PDA

View Full Version : Не усещам нищо

byezz
01-12-2009, 11:17
Обичаме се .. от дълго време сме заедно .. от дълго време имаме сексуални отношения ... той се чувства невероятно всеки път,когато си говорим казва че винаги е задоволен...за разлика от мен :( той прави всякакви неща ... но в крайна сметка или ме боли или просто не усещам нищо... вече започвам да се плаша ... незнам какво да правя за да усетя и аз най-сетне "върховното удоволствие" :( :( и вече се налага да прибегна до вашата помощ пък дано някой от вас да ми помогне...
Мерси..предварително.. :o

Пиши пълни и описателни заглавия на темите.
т.7
krem4et0

traka
01-12-2009, 11:20
Какъв всъщност е проблема, че от този пост нищо не разбрах. Разкажи малко..., пък ако мога ще помогна.

byezz
01-12-2009, 11:23
Пропуснах да допълня,че всеки път вместо удоволствие .. се появява чувството за ТОАЛЕТНА което е адски гадно да ти се пишка постоянно .. :( и когато отида .. винаги се оказва че не е лъжливо чувство... предавам се вече наистина :-# :cry: :cry: :cry:

BoBa4eWeR
01-12-2009, 11:30
ba si mu gadnoto ;( :smt102

x3eme
01-12-2009, 11:41
Казах ти... бъгнала се е системата. Самоубии се и се моли другия път да не ти се пикае :D :D :D :Dхаха много смешно
по темата
при много момичета от началото на половия им живот се получава така както при теб,парене,болка,и често уриниране придружено със болка.но мога да те уверя че ще спре всичко това със времето и бридобития ти сексуален опит

byezz
01-12-2009, 11:47
Казах ти... бъгнала се е системата. Самоубии се и се моли другия път да не ти се пикае :D :D :D :Dхаха много смешно
по темата
при много момичета от началото на половия им живот се получава така както при теб,парене,болка,и често уриниране придружено със болка.но мога да те уверя че ще спре всичко това със времето и бридобития ти сексуален опит

мерси,но тва е вече 1 година .. и за тази година е имало само няколко наистина невероятни преживявания разбирасе ... не достатъчно ...
страх ме е

x3eme
01-12-2009, 11:48
по темата

мерси,но тва е вече 1 година .. и за тази година е имало само няколко наистина невероятни преживявания разбирасе ... не достатъчно ...
страх ме е
ооо щом е от година значи може да е друг проблема...не че те плаша но това вече не е нормално да е от ч година насам
може би трябва да поискаш съвет от лекар

ViolentSaint
01-12-2009, 11:53
страх ме е

Много кофти проблем. Да не говориме от година и повече.
На колко години си ? Може би си малка и още не си се развила толкова. Добре да отидеш и на лекар да те погледне поне ей така профилактично, може и да даде някой полезен съвет.

Bellatrix
01-12-2009, 12:16
Съгласна съм с x3eme за лекаря, а иначе той опитен ли е? Знае ли какво да прави и прави ли го така, че да ти харесва?
ПП. Свършваш ли при самозадоволяване или и тогава не? Ако не, значи наистина има проблем. А на много момичета им е трудно да свършват вагинално. Не всички могат.

krem4et0
01-12-2009, 12:24
Мацка, почти половината жени в света никога не са изпитвали оргазъм. Около 20% от жените с оргазъм са го изпитали по време на полов акт. Пробвай алтернативни методи-нека ти прави орална любов, да те пипа с пръсти, не пренебрегвай и ануса като извор на удоволствие. Опитай повече неща от стандартните 4-5 пози и виж кое ти харесва. Аз изпитах оргазъм след 3-4 месеца полов живот, а вагинален-след още толкова може би. не се отчайвай. И още нещо-жените достигат сексуален пик около 30. Огромен процент от жените изпитват първите си оргазми по време на бременност. Едва ли на теб тези неща са ти се случили, за това има време. С възрастта сетивата на жената се отключват. И по себе си съдя, че колкото по-голяма ставам, толкова по лесно се възбуждам и свършвам.......

byezz
01-12-2009, 12:26
проблема не е в него със сигурност прави абсолютно всичко ..
и да при самозадоволяване нямам провблеми ..
знам за проблема при някой момичета,но си остава другия проблем с нелъжливото чувство,което повярвайте е адски гадно .. :o

byezz
01-12-2009, 12:27
мерси за съветите .. ще си почакам още известно време търпеливо иии ако продължава така .. чичко доктор... :o

soregashi
01-12-2009, 12:28
знам за проблема при някой момичета,но си остава другия проблем с нелъжливото чувство,което повярвайте е адски гадно .. :o
Значи проблема е в него.

Не става на ръчна да си ОК, а с кур да не си... просто е невъзможно, явно не прави всичко както трябва

krem4et0
01-12-2009, 12:30
Като ти се пишка-пишкай. Натисни си леко корема като го правиш. Просто при акта се притиска пикочния мехур и се създава такова усещане. Ако продължим по-дълго, понякога 2-3 пъти прекъсвам за посещение на онова място.

не го мисли. Отдай се на страстта и желанието си към него. Ако само се вглъбяваш в проблема, нищо няма да стане. Прави си секс, защото сексът ти харесва, а не защото целиш оргазмът. Сексът може да бъде много вълнуващ и без оргазъм.

Bellatrix
01-12-2009, 12:30
Значи проблема е в него.

Не става на ръчна да си ОК, а с "мъжки полов орган" да не си... просто е невъзможно, явно не прави всичко както трябва
Всъщност не е така. На повечето момичета им е по-лесно ръчно, отколкото с момче.

soregashi
01-12-2009, 12:32
Значи проблема е в него.

Не става на ръчна да си ОК, а с "мъжки полов орган" да не си... просто е невъзможно, явно не прави всичко както трябва
Всъщност не е така. На повечето момичета им е по-лесно ръчно, отколкото с момче.

Не съм момиче не знам, но предполагам, че е така щом казваш ;).
Но все пак 1 година и да не е изпитала нищо...

Bellatrix
01-12-2009, 12:32
Сексът може да бъде много вълнуващ и без оргазъм.
+214738295847677757. Абсолютно съм съгласна. Поне аз не държа на свършването. Когато го има е супер, ама и без него усещането хич не е зле.

krem4et0
01-12-2009, 12:34
Аз лично на ръчно почти нямам пропуск и става за секунди. С мъжо не винаги се получава(е, процентът е все по-малък, ама го има). Друг е въпросът, че между двата вида оргазма разликата е огромна. И говоря пак за клиторна стимулация. При секс сигурно на 30-40 акта свършвам веднъж. Е, има и изключения, но те са толкова малко....

bqsna_teenagerka
01-12-2009, 12:36
Ами.. не знам :shock: да не би проблема ..да е в приятеля ти..! или си суха и те боли или пък прекалено се разширяваш и не усещаш нищо...не знам.. това си мисля аз :( пробвайте най различни възбуждащи и еротични неща докато накрая..не усетиш удоволствие

Lolitta
01-12-2009, 15:39
Аз си мисля че може просто да му е по- малък и от там да ти идва проблема. Само с него ли си била до сега?? Може и да му кажеш докато го правите да ти стимулира и клитора, тогава много лесно и бързо не само ще изпиташ удоволствие ами и ще стигнеш до оргазъм.

byezz
01-12-2009, 18:07
мерси за съветите .. но .. мила уверявам те че проблема не е в него .. не не съм била с други но нямам и желание за други ...

Lolitta
01-12-2009, 18:16
мерси за съветите .. но .. мила уверявам те че проблема не е в него .. не не съм била с други но нямам и желание за други ...
За фригидност или нещо подобно не може да става дума, след като маструбираш и изпитваш удоволствие. Значи просто той не прави нещо както трябва, ти не си се отпуснала.... Сигурно ще ти е кофти, но ми се струва че ще е хубаво ако си поговорите на тази тема...

SoFarSoG00d
01-12-2009, 18:18
Не се притеснявай,та за начало ще ти кажа,настрой се на такава тема,мисли си за хубави неща.много често когато,жената е разконцентрирана ,не може да изпита удоволствие,както се казва,тялом си там,а духом не,трябва да имате подходяща обстановка,ти добре трябва да занеш какво ти действа възбуждащо и да си поговорите относно това,за да може да удовлетовир максимално твоите потребности.Важно е да се отпуснеш!!!

С времето ще свикенш,но трябва да си отговориш на въпроса,дали човекът,който обичаш те възбужда сексуално и дали удовлетоврява твоите сексуални фантазии,може да го обичаш,но въпреки всичко той да не те възбужда,опитайте се да разнообразите и да споделиш факта,че не си задоволена от вашите сексуални отношения и искаш да направите нещо по въпроса, а не да се чувстваш задължена и да го удовлетворяваш като не споделяш за проблема.

Започне ли да куца в секса,всичко отива по дяволите.