View Full Version : кофти ситуация
nqkoinepoznat
01-10-2009, 15:49
Не съм много сигурна че темата ми е за този раздел.
Имам си гадже от около 10 месеца. Проблема е там, че 'най-добрия ми приятел' го обижда непрекъснато, аз му казвам да не говори така за него пред мене, защото ми става адски гадно, но той знае неговото си и продължава. Попринцип наистина сме много добри приятели и винаги сме си споделяли всичко, той винаги ме разбира, но аз се чудя каква ли е причината поради която постъпва по този начин. Изпадали ли сте в подобна ситуация и как сте се справяли?
Kostadin_682
01-10-2009, 15:54
Имам си гадже от около 10 месеца. Проблема е там, че 'най-добрия ми приятел' го обижда непрекъснато, аз му казвам да не говори така за него пред мене, защото ми става адски гадно, но той знае неговото си и продължава. Попринцип наистина сме много добри приятели и винаги сме си споделяли всичко, той винаги ме разбира, но аз се чудя каква ли е причината поради която постъпва по този начин. Изпадали ли сте в подобна ситуация и как сте се справяли?
хм... може и да греша, но смятам че приятела ти ревнува...
EeeBobii
01-10-2009, 15:57
По скоро завижда, защото мисли че споделяш повече с гаджето а не с него.... но, требва да си поговориш... :)
sladkata_bebz
01-10-2009, 15:58
Ами бих му казала,че ако наистина ми е толкова добър приятел е щял да ме подкрепи(въпреки,че тук е много вероятно той да те харесва и да се опитва да те отдели от гаджето ти,за да си с него).За теб трябва да е важно какво ти мислиш за твоето гадже и какво той за теб,другите нямат място във вашата вразка....
PreciousDiamond
01-10-2009, 15:58
Ти си тууккк :grin: :-)
По темата : Нормално е , все пак това е второ момче в живота ти , има известна степен на ревност, но поговори с него , кажи му , че въпреки всичко той си остава най-добрият ти приятел и това няма да се промени разни такива 8)
Поговори си с (най-добрият си приятел) и му кажи,че трябва да те подкрепя,a не ревнува,ако ти е истински приятел.
nqkoinepoznat
01-10-2009, 16:04
Не веднъж съм говорила с него за това. Попринцип не ме интересува какво мислят другите за него, но ме наранява с това, вместо да ме подкрепя той говори глупости. Най - добрият ми приятел има един приятел, който не веднъж ми е казвал че той (най-добрия ми приятел) ме харесва, но аз не вярвам или не искам да повярвам, а че ревнува, ревнува той си ми го е казвал, но..
Виж,явно не ти е истински приятел.Щом постъпва така,значи наистина те харесва,но ,ако беше Човек щеше да разбере,че ти обичаш друг,а него също го обичаш,но по друг начин.Кажи му,че ако продължава така,ще спреш всякаква връзка с него,но бъди твърда :!:
soul1199
01-10-2009, 16:21
moje bi priqtelq ti te har.
Kostadin_682
01-10-2009, 16:25
Ти си тууккк :grin: :-)
Offtopic:
Forever and Ever Baby... :-)
got2Bthe1
01-10-2009, 16:55
Ми мога да те посаветвам да си поговориш с най-добрия ти приятел а колкото до гаджето то сигурно едва ли седи и 4ака да го псуват...
dramaqueen
01-10-2009, 17:54
Може би приятелят ти има по-особенни чувства към теб... :oops: :) :) :) :)
Може би приятелят ти има по-особенни чувства към теб... :oops: :) :) :) :) направо иска да я чука според мен.
TooLittelTooLate
01-10-2009, 18:08
Поговори с него. Ако ти е истински приятел, ще се радва, че си щастлива. :)
Сладурано, мисля че е най-добре да си намериш нов "най-добър приятел"! Това момче винаги ще се вре, там кадето не му е работа! От личен опит ти го казвам! Целувки :-)
Ревнува,мисълта че може да те загуби е на лице,а може би и има нещо което крие от теб?! :?
Nitroglycerin
01-11-2009, 09:09
или приятеля ти смята,че ще го заебеш заради гаджето или гаджето ти нестава за компания
Да не би той да те харесва и да ревнува :-o
sexa_na_kompleksa
01-11-2009, 10:48
Като си знаела, че те харесва, защо нищо не си предприела?
Поговори с него. Кажи му, че имаш само и единствено приятелски чувства към него и че ако те уважава като човек, трябва да престане да се държи като кретен.
ShaLqLqLqXa
01-11-2009, 11:03
Аз в момента съм в такава ситуация. Постоянно говоря за гаджето на най-добрата ми приятелка. Абсолютно всички около нея виждат, че той не става, използва я само за секса, не я обича, държи се кофти с нея... но тя е толкова сляпа, че не може да го разбере!
Любовта е сляпа, както се казва. :?
Така, че помисли защо твоя приятел говори така за гаджето ти. Питай го, изслушай мнението му и го вземи под предвид! :)
ти каза ,че някакъв приятел на най-добрия ти приятел ти е казъл че те харесва (най-добрия ти приятел)........ ЪЪЪЪ... да де.... обаче не си повярвала или не си искала да повярваш.. Емии май е време да повярваш.. ако те харесва просто ревнува,че има друго момче в живота ти....
nqkoinepoznat
01-11-2009, 11:28
Като си знаела, че те харесва, защо нищо не си предприела?
Поговори с него. Кажи му, че имаш само и единствено приятелски чувства към него и че ако те уважава като човек, трябва да престане да се държи като кретен.
мислиш ли, че не съм му казала какво изпитвам към него?
nqkoinepoznat
01-11-2009, 11:31
Аз в момента съм в такава ситуация. Постоянно говоря за гаджето на най-добрата ми приятелка. Абсолютно всички около нея виждат, че той не става, използва я само за секса, не я обича, държи се кофти с нея... но тя е толкова сляпа, че не може да го разбере!
Така, че помисли защо твоя приятел говори така за гаджето ти. Питай го, изслушай мнението му и го вземи под предвид! :)
На 15 съм. Девствена съм. Едва ли ме използва. Вярвам на гаджето ми. Другите ми приятели го удобряват, но той не и не. :)
ShaLqLqLqXa
01-11-2009, 11:35
На 15 съм. Девствена съм. Едва ли ме използва. Вярвам на гаджето ми. Другите ми приятели го удобряват, но той не и не. :)
Не съм казала, че и с теб е така. Казвам просто, че съм в подобна ситуация и обясних каква точно. :)
И все пак ти казах, поговори с него и го питай защо не ти харесва гаджето. :-D
А пък от друга страна... не може всички да са ни симпатични. ;)
Не можем да гадаем защо така се получава, поговори с приятеля ти и се разберете като зрели хора. Вярвам ще оправите проблема! :)
nqkoinepoznat
01-11-2009, 11:56
Не съм казала, че и с теб е така. Казвам просто, че съм в подобна ситуация и обясних каква точно. :)
И все пак ти казах, поговори с него и го питай защо не ти харесва гаджето. :-D
А пък от друга страна... не може всички да са ни симпатични. ;)
Не можем да гадаем защо така се получава, поговори с приятеля ти и се разберете като зрели хора. Вярвам ще оправите проблема! :)
Дано да оправим проблема. Ще поговоря отново с него. Надявам се да ме разжере вече.
Благодаря на всички.