View Full Version : Сестра ми има голям проблем!
BrainlessROCKBABY
01-08-2009, 16:41
Искам да споделя с вас нещо. Сестра ми е на 6 години. Днес, тъй като е много студено, мама предложи утре да сложи един скиорски екип, който е меко казано за момчета. Е, на пръв поглед всичко беше ОК, но тя горкичката се разплака. Майка ни не е точно като другите - предпочита да й купува момчешки дрехи, защотото смята, че момичешките не са удобни, хубави etc... И аз бях така като малка, за жалост, но вече мога да си налагам мнението. А сестра ми е малка и се чувства ужасно. Не знам какво да направя... :-k
_sheherezada_
01-08-2009, 16:50
Тя е още на 6 едва ли изобщо разбира че маика ти я облича в момчешки дрехи, но щом искаш поговори с майка си предполагам ,че ще разбере
Jumbie483
01-08-2009, 17:04
Говори с майка ти..
момчешки, момичешки дрешки - все тая.. били по-удобни - глупости
it_ends_tonight_
01-08-2009, 18:03
Кажи на сестричката си, че мъжките дрехи са по удобни и по готини! Аз квоне бих дала майка ми да спре да ме затрупва с пайетки и парцалки, а да се съгласи да ми вземем якия мъжки панталон от един магазин!
И все пак- да, дете е! Ами говори с майка си, бе мацка!
Поговори с майка си .. обясни и че на теб не ти е било приятно някога,и щом тя плаче явно и на нея не и е приятно.. :) защото всеки човек трябва да се чутва удобно в дрехите си.. :)
colymoly
01-08-2009, 18:51
кажи на майка ти да си копува мъжки дрехи та да види кво и е на малката :evil:
sladka__droga
01-08-2009, 18:53
^^ Точно така ;). хд
Таа .. трябва да говориш с майка си ... особено,ако сте по-близки може да помогнеш на сестричката си : )).Обесни и,че ако продължава така сестра ти може да стане няк'ва мъжкарана като порасне и ддз .. просто поговорете.
Кажи на майка си,че явно не и харесват мъжките дрехи,което е естествено.
cherrypezz
01-09-2009, 08:44
АУУУ какъв голям проблем!!!!
Просто кажи на майка си да не облича сестра ти така,нали вече можеш да си налагаш мнението :D
Тя е още на 6 едва ли изобщо разбира че маика ти я облича в момчешки дрехи, но щом искаш поговори с майка си предполагам ,че ще разбере
Повярвай ми, на 6 децата разбират много повече, отколкото си мислиш. Аз имах един отвратителен анцуг, с който много мразех да ходя на градина, но майка ми ме караше - представи си колко ми е било кофти, щом още го помня.
Аз също смятам, че е добре да поговориш с майка си - кажи й колко ти е било неприятно на теб и че малката се чувства по същия начин, може би ще те разбере. Родителите рядко са такива цербери, за каквито ги мислим.
SunShinePearl
01-09-2009, 16:02
аз пък си спомням как моята винаги като малка ме подстригваше късо беше ужасно!!!!!! :o и бях дори по малка от 6 годишна..така че децата мн неща могат да помнят...наистина поговори с майка си!
Nitroglycerin
01-09-2009, 17:12
Тя е на 6 разумна мозъчна дейност започва от 11 нагоре
ToniStoraro
01-09-2009, 17:17
Ако още от малко свикне да носи мъжки дрехи наистина може да стане мъжкарана и да продължи да ги носи и като порасне. А тоав може да й донесе проблеми.
CtrlAltDel
01-09-2009, 18:08
Ако още от малко свикне да носи мъжки дрехи наистина може да стане мъжкарана и да продължи да ги носи и като порасне. А тоав може да й донесе проблеми.
Не съм съгласна с теб. Като малка ме обличаха момичешки, чувствах се ужасно през цялото време и така и не успяха да ме накарат да харесам такива дрехи. И сега не ги понасям. Тъй че едва ли дятето ще стане мъжествено след време. От малки си имаме мнение и тва е :P , няма как да се промени.
според мен точно че сега носи мъжки дрехи ще и повлияе доста гадно и след като дойде време сама да прави избора си просто повече няма да иска да погледне мъжки дрехи и ще започне да носи каквото и харесва (и то определено няма да са широки дънки и пр.) това си е мое мнение и не задължавам никой да се съгласява ... и все пак може да поговориш с майка си
Carmen_Kass
01-09-2009, 19:21
Поговори с майка си .. обясни и че на теб не ти е било приятно някога,и щом тя плаче явно и на нея не и е приятно.. :) защото всеки човек трябва да се чутва удобно в дрехите си.. :)
+1
kukli4kata001
01-10-2009, 15:00
поговори с майка си и й обясни,пък и тя е на 6 годинки едва ли много развира,ама пък и не е много малка,че да не се досети,че носи такива момчешки дрехи..Ама направо поговорете си :)
kukli4kata001
01-10-2009, 15:00
поговори с майка си и й обясни,пък и тя е на 6 годинки едва ли много разбира,ама пък и не е много малка,че да не се досети,че носи такива момчешки дрехи..Ама направо поговорете си :)
:-D :-D :D :D :razz: :razz: голям проблем а? И сестра ми е на 6г. ама не разбира кой знае колко :D и на мен не ми харесва мама как я облича понякога при положение че има много по-хубави дрехи ама кво да направя 8-) Иначе щом на сестра ти не и пука къф е проблема? Аз като бях малка бях мн капризна на тема дрехи и изобщо не излизах навън ако не съм облечена както искам, ревах, тръшках се, но нито веднъж не съм била облечена с нещо което не съм съгласна :D въпрос на характер. Сестра ти не разбира много и не мисля че е проблем за нея, като стане по-голяма ще се усети и тогава ще предявява претенции :D
ToniStoraro
01-11-2009, 19:51
Не съм съгласна с теб. Като малка ме обличаха момичешки, чувствах се ужасно през цялото време и така и не успяха да ме накарат да харесам такива дрехи. И сега не ги понасям. Тъй че едва ли дятето ще стане мъжествено след време. От малки си имаме мнение и тва е :P , няма как да се промени.
Може да си права. Не оспорвам. Просто идеята ми беша, че както свикнеш да ходиш после трудно се отказваш.
HipHopBlond
01-14-2009, 17:09
Или поговри с майка си с идеята да помогнеш (демек не викай) или и прави комплименти на сестра си за облеклото така, че да не се чувствеа толкова зле все пак в крайна сметка, това което искаш да постигнеш е усмивката на сестра си, която ако не се лъжа е на 6 и ще изглежда таka 8-) (не искам да те обидя) :D И все пак не забравяй!!! Тя е само на 6 едва ли я интересува особено тъй, че бъди мил... Айде успех bro \\//
SimonaShtonova
01-15-2009, 21:52
Wrathchild
01-16-2009, 06:18
Тя е на 6 разумна мозъчна дейност започва от 11 нагореО, повярвай ми, 6 годишните доста неща разбират.
Говори с майка си.
тва може да и създаде големи проблеми по-нататък.Имах един приятел,който така го обличаха с момичешки дрехи и накрая обърна резбата
sTiLLyt0
01-26-2009, 18:13
Ами или говори с майка ти, или ако си по-големичка, всмисъл не си на 12-13, излез със сестра ти и каквото й харесва взимаш го и така ще носи дрехите които й харесват :)
защити я пред майка ти ..
afterforever
03-02-2009, 20:17
Надявам се да знаеш, че е на 6 ГОДИНИ, а не на 6 месеца!