PDA

View Full Version : nemoga da go razbera

tami
01-12-2009, 16:37
zdr all 9 klas sam i iskam da vi spodelq ne6to zna4i ot 1 godina sam n vo klas i ima edno mom4e v smsial da... i toi minalata godina me obijdashe ala bala pak toq godina sam zabelqzala che si govori s mene i posotoqno se int kakvo pravq i takiva ne6ta i daje sam go zablezala che psootnqo me gleda ala bala pri usloie che e kazal minalata godina che nqma i ne iska da prikazva i me gleda taq godina se darji taka dali me haresva ili e porasnal malko i my e vlqzal akal v glavata pls kajete si menieto :?

HeisHate
01-12-2009, 16:59
По-скоро са го ударили хормоните или така да се каже харесва те. Акъла му скоро време надали ще дойде, като гледам какво е правел преди това :-s

gabi_94
01-12-2009, 21:10
хах и в бившия ми клас имаше един такъв, ту ме мрази и ме обижда, ту ме харесва и ми помага за тва онова, бе странна работа :D накрая стана ясно че ме харесва де, ма беше погрознял :D както и да е, може пък наистина да си е променил мнението за тебе и да те харесва, а е възможно наистина да са го треснали хормоните ида незнае кво прави

taNcheto93
01-13-2009, 11:53
И с мен беше така, едно момче все си търсеше повод да ме подразни...това в 7 клас...В 8 ме гушкаше правеше ми комплименти, разбирахме се...А сега в 9 сме просто приятели 8-) . Може би ти си се променила или той е пораснал и е решил да остави детските простотии :?

HipHopBlond
01-14-2009, 20:12
Ако може и мъжкия пол да се изкаже :)

Момчетата на тази възраст ПОЧТИ ВИНАГИ искаме това, което искат другите момчета около нас... Демек почти винаги има конкуренция сладурче, няма как. Можеби не е само той, оглеждай се ;)
Аз ти пожелавам успех. peace \\//