View Full Version : Не съм такава.. ;(
Не съм!! Някои ме мислят за гадна и злобна, а не съм такава! Ся съм в ново училище и наскоро една съученичка ми каза по скайп, че не съм била толкова гадна, колкото си мислила в началото, че съм.. И с едно момче от съседен клас се запознах по скайп.. И нз, немога да се отпусна пред него.. и той ми казва "Здрасти" на няколко пъти.. Аз го гледам като ш**ана кокошка.. На два пъти му отчърнах.. Днеска си тръгвам от училище и той ме пресреща и аз си го подминах.. Знам ли що.. (той некф женкар и за тфа баш ми се не занимава с него).. И една фр беше там тогава.. И са ми обяснява, че той тогава ми казал "Здрасти", а аз съм го погледнала некфо злобно.. Е**аси.. Наистина се обърнах после към него.. Ама не и злобно.. И не съм и чула да ми е казал нещо изобщо.. Не искам да ме мислят за някфа надувалка! Не само той.. Ми всички.. Вярно, някой път може да съм гледала по - гадно.. ама тва попринцип, 'щото ми се спи.. Кво да правя бе? Толкова ли надута изглеждам .. :shock:
Дай пик с твоя "злобен поглед' и ще ти кажем дали си гадна.
taNcheto93
01-09-2009, 13:15
И аз се много дразня така като почнат...гледам злобно, гадна съм била, инат, постоянно ме питат какво ми е, защото съм се цупила и т.н :-x . И на мен така ми се случва когато ми се спи да не обръщам внимание на никого...но да ме изкарват, че съм гадна и гледам злобно...това е прекалено :? . Аз не съм такава, надута и гадна...каквато ме изкарват :o .
mArMaLaDkA
01-09-2009, 13:15
Не съм такава..
...Но такава стана,шаляля... (music) 8-)
Jumbie483
01-09-2009, 13:38
Според теб може и да не си такава, но другите явно не са на същото мнение..
btw аз имам снимки на които всички ме питат защо гледам толкова надуто....ама мен такъв си ми е погледа, макар че не искам да изглежда надут :o
Каквото му е лошото да си ? Така другите ще имат респект от тебе...както се пее в една песен "Awlays look on the bright side of life" ;)
Има и такава песен,изпълнителят е Monty Phyton :)
Daniella_
01-09-2009, 14:15
И мен понякога ме мислят за злобна ,а аз просто съм свенлива :D Не общувам с лекота и повечето хора даже си мислят,че не искам да си говоря с тях,а мене просто си ме е срам :D
tItEufFf
01-09-2009, 15:28
На мен са ми казвали също, че гледам злобно и с присвити очи. Истината е, че имам диоптър и съм с лещи, но когато той се покачва виждам ужасно замъглено.
И защо не му казваш "Здрасти". Поне от възпитание трябва да го правиш. Аз винаги казвам на хора от випуска, дори да не сме в близки отношения. И най-мразя когато не получа отговор или нещо по-малко - усмивка например...
Не можеш да им кажеш,че когато ти се спи не обръщаш на никой внимание......и може би ще си променят мнението за теб.
На мен са ми казвали също, че гледам злобно и с присвити очи. Истината е, че имам диоптър и съм с лещи, но когато той се покачва виждам ужасно замъглено.
И защо не му казваш "Здрасти". Поне от възпитание трябва да го правиш. Аз винаги казвам на хора от випуска, дори да не сме в близки отношения. И най-мразя когато не получа отговор или нещо по-малко - усмивка например...
Амаа.. аз не нарочно.. Смисъл.. един път беше голямото междучасие и бях навела глава, че ядох 8-) Ии той минава и ме поздрави и аз докато си вдигна главата да видя кой е.. Все пак викнах след него.. Друг път бързах, че бях закъсняла.. Абе.. тъпо е..
Seducti0n
01-09-2009, 23:01
Явно да... или поне се държиш като такава.
Тъпо е някой да те поздрави и ти да го гледаш, все едно ти е изял компота с вилица, да не говорим, че подобно поведение е показател за липса на елементарно възпитание...
Не ти чета морал, просто изказвам мнение...
П.С-Нищо не ти коства да кажеш едно "здрасти" предполагам....
Това, че е женкар, няма нищо общо в случая.
според мен си доста простичка :-o
според мен си доста простичка :-o
О, благодаря! 8-) Seducti0n .. не го направих нарочно! Ако беше, щях ли да седя и да се чудя как какъв е тоя поглед дето съм извадила.. И наистина не съм го чула да ме поздравява.. Иначе щях да отговоря! Би ми станало неудобно ако умишлено направя така.. Просто се чудех дали на някой друг му се е случвало да му изтърсят, че е злобен (особено ако той самия няма основания да мисли така) и тн.. :)