View Full Version : Странно момиче .... какво да правя :(
Rattlesnake
01-08-2009, 11:46
Здравейте! Доста съм тъжен на последък , сега ще ви споделя защо.Няколко дни след като започнахме училище , едно момиче се влюби в мен.Искаше ми скайп т.н целувки това онова казваше ми че ме харесва ... поисках и няколко снимки по това време , взех че и аз се влюбих в нея.Когато вече се разбрахме че се обичаме , като и предложих да ходим тя ми каза че я било срам кака и да я види , родителите да я разберат абеееееее ;( лоша работа.От тогава не съм спрял да я обичам безумно.През това време ту се правеше че ме харесва ту обратното блокваше ме в скайпа само че пак ми се правеше после ... Когато преди около 2 седмици аз я блокнах тя си направи 2 нови скайпа и на тях си пишеше че пак ме обичала ... Какво да правя вече не знам ... толкова я обичам ;( Защо щом ме обича не иска да ми каже !? Вярно е че е малко срамежлива ама ... Нали все някога трябва да ми каже ... Друга новина е че уж е мераклийка утре да излезем (ще има още едно момче с нас ама той и е там добър приятел комшия няма да ми пречи за любовта).Моля ви , помогнете ми ... не знам какво да правя пробвал съм какви ли не начини .. ;( БЛАГОДАРЯ ВИ !
D: Еми детска му работа с този скайп .... И аз вече го намразих :D
Rattlesnake
01-08-2009, 11:57
Е добре , кажи къде ми е грешката ;( Как мога да я поправя :(
PeopleAlwaysLeave
01-08-2009, 11:59
На колко години е? :D Вижте се и се дръжте като големи хора, по скайп нищо няма да стане...
Rattlesnake
01-08-2009, 12:00
Е ... малки сме :D Аз съм на 14 тя на 11 :-D
MiLeNcHeToO
01-08-2009, 12:17
ясно :razz:
хахаха като пораснете ше разберете кво да правите :lol:
Rattlesnake
01-08-2009, 12:19
хахаха като пораснете ше разберете кво да правите :lol:
Ццц ей тъй като земат да се правят на големи разбирачи и на големи каки и батковци хич не бива ... аз се обръщам за толкова важна помощ ... браво.Много си толерантна како.
Тва любов ли е ?! Тя за бога е на 11 кво мислиш ще стане?! Хахаха тя ощ е с кукли барбита сиг си играе е ...Излесте ама мисля,че нищо няма да стане. Твърде е малка :shock:
На 11 най-малко гаджетата и се въртят в главата.. Остави я да си там изживее детсвото... :D
HePeAJIeH
01-08-2009, 13:26
Намери си някоя на 13-14.. а ако можеш забий някоя какичка :D
Rattlesnake
01-08-2009, 13:29
Намери си някоя на 13-14.. а ако можеш забий някоя какичка :D
Е то това няма да ми е трудно , явно подкрепяш тезата "фани някоя кака да та отрака :D " ама ... влюбен съм в тази :( Има една от нейния клас дето ходи с по голям от мен не мисля че годините и е проблема ... тя е пораснала малко повече :)
Biskfitka
01-08-2009, 13:44
хахаха като пораснете ше разберете кво да правите :lol: +1 :lol:
Il_cavaliere_del_male
01-08-2009, 13:59
или ни мотаеш, че стана модерно, или си имаш достатъчно пълнеж в тиквата, за да разбереш как стоят нещата... сигурен съм :)
gLoRiOuS_aNGeL
01-08-2009, 14:39
Не е проблема в тва,че си малък,а че разсъждаваш като дете! Тя също де!
Мисля,че наистина първо трябва да пораснеш и тогава.. Първо любовта не е нещо за скайп,второ,ако наистина я обичаш,както твърдиш,ще разбереш,че на нея й и трудно и такам! Другото,което надявам се ше ти помогне е: Не говори така за влюбването..Тва "взех и аз че се влюбих в нея" и останалото,което си писал кара др да си мислят,че си малък..
sladur4etyYy
01-08-2009, 15:49
едно момиче се влюби в мен. взех че и аз се влюбих в нея.Когато вече се разбрахме че се обичаме , като и предложих тя ми каза че я било срам кака и да я види , не съм спрял да я обичам безумно.тя си направи 2 нови скайпа и на тях си пишеше че пак ме обичала ... Какво да правя ... толкова я обичам ;( Защо щом ме обича не иска да ми каже . Аз съм на 14 тя на 11
:razz: :razz: посъкратих ти историйката, мисля, че съм уловила най- важното, не мислиш ли? :razz:
ele are stiga be za vas nqma li kukli i kamioncheta
Punisherrr
01-08-2009, 16:22
Мисля,че е доста смешно да употребяхваш думите ''любов'' ''обичам я'' ''обича ме'' ''влюбени'' особено онова ''разбрахме се,че се обичаме'' 8-) :D
Ама нормално е.. ще ти мине и на тебе ;) ще се усетиш.
aka6a_vamp
01-08-2009, 16:25
:D :D обичаш я а?А не си я виждал...бе кви са тея глупости :-o
Rattlesnake
01-08-2009, 16:32
Странно , къде съм казал че не съм я виждал виж ква си Т*па :lol: :lol: :lol:
aka6a_vamp
01-08-2009, 16:35
я пак си помисли кой е тъпият... ;)
Rattlesnake
01-08-2009, 16:37
Много ти е голямо самочувствието , че си написала даже "превръщам всеки в идиот :D " пфф
Оф, ае стига сте се подигравали ве! Вие не сте ли имали детска любов?
Пич, кажи й: "Искаш ли да сме заедно или НЕ" - без овъртания, без срам, несрам, нека избере кое е по-важно за нея. Предполагам ще видиш че тя няма да може да избере от което следва че е малка още за връзки и за любов, следователно - нищо не губиш
aka6a_vamp
01-08-2009, 16:38
Много ти е голямо самочувствието , че си написала даже "превръщам всеки в идиот :D " пфф
ем да..проблем ли ти е?
Rattlesnake
01-08-2009, 16:42
ем да..проблем ли ти е?
:-D за смях си ама карай ся ... аз дойдах с добри намерения ти кво напрай ... прееба темата :x спирам да говоря с тебе че ... "превръщам всеки в идиот" :D
soul1199
01-08-2009, 16:47
ami zabavlqvai q,kato se vidite,napravi purvata kra4ka,celyni q po byzkata :-D
Mай по добре си хвани некоя по- големичка. Бях се обвързал с една по малка от мен с 4 години но нищо не излезе, но още си я харесвам. По добре си хвани някоя на твоите години ;-)
Еми... Гадна работа.Но и аз съм попадала преди години в тая ситуация и най-голямата грешка ще е ако идеш при нея и й кажеш "Да или Не ?" или нещо от тоя сорт.Така направи едно момче с мене и ме хвана супер неподготвена и аз казах "Да"... Но понеже бях още с детски акъл (на 11 бях) и като рабраха наще и там др такива странични простотии и взех, че го зарязах.Туй е то... деца! Така че... по-леко с нея.Харесва те 100%, просто много се срамува, разбери я.Всичко ще се нареди.
Успех да е по-скоро! :wink:
LittlePrincess
01-09-2009, 07:32
Хах.. ми като е на 11 нормално да я е срам, но ти и кажи ' или си с мен или не '. Какво само ще те разиграва.И нищо няма да и стане сестра и като я види с момче.
Има много странни родители и семейства... Така че, не винаги е толкова безобидно.Познавам такива. :o
GreenFairy
01-09-2009, 08:15
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
На 11 години тя още не знае как да си връзва обувките бе, за любов ше ти мисли... :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Пък и за нея сигурно 3 години разлика са ужасно много.
олелее децаа къде отивате бе,"аз я ОБИЧАМ,те ме ОБИЧА,ВЛЮБЕНИ сме". Не че нещо...ама въобще знаеш ли значението на тези думи???
Тя е на 11 и те обича,та тя още с кукли си играе,айде ти си на 14,малко от малко по си в час,обаче на нея едва ли и е до гаджета на тая възраст.Остави я да си изживее детството както казаха,не искам да те плаша ама нищо няма да се получи и това е истината.По-добре си намери някоя на твойте годинки и не се занимавай с ДЕЦА!!! (не че на 14 не сте деца де ама пак :razz: )
bubblegum9210
01-09-2009, 12:48
хАХАХАХАХ я и тегли п*ткат майна на тая и не се занимавай повече с нея ! Вреди на здравето
slun4ice_90
01-09-2009, 13:11
Пич, кажи й: "Искаш ли да сме заедно или НЕ" - без овъртания, без срам, несрам, нека избере кое е по-важно за нея. Предполагам ще видиш че тя няма да може да избере от което следва че е малка още за връзки и за любов, следователно - нищо не губиш И пак си единствената,която казва истината.Страшна си,мацка. :)
Rattlesnake
01-09-2009, 14:18
Пич, кажи й: "Искаш ли да сме заедно или НЕ" - без овъртания, без срам, несрам, нека избере кое е по-важно за нея. Предполагам ще видиш че тя няма да може да избере от което следва че е малка още за връзки и за любов, следователно - нищо не губиш
Пак хубуу че има и някой свесни хора като теб :) Ще го направя , но може и да може да избере :) Все пак не всички 11 годишни са както повечето тук си ги представят :)