Влез

View Full Version : Какво мислите за школа "Арете"?

sladko0o95
01-09-2009, 10:54
Здравейте. Седми клас съм и реших, че все пак няма да мина без допълнителни уроци, затова си мислех да се запиша в една школа за подготовка ( малко късно, но по-добре сега отколкото никога ... :) ). Та исках да чуя мнението ви за школа Арете :)

teodorax
01-09-2009, 15:03
Но мога да ти дам няколко съвдета.Школа "Веди" е една от най-добрите,на мен така ми казаха няколко човека.При всички случай курсовете в НЕГ не струват. :? Миналата година ходех там само че се осетих накрая на годината :-x

Enfer
01-09-2009, 15:32
"Веди" наистина са много добри.

sladko0o95
01-09-2009, 17:47
Знам, че "Веди" са добри, но първо едва ли още приемат хора, пък и ми е много далеч :-D

cookie_power
01-09-2009, 18:58
недей да ходиш във Веди.. един познат ходи там и само му напълниха главата с всякви щуротии
има една не особено известна школа.. Алиса се казва.
научиха ме там и на математика и на български..
са съм 9ти клас и от тая школа влязох в най доброто училище в българия.. квото и да си говорим свършиха страхотна работа..

чувала съм доста добри неща и за Магнет но там май готвят само за американския колеж.. пък може и за гимназиите.

LiRRRa
01-10-2009, 15:03
Всичко си е до човек.Ако си учиш както трябва и в училище и в уроците, независимо в коя школа си - ще постигнеш успех, ако не.... Ако ще и в най-добрата школа да си - нищо няма да постигнеш.Аз лично ходя във Веди и съм супер доволна! Много добре обясняват, провеждат пробни изпити....и просто си трябва здраво учене! :?

TheNewReligion
01-10-2009, 15:21
Пхах...Намерила си къде да се записваш. Чувала отвратителни неща за тази школа и не ти я препоръчвам. Да не говорим, че нито една школа няма да те приеме по това време. "По-добре късно ,отколкото никога" в този случай не важи. 8)

melinor
01-10-2009, 16:35
Там е добре...за математиката не знам, но за българския 8-) +1 Госпожите са малко строги, но... Могат да те научат на нещо :]

Izzy_
01-11-2009, 14:22
Пхах...Намерила си къде да се записваш. Чувала отвратителни неща за тази школа и не ти я препоръчвам. Да не говорим, че нито една школа няма да те приеме по това време."По-добре късно ,отколкото никога" в този случай не важи. 8)
И защо да не я/го приеме?!Аз миналата година точно по това време тръгнах на уроци. ;)
Иначе по темата:
За "Арете" не знам,но аз ходих в "Образователни технологии" и просто бях мноого доволна.Влязох в училището,в което исках и ... какво повече от това. :)

SuNsEt
01-11-2009, 15:10
Пхах...Намерила си къде да се записваш. Чувала отвратителни неща за тази школа и не ти я препоръчвам. Да не говорим, че нито една школа няма да те приеме по това време. "По-добре късно ,отколкото никога" в този случай не важи. 8) Това са пълни ГЛУПОСТИ!

Аз миналата година ходех там за 7 клас клас,сега пак ходя,защото имат и уроци за 8 клас по математика.Миналата година имаше хора,които се записаха чак втория срок,демек-приеха ги.Така,че TheNewReligion не говори глупости.
Ако имаш някакви въпроси-пиши на лс.Всичко ще ти разясня.Школата е много добра. :)

SuNsEt
01-11-2009, 15:11
Там е добре...за математиката не знам, но за българския 8-) +1 Госпожите са малко строги, но... Могат да те научат на нещо :]
И по математика подготовката е много добра,спокойно.
Тая школа,ако питаш мен,няма грешка.