PDA

View Full Version : Десктопа....



Biskfitka
01-09-2009, 17:44
Така значи...не знам дали има такава тема.... :-o предварително сори ако има...
Имамм малък проблем....сестра ми реши,че трябва да смени картинката на десктопа..обаче нещо и забило и го рестартирала...проблема е,че сега на десктопа ми излиза всичко освен иконите....
Някой да има идея от какво е и как може да се оправи.... :( :( :( :(

Biskfitka
01-09-2009, 17:54
Ъъ :o ето кво ми излиза сега :-o http://www.picvalley.net/v.php?p=u/883/1461373943.BMP

ViolentSaint
01-09-2009, 17:55
Десен бутон с мишката върху празното пространство на Десктопа ти. СЛед това даваш на Arange Icons By ----> Show Desctop Icons удряш една отметка и би трябвало всичко да е 6+
Ако не стане или има нещо пиши :)

ЕДИТ: Цъкай на Active desktop бутона.

Biskfitka
01-09-2009, 18:09
Ъъ мерси....ама като натискам десния бутон не ми излиза нищо.... :? то и тва дето дадох снимка излезе 10 минути след като включих пц-то,но се наложе да рестартирам и ся пак си няма нищо :?
А ако искам да отворя нещо друго освен мозилата пак чакам по 5 минути... :shock: Даже не мога да го обясня както трябва :booooomb:

EroSennin
01-09-2009, 18:15
По-принцип между контрол и алт (от ляво ) има 1 копче с което си пускаш Windows StartMenu, та натискат това копче + R и ще ти се поеви прозорец където пише RUN и там пишеш rstrui това ще стартира System Restore и избираш Restore my compyter ...... и избираш дата и час от преди когато компа си е работел на 6.

Biskfitka
01-09-2009, 18:33
По-принцип между контрол и алт (от ляво ) има 1 копче с което си пускаш Windows StartMenu, та натискат това копче + R и ще ти се поеви прозорец където пише RUN и там пишеш rstrui това ще стартира System Restore и избираш Restore my compyter ...... и избираш дата и час от преди когато компа си е работел на 6.Ахам мерси....направих това дето каза...обаче не намира rstrui...пише,че има грешка...сигурно щот ми е на бг window-sa


Нереално тъпа съм.. 8-) :(

Anf3tamin4o
01-09-2009, 19:12
Properties => Themes => избери друга тема от падащото меню и избери Apply => след това си върни тази, която предпочиташ...

Properties => Desktop => Customize Desktop => Web => и ако има елементи в карето WEB PAGES ги изтрий и махни отметката (ако има от Lock Web Items on Desktop)

Biskfitka
01-09-2009, 19:34
^i tova opitah,no kogato natisna svoistva i zabiva pc-to :(

Anf3tamin4o
01-09-2009, 19:35
http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=80587