко тъпа те мисли,че да те пита това?
"Get Out of my life" - това трябва да кажеш!(лично мнение)

ViolentSaint
01-08-2009, 11:47
Принципно малко е странно да те пита за тройка, явно иска разнообразие или иска да използва тебе и приятелката ти за някоя негова секс фантазия.
Може би ще е добре да поговориш с него, но имай едно на ум тъй като ако ти му откажеш той може да си намери други 2 за тройката

NeSumJenaTi
01-08-2009, 11:47
Не мисля , че това е легална изневяра ???!!! Аз съм на 23,той на 25 . . . плюс това и двамата винаги сме били за експерименти . . . той ако иска да изневерява ще го направи , ако иска тройка за разнообразието само ще го направи с друга , а не с мен . . . Честно казано се радвам , че иска да сподели и изпълни сексуалните си фантазии точно с мен , а не с някоя друга . . . Просто поисках вашето мнение . . . За вас момичета тогава кое би било по-добре : 1 - мъжът до вас да поиска да споделите с него една негова сексуална фантазия или 2 той да го направи с друга ( и дано да не разберете ) ? ? ?

TPAKTOPUCTA
01-08-2009, 11:52
какво да ти кажа ... много зависи какви са ти чувствата към него ... имай предвид, че ако го напраиш може да напразиш както него и приятелактата ти, така и самата себи си че си го допуснала.

въпреки това моят съвет е, че ако ти чувстваш, че това ще ти достави удоволствие, направи го. В крайна сметка секса е и за удоволствие.

NeSumJenaTi
01-08-2009, 11:55
Хах представяш ли си за колко тъпа те мисли,че да те пита това?
"Get Out of my life" - това трябва да кажеш!(лично мнение)

Ами не мисля , че ме мисли за тъпа , тъй като нашите отношения винаги са били честни и открити . Няма нищо лошо в това . . . Радвам се , че ми казва всичко (особено за секса) , в крайна сметка в повечето случаи се стига до изневяра само защото партньорите не споделят изцяло фантазиите си и това което им харесва наистина (за това го търсят другаде...)

blackfate
01-08-2009, 12:04
Не мисля , че това е легална изневяра ???!!! Аз съм на 23,той на 25 . . . плюс това и двамата винаги сме били за експерименти . . . той ако иска да изневерява ще го направи , ако иска тройка за разнообразието само ще го направи с друга , а не с мен . . . Честно казано се радвам , че иска да сподели и изпълни сексуалните си фантазии точно с мен , а не с някоя друга . . . Просто поисках вашето мнение . . . За вас момичета тогава кое би било по-добре : 1 - мъжът до вас да поиска да споделите с него една негова сексуална фантазия или 2 той да го направи с друга ( и дано да не разберете ) ? ? ?

Щом става въпрос за тази възраст, не мисля че е удачно точно от тийнове да искаш мнение, по израснала си от нас, това е!
Иначе погледнато от тази страна го питай това му желание от какво е породено и ако е фантазия, направете го, не мисля че ще има проблем, щом и 2мата сте ЗА експериментите, давайте :)

Monina
01-08-2009, 12:12
Не го смятам за странно. За мен е напълно нормално, дори хубаво да споделяте желанията си. Това може да значи много неща, но защо задължително трябва да значи, че не те обича. Всичко е наред единственото което те съветвам е да внимаваш, и ако решите да го направите избери ти приятелката.... Но дори не знаете дали тя ще иска така че не бързай и гледай да не е някоя красавица, все пак за твое спокойствие и комфорт. Успех. Убедена съм, че е страхотно изживяване. Просто не му мисли толкова. :) :) :) :booooomb:

Adwokat
01-08-2009, 12:40
Nqma losho da raznoobrazite... vse pak ste 3godini zaedno... malko ili mnogo omruzva..;)

mirmark
01-08-2009, 13:30
Ммм много е отворен твоя пич и май, че е голям експериментатор. Дали ще ти каже като реши да експериментира нещо с някоя друга - просто така за експеримента.

darla
01-08-2009, 14:10
opredeleno nqma da zazdravi otno6eniqta vi.moje da ne povliqe v otricatelna nasoka,no i v polojitelna nqma da e!

fashion4etyy
01-08-2009, 14:22
От 3 години имам връзка с мъж,когото страшно много обичам.От известно време той иска да правим тройка с моя приятелка (която не познава) и се чудя дали да го направя?И всъщност той дали ме обича наистина щом иска да го деля с друга?Ласкае ме това,че иска да е точно с мен (все пак може да го направи с друго момиче),но Дали ако го направя,това ще задълбочи отношенията ни или ще ги развали?

хаха мн ясно че не те обича. отгоре на всичкото и извратен :shock: :booooomb:

ToniStoraro
01-08-2009, 15:00
Абе тва честно казано си е точно ваша работа. Аз лично не бих поискал съвет как, къде и с кой да го правя :D

plmn
01-08-2009, 15:17
Я се осъзнайте. :D К'фо лошо има в тройката, че и повече да са?Мислете по-разкрепостено пичове и пички хахха.

darla
01-08-2009, 15:29
lo6o v troikite nqma,no spored men ne sa podhodq6ti sa seriozno obvurzani hora!

bebeshok
01-08-2009, 22:34
Това са поредните пълни глупости.

NeSumJenaTi
01-09-2009, 14:19
Благодаря на всички за мненията

TPAKTOPUCTA
01-09-2009, 14:22

ей да кажеш ако си го направила дали съжаляваш после :) ще е полезно за други които имат подобна дилема

Bellatrix
01-09-2009, 14:25
+358956478363724389467

TPAKTOPUCTA
01-09-2009, 14:26
+358956478363724389467

много вярно

x3eme
01-09-2009, 14:30
секса е предназначен за двама души

SweetPassion
01-09-2009, 14:59
Това че иска да правите тройка не означава, че не те обича а по-скоро че иска сексуално разнообразие.
Аз лично бих се радвала,ако приятелят ми има желание да експериментира в секса и идеята за 3ка ми звучи много добре.

NeSumJenaTi
01-09-2009, 15:04

ей да кажеш ако си го направила дали съжаляваш после :) ще е полезно за други които имат подобна дилема

Задължително ще кажа (стига да стане) :):):)

JUSTDNB
01-09-2009, 18:00

V tozi slu4ai,az bih predpo4ela 3ka,dosta po - dobre e ot iznevqra i bez tova po princip ideqta me blazni. :D I sam saglasna s tozi,koito be6e kazal,4e tova e s cel - sexualno raznoobrazieNaistina tova,4e ne te obi4al sa gluposti spored men - smisal nadali tova e pri4inata...

EroSennin
01-09-2009, 18:06
Кажи му че искаш 3ка с негов приятел да видиш как ще реагира и прецени да ли му е всеедно.

Treselle
01-09-2009, 18:31
Всичко си е до човека, аз лично бих се съгласила на сексуално разнообразие, но не и ако включваме още някой. Някакси спира да бъде интимно. (И аз имах гадже, което мн се вдъхновяваше от мисълта и му отказах, той ми изневери, но въпреки това го предпочитам пред това да чука някаква друга пред очите ми. Той щеше да ми изневери рано или късно. :? Такъв е живота :) )

Hilary_
01-09-2009, 19:35
Ми за мен това е малко странно... :? Незнам ако си с по освободено мислене сама можеш да си прецениш... но аз това бих си го помислила за омръзване от страна на момчето... :? Не деля никога!!! [-( Така че си помисли дали това ще те направи по сигурна в него и ще разнообрази връзката ви (дали можеш ти сама без чужда помощ да я разнообразиш) или точно обратното ще стане...?! :?

2beornot2be
01-09-2009, 19:50
Еми колкото повече толкова по добре. Аз може ли да се присъедния? :grin:

Adwokat
01-09-2009, 19:54

Дали :-o

ubuntu
01-09-2009, 19:56

...защо е нужно да се ограничаваме .... колкото повече толкова повече ... :oops:

x3eme
01-09-2009, 19:58

...защо е нужно да се ограничаваме .... колкото повече толкова повече ... :oops:
въпрос на принципи и предпочитания

WaKo
01-10-2009, 19:08

въпрос на принципи и предпочитания

Както е казал Уди Алън - "Когато в леглото са двама - това е прекрасно! Но когато се съберат петима - тогава става наистина невероятно!" :) ( не гарантирам за 100% точност на цитата ) :) Но по въпроса на момичета - ами според мен няма защо да се притесняваш за любовта - жените разбирате погрешно желанието ни за тройка. То изобщо няма нищо общо с това, че сме загубили чувствата си - даже напротив. Ако не те обича вече просто ще си намери друга и няма да се занимава да те увещава да правите тройки и каквито и да е други работи. Даже си мисля, че те има за толкова близка, че може да ти предложи това нещо. Аз поне така мисля. Аз ако направя такова нещо с приятелката ми не мисля, че ще ми повлияе зле - дори напротив - мисля, че ще почна да я обичам още повече. Но това си е само моето мнение. Винаги може да се окаже, че просто те използва, за да си прави кефа, но затова имаш глава на раменете, за да прецениш такава ли е ситуацията или не.
Пък и в крайна сметка какво ти пука толкова. Направи го - сега му е времето да се експериментира. Няма да правиш тия работи като станеш стара баба :)

TeCHo0o0
01-10-2009, 19:12
ти 3 години явно си му омръзнала и не те иска повече ,питай го мъжо защо искаш и друга жена аз не ти ли стигам и това е ...по-точен отговор от друг не можеш да намериш

WaKo
01-10-2009, 19:35
ти 3 години явно си му омръзнала и не те иска повече ,питай го мъжо защо искаш и друга жена аз не ти ли стигам и това е ...по-точен отговор от друг не можеш да намериш

Нали знаеш, че на тоя въпрос има само един отговор и той е "не, не ми стигаш" - няма мъж, на който да му стига само една жена - така сме устроени. Това, че някой е избрал да е с една не означава, че само тя му стига, а че той е решил да се ограничи и да бъде с нея по ред други причини, които не включват задължително секс.

sh3_1s_7h3_0n3
01-10-2009, 19:56
Едно 'гадже' ми беше предложило тройка. В началото не го взех на сериозно, но впоследствие като заговорихме задълбочено по темата му споделих, че не бих го направила с него, защото не мога да си представя да го деля с друга. 0_o Все едно аз и още 2 момчета... После като му казах, че ако толкова много иска да 'експериментира' и да бъде и с още някоя... нека го направи, но със сигурност няма да е с мен. Може да му е станало еднообразно и просто да търси нещо ей така - мимолетно, разнообразно, различно. Обясних му, че няма да се тръшкам, да рева, да правя сцени, скандали - нека го направи. Защото тогава осъзнавах, че ако наистина му липсва нещо и иска да го намери другаде, ако аз не се съглася, той задкулисно ще кръшне и съвсем отиде всичкото. Още повече, че понякога във връзките 'изневярата' или 'моментното кръшване' могат да я заздравят. Ако пък не стане... значи нещо е куцало и просто не са се получавали нещата и рано или късно щеше да си проличи.
Така че ако той толкова държи, поговорете по въпроса... но откровено казано не те съветвам да учасваш в тройката. Аз за себе си знам, че би ми било ужасно трудно да деля момчето си с друга жена и то пред очите ми. Това адски много би ме отблъснало.
Един сериозен разговор с обсъждане на плюсовете и минусите между вас двамата мисля, че би било най-правилното решение. Според мен нещата между двама души трябва да се казват такива каквито са. А не да таиш притесненията си, страховете си, да потъпкваш себе си и своите желания, само заради неговите, а той да не осъзнава примерно колко е важно това за теб и колко много го мислиш. ;)

TeCHo0o0
01-10-2009, 20:03

Нали знаеш, че на тоя въпрос има само един отговор и той е "не, не ми стигаш" - няма мъж, на който да му стига само една жена - така сме устроени. Това, че някой е избрал да е с една не означава, че само тя му стига, а че той е решил да се ограничи и да бъде с нея по ред други причини, които не включват задължително секс.

пак си е до човек приятел,не всички са такива за каквито отговаря общото мнение ...примерно ако имаш супер яка мацка за пуцане която няма насита и на 3-тия секс за деня дали ще тръгнеш по-друга...различни хора различни случай :oops:

frozenrose
01-10-2009, 20:49
Хаха и моят беше споменал нещо за тройка с друга мацка,но аз го питах как би се почувствал той ,ако направим тройка с друго момче и друг ме .... пред очите му :smt018 Като се замисли за това му се охладиха мераците за тройка.В крайна сметка-сексът е за двама,както казаха и други преди мен! 8)

WaKo
01-10-2009, 20:51

пак си е до човек приятел,не всички са такива за каквито отговаря общото мнение ...примерно ако имаш супер яка мацка за пуцане която няма насита и на 3-тия секс за деня дали ще тръгнеш по-друга...различни хора различни случай :oops:

Намери си първо супер яка мацка, "попуцай" я 2-3 месеца по 3 пъти на ден и ела тогава да седнем в една дискотека и да видим дали няма да почнат веднага да ти шарят очичките. Млад си още, зелен, мислиш си, че е най-важно малкия да е на топло, ама като ти минат малко жени през леглото и ще разбереш, че с колкото и да бъдеш никога няма да имаш насита

got2Bthe1
01-11-2009, 20:58
Ами колкото и да е гадно предполагам 4е тои не те оби4а а иска да си изпробва си4ките фантазии с теб...гадно ама факт...сори

FashionZaklinatelq
01-11-2009, 21:27
Според мен в това няма нищо лошо. Аз много пъти съм си мечтал за 3ка. Не смятам изобщо, че не те обича или че това било изневяра, или нещо подобно. Ако се съгласиш, ще доставиш голямо удоволствие на приятеля си.

1nnocenT
01-11-2009, 21:37
Кажи му че искаш 3-ка ма да е с още един мъж а не с тфоя приятелка :D

A_Loving_Girl
01-12-2009, 00:48
3 години ... Абе хора кво правите вие бе :shock: :shock:
Ми то на пича му е омръзнала една и съща шунда 3 години да гледа иска нещо ново ... дай му шанс ! :D

Извинявам са...ама аз имам връзка от 3 години и моя приятел не си е помислял за такива неща,явно ме обича....и не съм му омръзнала....

По темата:А колкот до тоз дет иска тройка,ако не искаш...кажи му или тройка или тебе....утре ще поиска да води и двойствен живот ,и ти ще му го позволиш ли...?

dimitar_ak
01-12-2009, 05:50
Кажи му че искаш 3-ка ма да е с още един мъж а не с тфоя приятелка :D

Какъв е проблема. Може и с мъж може и с жена. Ако си имат доверие и се обичат тройката не би променила нищо.

kalpazanka
01-12-2009, 05:54
ти 3 години явно си му омръзнала и не те иска повече
Тц, не съм съгласна. За три години връзка /почти/ предложение за тройка от страна на приятеля ми не е имало. Колкото пъти подхвана разговор в тази посока, толкова пъти ми е казвал, че не иска да ме дели с друг и че не иска друга жена, че съм му напълно достатъчна!

Не е до омръзване явно, а до любопитство.

х
01-12-2009, 09:38
pravila sam troika s moq priqtel i o6te edna jenka. be6e mn stranno, ama ne6to ne se polu4i, i tq re6i samo da gleda. v sexualnite eksperimenti nqma ni6to lo6o. 6tom ste zaedno ot tolkova vreme, zna4i 4e ti si jenata i toi te obi4a. v tova 4e iska troika nqma ni6to lo6o, naprotiv tova bi raznoobrazilo seksualniqt vi jivot. ako stane, pi6i da se pohvali6 kak e minalo. uspeh, dano pri vas se polu4i po-dobre, otkolkoto pri nas :-D

soregashi
01-12-2009, 11:46
Мноу ясно, че ще иска 3-ка ве. Експериментирането в секса е най-яко. Не съм правил тройко но ми е нещо като еротична мечта, както и на ок. 90% от нормалните мъже

dimitar_ak
01-12-2009, 12:23
Честно казано не е кой знае какво.

NeSumJenaTi
01-12-2009, 12:29
Благодаря отново на всички :)

soregashi
01-12-2009, 12:30

То и аналния секс не е кой знае какво, но забранения плод е най-сладък

NeSumJenaTi
01-12-2009, 12:40

То и аналния секс не е кой знае какво, но забранения плод е най-сладък

Така е да съгласна съм :)

Minerva
01-12-2009, 15:50
ами като цяло идеята е нормална- винаги на човек може да му е интересно или просто това е една от фантазиите му. Според мен не звучи зле. Обаче това, че иска да е с твоя приятелка не е хубаво- може да има нещо към нея-някакво привличане. Щом не казва да си вземете момиче, а иска конкретен човек внимавай.

heroine
01-12-2009, 16:02
правете:D

NeSumJenaTi
01-12-2009, 16:07
ами като цяло идеята е нормална- винаги на човек може да му е интересно или просто това е една от фантазиите му. Според мен не звучи зле. Обаче това, че иска да е с твоя приятелка не е хубаво- може да има нещо към нея-някакво привличане. Щом не казва да си вземете момиче, а иска конкретен човек внимавай.

TОЙ НЕ я е виждал ! Не знае за кого става въпрос !

Minerva
01-12-2009, 16:23
ми хубаво. Ти си го познаваш най-добре.

Lolitta
01-12-2009, 18:42
Ако си убедена,че го искаш и ти пробвайте, но си помисли добре преди това как ще се почувстваш като го видиш пред теб да чука друга и да се кефи :? Няма да ти стане много приятно. За това добре си помисли. Ако го правиш само за да му угодиш, има голям шанс след това отношенята ви да се развалят.Трябва да му имаш голямо доверие.
И все пак аз съм ЗА експериментите, за това пробвай- какво толкова в крайна сметка ;)

SoFarSoG00d
01-12-2009, 19:31
Щом гаджето иска тройка,явно си му доскучала и иска да разнообрази секса,не е никакъв символ на лщбов,ти защо не му вкараш оферта за тройка ,ама само,че със още едно момче,за да му докажеш колко много го обичаш?!