Влез

View Full Version : Изненада за гаджето

amadeus
01-12-2009, 20:03
Ем с гаджето наскоро се скарахме доста сериозно и...за малко да скъсаме.Е изпросих си още един шанс-завддох я в Лагуната в София, с букет и с подарък, дори със стихче и закачлива рисунка и всичко е горе/долу наред.
Ама сега, обаче както се предполага е малко по-различна, и ми заяви, че в момента ме обича доста по-малко от колкото преди.(много е искрена)Аз и обещах, че ще върна миналото и ще го утроя и че ще се науча от грешките си те няма да се повторят.Та...тя е всичко за мен и няма да я разочаровам!!!Имам вече идеи за жестове и изненади, но ако някои има като идея нещо по-интересно може да го напише тук-ще съм безкрайно благодарен!!!! :)

myNameIsImmortal
01-12-2009, 20:10
Отиваш с нея до някъде където има вода и може да се плува там, но да е на открито със студена вода, сваляш се гол и преди да влезеш във водата и казваш: "Сега ще разбереш колко много те обичам!" и правиш един бруст /след това ще имаш настинка, но поне ще си заслужава/ и като излежеш я прегръщаш много силно защото я обичаш и също да се стоплиш естествено.

Аз това бих направил за момичето в което съм влюбен :)
Трудно, но ОСЪЩЕСТВИМО. Ще е същото когато мятаха кръста на Йордановден /т.е. на моя именден 8-) до ся не съм скачал за кръста щото не исках да се разболявам, но ако е за момичето, което обичам.. ще го направя ако ще и 2 седмици да не мога от леглото да стана/

:)

SoFarSoG00d
01-12-2009, 20:14
Тя или те обича истински или не,недей да се тормозиш и да се чудиш какво да измислиш за да я върнеш,ако чувствата са истински и неподправени всичко ще бъде наред,ако не,дори и целия свят да и подариш все тази.Любовта не се купува с изненадки,подаръци и почерпки-тя е 4увство,което се ражда ,подтикнато от истинската същност на човека,а не на материалните жестове,които той ще направи.

amadeus
01-12-2009, 20:23
Тя или те обича истински или не,недей да се тормозиш и да се чудиш какво да измислиш за да я върнеш,ако чувствата са истински и неподправени всичко ще бъде наред,ако не,дори и целия свят да и подариш все тази.Любовта не се купува с изненадки,подаръци и почерпки-тя е 4увство,което се ражда ,подтикнато от истинската същност на човека,а не на материалните жестове,които той ще направи.Обича ме истински-иначе нямаше да ми прости толко бързо.Много сме преживяли само за 6 месеца и съм сигурен в нея, но винаги се случват скарваници и аз сега искам да се реванширам! Иначе си права! :)

gree_girl
01-12-2009, 20:29
Аз лично не си падам по подаръците, когато нещата не вървят ... възприемам го като подкуп :) но това си е лично мнение. Според мен е по-добре с постъпки да и докажеш любовта си. Едно обеснение колко много държиш на нея с едно цвете е много по-прекрасно от скъп подарък. Или малко червено сърце, символизиращо твоето което и принадлежи. Показвай и, че я обичаш, покажи любовта си чрез постъпки, а не чрез подаръци.

amadeus
01-12-2009, 20:32
Да определено! Аз не говоря за скъпи подаръци!Става дума за изненада-например: отива на училище и намира кошница с рози на чина си...
(Аз преди това съм се уговорил с нейна фр от класа и тя ги е оставила, с картичка подписана от мен! ) Например!
Това имам предвит :)

EarthShaker
01-12-2009, 20:34
не и ходи по опашката... аз бих я заебал

BaiToq
01-13-2009, 05:25
Пий ракия!!!
Изтрива спомените :grin: