View Full Version : Обилно овлажняване!
azzz6662
01-10-2009, 14:05
Имам един проблем... при секс ставам ужасно влажна,направо мокра...Случвало се е дори да протичам по чаршафите... Ако има някой със същия проблем няма да е зле да даде някакъв съвет ...
Много мъже се възбуждат от това, да знаеш. И не е проблем, просто си така.
пише ужасно влажнА !
А по темата : Няма какво да направиш по въпроса просто си е до човека ;)
SoFarSoG00d
01-10-2009, 14:57
Мога да ти кажа,че може само да се радваш!!!Лошо няма,сигурно и на гаджето ти му е кеф.Няма какво да се тревожиш,това си е нещо напълно нормално.
Homunuculus
01-10-2009, 14:58
Имам един проблем... при секс ставам ужасно влажна,направо мокра...Случвало се е дори да протичам по чаршафите... Ако има някой със същия проблем няма да е зле да даде някакъв съвет ...
Няма нищо нередно в това ,даже е хубаво.
П.П. : Я,Кака Хоти я повишили в чин :lol:
точно това щях да кажа
като пипна отдолу и ако усетя че е супер влажна направо мокра както тя казва иииии :oops: побеснявам просто.адски много ме възбужда
а към авторката
не се притеснявай а се радвай че не си суха че ако беше така щеше да се протриеш по време на секс :-)
azzz6662
01-10-2009, 15:45
точно това щях да кажа
като пипна отдолу и ако усетя че е супер влажна направо мокра както тя казва иииии :oops: побеснявам просто.адски много ме възбужда
а към авторката
не се притеснявай а се радвай че не си суха че ако беше така щеше да се протриеш по време на секс :-)
haha :D Определено се радвам,че не съм суха,но това просто ми се вижда прекалено... Затова реших да създам темата,да видя отзиви... :oops:
PreciousDiamond
01-10-2009, 15:50
Че то и аз съм така , но никога не съм го смятала за проблем :? Понеже ... на момчетата , с които съм била това им харесваше , а някои дори се възбуждаха още повече .. 8) Така че няма защо да се притесняваш...
+1 \:D/
amatorium
01-10-2009, 18:29
Kak gi obicham da gi izpivam takiva kato teb, ne e istina. 8)
TeCHo0o0
01-10-2009, 18:36
ела при батко да те попие :D :-) ...няма майтапа настрана наистина в този си вариант ще си с едни гърди напред пред много други момичета ...wet girl :oops:
Хахаха какво ви казах ! :) Знам аз, моите приятели са главно мъже ! :) Колкото повече, толкова повече !
amatorium
01-10-2009, 18:47
Хахаха какво ви казах ! :) Знам аз, моите приятели са главно мъже ! :) Колкото повече, толкова повече !
Ti da mulchish, Kralitso 8)
azzz6662
01-10-2009, 18:55
До тук отговорите звучат окуражаващо,отначало се притеснявах,че нещо съм сбъркана,защото съм говорила с приятелки по темата и никоя не става чак толковала мокра ... добре е да чуе човек чуждо,странично мнение :grin:
TeCHo0o0
01-10-2009, 19:00
До тук отговорите звучат окуражаващо,отначало се притеснявах,че нещо съм сбъркана,защото съм говорила с приятелки по темата и никоя не става чак толковала мокра ... добре е да чуе човек чуждо,странично мнение :grin:
давай смело пленявай мъжките сърца посредством влажните места :grin: ...ех че съм и поет :D
azzz6662
01-10-2009, 19:15
давай смело пленявай мъжките сърца посредством влажните места :grin: ...ех че съм и поет :D
ххахахаха това ми хареса :razz: ще последвам съвта ти хааха :-P :P
Xrisinka
01-10-2009, 19:36
savsem normalno si e i samo moje da te radva tva a ne da si nqkva suha .. :-D :-D :-D :-D :-D :-D radvai se i ne se pritesnqvai :-)
kofti_nick
01-10-2009, 23:17
Начи искаш по-голема чурина :) :D
Mastodont
01-10-2009, 23:33
Завиждат :D
Mom4e sum i ti kazvam ot mujka gledna to4ka tova e nai hubavoto ne6to za koeto edno mom4e moje da si pojelae ;) spokoino tova ne e problem a privilegiq nie go obujavame taka 4ee tozi s koito si e golqm kusmetliq :)
FashionZaklinatelq
01-10-2009, 23:56
Аз най-обичам мокри пи*ки. Адски възбуждащо и приятно е. Ама сега стана един проблем пак с мокри работи свързан...
мида то нее ли хубаво да ми омаже чепа :grin:
azzz6662
01-11-2009, 07:02
мида то нее ли хубаво да ми омаже чепа :grin:
:oops:
MakeMeLaugh
01-11-2009, 09:50
Яко е! :grin:
Ставам звяр! <== Според теб има ли за какво да се притесняваш 8-)
колкото повече,толкова повече :P
azzz6662
01-11-2009, 12:07
Така като гледам явно притесненията ми са неоснователни :P
bqsna_teenagerka
01-11-2009, 12:18
Боже мацка това наистина може само да те радва! Много по добре толкова влажна отколкото някаква суха и да не можеш д аправиш пълноценен секс ;)!!! :-P Не се притеснявай аз дето не правя секс съм 24/7 влажна ... :D
fashion4etyy
01-11-2009, 13:18
точно тва най ме възбужда :oops:
azzz6662
01-11-2009, 18:00
Мисля.че получих отговорите,които търсех... Благодаря на всички,които се отзоваха! Вече се чувствам много по-спокойна и по-уверена.Благодаря! =; :grin: :grin: :grin:
mysterious93
01-11-2009, 18:19
doide li momenta temata da se zakliu4i 6toto e iz4erpana????? :D :D
azzz6662
01-11-2009, 18:23
Дa! Напълно съм доволна...може спокойно да се затвори :)
mysterious93
01-11-2009, 18:36
ne govorex seriozno...
azzz6662
01-11-2009, 18:43
ne govorex seriozno...
Но аз съм :) Нямам нужда от нея вече, изпълни си задачата.. :grin:
FunnYboY
01-11-2009, 18:48
Не знам, аз ли нещо не съм у ред :-o , но мен лично това малко ме отвръщава и дразни :? :? :?
моя приятел направо :grin: като види, че съм wet. :D
sensationwhite
01-11-2009, 21:01
хах... радвай са че не си суха ...
това е супер
радвай се
+1
kissesForYou
01-12-2009, 09:55
az imam sushtiq problem.. sus segashnoto mi gadje se ovlajnqvam na max, imalo e sluchai, v koito dory sum kapela... i da vsichko izglejda hubavo, zashtoto pone ne sum suha, no ne sum sigurna,che mu haresva, a i kazva, che taka po malko me use6ta :( a nqma kak da se barsha s kurpichka vsqka minuta nali...
soregashi
01-12-2009, 11:01
точно това щях да кажа
а към авторката
х2222 :oops:
Е за пръв път чувам някой да се оплаква от това. То половината въобще не могат да се възбудят пък милата се оплаква от това. Мацко само се радвай, доста ще ти завидят.
fashion4etyy
01-14-2009, 02:26
Не знам, аз ли нещо не съм у ред :-o , но мен лично това малко ме отвръщава и дразни :? :? :?
не си У ред!
прав си 8)
не си У ред!
прав си 8)
И кое по точно не му е в ред. Мен лично също не ме кефи. Мисля че повечето тука не сте прочели внимателно не говори да е влажна или мокричка това няма мъж дето да не го кефи определено тя говори да е ужасно мокра чак да капе и тн. Явно никои от тука коментиращите не е попадал ва такава ситуация че говори така смело. Супер възбуждащо е да ама секи път да съм омазан целият некак си като ми предстои и желанието ми понамалява. Да не говорим да ви се наложи да спите в това легло после или в колата да го правите .А към авторката мога да ка само че не е болка за умиране ама не е и мечта на секи. Всеки трябва да се приема сам за себе си такъв какъвто е това не може да го промениш и точка, ама не се заблуждаваи че всеки мъж от сега нататък в живота ти ще му харесва това.
sweet_loser
01-14-2009, 07:53
maga da ti kaja 4e samo kato 4etqh se odarvih :) naistina pove4eto maje se vazbujdat ot tva. nqma6 problem spoko. biv6ata mi be6e kato teb.tva napravo me pobarkva6e :smt119
fashion4etyy
01-14-2009, 15:54
не си У ред!
прав си 8)
И кое по точно не му е в ред. Мен лично също не ме кефи. Мисля че повечето тука не сте прочели внимателно не говори да е влажна или мокричка това няма мъж дето да не го кефи определено тя говори да е ужасно мокра чак да капе и тн. Явно никои от тука коментиращите не е попадал ва такава ситуация че говори така смело. Супер възбуждащо е да ама секи път да съм омазан целият некак си като ми предстои и желанието ми понамалява. Да не говорим да ви се наложи да спите в това легло после или в колата да го правите .А към авторката мога да ка само че не е болка за умиране ама не е и мечта на секи. Всеки трябва да се приема сам за себе си такъв какъвто е това не може да го промениш и точка, ама не се заблуждаваи че всеки мъж от сега нататък в живота ти ще му харесва това.
Ми и ти не си у ред! Повечето момчета ги възбужда тва да е мн мокра мен лично много. дори цялото легло да намокри и мен точно тва най ме възбужда :oops:
bqsna_teenagerka
01-14-2009, 16:37
Хах според мен ен смао за момчетата и за теб е по-добре и по възбуждащо д аис толкова.. влажна! Така члена му ще влиза без проблем до вътре и ще можете д асе чукате хард.... ии усещането да е на максс...ааулл..аз определено се кефя че се навлажнявам много :x
DevilWish
01-14-2009, 18:36
Мм и аз съм така =) Това не е проблем =)