PDA

View Full Version : Не съм такава.. ;(

taffy
01-09-2009, 12:20
Не съм!! Някои ме мислят за гадна и злобна, а не съм такава! Ся съм в ново училище и наскоро една съученичка ми каза по скайп, че не съм била толкова гадна, колкото си мислила в началото, че съм.. И с едно момче от съседен клас се запознах по скайп.. И нз, немога да се отпусна пред него.. и той ми казва "Здрасти" на няколко пъти.. Аз го гледам като ш**ана кокошка.. На два пъти му отчърнах.. Днеска си тръгвам от училище и той ме пресреща и аз си го подминах.. Знам ли що.. (той некф женкар и за тфа баш ми се не занимава с него).. И една фр беше там тогава.. И са ми обяснява, че той тогава ми казал "Здрасти", а аз съм го погледнала некфо злобно.. Е**аси.. Наистина се обърнах после към него.. Ама не и злобно.. И не съм и чула да ми е казал нещо изобщо.. Не искам да ме мислят за някфа надувалка! Не само той.. Ми всички.. Вярно, някой път може да съм гледала по - гадно.. ама тва попринцип, 'щото ми се спи.. Кво да правя бе? Толкова ли надута изглеждам .. :shock:

yahhooo
01-09-2009, 12:31
Дай пик с твоя "злобен поглед' и ще ти кажем дали си гадна.

taNcheto93
01-09-2009, 13:15
И аз се много дразня така като почнат...гледам злобно, гадна съм била, инат, постоянно ме питат какво ми е, защото съм се цупила и т.н :-x . И на мен така ми се случва когато ми се спи да не обръщам внимание на никого...но да ме изкарват, че съм гадна и гледам злобно...това е прекалено :? . Аз не съм такава, надута и гадна...каквато ме изкарват :o .

mArMaLaDkA
01-09-2009, 13:15
Не съм такава..

...Но такава стана,шаляля... (music) 8-)

Jumbie483
01-09-2009, 13:38
Според теб може и да не си такава, но другите явно не са на същото мнение..
btw аз имам снимки на които всички ме питат защо гледам толкова надуто....ама мен такъв си ми е погледа, макар че не искам да изглежда надут :o

Lucho
01-09-2009, 14:07
Каквото му е лошото да си ? Така другите ще имат респект от тебе...както се пее в една песен "Awlays look on the bright side of life" ;)
Има и такава песен,изпълнителят е Monty Phyton :)

Daniella_
01-09-2009, 14:15
И мен понякога ме мислят за злобна ,а аз просто съм свенлива :D Не общувам с лекота и повечето хора даже си мислят,че не искам да си говоря с тях,а мене просто си ме е срам :D

tItEufFf
01-09-2009, 15:28
На мен са ми казвали също, че гледам злобно и с присвити очи. Истината е, че имам диоптър и съм с лещи, но когато той се покачва виждам ужасно замъглено.

И защо не му казваш "Здрасти". Поне от възпитание трябва да го правиш. Аз винаги казвам на хора от випуска, дори да не сме в близки отношения. И най-мразя когато не получа отговор или нещо по-малко - усмивка например...

Lysit0
01-09-2009, 15:29
Не можеш да им кажеш,че когато ти се спи не обръщаш на никой внимание......и може би ще си променят мнението за теб.

taffy
01-09-2009, 16:53
На мен са ми казвали също, че гледам злобно и с присвити очи. Истината е, че имам диоптър и съм с лещи, но когато той се покачва виждам ужасно замъглено.

И защо не му казваш "Здрасти". Поне от възпитание трябва да го правиш. Аз винаги казвам на хора от випуска, дори да не сме в близки отношения. И най-мразя когато не получа отговор или нещо по-малко - усмивка например...

Амаа.. аз не нарочно.. Смисъл.. един път беше голямото междучасие и бях навела глава, че ядох 8-) Ии той минава и ме поздрави и аз докато си вдигна главата да видя кой е.. Все пак викнах след него.. Друг път бързах, че бях закъсняла.. Абе.. тъпо е..

Seducti0n
01-09-2009, 23:01
Явно да... или поне се държиш като такава.
Тъпо е някой да те поздрави и ти да го гледаш, все едно ти е изял компота с вилица, да не говорим, че подобно поведение е показател за липса на елементарно възпитание...
Не ти чета морал, просто изказвам мнение...

П.С-Нищо не ти коства да кажеш едно "здрасти" предполагам....
Това, че е женкар, няма нищо общо в случая.

Riot
01-10-2009, 10:31
според мен си доста простичка :-o

taffy
01-10-2009, 20:27
според мен си доста простичка :-o

О, благодаря! 8-) Seducti0n .. не го направих нарочно! Ако беше, щях ли да седя и да се чудя как какъв е тоя поглед дето съм извадила.. И наистина не съм го чула да ме поздравява.. Иначе щях да отговоря! Би ми станало неудобно ако умишлено направя така.. Просто се чудех дали на някой друг му се е случвало да му изтърсят, че е злобен (особено ако той самия няма основания да мисли така) и тн.. :)