View Full Version : КУПИХ СИ УНИКАЛНА РОКЛА ЗА БАЛА!!!!!!!!!! А ВИЕ?
Liubimka
01-12-2009, 11:36
Мацки, черното е винаги на мода!!!! Роклята за бала ми е от черен сатен, кристална лента и уникален силует, като втора кожа...Дълга, с огромна панделка, чувствам се като луксозен подарък в нея!!!! Какво мислите за черния цвят за абитуриенските балове? роклята ми е от ГАЛИНЕЛ, влюбих се в нея от момента в който я видях в един клип по телевизията - любов от пръв поглед!!!
scanadal
01-12-2009, 11:58
Добре,изфука се 8-)
И моята рокля беше черна.Мисля че е много стилно и шик да се носи черна бална рокля.Класиката си е класика :)
Liubimka
01-12-2009, 13:15
Моята е на модна къща "ГАЛИНЕЛ" - избрах дълга, искам да съм различна а не се сещам за друг повод когато бих се облякла така официално...роклята е от колекция "РУСИЯ" - можеш да я видиш в сайта им - само дано не напълнея до бала защото роклята иска тяло определено :)
thegirl90
01-12-2009, 14:00
Аз също трябва да си купувам рокля, но мисля че е рано. Както ти каза не се знае до тогава как ще ми е тялото, дали ще отслабна или ще напълнея.
А за черния цвят наистина е класика, но според мен не е за абитуриентски бал, но всеки си има мнение, аз предпочитам нещо по свежо.
Аз я видях роклата, ако е тази с панделката отзад. ;)
е като е от галинел (простете че го написах са малки букви) какво...Не ми харесва :-P Моята беше по-яка :D
super,mnogo krasivi ima na galinel,a na kakvi ceni sa?
_sheherezada_
01-12-2009, 15:51
роклята ти е страхотна поздравления, ако може да кажеш цената (ако не е тайна де)
deepinlove
01-12-2009, 17:23
На мен пък въобще не ми харесва, мойта си беше много по-хубава
:-P :-P :-P
Loshotia
01-12-2009, 18:15
Честито, дай снимка ;P Аз още не съм търсила- мисля, че е рано.
sladka__droga
01-13-2009, 02:23
Айде и аз искам да я видя :D .. постни снимка.
Liubimka
01-13-2009, 06:43
Момичета, снимах се с нея, но незнам как се изпраща, голям смях, сигурно ще ме базикате яко,аз затова ви пиша да я видите в сайта йм - колекция Русия, няма как да я объркате, кода й е - R 114 ...Иначе роклята е 950 лева, което мен лично ме устрои като цена, във всички останали софийски бутици роклите започват от 2 000 - 3 000 лева!!!!!!!!!!това е престъпление - само за една вечер!!!!!!!!!!!!!! Какво ще кажете
Moqta roklq su6to be6e model na Galinel,no ne si go kupih,a si otkradnah modela i 6iva4ka mi u6i roklqta,za6toto:
1.cveta na orig.model ne mi haresa
2.nqpravih edno leko izmenenie v roklqta
P.S>roklqta OPREDELENo mnogo mi haresva...adski e kuklenska i sexi :-)
http://www.vbox7.com/play:55d02547 5:02 Е РОКЛЯТА :) нАИСТИНА Е МН СЛАДКА...
naistina e unikalna,a ako ima6 takova hubavo tqlo roklqta do[ulnitelno go pod4ertava :)
thegirl90
01-13-2009, 08:38
А удобна ли е? Доколкото видях е дълга и няма никаква цепка.
Liubimka
01-13-2009, 08:48
ДА, ПРАВА СИ ЧЕ СИ МИСЛЕХ ЗА ТАКЪВ ВАРИАНТ, САМО ЧЕ МИ СЕ СТОРИ РИСКОВАНО - ПОСЛЕДНИЯТ ПЪТ, КОГАТО БЯХ НА ШИВАЧКА ИСКАХ ДА СИ УШИЯ ЕДНО ПЛАЖНО РОКЛЕ, ПОЗНАЙТЕ КАКВО СЕ СЛУЧИ - ПЪЛНА КАТАСТРОФА!!!!!!!ГОЛЕМИТЕ ОБЕЩАНИЯ, 3 ПРОБИ... И НАКРАЯ - ПЪЛНО РАЗОЧАРОВАНИЕ!!!!!!зАТОВА РЕШИХ ЧЕ 950 ЛВ Е ПРИЕМЛИВА ЦЕНА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ТОВА Е "ГАЛИНЕЛ"!!!!!!!!!
Liubimka
01-13-2009, 08:55
ПРАВА СИ ЗА ШИВАЧКАТА, ПОМИСЛИХ СИ И АЗ ЗА СЪЩИЯ ВАРИАНТ, САМО ЧЕ ПОСЛЕДНИЯ ПЪТ КОГАТО БЯХ НА ШИВАЧКА БЕШЕ ПЪЛНА КАТАСТРОФА!!!!!!!!!!иСКАХ ДА СИ УШИЯ ЕДНА НИЩО И НИКАКВА ПЛАЖНА РОКЛИЧКА И ПОЗНАЙТЕ - 3 ПРОБИ И НАКРАЯ ПСЕВДО-РОКЛЯ, НИЩО ОБЩО С ТОВА, КОЕТО ИСКАХ, ТАКА ЧЕ ЦЕНАТА 950 ЛЕВА ЗА ТАЗИ РОКЛЯ МИ СЕ СТОРИ НАПЪЛНО ПРИЕМЛИВА, ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ КУПУВАМ ГАЛИНЕЛ - ИЗВИНЕТЕ МЕ АКО ТОВА СЪОБЩЕНИЕ ГО ПРАЩАМ ДВА ПЪТИ, НОВА СЪМ В ФОРУМИТЕ :)
mysterious93
01-13-2009, 09:27
малко е странна (оная от клипчето на 5:02) мм кат прилеп и горе с т о черното кат колан детое по раменете..и ми се струва толкова неудобна..ае като цяло не ме впечатли много,но щом ти си я харесала :)
Liubimka
01-13-2009, 09:33
Кое е като прилеп не разбрах??? :booooomb:
^haha,tova i az ne go shvanah :grin:
Mila,da ti kaja tova,4e e Galinell ne e koi znae kakvo.Ima dosta po-renomirani i skupi firmi i dizaineri u nas,no vajnoto e,4e roklqta ti haresva...na men su6tomi haresa.TOVA e nai-vajnoto,a ne etiketa-ako 6te i ot obiknoven butik v Sf da e-6tom ti haresva...
mysterious93
01-13-2009, 09:35
Кое е като прилеп не разбрах??? :booooomb:
ами нз като видях роклята от клипа и тва беше първата ми асоциация :D :D абе всеки си има различен вкус нали тряя сме различни 8)
Liubimka
01-13-2009, 09:57
ТАКА ЛИ, НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА ДРУГА МАРКА, КОЯТО ДА ПРАВИ ИСТИНСКА МОДА В БЪЛГАРИЯ, ЧЕСТНО!!! А ТОВА НА КОЯ ФИРМА Е РОКЛЯТА Е ВАЖНО, ЗАЩОТО МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ И КИТАЙСКА РОКЛЯ, НО ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ ЛИ ЩЕ БЪДЕ РОКЛЯ?! :-o А КАТО МИ КАЗВАШ ЗА ДРУГИ "МНОГО ПО-РЕНОМИРАНИ ФИРМИ" ГЛЕДАЛА ЛИ СИ РЕВЮТАТА И КЛИПОВЕТЕ ИМ, МИЛИЧКА КОЯ ДРУГА ДИЗАЙНЕРКА В БГ ИМА ПОДОБНИ СПЕКТАКЛИ????????
СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ НЕ МОГА ДА ВИ СЕ ПОКАЖА В РОКЛЯТА!
t0nit0yy
01-13-2009, 09:59
прекрасна е :grin:
mysterious93
01-13-2009, 10:17
ТАКА ЛИ, НЕ СЕ СЕЩАМ ЗА ДРУГА МАРКА, КОЯТО ДА ПРАВИ ИСТИНСКА МОДА В БЪЛГАРИЯ, ЧЕСТНО!!! А ТОВА НА КОЯ ФИРМА Е РОКЛЯТА Е ВАЖНО, ЗАЩОТО МОЖЕШ ДА СИ КУПИШ И КИТАЙСКА РОКЛЯ, НО ЗА ДЪЛГО ВРЕМЕ ЛИ ЩЕ БЪДЕ РОКЛЯ?! :-o А КАТО МИ КАЗВАШ ЗА ДРУГИ "МНОГО ПО-РЕНОМИРАНИ ФИРМИ" ГЛЕДАЛА ЛИ СИ РЕВЮТАТА И КЛИПОВЕТЕ ИМ, МИЛИЧКА КОЯ ДРУГА ДИЗАЙНЕРКА В БГ ИМА ПОДОБНИ СПЕКТАКЛИ????????
ти пък баш на манекенка ли тръгна да обясняваш(darla) ако не се лъжа де :D абе спокойно кво си се нервирала?нали ти каза че много й е харесала роклята и само спомена че има и други по - добри също както има и други които са зле..сигурно ти стои добре честито..не мога да разбера тря ти падам в краката и да ти се мазня че имаш рокля за 950 от еди коя си фирма ли?еми окс похвали се честито спри се малко че почваш да дразниш :x
thegirl90
01-13-2009, 10:27
Не знам защо е толкова важно на коя фирма е и въобще дали е маркова, което ни натякваш с всеки коментар. Важното е да ти хреса и да се чувстваш удобно, не зависимо колко струва и от кой магазин е.
бе всички рокли ги шият на едно място :D И тебе за колко ти трябва да е рокля-нали е за една вечер.
SimonaShtonova
01-13-2009, 10:56
Харесва ми :) Много е хубава... Важното е на теб да ти харесва и да ти е удобна :)
и на мен не ми харесва роклята, на Виргиния Здравкова ми харесват по-вече роклите и май е доста по-реномирана от ГАЛИНЕЛ :)
xpreciousx
01-13-2009, 14:54
Роклята е страхотна :grin: :grin: :grin:
Overpowered
01-13-2009, 15:16
Хубава е роклята,но това на гърдите е доста грозно.
Само това не ми харесва:)
Но за моя бал едва ли бих си взела черна рокля...
Нещо не ми допада черното.
GotTheLife
01-13-2009, 15:59
бая кичозно
scanadal
01-13-2009, 16:52
Сега като я видях и на мен не ми харесва :(
sladka__droga
01-13-2009, 17:21
Не е лоша роклята.
Не е лоша роклята.
Да. Обаче не е подходяща за всеки - на момиче с по-широк ханш ще стои комично, пък и като цяло доста очертава тялото и трябва да имаш перфектно тяло, за да ти стои добре.
cherrypezz
01-13-2009, 17:54
мисля, че е ужасна. :)
Glezanka
01-13-2009, 18:31
Много е кич това на гърдите ... определено не ми харесва моделът.Пък и чудо голямо,че е на Галинел.Честно казано преди да прочета темата,дори и не знаех,че съществува толкова известната фирма Галинел.
zai4ety13
01-13-2009, 18:32
Роклята е хубава. А пък за мене е мнооого рано да мисля за бални рокли.Чак след 5 години ще тръгна да си избирам рокля
splendour
01-13-2009, 19:08
СЪЖАЛЯВАМ ЧЕ НЕ МОГА ДА ВИ СЕ ПОКАЖА В РОКЛЯТА! xaxa boje i ko ako e kitaiska roklq? si4ko opira do samiq model. moje da e syper sk1pa ama da ti se cepne na sredata na ve4erta. a tva kolko d1lgo 6e prili4a na roklq :D :D :D da vqrno 4e se pak e dobre da e zdrava i izd1rjliva ama tva e roklq za bal.edva li 6te se nalaga da q nosi6 izbelqla sled 10 izpiraniq v ramkite na mesec :-D :-D :-D
CryForMe
01-13-2009, 20:35
хахах ма кво викаш "за дълго време ли ше бъде рокля" се1 тва ше го носиш секи ден и е важно да се запази за повече време... :lol:
както и да е, роклята е мн изискана и красива, ама май с нея ще седиш, както седи модела в клипчето - като дърво, без да мръднеш.. стори ми се доста неудобна :(
Роклята е хубава,но в никакъв случай не бих дала 950 лв. за нея...250-300 най-много.Нооо всеки с вкуса си,важното е ти да се харесваш.
малко е странна (оная от клипчето на 5:02) мм кат прилеп и горе с т о черното кат колан детое по раменете..и ми се струва толкова неудобна..ае като цяло не ме впечатли много,но щом ти си я харесала :)
мхм и мен не ме кефи, няква никва е :?
Особено когато иде реч за вечерни облекла, много дизайнери в България се справят по добре от Галинел.
Черната рокля... Аз лично не съм особено впечатлена от декорацията отпред. Като идея ми харесва, но не й като изпълнение. Но щом си си я харесала, значе сигурно има причина :) Сигурна съм, че ти стои прекрасно. Желая ти да прекараш незабравимо балната си вечер в нея ;)
Мацки, черното е винаги на мода!!!! Роклята за бала ми е от черен сатен, кристална лента и уникален силует, като втора кожа...Дълга, с огромна панделка, чувствам се като луксозен подарък в нея!!!! Какво мислите за черния цвят за абитуриенските балове? роклята ми е от ГАЛИНЕЛ, влюбих се в нея от момента в който я видях в един клип по телевизията - любов от пръв поглед!!!
Ще ме извиняваш, но черно, като за погребение :?
Ще ме извиняваш, но черно, като за погребение :?
Tакива мнения пък ми бъркат в здравето. Мисли, преди да говориш, както се казва.
krem4et0
01-15-2009, 13:06
На бал-абитуриентски особено черното не ми се струва подходящ цвят. Млади сте-покажете, че сте като цветя, разцъфнали през май. И моята рокля имаше нещо черно, но не това беше основния й цвят. Беше си турска, но аз си я обожавах(и сега я обожавам), стоеше ми чудесно и се чувствах като принцеса.....
На мен роклята определено не ми хареса. Не бих дала повече от 100 лв за подобна рокля. Че аз сега за коледните празници си взех черна(е, къса де) рокля за 32 лв, която ми харесва около 150 пъти повече от тази!
TheLittleAngel
01-15-2009, 16:15
Мила, нищо лично, но просто роклята ти е ужасна.
Infinity
01-15-2009, 16:34
Харесва ми :)
paradiso
01-15-2009, 17:13
biva ama dano imash hubavo tqlo ;) aide da si prekarash sup3r na bala : )
UnaBletoLoVeU
01-15-2009, 17:48
Представях си я по-широка и .. по-хубава. Дълга и тясна черна рокля според мен не е подходяща за бал. Как ще танцуваш? Всъщност тя изглежда толкова тясна, че как ще ходиш въобще? :D Айде радвай й се и си прекарай супер на бала :p
http://www.galinell.com/home.php?lng=bg
ето сайта роклята на момичето я има в "ГАЛЕРИЯ" и после " Зима - Есен 2006 - 2007 - Колекция "Русия"
Ау роклята наистина е уникална.Ама си трябва тяло за такова нещо.
Wrathchild
01-16-2009, 09:51
Оф, какво се правите, нямало за дълго време да е рокля ако е по-евтина. Все едно няма да я облечете само на бала...
Liubimka
01-16-2009, 10:32
Момичета, добре де, какво ще кажете за тази рокличка, ааа???
http://www.friends.bg/index.php?navPage=photos&subPage=albumview&album_id=15788&photo_id=160087
Liubimka
01-16-2009, 10:38
Ами за това рокле?
http://www.friends.bg/index.php?navPage=photos&subPage=albumview&album_id=15788&photo_id=160088
xpreciousx
01-16-2009, 10:43
http://www.friends.bg/index.php?navPage=photos&subPage=albumview&album_id=15788&photo_id=160087
СПОРЕД МЕН роклята е ужасна :smt104
mysterious93
01-16-2009, 10:47
ами нз..за бал ми се струва малко ежедневна :-D по простичка е ,но пък изглежда страшно удобна..и все пак не бих си взела такава за бала.. но имам доста време винаги мога да си променя мнението :D
mysterious93
01-16-2009, 10:51
Ами за това рокле?
http://www.friends.bg/index.php?navPage=photos&subPage=albumview&album_id=15788&photo_id=160088
нещо не ми харесва :?
sladkata90
01-17-2009, 13:51
Сладка е :-P
Тези двете - особено втората по-стават.
Darkkiss
01-27-2009, 02:40
да дадеш 5-6 хиляди за 1 вечер е повече от идиотщина....
kris4uuuu
01-27-2009, 06:50
:razz:
varnen4e
01-27-2009, 08:09
Като ще се хвалиш дай поне снимка.
^Да наистина,защо не пуснеш снимка как ти стои на тебе? Защото това е по-важно от модела,цвета, дори и от етикетчето на роклята.
И извинявай, ама каква е целта на тази тема? Предполагам, че си била много щастлива и си искала да се похвалиш, хубаво, но не очаквай всички да са във възторг от роклятата ти. Нито от прословутата марка, на която, честно да ти кажа, почти нищо не ми хаерсва. Още повече за тези цени...И не мислиш ли, че е много по-добре, че всички си имаме различен вкус, едва ли ще ти е приятно да видиш още 10 абитуриентки със същата рокля! Това, че хората ти казват, че не им харесва, означава, че ТЕ лично не биха си взели такава, а не че е грозна, кичозна и ще изглеждаш зле в нея. :)
make_me_love_you
01-27-2009, 19:58
Роклята е много хубава БРАВО за избора :) и ако и на теб ти стои като на модела ще си уникална ;) . Иии ти пожелавам да ти е много удобна и да имаш много хубави спомени с нея :-)
sandalki_ot_mola
01-27-2009, 19:58
Мила,защо си мислиш,че няма по добра марка от тази на Галинел?Ами виж Аля Милушева,виж Виргиния Здравкова...например те не са ли по реномирани и роклите им струват 2 пъти повече от твоята...
И не мога да разбера защо трябва да казваш с каква рокля ще си?100% ,че ще има и по-добри рокли,които са стрували по-малко!!!
SoFarSoG00d
01-28-2009, 07:54
Абе няма значение каква е марката,важно е да ви харесва,сега да тръгна да се фукам ,че моята е била на италиански дизайнер ли.....ама товА Е ИЗЛИШНО.
billytalent
01-28-2009, 07:59
Според мен е важно да се чувстваш добре в роклята си и да си я харесваш,а марката в случая няма никакво значение