PDA

View Full Version : Писна ми вече ..

Fiki_
01-11-2009, 17:35
Аман от детски гъзове,уж момче на 16 години,ходехме ама то голямо ходене няколко дена,като скъсахме почна да ме обижда..Казах му че искам да ми го каже на живо и той каза ок,отиваме на кафе аз мойта фр и той и аз му викам :"аз чакам и чакам,чакам пък никой нищо не казва" а той даже не посмя да ме погледне :х..Тогава каза че ще бие един от моя клас и едно момиче,петъка излиза той и се среща с това момче от моя клас и момчето от моя клас почва да се разправя с него а той почна да му се извинява :х,днес му пиша нещо от сорта на :" нали щеше да го биеш,кво стана"и той ми каза " не ме занимавай с глупости,е*и си майката пача" .. Ехх писна ми от такива хора.. Вие срещали ли сте такива хора ?!

ПП:просто исках да си излея душата ;-)

celuv4ica91
01-11-2009, 17:53
Нищо лично, ама аз нищо не разбрах освен че сте скъсали :-o

vesito13
01-11-2009, 18:03
Оууууу разбирам те и още как , големите мъже , които могат само да говорят но нищо не правят . Жалка картинка :? Има много такива други , спокойно , такъв е живота ! ;)

TheBestFriends
01-11-2009, 19:20
О срещала съм такива.. един от бившите беше такъв, но като го видях що за боклук е му бих шута, така, че да ме запомни и сега не смее и да ме погледне.. пф такива пикльовци много мразя :o :x

GoldeN_LoVe
01-11-2009, 19:23
О срещала съм такива.. един от бившите беше такъв, но като го видях що за боклук е му бих шута, така, че да ме запомни и сега не смее и да ме погледне.. пф такива пикльовци много мразя :o :x

+1