Влез

View Full Version : Пак съм аз..

cherinka
01-12-2009, 06:30
8-)

Гледам напоследък нашумяха темите "Снощи се напих на един купон, ебаха ме, кво да правя?!"
та викам и аз да пусна една такава, с малката разлика, че не ме ебат, щото ни са даам. 8)

Общо взето репертоара ми е "Ни стаа", "Не искам", "Няма начин", "ни са даам", "ни мой ма имаш", "НЕ ме занимавай", "ходи си еби някоя друга", "да не съм ти некоя долнопробна мастия от махалата, че да ме ебеш"
а най-култовото е "вече съм решила, че ще го правя само по любов" (което казвам в изключително редки случаи, само на някой по-специален, който би могъл да ми влезе в положение и да ме разбере кви ги плямпам)

Такаа, ето я и историиииията. Снощи пийнахме, туй-онуй, цуни-гуни, ама то момчето (цяло мъжлежищие е) ми е просто многгггго добра партийка, много близък, много се обичаме и уважаваме и си говорихме на дълга и на широка и му изцепих, че си търся потенциалната половинка (по възможност принца на бял кон, с други думи - голямата любов) и ми направи впечатление думите му "Аз те обичам. СЕГА те обичам. И ти ме обичаш. И двамата се обичаме. СЕГА! Утре също ще се обичаме, другиден може да не се обичаме, не се знае...."
(Деба 8-) много мъдър човек, от къде ги вади такива бисери - НЕ ЗНАМ!)
И започнах да си разсъждавам, подяволите, колко е прав 8-) С малката разлика, че 'краят', който е неизбежен по какъвто и да било начин той го НАЛОЖИ, макар и с думите "не се знае до кога ще се обичаме". И все пак не му дадох да ме боцне. Щото току-виж сме си развалили тъй 'странното' приятелство.
Интересни бяха думите му "ти си първата жена, която не ми пусна" 8-)
Абе, странна работа, още не мога да асимилирам какво точно се случи и въобще да си дам обеснение на цялата ситуация...

Ама, леле, изписах пълни глупости..
Поне си излях квото имах..
Не знам и аз защо го написах.
(Напоследък стават много неща, з акоито не мога да дам обеснение, за кво така ?!)

ninjadorf
01-12-2009, 07:03
незнам дали си обичала някой някога.. но мога да ти кажа.. чее ако обичаш някой изключително трудно можеш просто да спреш да го обичаш...а пък този край дет казваш че е неизбежен..ти ако вярваш в тва.. то по - добре даа не почваш и никаква връзка с който и да било .. смисал ще ти е много по - хубаво.. да си живееш с надеждата че няма да има край и така ще се наслаждаваш много повече.. на любовта .. вярно че ако този край настъпи ще е доста по - гадно но тва е друг въпрос .. айде стига съм писал щот дори не разбрах кво питаш баш О.о

cherinka
01-12-2009, 07:07
а пък този край дет казваш че е неизбежен..ти ако вярваш в тва..
Всеки когато започва каквото и да било знае, че то някога ще свърши. Макар и несъзнателно.
Съзнателното идва когато някой ти каже точно тия думи, които изписах за края. Тогава започваш да акцентираш върху тях.

Нямам точен въпрос, който да задам. Просто всякакви мнение ще с ами от полза.
В момента двамата с теб сме на едно мнение, макар малко по-различно да се изразяваме. :-) 8-)

ninjadorf
01-12-2009, 07:55
радвам се че сме на едно мнение.. но точно за тоя край не сме.. наскоро приключих връзката си с момичето с което тайно се надявах да остана завинаги.. познавах тяхните .. те се кефеха на мен.. аз я обичах .. тя ме обичаше.. и така година и 2 месеца ..никога не съм предполагал че всичко просто ще свърши е така.. и тя ще ми казва че ме мрази.. без причина.. но тва е друг въпрос .. та исках да кажа.. че аз си вярвах че няма да има край.. и сега ми е леко.. гадно ? 8-)

cherinka
01-12-2009, 08:05
^ а тва имах предвид

ninjadorf
01-12-2009, 08:11
е да то така е по - интересно.. ако всичко се знаеше .. щеше да е няква боза ^^

chelsea
01-12-2009, 08:34
връзките прецакват всичко. !

bogzfaggot
01-12-2009, 13:21
радвам се че сме на едно мнение.. но точно за тоя край не сме.. наскоро приключих връзката си с момичето с което тайно се надявах да остана завинаги.. познавах тяхните .. те се кефеха на мен.. аз я обичах .. тя ме обичаше.. и така година и 2 месеца ..никога не съм предполагал че всичко просто ще свърши е така.. и тя ще ми казва че ме мрази.. без причина.. но тва е друг въпрос .. та исках да кажа.. че аз си вярвах че няма да има край.. и сега ми е леко.. гадно ? 8-)Ем нз копеле,според мене тва момиче мн гадно е постъпило с теб и мога да ти кажа че според мене не те е обичала така както ти нея,така че спокойно ще си намериш голямата любов,както и

bogzfaggot
01-12-2009, 13:24
Може и да съм няква наивна тъпачка,но аз вярвам че там някъде има любов,която никога няма да угасне,сега в момента имам гадже (малка съм,но ходим вече от година и повече) и чесно казано понякога знаеш кога с един човек сте родени един за друг,може някой ден да се разделите,ама според мен,раздялата не винаги е края на една любов,особено ако е била голямата любов

Bellatrix
01-12-2009, 13:26
Абе всички накрая ще я срещнат "голямата любов", ама до тогава бая зор... 8-)

ShaLqLqLqXa
01-12-2009, 18:26
Това, че не си му дала да те 'боцне' е хубаво да ти кажа. 8-)
И все пак... не се филмирай, за всичко си има време! :D

slun4ice_90
01-13-2009, 11:18
Интересна историйка хах...Може и той да ти е голямата любов,само времето ще покаже....Не се терзай толкова просто.Пък и ти вече си му интересна,с това че не си като другите му...Не си се дала на момента...Той мисли и се чуди на какво момиче е попаднал вече...Анализира те и т.н. :D И искам нещо друго да ти кажа,че не е нужно да знаеш всичко,някои неща не са от значение...Пък и какво значи искам да знам всичко?"Всичко" е една страшно гадна думичка... 8-) Неизчерпателна е....Ние сме хора само все пак и това не забравяй,няма как да знаем всичко.И аз се вуснах в едни размишления и т.н.Е,дано си ме разбрала и съм помогнала. :)