View Full Version : Опишете майка си..
тъй като има тема за бащите..айде и за мамите :)
външен вид,характер всичко :)
Ами червено-коса с мн яка прическа :-D !Висока е 170 някаде,има много хубав вкус характера и е много благ,винаги мога да поговора с нея на всякакви теми!Абе супер мама е моята!Само дето чат пат малко ме ядосва ама то тва си е норомално.
Jumbie483
01-09-2009, 15:52
Висока 1,75..много слаба, с къса червеникава коса, светло кафяви очи и тънки устни..
Иначе за характер.. когато поиска може да е майка мечта на всяко дете, иначе си е леко досадна..много ме нерви :D
sladkish_14
01-09-2009, 16:10
.. Ами мойта мама е с руса коса .. Къса , сини очи и е нисичка 1,60 .. Характер - избухлив , нервен , чувствителна , собствен вкус и усет за нещата , високи критерий за каквото и да е !! Понякога тези критерий са прекалено високи .. Понякога прави компромиси заради мен , но принципно вкусовете ни са различни , както и предпочитанията за отделни неща .. Може да е много жизнерадостна и лъчезарна , ако нямаме толкова много проблеми /общо цялото семейство/ :)
айде и аз..
Нисичка ми е мамчето 1.65-7 , 55 кг руса къдрева и дълга коса (но тя се изправя и е постоянно с права) и кафяви очи. Странен човек е.. много е добра,и често пати от тва.. кога иска може да бъде най злобния човек,но всички я обожават било то мои приятели било нейни.. когато разказва нещо винаги ама винаги го разказва по най цветния начин,и прибавя много факти нейни измислици,което е много забавно .. винаги се разбираме с нея,много либерален човек е и винаги ме оставя да правя това което искам, младежки вид има и си носим дрешките, не се води по мода а има собствен стил който почти всеки харесва. Забавна е до толкова че когато започнем да се смеем с нея винаги се стига до смях със сълзи. Понякога се караме (предимно за чистенето) защото е супер перфеционалистка относно чистотата в дома. Ии дори понякога супер много да ме изнервя,си я обичам повече от всичко. :-)
colymoly
01-09-2009, 17:25
супер мама с червена коса и дава ми да правя квото искам щото и аз съм си добра душица :-D
raichEbaichE
01-09-2009, 18:50
мама е нисичка и закръгленка :-D голям симпатяга е,с не мн дълга кафява коса,мургавка,с тъмни очи...ама характера й е шантав 8-) понякога е мн дръпната,друг път е забавна ,винаги ми се хили на простотиите 8-) абе мойта мама си е мойта мама :-) :D
Panic_Girl
01-09-2009, 19:21
Сега ако кажа,че моята е най-хубавата и прекрасна....Ще почнат спорове....Така че ще кажа...че моята е една от най-хубавите и прекрасни хора (sun)
Мисля че е безмислено да я описвам на външен вид...но все пак...
Руса коса...Кафяви очи...Някъде към 1.65 е висока и така :grin: :) :)
V1k1tYyY
01-09-2009, 19:55
висока 1.73,слаба,с черна къдрава коса.Много е красива,но е зла.не ,сериозно ,понякога е наистина добра и мога да разговарям с нея ,но през повечето време и доста..неприятна..изисква прекалено много от мен .но си е мойта мама ,така че трябва да се примиря.
хъм.
странна жена.
но без нея..
някак си не си
представям нещата.
Pedigree
01-09-2009, 20:12
Висока, слаба, тъмноока, хубава.
Мама е супер нервна, нетърпелива, вика доста, и не обича да си трае. Не може да живее без цигари, и става супер нервна, като няма.
Иначе е супер точна, мила, добра, и ме обича суупер много, и винаги ще ми помогне, и ще ме измъкне от кашата, която съм забъркала. С нея може да се говори на всяка тема, мога да си споделям спокойно, без някакви ограничения, и винаги ще ми помогне - ще ме изслуша, ще ме навика, и ще ми даде добър съвет. :)
С мама обичам да ходя по магазините, защото е единственият човек, който ще ми изтрае капризите, и ще изчака да премеря 787667 панталона, и да взема само 2. Жалко че рядко излизам с нея.
Мама обича да заповядва, винаги да е права, и ако сгреши, трудно си признава.
Рядко се караме, а ако ще се караме, е за това, че съм крайно мързелива, и ме мързи да свърша дадено нещо, което трябва да свърша. Ъм, или за обеците. Мама се дразни много на пиърси. Или понякога за дрехите, или музиката. Като цяло.. рядко се караме, но ако се караме, се караме сериозно. После малко не си говорим, гледаме се криво, и след ден.. макс два.. пак се обичаме, и си се лигавим. ^__^
С мама винаги е хубаво. :)
Biskfitka
01-09-2009, 21:25
Еми висока-1.75-6....не е от най-слабите Цвета на косата и постоянно се променя..сега е някакво кафяво...кафяви очи....прекрасни ръце и нокти *инлоф* 8-) 8-) 8-) Ами има силен характер,инат е,понякога е доста студена с хората,ама си го заслужават... :D прилича на мене....
Тя сама си казва,че е лоша 8-) :? но не е.....Готина мама е...много разбира от мъже 8-) Единственото,което ме дразни е,че почти никога не харесва това което купувам или правя....
sladka__droga
01-09-2009, 21:53
На външен вид не мяза много на човек :lol: ... хах бзк ,, просто я мързи да се конти,макар,че не и трбява много за да изглежда наистина добре : )).
Иначе по характер според приятелите ми е страхотна ... ддз -- дава ни да си пушиме пред нея,да си пиеме,да си каня фр когат' си поискам,купони с преспивания ... сичкоо :---).
Ама като полудее направо ме изкарва извън нерви ... ако е ядосана за нещо сичко аз си отнасям без да съм виновна за нищичко ...
все пак съм такова добро дете .. съдят ме несправедливо !! 8-).
swift321
01-09-2009, 22:16
maikaaaa 160 visoka slabichka rusa kosa zeleni ochi..krasiva jenica :D
kato harakter..poneje e dosta mlada si e otkachena :D abe haresvam si q
tItEufFf
01-10-2009, 06:24
Висока - 178
Червена къдрава коса и пъстри очи
Не може да се каже, че е с перфектно тяло, трябва да отслабне малко
За жалост кожата на лицето й изглежда занемарена, но е защото е алергична дори и от скъпите кремове.
Иначе си е готина, когато е на кеф
Ако й е криво, по-добре не се мяркай. Аз особено квато съм досадна
ми добре изглеждаща жена на 35г., с естествено руса коса, зелени очи, малко ниска, закръглена, но в никакъв случай дебела. Тя е най-невероятния за мен човек, работи страшно много, прибира и подрежда всичко, за разлика от мен, не се спира на едно място, за разлика от мен, не харчи почти никакви пари, за разлика от мен :D , много сме различни, но също така и си приличаме - справедливи сме и не можем да лъжем :-D , нервни сме и двете, но живота ни е направил такива, никога не сме живели спокоен живот, но въпреки всичко продължаме да се борим. Радвам се че имам такава майка, караме се доста понякога, но всеки се кара с майка си, проблема е че накрая винаги осъзнавам че аз съм виновна :( просто понякога изливам всичко на нея, кво да се прави.
reni7o0o
01-10-2009, 11:36
мойта мама е с черна коса....дълга до: малко над кръста и с бритон. С кафяви очи. С много светъл тен...направо е като тукощо навалял сняг. Приятно закръглена но не е дебела. Нисичка. Сладичка :P По характер е готина като изключим че като е в лошо настроение не се стои до нея. И е мн мх умна. Възхищавам и се :grin:
руса ,синеока,работлива,грижовн ,единствения човек,който винаги ще е до мене и в добро и лошо.Обичам си я,не мога да си представя живота без нея....
kukli4kata001
01-10-2009, 14:55
с няколко думи - НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ОБИЧАМ ТЕ МАМИ :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
с няколко думи - НАЙ-ДОБРАТА МАЙКА :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) ОБИЧАМ ТЕ МАМИ :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
^ sa6toto :D no ima mnogo slu4ai v koito e mnogo stroga kam si4ki i kam men kat naprava nqkoq pakost :(
Kostadin_682
01-19-2009, 16:28
шибана к***а
:shock: :shock: :shock:
zai4ety13
01-19-2009, 16:45
мойта мама :D кво да кажа за нея.Нисичка е, около 157.С къса руса коса,определено мн се е променила последните две години защото и правеха операция.Сега е доста пълничка,особенно дупето,но това е заради операцията,иначе преди винаги е била мн слаба с дълга коса.Мама няма почти никакви бръчки защото почти никога не носи грим(а грима както знете запушва порите и затова се получават бръчки) Носи очила.
Мама преди ми беше най-добра приятелка но последно време се отдалечхме.Мама има мн променлив характер.Може да бъде мн мила и добра но когато поиска може така да те изнерви,или пък да те накара да се чувстваш мн гадно,чак да се разревеш.Мама е мн емоционална,би направила всичко за близките си хора.Мама има чувсто за хумор и русува мн хубаво.Мама е моята мама и аз мн си я обичам,просто защото е моята мама.Много често се случва да ме дразни страшно много,или пък до там че да казвам че я мразя,но всъшност аз я обичам толкова МНОГО.
jambo_bs
01-19-2009, 16:54
Ммм руса дребна (била е акробатка) обаче много ме твари.Постоянно ми мъмори и ме дразни жестоко :x
macegirl
01-19-2009, 18:05
1.58 sm с червена коса очи сини с примес с зелено и малко оранжаво страшни са и.Казва,че аз съм затворена и неможеш да проникнеш в света ми,но тя просто неполага усилия абе досадна е,но на моменти е мн добра!!
Axe_vs_Sword
01-20-2009, 15:05
Мразя я дето пуши :-x :(
slun4ice_90
01-20-2009, 15:05
Запазена за годините си.1,68 е,закръглена леко.С чуплива коса като моята...кестенява,кафяви очи.Има готин характер и винаги,когато имам нужда от нея ми помага.Обичам си я.Обаче,когато я ядосам става много лоша,не ми говори...Аз пък тръгвам да я целуна,за сдобряване тя се дърпа..После се смеем и двете и така.Супер готин човек е. :-P
В момента е с червена коса, висока е около 1,70.Понякога не се обичаме много,много и се заяждаме една с друга, но ми помага и прави всичко за мен.Обичам я :-)
Мразя я дето пуши :-x :(
+1
Wrathchild
01-22-2009, 07:14
Мама е ебати мацката. Една нисичка, с червена коса, винаги много поддържана. Никой не й дава годините, а аз съм много горда, че това маце, по което се заглеждат мъжете е мама.
Тя е страхотен човек. Лидер във всяко отношение, винаги тя е правата. Аз пък го наследих от нея. За това е добре, че не живеем в една къща, че сигурно до сега да сме се избили. Но в редките случаи, когато не съм сериозна и ми е едно такова лигаво, тя ми позволява да я мачкам, да я гушкам, да раздавам мечешки целувки... как няма синини тази жена, не знам.
И много обича да танцува. Опита се и мен да научи. Без успех :lol:
mynichka
01-22-2009, 07:15
Нисичка- 162 някъде :) къса почти черна коса ( много и ходи новата прическа), идеално тегло :) Характер- прекрасен човек, с когото винаги мога да споделя за абсолютно всичко, мила, добра, грижовна...СУПЕР МАМА :-)
SoFarSoG00d
01-22-2009, 07:41
Тъмно руса,сини очи,спортна натура,супер мама :),с много як характер.
На външен вид е красива, обича да се конти и глезоти, но иначе е същински дявол. Общо взето имам мама-змей горянин :-D
SlAdKa_ShMaTkA_69
01-24-2009, 08:00
ми да опиша и аз мойта шантава маминкаа .. :-D
Начии нисичка е 166 , и многоо слабаа .. :shock: по слаба е и от мен :? към 52 кг .. :o с дълга коса е ,, а цвета се мени доста честичко .. ся е тъмно кестеняваа .. :grin: за характерр нямаа какво да описваммм ,,,, поо - лудаа е от мен и сестра ми взети заедно :D :D :lol: абеее crazy мамче :grin: :-)
PreciousDiamond
01-24-2009, 11:34
Обичам я !!! Наистина много я обичам .. понякога даже ми става жал, че я ядосвам толкова много ! Аз и брат ми понякога я правим луда , и ми става адски гадно за начина, по който се държа с нея ... като се има впредвид, че винаги е готова да ми помогне, когато имам нужда .. Винаги успява да ме развесели , когато ми е тъжно , а когато ме прегърне забравям за проблемите си .. :? Дава всичко за мен и за брат ми .. наистина всичко ! Адски много и се възхищавам на тази жена !
miloto_girl_4e
01-24-2009, 12:21
Нисичка е - 1.60см, червена права коса до раменете, не е като клечка, но и определено не е закръглена, нормално телосложение има :!: :)
Добра е, дава ми доста неща, но пък и доста ме разпитва - обича да ми звъни като съм навън през 2-3 часа просто, за да ме попита какво правя, къде съм и с кого съм, кога ще се прибирам, което си е доста досадно понякога, ама съм свикнала и вече не ми прави особено впечатление :)
Black_Fyed_Peas
01-26-2009, 15:55
мойта мама е около 1.80м. висока с кестенява коса мн яка приеска 8-) . Има мн як характер и е много дива много си я обичам с нея мога даговоря за всичко
BlaCkMoOn
01-26-2009, 16:24
Висока, слаба, къдрава, с руса коса, хубава, много либерална, маниячка на тема чистота. Ми тва е, най-яката :grin:
mushuHka
02-08-2009, 21:04
ми мойта мама.Мими...висока около 1,70...приятно закруглена вследствие от оберация...на руси кичури и с кафеви дълбоки очи,мн пекана и мн съвременно мислене.. ам с 2 думи перфектната маийка :-) :-) :-) :-) :-) :-)
sextazy_baby
02-09-2009, 16:39
Суупер сладурка е,с черна коса,висока е 1.70,супер яко тяло,а за характера нямам думи,голяма сладурана,все едно живея с още една тийнейджърка :P
аз немога да опиша моята .. :) за мен тя е неуписуема и е единствения човек на който се възхищавам в живота ми.. ;) обичам я повече от всичко :grin:
nikinkaaa
02-09-2009, 18:05
С червена коса, тъмни очи, нисичка, големи гърди (които не съм наследила :D ) и стил. Усмихната, позитивна ( от мн време насам не съм я виждала така... ), с прекрасно чувство за хумор. Съди ме, подкрепя ме. Мойта си мама. Обичам я !
мама е нисичка и закръгленка :-D голям симпатяга е,с не мн дълга кафява коса,мургавка,с тъмни очи...ама характера й е шантав 8-) понякога е мн дръпната,друг път е забавна ,винаги ми се хили на простотиите 8-) абе мойта мама си е мойта мама :-) :D
Все едно описваш моята мама :D
174/65кг,кестенява коса на руси кичури (почти руса и и изглежда косата)малко по раменете, със зелени очи .добър човек,но доста лесно се пали,така че винаги трябва да се внимава човек да не се изтърве нещо пред нея :)
ами мойта мама е с нормално телосложение,1.70,зелени очи и светла коса.Хубава.Обича да е чисто навсякъде... маниячка на тема чистота.Понякога ме дразни супер много обаче като е в настроение е перфектно :grin: :grin: :grin: абе обичам си я мама :-)