View Full Version : Проблем със канапето...
FashionZaklinatelq
01-10-2009, 23:35
Здравейте!
Преди няколко часа правих секс с новата си приятелка за първи път, но след определено време от вагината и започна да пръска прозрачна течност. Знам, че това се случва, когато е жената е силно възбудена, което е ок, но го правихме на канапето в къщата на родителите ѝ. Цялото канапе се изцапа. Пробвахме да го изчистиме със сапун и вода, но не стана... Петното още се вижда и не може да се прикрие... Кажете какво да правим, защото не искаме родителите ѝ да знаят, че сме правили секс на канапето им, а те ще се приберат към обяд.
ти си ебати идиота...
иначе по темата
малко момичета го могат това което приятелката ти е направила
shokoto91
01-11-2009, 00:03
И мога ли да попитам защо е идиот?! Пхах - много умен извд направи
По темата - а пробвахте ли да изчакате да засъхне просто, ако не нека каже, че е яла нещо мазни и е паднала капка и готово.. Ако не вземете прах за пране, а не сапун и пак търкайте :) или ако е долу на възглавницата на канапето, просто я обърнете :-D
Бтв - Приятелката ти има доста добре развити вагиналнио мускули и при спазмите е успяла да постигне това :-D Сигурна съм, че оргазмите и са невероятни :)
ти си ебати идиота...
иначе по темата
малко момичета го могат това което приятелката ти е направила
АКО го е направила :-D
Темата повече ми прилича на ебавка ...
А и щом сперма се маха от одеала и дамаски,значи няма как петната при вас да не са се махнали :?
FashionZaklinatelq
01-11-2009, 00:13
Не е ебавка... Пробвахме с праха за пране, защото преди малко приятелката ми се сети и мисля, че почти не се забелязва вече. Като изсъхне ще съм 100% сигурен. Мерси много :)
тогава няма за какво да се притесняваш
както казах малко момичета го могат това което може приятелката ти :)
I go podsu6ete sus se6oar, za po-burzo da vidite dali pak nqma da ostane ne6to.
Да пръска? :? Ами ддз е заперете го с сапун и вода така леко с някое парцалче и като изсъхне няма да има нищо.
mysterious93
01-11-2009, 11:27
s test gel (mai taka se kazva6e onova zelenoto :D )ili doma6en sapun koito miri6e ujasno ako imate...
westggirl
01-11-2009, 11:41
Ок
glamouros
01-11-2009, 12:01
И на мен ми се случи само че петно не остана... :-o Но мога да ти кажа че Вениш действа безотказно при всичко... 8-)
BurningDesire
01-11-2009, 12:13
Боже, наистина си зле пич. Кво се мъчите, като ви питат просто казвате, че се е разляло малко вода или пък вечното ( и най-добро) оправдание - казваш, че не знаеш какво е.
bqsna_teenagerka
01-11-2009, 12:21
ох.. леле че сте умни. ами нали течността е прозрачна..вие сте го .. и почистили с вода.. и сега е мокро.. ще изсъхне и нищо няма да му има на канапето и просто кажете.. че сте разляли нещо з апиене.. без д аискате..мале.. грам мозък у главата нямаш
angelcheeee_93
01-11-2009, 12:32
да пръска :D
тва да не е фонтан бре :razz: :lol:
UnInviteD
01-11-2009, 12:56
да пръска :D
тва да не е фонтан бре :razz: :lol:
+69
:razz: :razz: :razz:
ImmortalForever
01-11-2009, 13:03
Пръска??Тя да не е пикала?!
Пръска??Тя да не е пикала?!
Abe vie mai nqmate predstava,4e 1 momi4e moje da "pruska",a?? :lol: :lol: Tva e ot silna vazbuda,no se polu4ava mn mn rqdko,za sajalenie. hahahah
Po temata - Ako ne se mahne,luje6 i tva e,ama trqbva da e izpipana luja.Nqkoi be6e kazal da kajete,4e ste razlqli ne6to,tva e dobro opravdanie...
A_Loving_Girl
01-12-2009, 00:26
Няма начин да не се маха...от задната седалка на колата ми се махна... :oops:
Homunuculus
01-12-2009, 02:28
Вагиналните течности имат много силна киселнност за човешки флуид,именно заради това можеш да изчистиш сперма ,но вагинален секрет много трудно,ама драскачите тука....много вероятно при някаква по финна материя или кадифе или кожа да останат петна които НЕ могат или много трудно да се махат.