View Full Version : някои чуваи ли е за..
zizita_88
01-08-2009, 15:37
здр, искам да ви попитам някои чувал ли е за "Помпа за увеличаване на гърдите" продават се по сексмагазините, но какво им е действието или е само временно?
ToniStoraro
01-08-2009, 15:40
Чувал съм за вакуумна помпа за увеличаване на мъжкия член. Такава ползва Азис :D
zizita_88
01-08-2009, 15:43
да бе, има такова даже в нета има снимка ама не пише дали е само за малко това увеличаване или с периодично ползване може и да се стимулира нещо и да не се смаляват знам ли аз за тва питам. маи много ми се ще а? :-D
sugarbaby_
01-08-2009, 15:51
И аз видях някъде , че има подобни работи :grin: :grin: :-D :D :D :lol: , но не знам нищо за действието им . Видях даже , че има и вибриращи подплънки за сутиен :lol: :lol: :lol:
stiga ste se pritesnqvali za malkite g1rdi. Az pove4e harsvam malko otkolkoto golemi. Po sexy sa :) :oops:
girl_in_black
01-08-2009, 16:46
Хич не се притеснявай за размера на бюста си.По-малките гърди имат повече предимства :)
SoFarSoG00d
01-08-2009, 17:07
Има такава помпа,ама не знам дали се предлага на българския пазар.Не знам доколко е ефикасна.Има доста клипчета в www.youtube.com
Breast Enlargement Pump.За пове4е информация:
http://ezinearticles.com/?Breast-Enlargement-Pumps&id=125482
http://www.plastic-surgery.net/breast-enlargement-pump.html
ако си пълнолетна най добре иди във някой сексшоп и попитай на място и за ефекта и дали изобщо има
имам чуството, че девойките тук не се притесняват от маките си гърди, а от липсата на гърди... :D
така че мили момиченца, най-добрата помпа за гърди е времето..
като нямате гърди, подчертайте дупето с една готина модна линия и сте готови за флирт и авантюра ;)
съмнявам се да действа :D
bqh 4yvala za takiva samo za penis :)
aka6a_vamp
01-08-2009, 18:57
някой мод яяво много ми е набрал...по темата:Не
Внимавай много с тея глупости! Дори и да ги "надуе" има ОГРОМНА опастност да се скъса млечна жлеза! Явно не си много наясно с нещата, ама дори сутиени като начало се носят за това - да не се скъса при подскачане, тичане и други движения... А ти питаш за тея боклуци :x
zizita_88
01-08-2009, 21:37
abe to go ima na bg pazar daje znam 4e sa okolo 60lv. az sam se informirala no to4no za tva vi pitam ako nqkoi znae za takiva "protivodeistviq" :-D i iskam da kaja 4e nqmam kompleksi ot tva 4e sam s malki gardi a ot tva 4e nqmam nikakvi i ne sam na 13-14god a na 21g tai 4e sam si v pravoto da si tarsq izhodni varianti i ne stava s hap4eta i dr podobni
Ем, сори ама и с тва нема да стане.
Треа да се примириш или да събереш парички за операция.
bebeshok
01-08-2009, 21:50
Не съм чувал за такава помпа, но ако има ще е временно според мен, пак казвам не съм сигорен, но мога да ти предложа друго решение за малките гърди - ЧИПС и БОЗА. Успех!
Бях чула за нещо такова, за мен това са мега дивотии!
gotinkatamacka
01-09-2009, 11:22
Хич не се притеснявай за размера на бюста си.По-малките гърди имат повече предимства :) i s kvo
zizita_88
01-09-2009, 12:55
Помпичка за изцеждане
6to ti s takava li si izcedi mozaka a?
Такава помпа съществува и се продава , но дейстието и е съвсем за малко за 2-5 минути. А освен това могат да се получат някой поражения на гърдата.
SoFarSoG00d
01-09-2009, 17:06
Най-добрият начин за увеличаване на бюста е силикона,хем сигурен-хем ефектен.Вече и достъпен почти за всички.
Schneeflocke
01-09-2009, 17:15
Хич не се притеснявай за размера на бюста си.По-малките гърди имат повече предимства :) i s kvo
Не комплексират безгърдите толкова много...
partychild
аз съм чувала за тия помпи ..но всичко е временно :) няма смисъл а и не трябва да се притесняваш.. моите са точно за една шепа и не се притеснявам дори си се разхождам без сутиен :)
CryForMe
абе стига глупости харесвай тялото си такова, каквото е... не го подлагай на мъчения с помпи (омг), операции и каквото още са измислили за да се печелят пари ...
колкото момчета харесват големи гърди, толкова са и тези, които харесват малки, не знаеш ли? :?
по-добре си ги избии тея помпи от главата да не се повредиш нещо сериозно ...
SoFarSoG00d
01-09-2009, 17:18
Според мен,когато човек не си харесва нещо и се комплексира,трябва да вземе мерки и да промени това нещо,живеем в модерно общество с напреднали технологии,медицина и надявам се мислене и може всичко да се подобри.Аз лично подкрепям всякакъв вид интервенция !
CryForMe
01-09-2009, 17:27
Според мен,когато човек не си харесва нещо и се комплексира,трябва да вземе мерки и да промени това нещо,живеем в модерно общество с напреднали технологии,медицина и надявам се мислене и може всичко да се подобри.Аз лично подкрепям всякакъв вид интервенция !
ако имаш някакъв дефект, който с оперативна намеса може да бъде заличен да ... ама за едната разлика с общоналожената представа за идеалната жена си е откровено тъпо според мен ... защото да се родиш с такова тяло
http://images.ibox.bg/2008/04/03/080-8/519x784.jpg
е почти невъзможно... айде ся сички да си прайм всевъзможни опрации да пълним джобовете на оня къф беше д-р Сердев? че да бъдем сички полу-естествени, полу-..наблъскани със силикон и не знам кво още...
авторката най-вероятно е слаба, затова и няма гърди колкото на някоя двойно колкото нея ...
според мен природата си знае работата и тва е ...
Nitroglycerin
01-09-2009, 19:35
Всичко вакуумно по секс магазините не действа.Докато е във вакуумния боркан изглежда всичко огромно ама като навлезе въздух си връща нормалните размери.Абе физика не сте ли учили?
абе кво се занимавате с глупости..колкото-толкова!!!! 8-)
SoFarSoG00d
01-10-2009, 10:19
Не е колкото толкова,а колкото искаш -толкова!Човек не трябва да разчита само на природни дадености.
sensationwhite
01-10-2009, 16:53
тия комплекси с размера на гърдите са почти идентични към тези на мъжете за пениса... наистина не е от толкова голямо значение нали не са непотребни....
п.п. пък и ВИНАГИ ноже още :D