View Full Version : Пооомооооооощ!!!!
Адски супер брутално много съм припалила моторетката и ми е мноооого мноооого нервно!!! Не се събирам в кожата си, не знам защо е така, но и не знам как да накарам този яд да излезе от мен! Искам предложения преди да се самонараня от яд!!!
Kostadin_682
01-11-2009, 20:05
Адски супер брутално много съм припалила моторетката и ми е мноооого мноооого нервно!!! Не се събирам в кожата си, не знам защо е така, но и не знам как да накарам този яд да излезе от мен! Искам предложения преди да се самонараня от яд!!!
първо обясни за какво точно иде реч пък товага чакай свестни отговори
Нищо не е станало, просто ме е яд. Не знам за какво. Иде ми да се изям отвътре, да блъскам, да крещя. Нервата ме е прихванал. Подробности... к'ви? Никой нищо ми не е направил, какво да кажа повече????
PreciousDiamond
01-11-2009, 20:10
На мен като ми е нервно хващам една възглавница и почвам да удрям с нея леглото 8-)
аз много често тоя яд го изливам върху нещо...удряне някъде..фитнес...ако щеш и тръшкане на възглавници
Пий ''мента,валериян и глог 8-) '' поне 2 хапчета...нямаш ли с кой да си поговориш сега??? :-o
angelcheeee_93
01-11-2009, 20:13
И Тогава какъв е проблема?
невролог ли искаш да ти препоръчаме,или психолог?
И не виждам това какво общо има с раздела?
Изпитваш любов към нервите си? :?
АКО НИЩО НЕ Е СТАНАЛО,НЯМА СМИСЪЛ ДА ПУСКАШ ТЕМИ,КАМУЛИ С ТАКИВА ПЛАШЕЩИ ЗАГЛАВИЯ,помислих че някой е умрял :shock:
Kostadin_682
01-11-2009, 20:14
Нищо не е станало, просто ме е яд. Не знам за какво. Иде ми да се изям отвътре, да блъскам, да крещя. Нервата ме е прихванал. Подробности... к'ви? Никой нищо ми не е направил, какво да кажа повече????
Ами аз си изкарвам нервите и яда блъскайски плочките в банята... ама може да си счупиш нещо... опитай с възглавницата по леглото 8-)
Позната история.
По- добре да не ти давам съвети, защото в такива моменти аз правя наистина много глупости.
Значи вързваш си тоалетна хартия на врата и скачаш през 1-вия етаж... и си готова 8-) 8-) 8-)
BigFakeSmile
01-11-2009, 20:19
и аз бях тей няколко дена..сиг е от стрес..даскало..родители..(в трешна душевна болка)..нз..при мен така беше..треперех направо..ама минава..!
Axe_vs_Sword
01-11-2009, 20:24
Гушни силно някой, когото обичаш :-) :D
adrenal1n
01-11-2009, 20:26
Или си пусни някоя песничка - нежна и романтична :)
АКО НИЩО НЕ Е СТАНАЛО,НЯМА СМИСЪЛ ДА ПУСКАШ ТЕМИ,КАМУЛИ С ТАКИВА ПЛАШЕЩИ ЗАГЛАВИЯ,помислих че някой е умрял :shock:
Къв ми е проблема ли? Търся много умни госпожички като теб да ми философстват!!! Грррррррррр! :-x :-x :-x
Леле, какъв ужас! Сигурно си още в шок от случилото се. Такава страшна тема никога не е имало, милата тя. :(
angelcheeee_93
01-11-2009, 20:39
Леле, какъв ужас! Сигурно си още в шок от случилото се. Такава страшна тема никога не е имало, милата тя. :(
OK :lol: нямате никакви проблеми,само другия път ,когато и аз се чудя какво да правя...ще влезна в раздел любов и ще си изкарвам на вас безпричино нервите :wink:
ShaLqLqLqXa
01-11-2009, 20:39
Има си кофа за такива теми. :)
И не виждам какво можем да обсъждаме повече: яд те е , ядосана си... ще ти мине! ;)
chokolate_girl
01-11-2009, 20:40
Да ти имам и проблемите ,брат!
Сууупер сестроооо! Аз не съм клошарка за когата! Мммм, само цигарата ме спасява сега...
PreciousDiamond
01-11-2009, 20:45
Сууупер сестроооо! Аз не съм клошарка за когата! Мммм, само цигарата ме спасява сега...
Късметлийка си .. аз и цигари нямам вече :x 8-)
Kostadin_682
01-11-2009, 20:46
Късметлийка си .. аз и цигари нямам вече :x 8-)
По този твой проблем ще кажа само това:
АХХАХАХАХАХАХАХАХХАхахаха хахаАХХАХАХАхахахахха :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: 8-) 8-) 8-) ... Много съм щастлив, че няма какво да пушиш 8-) .. ех колко съм гаден 8-) :-)
Не ми серете темата бе! Сега аз ора. 8-)
TheNewReligion
01-11-2009, 21:07
Обикновено след такива настроения лепя или сглобявам предмети.... 8-)
Kostadin_682
01-11-2009, 21:16
Обикновено след такива настроения лепя или сглобявам предмети.... 8-)
а аз си увивам раката с бинт :razz: 8-)
^ Поне не ти се налага да пишеш обяснения, защо си изкривил плочките... хаха
с'а кво къде да я местя 8-)
Мммм, само цигарата ме спасява сега...
Явно темата е решена ! :)
с'а кво къде да я местя 8-)
Трий, мила, не ми се церемони! :-)
PreciousDiamond
01-11-2009, 21:32
Чакайте само да питам - Как се казва песничката? 8-)
1nnocenT
01-11-2009, 21:33
Засили се и си фрасни главата в стената :D
Считам я за приключена + т.11 :)