Влез

View Full Version : Когато всичко свърши 2 ..

sladkish_14
01-11-2009, 17:20
Та подновявам си темичката , защото изникнаха въпроси и искам да се обърна към някого :) .. За тези ,които не знаят за какво става въпрос ..--> Разделихме се с приятеля ми с който бяхме 1година и 8 месеца .. За тези коментари , да опитам да оправя нещата .. Не мога !!

Сега мина вече месец и ние си пишем .. Всеки ден си пращаме хиляди прегръдки .. Снощи на него му стана тъжно , когато видя една моя много стара снимка и заплака .. Сега в момента без да искам , просто от сърцето ми излезе това "Искам да те видя" , а след това допълних "Не казвай нищо ".. По простата причина , че знам , че връщане назад няма и няма да е същото .. той трябва да продължи ..
Обаче се питам , дали да не му кажа , че искам пак да сме заедно ? .. Или пък ако се видим .. не знам ,, Адски много искам пак да сме заедно , плача всяка вечер , мисля си постоянно за него .. Знам , че още ме обича ,,, Дали е правилно да го подложа пак на това .. Дали не иска да продължи и дали , ако опитам да си го върна няма да изгубя и това приятелство , което имаме сега .. Дали няма да го изгубя напълно ? Как мислите />? :-k

ramaiana
01-11-2009, 17:26
Не знам какво да ти кажа. Съберете се

sexita
01-11-2009, 17:27
И ние сме така с Иво...и аз не знам какво става.
Понякога се искаме,понякога не.
Понякога ми казва,че ме обича,после изчезваме с дни...но нищо.
Нищо не знам как ще е за в бъдеще...
Ако нямахме чувства един към друг щях да кажа,че всичко е свършено..
На факти да,но не и в самите нас

Punisherrr
01-11-2009, 17:32
И кое е това,което толкова ви спира да сте заедно,след като и двамата явно го искате?

Lysit0
01-11-2009, 17:35
Ти как го усещаш?
Той обича ли те?
3ащото,ако те обича си заслужава на всяка цена да се бориш за него.
Ако ли не ,просто продължи напред....забрави за него.И гледай на праед,ще си намериш нов приятел...

pussycat_dolls15
01-11-2009, 17:36
Съберете се!

Victim_0f_L0v3
01-11-2009, 17:37
Моя съвет е да се видите.... : ) и щом и двамата искате да сте заедно значи всичко ще се развие в положителна посока :) да, в началото няма да е същото както е било преди, но с времето всичко ще се оправи .... казвам го от личен опит : ) успех :)

pussycat_dolls15
01-11-2009, 17:39
Разберете се,вижте се и се събепете ако е възможно.

Adwokat
01-11-2009, 17:41
Ми моето мнение е да си продължите напред и да си останете приятели... ви може и двамата все още да се обичате..., но като не вървят нещата няма смисъл да се измъчвате и двамата... от личен опит го казвам. Успех ти пожелавам.

angelcheeee_93
01-11-2009, 17:54
пробвай да се съберете!
Любовта е по-силна от всичко.
Ако се обичате ..взимайте се :)

elsy
01-11-2009, 17:57
Ама какво ви пречи да се съберете? :(

sladkish_14
01-11-2009, 18:00
Еми НЕ стана .. Поисках втори шанс :cry: , той каза , че иска да ми го даде .. Обаче не може да е сега .. :-# :-# :-# ... И пак се връщам в онази позиция , да чакам и да плача всяка нощ .. Попитах го какво го спира , каза "не знам" и , че ме обича ,. Как да го разбирам по дяволите :-# :-# :-#

Punisherrr
01-11-2009, 18:01
аха..ясно... просто се престаравате с ''усложненията''...които са измислени ;)
но не можем да сме заедно... но не можем сега... много сме объркани...тра ла ла (Ейй песничка 8-) ) Тва са излишни глупости... я се стегнете!

EeeBobii
01-11-2009, 18:01
Еми няма да е същото... че бъдете по внимателни един кам друг че си огаждате , че си споделяте много повече , защото вече знаеш ако го загубиш какво губиш в дествителност.

Adwokat
01-11-2009, 18:02
Еми НЕ стана .. Поисках втори шанс :cry: , той каза , че иска да ми го даде .. Обаче не може да е сега .. :-# :-# :-# ... И пак се връщам в онази позиция , да чакам и да плача всяка нощ .. Попитах го какво го спира , каза "не знам" и , че ме обича ,. Как да го разбирам по дяволите :-# :-# :-#

Ми погледни ми горния пост.. както ти писах от личен опит знам какво ти е... и затова най добре е да сте си приятели колкото и да се обичате..., но това си е мое мнение :)

elsy
01-11-2009, 18:02
И аз не знам как да го разбраш... Ама недей да плачеш... мисълта, че те обича трябва да ти даде сили да го изчакаш, колкото му е нужно :)

Lysit0
01-11-2009, 18:04
Той явно се прави на недостъпен,иска да те поизмъчва.....другият варияннт е да го игнорираш и никакво внимание да не му отделяш,да не говориш с него....и така ще го забравиш :!:

sladkish_14
01-11-2009, 18:15
Защо ми го причинява ? :-#

Adwokat
01-11-2009, 18:22

Извинявай, че съм толкова прям, но сама си го причиняваш :)

sladkish_14
01-11-2009, 18:24

Извинявай, че съм толкова прям, но сама си го причиняваш :)

Напълно прав си :-#

Adwokat
01-11-2009, 18:40
Знам.. колкото и да те боли е така!

sku
01-11-2009, 19:21
Ами и на мен това ми казаха...и ми обясниха че "не съм готов да имам таква връзка в момента" или по-точно страх го е да се обвърже с мен защото ще стане много зависим,а това го плаши. Когато един мъж се уплаши почти нищо не може да се направи...казвам почти,защото всеки човек е различен и на всеки му действат и му минават различни работи през главата.

Най-добрия ми съвет е да прецениш кое е най-доброто за теб. Вие няма да сте наистина приятели,защото ти винаги ще чакаш момента, в който той ще ти каже, че иска да се съберете...ами ако минат месеци...ами ако никога не дойде този момент. Ще се измъчваш безкрайно. И заради това мисля,че ако се чувстваш достатъчно силна трябва да го оставиш и да продължиш напред където поне няма да се чудиш какво става...Иначе сега какво ти дава тази "връзка"-само болка,отчаяние и неяснота.
Дано съм ти помогнала

Mi6inka
01-11-2009, 19:27
може би се опитва да свикне без теб,за да види дали ще му е добре... но все пак сте били доста време заедно,не му е лесно и на него да свиква без теб... не го защитавам или нещо такова,дай му малко време..Понякога обичаш дадения човек,но усещаш че самата връзка е трудна и че не си щастлив при тези обстоятелства,но е трудно и без самия човек... о0х горкикчката :S .. моето мнение си е да му дадеш малко време,да му кажеш ,че го обичаш (защото си е така) и да не го притискаш... ако се съберете отново чудесно!Ако ли не... :S .. ще боли известно време,но ще събереш сили и ще продължиш,нали така!

beachy_bunny
01-11-2009, 19:45
хм ... има ли смисъл да страдаш за нещо което го няма в случая това "приятелсво " ... това не е приятелство ... това е любовта .. това е чувството на липса във всеки един от вас ... близо 2 години са това ... толкова много си се превързала ти към него и той към теб , че дали по skype или реално ти още си в сърцето му както и той в твоето ...