View Full Version : относно диетите
здравейте..от скоро започнах да чета форума с диетите и ми е много интересно..та значи и аз да кажа нещо :) писна ми да съм на диета,направо е ужасно постоянно да следиш какво слагаш в устата си..просто се побърквам..знам,че и другото е лошо да ядеш като пролок,обаче понякога си мисля,защо трябваше да се ограничавам..сега,каквото и да хапна,ще ми се лепи..хляб не ям сигурно от години..и просто се питам направо се учудвам за какво го правя..не е възможно цял живот да се ограничаваш така :( това живот ли еее?вие ядете ли?
SunSmile
01-10-2009, 20:34
Само като видях подписа и ми се уби желанието да пиша какъвто и да било отговор.. 8-)
незнам откаде да го сменя,преди влизах във форум секс просто :lol:
kuklichka_bg
01-10-2009, 20:43
Само като видях подписа и ми се уби желанието да пиша какъвто и да било отговор.. 8-)
еми можеше да спестиш и туй
SunSmile
01-10-2009, 20:44
еми можеше да спестиш и туй
само, че е ако искам :lol:
MostHated
01-10-2009, 21:04
недейте
вие ядете ли?
Е как да ям? Аз съм зелен и само гледам да ходя под слънцето, бягам от сенките... :grin:
LiveFlower
01-10-2009, 21:53
вие ядете ли?Не,на фотосинтеза сме! :О
за пореден път се убеждавам,че тука влизат само някави тъпи пубертети,неможе ли просто да отговорите вместо да се правите на много остроумни
zai4ety13
01-11-2009, 09:40
и такам..до 10 годишна живеех с наште убабини и тогава нямаше мн неща за ядене затова не дебелеех и си бях супер ама след като се изместихме имаше кво да ям.пак си останах слаба обаче не бях същия скелет а имах малко повече дупенце,и малко мазнинки по коремчето тва много почна да ме комплексира ама по едно време забраих комплексите и си почнах да ям. вече съм на 13 и постоянно си мисля за теглото.направо се мразя,по една време почнах да повръштам но спрятх,в момента се опитвам да гладувам.почти никога не ям колкото ми се яде,ужасно е! вярно че тва не е живот но просто като седна погледна надолу и си видя бедрата се ужасявам! неискам да съм дебела...сега съм висока 1,58 и 41-2 кила.... нагоре към корема ми се очертават кокалите ама нз що долу,бедрата са ужасни.кажете знаете ли НЯКАКЪВ НАЧИН ДА ИМАМ ПО-МАЛКИ БЕДРА просто краката ми са ужасни,кажетееее? някакви упражнения...нещо???
cHooOpiHka___
01-11-2009, 09:50
неискам да съм дебела...сега съм висока 1,58 и 41-2 кила....
:shock: :shock: ти си болна бе.. кфо пое4е искаш не моа разбера ... цттц .. па и си само на 13 .. еееееееее осъзнай се бе 4ове4е ...
по темата: Да ям :D :D
Повечето от вас не са дебели а само така им се струва (защото някой ги е избъзикал или са чули че е модерно)И само си скапват здравето.
Това цял живот "дебели" и гладни е ужасно :D Аз съм 165 и съм 60 кила. МНОГО се харесвам. Ям си от всичко колкото ми се яде. Не си представям много хора с моите кила какви комплекси щяха да имат и все да си ходят гладни :razz: Преди бях 50 и нарочно правех какво ли не за да напълнея защото си е отвратително да ти се броят ребрата и да приличаш на скелет.
mynichka
01-11-2009, 12:53
Да..ям :)
От 1 година си следя храната.
Не закусвам, за обяд ям съвсем малко и за вечеря хапвам отново нещо малко.
Много е трудно, но трябва да имаш воля.
Понякога имам чувството, че ще припадна, гадно ми е така, но съм си наумила нещо и ще го изпълня.
По добре се консултирай с доктор, преди да започваш каквато и да е диета.
И все пак, яж си, но и спортувай.