View Full Version : Проблем с гаджето
Здравейте. С приятеля ми сме заедно от някъде 9-10 дена, ама се познаваме от много по - отдавна, въпреки че сме били само на здравей - здрасти. Проблема е, че нещо май не мога да проведа някакъв по - сериозен разговор с него, държи се точно като дете. И като започна някаква такава тема и той започва да се смее и го обръща на майтап. Иначе много го харесвам, ама май повече ми харесва като мълчи... Едва ли нямаме общи теми за разговор, защото докато сме заедно не се получават някакви моменти на мълчание, ама понякога имам нужда от по - сериозен разговор. Сякаш май не му пука, че е с мен или не ми вярва ли не знам. Защото като тръгнахме и ме пита защо го харесвам, защото май не го харесвали много много.. Какво мислите? Какво да правя?
shokoto91
01-10-2009, 23:09
mai e malko kompleksiran i zatova postoqnno se hili i te pita zashto go haresvash :)
можеш пре спокойно да говориш с него за това... да го попиташ дали нарочно прави така (когато почнеш да говориш сериозно нещо,той да го обръща на майтап)... Може наистина да го прави нарочно,защото сте от скоро заедно ,а както каза не го харесвали много много,иии гледа да те забавлява ,за да ти е приятно с него.. знам ли..Попитай го!
soul1199
01-11-2009, 07:59
povorete,pitai go,za6o e taka :)
Just_say_no
01-11-2009, 08:50
Еми явно не е това човека с когото можеш да водиш сериозен разговор. Или му кажи, че имаш нужда да си поговорите или говори с някой друг за това, което те вълнува.
myNameIsImmortal
01-11-2009, 09:03
Еми явно не е това човека с когото можеш да водиш сериозен разговор. Или му кажи, че имаш нужда да си поговорите или говори с някой друг за това, което те вълнува.
+1
Кажи му, че искаш да говорите малко по-сериозно за едикакво си, и ако той не иска ще си намериш някой друг за сериозен разговор. Да го постреснеш малко да видиш как ще спре да превръща всичко на майтап
ImmortalForever
01-11-2009, 09:58
povorete,pitai go,za6o e taka :)
Много и помогна пък и ти!Не четеш ли, че оня е като риба в устата.
По темата:Зарежи го!Ако от сега сте мълчаливи, няма смисъл, ако не разговаряте.Още по-добре, че го разбираш толкова рано..Няма да имате никаква връзка, ако не можете да говорите за нещата направо.
sexa_na_kompleksa
01-11-2009, 10:09
Питай го дали взима наркотици.
Обясни му го,че имаш нужда от сериозен разговор някой път.
Axe_vs_Sword
01-11-2009, 10:34
Питай го дали взима наркотици.И това ли е вариант :shock:? Извинявам се за тъпия въпрос ама не съм много в час на тема наркотици 8-)
...ама май повече ми харесва като мълчи...
:razz: :razz: :razz: нали? и аз тва и казвах на мойта ама на.. :lol:
ShaLqLqLqXa
01-11-2009, 12:26
Иначе много го харесвам, ама май повече ми харесва като мълчи...
:D :D :D
Без разговори една връзка е загубена. Ти сама си решавай какво ще правиш, ще можеш ли разчиташ на този човек? :?
Ако недай си Боже някой ден имаш някакви проблеми и ще очакваш той да ти помогне с нещо? Едва ли... камоли да те утеши.
А за любов да не говорим. ;)