View Full Version : Искам светла коса!!!:(
praskovka91
01-10-2009, 18:49
Моля ви се..пропоръчайте ми някаква боя за коса..преди 7 месеца се боядисах тъмно кафяво..и от тогава не съм си пипала косата..искам да я направя някакво..мн мн тъмно русо..до светло кафяво..препоръчаите ми по какъвто и да е начин..Не ми казваите да ходя на фризиор..защото точно тия всичките фризиори ми прее***а косата...майка ми има фризиорски курс..и от както разчитам на нея косата ми се прероди :D :grin: Таа вие сте..:)Разчитам на вас:)
cHooOpiHka___
01-10-2009, 19:12
цват шоколад .. опитай .. мисля 4е .. става ..
цват шоколад .. опитай .. мисля 4е .. става ..WTF!?
praskovka91
01-10-2009, 19:41
цвят шоколад..мм не мисля,че това точно искам..шоколада пак си е тъмен...искам примерно представи си цвят..кафе с малко мляко..ммм.. :D :D :-)
цвят шоколад..мм не мисля,че това точно искам..шоколада пак си е тъмен...искам примерно представи си цвят..кафе с малко мляко..ммм.. :D :D :-) le6nik...to may e po svetlo kestenqvo ako ne gre6a. :oops:
spontaneous
01-10-2009, 19:53
използвай шоколадовите нйоанси на Карбон Глос от Лореал със златист оттенък питай в магазините на Лореал ;)
Отиваш в магазина и там има каталози с цветове, избираш си и си купуваш. Не съм се боядисвала, не знам кои бои са хубави чувала съм че гръцката боя (не знам как се казва, в зелена опаковка е) е добра
Отиди на фризьор!!! ТАм ще ти направят точно какъвто цвят искаш... Ако не ти се дават пари за фризьори просто се надявай след като се боядисаш цвета да стане сполучлив.. И ти не гледай мострите на цветовете.. на всяка коса става различно... с майка ми се боядисваме с една и съща боя,а нейната става мн светло руса,а моята... не чак толкова тъмна...поне 2,3 тона по тъмна става.. така че....
или отиваш на фризьор,за да те боядиса или сама отиваш в аптиката и си избраш боя ,но при този случай рискуваш да не получиш жилания резултат :?