View Full Version : премахване на белег
Black_Element
01-11-2009, 16:35
Ами ... въпроса ми е следния .... днес като влизах в банята и се оглеждах забелязах един мой стар белег на кръста,още като бях малка и бях падала с колело .... та има ли някакви мазила за такива белези,стари рани,щото попринцип знам,че примерно Контрактубекса е за пресни рани :-o Някой знае ли някакви препарати с които бих могла да премахна този белег ако въобще има такива мазила за стари белези :s
т.7 от правилата на форума(Да пишат пълно и описателно заглавие на темите си.)
hottie
sladka__droga
01-11-2009, 17:04
Защо ти е да го премахваш? ...
Някой белези са страшно сладки и на някой хора в тях им е чара : )).
Иначе незнам с какво може да се махне.
оле и аз вчера в банята забелязах мой белег на гърба,че стой още,а мислех че го няма...
а той ми е от 3-4 клас..танцувах в банята в един лиген и паднах мн гадно по гръб..хахаха.... ;x ;s ...възможно ли е такива белези да се премахнат с нещо? :lol:
Black_Element
01-11-2009, 17:08
Ами защото мен ми е някъв неприятен,смисъл ... абе не знам,просто точно там и ми е някво гадно,до сега явно не съм му обръщала внимание,а като малка много ми е било зор дали ще имам белег или не :?
colymoly
01-11-2009, 17:30
нямам идея какво би могли да помогне направи си тату да не се забелязва 8-)
Ou7taControL
01-11-2009, 17:37
нямам идея какво би могли да помогне направи си тату да не се забелязва 8-) хах изобретателен човек 8-)
Питай личния си лекар, те по принцип знаят за такива кремове и тн. Поне моята знае и като имам някакъв проблем я питам и винаги ми е помагала :)
То и аз имам един белег защото като бях малка какви ли не простотии правих.. дажа са ме шили.. 8-)
roadrunner
01-11-2009, 18:32
Аз имах един белег с една буква "м" ии мама ми беше купила някаква пастичка с която се мазах и след време изчезна,но не помня как се казваше :? Ще я потърся и ще ти пиша.Най-добре иди в някоя по-голяма аптека да ти препоръчат нещо.Не са много скъпи :)
fe6an4eto0
01-11-2009, 19:38
Зависи от белега... Ако е много голям(широк) трябва оперативно следователно остава една тънка нишка която не се вижда а ако е някав по тънак може лазерно облъчване да се скрие ;) същото както с стриите ;)
Дано съм ти помогнал ;)
Peace !
angelcheeee_93
01-11-2009, 20:20
Да се премахне -едва ли,но да се заличи може!
http://www.ljekarne-joukhadar.hr/slike/velike/dermatix.jpg
DERMATIX !!!!!!!!!!