View Full Version : Ревност?
Ревниви ли сте? Какво ви кара да ревнувате? Може ли една ревност да погуби една любов :?
Rattlesnake
01-08-2009, 12:12
Може ... не се пробвай ако си имаш дружка ;( С мене стана нещо такова .. ужасно е ;( Тя беше много ревнива и ... само от някакви просто приятелки и стана голям фал ;( Аз също съм ревнив.Не мога да гледам как някой докосва , прегръща или каквото и да било с моето момиче.Камоли да земе да я целуне по ръката или по бузата направо го убивам.Че ... ревността е много опасна за обвързаните ;(
Il_cavaliere_del_male
01-08-2009, 13:03
Съгласен с горния пост, ама без мааалко, не повече от достатъчното, доза ревност, любовта не е любов. Че нали ревността, разумната, е признак на наличие на любов. Се пак не те дразни, когато някъв на улицата целува няква друга пак на същото място, а те дразни, когато гаджето ти се усмихва с нейната, с най-хубавата усмивка на света на друг....
it_ends_tonight_
01-08-2009, 13:13
Ревността е просто липса на доверие ;]
Il_cavaliere_del_male
01-08-2009, 13:15
А липсата на доверие не значи ли, че те е страх да загубиш човека до себе си?
Rattlesnake
01-08-2009, 13:18
Съгласен съм!Всеки който обича дружката си го е страх да не си я загуби!И има защо човек да се притеснява от ревност!
purple__love
01-08-2009, 14:54
da, super revniva sum...mnogo si stradam ot tova...tova e nai-ujasnoto,koeto moje6 da izpita6.....revnuvam s i bez povodi....no nai-lo6oto e v kvi filmi si vkarvam mom4eto,bez da e napravil ni6to....dobre e 4e osuznavam gre6kata si i se opitvam da se borq s taq prokleta revnost...no moje bi kogato tq sloji kraq na nqkoq ot vruzkite mi....togava 6te q izkorenq!
Може да....аз не съм ревнива,защото знам,че дори да е имало случаи,в които да се е виждал,обича мен.Имам му прекалено голямо доверие,защото до сего си го е заслужил.Дано и за напред да го заслужава.....
ImmortalForever
01-08-2009, 15:21
Аз ревнувам всичко, което се движи и е свързано по някакъв начин с мен.Да, може да убие любовта.
Съгласен съм!Всеки който обича дружката си го е страх да не си я загуби!И има защо човек да се притеснява от ревност!
+69
Сигурно е възможно да "погуби" една любов, ама не съм имала такъв случай.Иначе аз съм ревнива в някакви умерени граници.И не винаги ревността е равна на несигурност и недоверие.
soul1199
01-08-2009, 16:09
revniva sum,kogato imam osnovanie!
Сякаш понякога вс те кара да ревнуваш,но нне трябва това което тря да се случи се случва така че и да гадаеш дали ти е изневерил полза няма така или иначе накрая пак разбираш!Иначе моя приятел ревнува от всичко когато не сме се виждали 3-4 дена, но не праи сцени просто аз си го познавам и си знам!
PreciousDiamond
01-08-2009, 18:06
Ревността означава, че се страхуваш, че не можеш да задържиш човека до себе си . Ревността показва неувереност, ревността издава собственическото чувство, но не винаги ревността е знак за любов ! :?
revniva sum,kogato mi se dade povod.Ne stradam ot boleznena revnost,a i muja mi ne mi dava povod za revnost-naqsno e kakvo se slu4va,kogato nqkoq ot obkrujenieto mu ne mi dopada.Revnostta moje da pogubi otno6eniqta mejdu horata,da!
V1k1tYyY
01-08-2009, 18:08
Ревнива съм та дрънкам хах.Не,честно,адски съм ревнива.до такава степен,че дори да не ми пука за въпросния човек,ако някоя го налази, изведнъж почва да ми пука,.то това е по-скоро собственическо чувство или нз,.все едно
pepita87
01-08-2009, 18:09
Predi bqh adski revniv 4ovek...obqsnqvam si go s tova,4e sum samo dete,vinagi sum sviknala da polu4avam vsi4ko za sebe si...Drugoto,s koeto si go obqsnqvam e tova,4e ne6tata korenno se oburnaha,az sum "jertva"na revnivec...Vijdam kolko zadu6ava6to i kolko nepriqtno e da te revnuvat,ponqkoga do ludost...Sega,kato,4e li go izrastnah tova ka4estvo...Pak se slu4va na momenti da proqvqvam revnost,no e v ramkite na normalnoto,v dopustimi granici.
kolkoto do tova,dali revnostta moje da pogubi edna vruzka/liubov-da!
Pri nqkoi hora tova e bolestno sustoqnie....revnostta(stava vapros za onazi bezumna revnost)e dvigatel na postoqnnte skandali,koito prosto nqma kak da ne razru6at edna vruzka...
PoisoNGirL
01-08-2009, 18:12
Imam si sobstvena teoriika za revnostta.Za men tq e neuverenost v sobstvenite sposobnosti da zadyrjish daden chovek.I da tq moje da ubie liubovta.Pri men tochno v momenta tova pravi.. Priqtelqt mi misli,che shtom sym ostanala u nas da ucha i ne sum mu zvynnala chetiri chasa znachi sym bila s drug...
Az ne sym vuobshte revniva,a za nego tova e priznak,che ne go obicham..super typa logika spored men. :? Toi pyk zatova navaksva i za dvama ni i me pobyrkva ot sledene...
Normalno e da revnuvash malko..no povecheto hora napravo sa pobyrkani na taq tema...ili samo takiva hora poznavam qvno...
Hora,Podtisnete malko revnostta si za da ne izgonite po tozi nachin choveka do sebe si...
depressedgirl
01-08-2009, 18:51
ревността до няква степен е нужна защото доказваш на себе си и на полъвинката си че те е грижа за него и мислиш за него
но излезели извън контрол може да убие любовта защото един вид ставаш някакъв манияк''къде е?..С кого е?.. и тем подобни
и колкото и да те обича другия в един момент убиваш в него всичко хубаво което е изградил в любовта ви...един вид разбира че му/я нямаш доверие и напълно го отдръпваш от себе си
Та за мен..да ревнива съм,но в нормалното :)
Много съм ревнива , той го знае , не ми дава абсолютно никакви поводи за ревност , освен когато аз сама не си набия някакви филми .Но и това се случва много рядко . Знае, че когато ревнувам има доста лоши последици , преживя го веднъж в началото на връзката ни. 8-)
Ужасно ревнив съм,но мисля че ревността показва колко много държиш на човека до себе си..ии да мисля,че ревността може да убие любовта..
От две години съм с приятелят си. А ревността е неизменна част от връзката ни, от негова страна. Повярвай може толкова жестоко да преебе една връзка, че дори си нямаш на представа. Нашата отива натам. :)) Ревността е глупост. Ревността е страх от превъзходството на другия. Повярвайте, ако човек иска да изневери ще го направи, ако иска половинката му да не разбере ще го направи. Ревността е нещо уникално безмислено, хората само се изтормозват и нищо повече. :) :) :) :booooomb:
evelinka1122
01-09-2009, 06:52
malko sum revniva, use6tam se i se vladeq.... da revnostta moje da pogubi edna vruzka.......
LittlePrincess
01-09-2009, 07:29
Ревнива съм, но не прекалено.И определено ревността може да разбие една връзка.
ДА, ревността може да убие любовтта, в която и да е връзка.
Аз не съм ревнива въобще.Просто имам много голямо доверие на моето момче и той никога не ми е давал някакви сериозни поводи за ревност... 8)