PDA

View Full Version : Неща,които пречат

SuperBadSuperFresh
01-12-2009, 20:07
Споделете за всички неща,който пречат на връзката ви с човека който обичате (разстояние между вас,родители,друг/а...)Може пък и да се намери някой който е имал проблем,да го е решил и да помогне :)

ПП.Неща от сорта 'има такава тема' не желая,мерси.То не може хем 'Що пишете едни и същи теми',хем 'Що пишете пак в теми отпреди толкова време' :lol:

sku
01-12-2009, 20:08
Пречи му мозъка и тва че е страхливец...други пречки няма. Той самия е пречка :D

PreciousDiamond
01-12-2009, 20:09
Шибаното разстояние ... мамицата му ... :x 8-)

Adwokat
01-12-2009, 20:09
Пречи му мозъка и тва че е страхливец...други пречки няма. Той самия е пречка :D

Ми дай да му го махнем като му пречи толкоз много тоз мозък 8-)

SoFarSoG00d
01-12-2009, 20:11
Нищо,всичк зависи от хората,ако се обичат,както се казва 'Любовта няма граници',ако не се обичат толкова много,винаги може да се намери някаква причина или пречка,която не е наистина такава.

sku
01-12-2009, 20:11

Абе да го махаме не,ма замяна може да свърши работа

raichEbaichE
01-12-2009, 20:13
+1 :(

mahoni
01-12-2009, 20:15
ами ние имаме девет години разлика това незнам дали ни пречи :-o за момента май не ни пречи нищо :grin: :grin:

Adwokat
01-12-2009, 20:15

Абе да го махаме не,ма замяна може да свърши работа

Пробвай...., а по темата разстоянието е пречка !

sexita
01-12-2009, 20:19
Разтоянието не пречи кой знае колко...въпреки че Гърция и България са 2 различни държави,но сега той си е на квартира тук и си учи...уикендите е там...да липсва ми,но така си правим почивки ;)
Иначе...пречи това,че не говори български добре...тоест...понякога иска да ми обясни нещо,но не може и се ядосва и губи желание. Което ядосва и мен. Но и това се оправя..покрай мен вече 4-ти месец се учи и се отпуска да говори...определено езика му се подобри значително...
Преди всяка втора дума му беше на английски.
Друго не пречи...за сега...
Или поне сме го преодоляли

HePeAJIeH
01-12-2009, 20:22
2 години вече мисля как си губя ума по нея и как може да искаме така но шибаното разтояние да преебава всичко

Wrathchild
01-12-2009, 20:38
Разтоянието не пречи кой знае колко...въпреки че Гърция и България са 2 различни държави,но сега той си е на квартира тук и си учи...уикендите е там...да липсва ми,но така си правим почивки ;)
Иначе...пречи това,че не говори български добре...тоест...понякога иска да ми обясни нещо,но не може и се ядосва и губи желание. Което ядосва и мен. Но и това се оправя..покрай мен вече 4-ти месец се учи и се отпуска да говори...определено езика му се подобри значително...
Преди всяка втора дума му беше на английски.
Друго не пречи...за сега...
Или поне сме го преодоляли
Нали уж бяхте скъсали с Анастасиос?
А иначе при нас единственото, което пречи да неразбирателствата от време на време. Но те се решават.

sexita
01-12-2009, 20:40
Ами...реших да не късаме...
Нещата се обърнаха в друга посока :)
А и прекалено много ми липсва :oops:

darla
01-12-2009, 21:18
OMG,sexita,nqkoi den nqma da izdurja.Nqma li nai-nakraq da si dade6 smetka koi iska6 i po vuzmojnost da ne puska6 tema za vseki put,v koito nqkoi ot vsi4kite tqh te e poglednal na krivo!

P.S.-Eliminirame vsqkakvi pre4ki.Pre4e6e razstoqnieto-premahnahme pre4kata,pre4e6e rabotnoto mqsto-premahnahme pre4kata,samo tiqq silni haraktreri i na dvamata i jelanieto VINAGI da postigame ne6tata po svoq si na4in...prejivqva se!

sexita
01-12-2009, 21:21
Ами нещата не са лесни...направих избор и сгреших...сега гледам да замажа работата че си е е*ало майката... :?
И не съм пуснала тема...споделям мнението си,това,че хората се интересуват и ме питат е друг въпрос

grenica_1_
01-12-2009, 21:25
na nas ni pre4i na6te (brat mi,lelq mi) nikoga ne mi davat da spa primerno v tqh ne6tata koito pravat i toi im se drazni a az o6te pove4e prosto.. mnogo shibano...neznam i az she ima da si pisha cel roman ..na6te sa mn osbeni...maika mi e ne tuka i se ima problem za ne6to pari glupostii seka gleda da si go iskara na drug...i mn tupo se polu4ava ne6tata koito pravat...sa mn smotani...toi vuob6te ne iska da ima nishto ob6to s na6te ... si4ki gi e prepsuval... kakto i az no na um... 6tot mn me nervat ponqkoga..

SunShinePearl
01-12-2009, 21:46
:x +1

VampireGirl666
01-12-2009, 21:55
:x +1

+2 :?

MoHuTo
01-12-2009, 23:26
Той не ме иска.. :?

krem4et0
01-13-2009, 10:40
ДДС-то :D

Сериозна съм. Майка ми заяви снощи, че докато не станат готови декларациите за ДДС(до 14-то число на месеца), трябва да си ограничим срещите, за да помагам в счетоводството....

Как ли пък не!

Пречат ми много неща. Вече съм ги споделяла тук-консервативни родители бавно развитие на връзката ни, недостатъчно изразяване на чувствата от негова страна...Да, може и да се виждаме почти всеки ден, но за мен това съвсем не стига, за да имаме хармонични отношения. Трябват ми много други неща, но трябва да съм търпелива. А иначе на него му пречи избухливия и темпераментния ми нрав и това, че раздувам всеки проблем до пръсване :-o

Kostadin_682
01-13-2009, 10:52
Споделете за всички неща,който пречат на връзката ви с човека който обичате (разстояние между вас,родители,друг/а...)Може пък и да се намери някой който е имал проблем,да го е решил и да помогне :)

ПП.Неща от сорта 'има такава тема' не желая,мерси.То не може хем 'Що пишете едни и същи теми',хем 'Що пишете пак в теми отпреди толкова време' :lol:
Мамката на разтоянието... та няма да измислят телепорти вече :x :-x ...А пък и това шибано време няма ли да се оправя най-после... :x ...

girl_in_black
01-13-2009, 11:07
Разстоянието, което смятаме някъде до към есента да е вече преодоляна пречка. Консервативните ми родители също до известна степен са проблем, но ще видим какво ще излезне.