PDA

View Full Version : Искам светла коса!!!:(

praskovka91
01-10-2009, 18:49
Моля ви се..пропоръчайте ми някаква боя за коса..преди 7 месеца се боядисах тъмно кафяво..и от тогава не съм си пипала косата..искам да я направя някакво..мн мн тъмно русо..до светло кафяво..препоръчаите ми по какъвто и да е начин..Не ми казваите да ходя на фризиор..защото точно тия всичките фризиори ми прее***а косата...майка ми има фризиорски курс..и от както разчитам на нея косата ми се прероди :D :grin: Таа вие сте..:)Разчитам на вас:)

cHooOpiHka___
01-10-2009, 19:12
цват шоколад .. опитай .. мисля 4е .. става ..

masal
01-10-2009, 19:13
цват шоколад .. опитай .. мисля 4е .. става ..WTF!?

praskovka91
01-10-2009, 19:41
цвят шоколад..мм не мисля,че това точно искам..шоколада пак си е тъмен...искам примерно представи си цвят..кафе с малко мляко..ммм.. :D :D :-)

masal
01-10-2009, 19:49
цвят шоколад..мм не мисля,че това точно искам..шоколада пак си е тъмен...искам примерно представи си цвят..кафе с малко мляко..ммм.. :D :D :-) le6nik...to may e po svetlo kestenqvo ako ne gre6a. :oops:

spontaneous
01-10-2009, 19:53
използвай шоколадовите нйоанси на Карбон Глос от Лореал със златист оттенък питай в магазините на Лореал ;)

MmimsS
01-10-2009, 19:55
Отиваш в магазина и там има каталози с цветове, избираш си и си купуваш. Не съм се боядисвала, не знам кои бои са хубави чувала съм че гръцката боя (не знам как се казва, в зелена опаковка е) е добра

Mi6inka
01-11-2009, 08:47
Отиди на фризьор!!! ТАм ще ти направят точно какъвто цвят искаш... Ако не ти се дават пари за фризьори просто се надявай след като се боядисаш цвета да стане сполучлив.. И ти не гледай мострите на цветовете.. на всяка коса става различно... с майка ми се боядисваме с една и съща боя,а нейната става мн светло руса,а моята... не чак толкова тъмна...поне 2,3 тона по тъмна става.. така че....

shell
01-11-2009, 08:56
или отиваш на фризьор,за да те боядиса или сама отиваш в аптиката и си избраш боя ,но при този случай рискуваш да не получиш жилания резултат :?