View Full Version : Трябва ли да му кажа?
Абе снощи на 1 купонче с 1 приятел...той беше пил доста, и аз бях пила, но не чак токова, та той си говореше с мен цялата вечер и като някой угаси лампите ме целуна няколко пъти...само по устните, след което аз го отблъснах и му казах за приятеля ми, че не е честно спрямо него и че няма да направя нищо повече...според вас толкова ли е ужасно да не кажа на приятеля ми за това... беше само целувка, която момчето едва ли помни заради алкохола и не означава абсолютно нищо? :?
Като не означава нищо,не трябва да тревожиш приятелят си с товa.Забрави,и не му казвай нищо.
PreciousDiamond
01-11-2009, 11:48
Епа кАжи му ! По-добре да разбере от теб, отколкото от някой друг...
cherinka
01-11-2009, 11:49
Не е редно да нараниш любимия си човек, само за да ти олекне на теб самата... !!!
Както има един израз "От нещо, което не знаем няма как да ни заболи..."
Епа кАжи му ! По-добре да разбере от теб, отколкото от някой друг... Никой не видя.
ShaLqLqLqXa
01-11-2009, 11:50
Бъди искрена с приятеля си! Ако това момче, с което си се целувала се напие пак и се изпусне пред някой за случката и после гаджето ти разбере ? :?
Обясни му положението, кажи му че си го отблъснала и предполагам той ще оцени твоята искреност! ;) Успех!
PreciousDiamond
01-11-2009, 11:51
Епа значи недей му казва 8-) Трай си там ...
Не казвай на-добре,още повече,че никой не ви е видял.
cinderella_gugutka
01-11-2009, 11:57
еми кажи му-в крайна сметка ти нямаш вина за слу4илото се и той би трябвало да те разбере
освен това ще му спе4елиш доверието още пове4е-ще знае 4е си искрена с него и му споделяш вси4ко и няма да се притеснява 4е го мамиш и т.н.
но ако слу4айно разбере от друг ще си помисли 4е наистина има при4ина да го криеш и ще стане гадно :?
Не знам..май е по добре да не казвам, защото е супер ревнив...
sladkata_bebz
01-11-2009, 12:02
Добре,нали за теб нищо не означава и ти не си го направила нарочно,момчето те е целунало?!Какъв е смисъла да нараниш приятеля си с нещо което не си почувствала.Няма смисъл!Не го наранявай!А сега ако съвестта ти се обажда значи не е било просто целувка,която не си могла да избегнеш......
sexa_na_kompleksa
01-11-2009, 12:15
Според мен е по-добре да му кажеш.
Kostadin_682
01-11-2009, 12:15
Абе снощи на 1 купонче с 1 приятел...той беше пил доста, и аз бях пила, но не чак токова, та той си говореше с мен цялата вечер и като някой угаси лампите ме целуна няколко пъти...само по устните, след което аз го отблъснах и му казах за приятеля ми, че не е честно спрямо него и че няма да направя нищо повече...според вас толкова ли е ужасно да не кажа на приятеля ми за това... беше само целувка, която момчето едва ли помни заради алкохола и не означава абсолютно нищо? :?
Боже това жените сте ... нямам думи... :shock:
pussycat_dolls15
01-11-2009, 12:19
ShaLqLqLqXa написа:
Бъди искрена с приятеля си! Ако това момче, с което си се целувала се напие пак и се изпусне пред някой за случката и после гаджето ти разбере ? Confused
Обясни му положението, кажи му че си го отблъснала и предполагам той ще оцени твоята искреност! Wink Успех!
На същото мнение съм! :)
sladur4etyYy
01-11-2009, 12:37
не му казвай!
1. никой не ви е видял
2. за теб тая целувка не значи нищо
3. казваш, че приятеля ти е ревнив
е, защо да му казваш?? само да си създадете излишни проблеми... :? не е нужно.
FiRe_LaDy
01-11-2009, 12:48
Епа кАжи му ! По-добре да разбере от теб, отколкото от някой друг...
+1
Представи си,че момчето си спомни и каже на някой негов приятел и така ... да стигне до ушите на твоя приятел?Определено няма да разбере какво точно е станало,а ще е преувеличено и рискуваш да го загубиш!
mynichka
01-11-2009, 13:26
ако съм на твое място бих казала на приятеля си
С момчето което ме целуна се разбрахме да не казваме на никого, и да забравим за тая случка. МЕрси на всички.
с теб съм другарьо \:D/ сетне ние сме били..еди си кви
PreciousDiamond
01-11-2009, 14:58
с теб съм другарьо \:D/ сетне ние сме били..еди си кви
Да , разбираш ли , ТЯ на него му се е натискала ... И вие като вземете да приказвате , колкото да не мълчите . Тя какво е виновна в случая ?
beachy_bunny
01-11-2009, 15:06
Тц .... абе ей шматки тъпи вие кога ше се научете , че трябва да пораснете бе , че чак тогава да ми ходете по купони ... ония ден пак 100 такива теми била преспала с най-добрия му приятел после се целувала с някакъв друг ала бала ... е ба му е*а майката по Нова година 200 такива теми .. била пияна изчукала се с един ... това онова ... ами като сте достатъчно големи да пиете .. трябва да сте достатъчно големи , за да си носите последствията ... във раздел секс вече сигурно има тема " бременна съм от най-добрия му приятел " хххх шматкииии ...
Shh.. това е тайна :-D не му казвай :P
Не му казвай,ако в бъдеще все пак разбере от някъде кажи че не е значело нищо за теб и за това си решила да не му казваш,за да не го тормозиш излишно.