View Full Version : Искам помощ!!!! Мн е важноооо!!!!
sweet_nothings
01-10-2009, 19:06
Здравейте, пиша ей така набързо... Не мога да разреша проблема сама, плс дайте съвети!!! :-#
И така... Какво бихте направили, ако момчето, което вашата най - добра приятелка харесва, всъщност той сваля вас?? Моля ви помогнете ми!!!! Казах й че никога не съм гледала момчето, което тя харесва с други очи, възприемам го просто и единствено като приятел, но той ме сваля и приятелката ми не може да понесе това. Гадно й е и на мен също :cry:
Обясних й, че не искам да се караме заради едно момче, и че не искам да си развалим отношенията с нея. Попита ме дали момчето ми е казал, че ме харесва и аз казах не, защото знае че няма да стане нищо между нас. И аз никога не бих наранила така своята приятелка.
Незнам дали ме е разбрала какво искам да й кажа, но един приятел винаги трябва да разбира другия :cry: :cry:
Чакам вашите коментари... :smt090
еми накарай момчето да разбере, че не искаш да имате общо..или искаш?
кажи на въпросното момче,че не си падаш по него,че няма да се получи нищо между вас и да те остави на мира и да си потърси друго момиче.
angelcheeee_93
01-10-2009, 19:14
не спомена за твоите чувства към това момче...
какви са те?
sweet_nothings
01-10-2009, 19:18
Опитвала съм се да му набия в главата, че приятелката ми харесва него...
Аз не го харесвам, не ми пука к,во чувства към мене за мен по - важно е приятелството .
Незнам как да ти го кажа,но тва далеч неможе да се класифицира като проблем,защото просто го отрязваш и казваш на приятелката ти какво си сторила... и тя ще е щастлива и ти! ако нямаш чуства към него,но да не стане така да съжаляваш?
явно не си опитвала както трябва..вадиш големите ножици и режеш :)
sweet_nothings
01-10-2009, 19:21
Проблем е, защото тя е много чувствителна и тя го приема много навътре. И ся незнам как да я успокоя.
angelcheeee_93
01-10-2009, 19:22
кажи ,че не искаш да имаш нищо общо с него,така поне ще докажеш до известна степен на приятелката си,че не го искаш.Нали това ти е целта все пак :wink:
Каква приятелка ти е тя като не ти вярва и щом е готова да те отреже за такава глупост...нз!
От една страна подкрепям BuBiTy.
иначе просто спри всякаква връзка с въпросното момче.
Категорично го кълцаш и тва е :lol:
Punisherrr
01-10-2009, 19:52
Опитвала съм се да му набия в главата, че приятелката ми харесва него...
Аз не го харесвам, не ми пука к,во чувства към мене за мен по - важно е приятелството .
В такъв случай не виждам проблем...просто тая твоя приятелка явно се цупка излишно ;)
Just_say_no
01-10-2009, 19:59
еми накарай момчето да разбере, че не искаш да имате общо..или искаш?
Да. Говори с момчето.
охх аз съм като твоята приятелка,обаче няма смисъл да се сърди..все пак той не я харесва и какво тя ще се бори за нещо което никога няма да има ли .. :? най-добре ще е да го забрави и това че се сърди на теб не е правилно,все пак каква вина имаш ти,че той си пада по теб опитай се да и обясниш как стоят нещета,не е нужно да се сърди за някакви простотии :)
късмет...дано да не си развалите приятелството
Първо обясни на момчето, че не искаш да имаш нищо общо с него, после кажи на приятелката си, че си го отрязала, а тя ако продължи да се сърди..вече ще е прекалено. Все пак ти не си виновна, че той харесва теб нали ? :?
sweet_nothings
01-10-2009, 21:35
Мерси, приятели, все пак ми помогнахте с нещо :) Ще се опитам да я накарам да не ми се сърди и явно ще трябва да я науча да не възприема толкова навътре нещата. :-) :-) Мерси! :-)