View Full Version : Клипчета на класа
Имате ли клип на вашия клас? Я дайте един линк...
fashion4etyy
01-11-2009, 17:43
ще се радвам ако някой качи да има ученички :oops:
На бас,че поне половината от тея,които са видяли темата имат клип на класа.Исках да го дам по-нататък,ама карай...
http://www.vbox7.com/play:0a58b6fe
Айде давайте де,нищо няма да ви стане. :-o
fashion4etyy
01-12-2009, 14:37
качи само учениеки бе :o за кво си качил даскалицата
не става :?
не става :? :lol: ...Еми нали трябва да е целия клас.Аз исках да не я слагам,но останалите ми казаха,че така било по-добре...Нищо. :) Ти клипче на класа нямаш ли?
Кажи какъв е смисъла от тея клипчета и веднага правя едно с моя клас.
Кажи какъв е смисъла от тея клипчета и веднага правя едно с моя клас. Ми просто ей така.На някои хора им харесва.Решила съм да направя още едно клипче,но в 12 клас.Сега съм 8.Да се види разликата (не че с годините няма да се забележи)...да си припомним някои мигове заедно и дърн дрън...Няма лошо,нали?
lenito_sf
01-12-2009, 16:06
http://www.vbox7.com/play:625ad5d5 това е стария сори но няам почти на никой от новия клас снимки ...но както и да е ... някои не са за показване .. :grin:
а към автора... абе ти си ми набор бе пич (в женски род :lol: ) :lol: :P 8)
Пич,момиче съм... :)
Като направите и на новия клас-постни едно линкче.
lenito_sf
01-12-2009, 16:37
:-D е че как клас в действие :grin:
Кажи какъв е смисъла от тея клипчета и веднага правя едно с моя клас. Ми просто ей така.На някои хора им харесва.Решила съм да направя още едно клипче,но в 12 клас.Сега съм 8.Да се види разликата (не че с годините няма да се забележи)...да си припомним някои мигове заедно и дърн дрън...Няма лошо,нали?
Лошо няма, само смисъл. Можеш и да сравниш класовете чрез снимките, при клипчето просто се сменят сами. о_O Ама както и да е, щом ти харесва, прави. (:
fashion4etyy
01-12-2009, 17:59
не става :? :lol: ...Еми нали трябва да е целия клас.Аз исках да не я слагам,но останалите ми казаха,че така било по-добре...Нищо. :) Ти клипче на класа нямаш ли?
Нямам. но имам снимки на момичетата всяка една съм си я снимал с телефона :oops: