Влез

View Full Version : Трудно е!

beb4yy
01-12-2009, 22:09
Понякога е трудно да продължиш напред без един човек вчера да е бил до теб а днес да го няма !!! Не е ли кофти да се събуждаш сам с мисълта а ще видя любовта си и като си сетиш че вече не е до теб всичко да се срине !! Всеки казва че трябва да се продължи напред но за да продължиш трябват сили ;[ но дали всеки ги има !!! И е много кофти да гледаш някой как е щастлив с своята половинка да се радваш за тях и в същото време да знаеш че това щастие си можел и ти да го имаш ;[ !! Трудно се преглъща горчилката от сълзите и трудно се прогонва мисълта за него/нея! ИЗВОД: ТРУДНО СЕ ЗАБРАВЯ ЛЮБОВТА! П.П: Благодаря на тези който са прочели темата чувствам се гадно и искам понякога като всички да излея душата си!!!

VampireGirl666
01-12-2009, 22:20
Трудно е,но няма начин.Трябва всички с разбити сърца да продължават напред и да не спират да търсят своята истинска половинка,която ги чака някъде там.

Naughty_
01-12-2009, 22:21
Да, трудно е.......найстина е адски трудно....Особенно ако връзката е била по-дълга, раздялата е дооста по-мъчителна.
Ти свикваш всяка свободна минутка да даряваш на половинката си, измисляш какви ли не схеми и лъжи само и само да си повече време с него.Доста често разговорите ти,с приятелки,съученички, се въртят около него...просто защото ежедневието ти е запълнено с него...........И в един момент късате ..И ?!????? У вас всичко е затрупано с негови подаръци....в компютъра има негови снимки, песни,които ти напомнят за него, в GSM-a - също ! Излезнеш ли на вън се сещаш,че на това място си бил с него ........ Вече няма защо да бързаш да си тръгнеш по-рано от училище....просто защото вече няма кой да те чака, няма да кого да бързаш.....няма на кого да се ядосваш.....Трудно е меко казано..тежко е...даже боли...адски боли.... а когато се намеси и нейно величество любовта.....тогава положението става още по-тежко.....и болезнено 8-[ :smt022 :smt022 :smt022

sexita
01-12-2009, 22:31
:-k :-k :-k :cry: :cry: :cry: :-k :-k :-k

beb4yy
01-12-2009, 22:40
така се чувствам аз не го пожелавам на никой

sexita
01-12-2009, 22:42
Аз също се чувствах така тази сутрин като се събудих. Цял ден плаках и накрая осъзнах,че вместо да си губя времето и нервите,по-добре да направя нещо за себе си.
Реших да си върна...бившия

Naughty_
01-12-2009, 22:46
да....и на мен ми е до болка познато това чувство, иначе не бих могла да го опиша по този начин....в момента съм така и....честно казано и аз се надявам да се съберем с бившия....просто си го искам :smt022

beb4yy
01-12-2009, 22:47
аз никога няма да вида човекът който сега е всичко за мен сърцето му бие за друг човек аз винаги ще си го обичам ! :?

aqweR
01-12-2009, 22:52
Аз също се чувствах така тази сутрин като се събудих. Цял ден плаках и накрая осъзнах,че вместо да си губя времето и нервите,по-добре да направя нещо за себе си.

да... много готино... особено за бившия ти... :?

beb4yy... оправи си подписа... пише се Сглобявам... не зглобявам... де'а правописа не можете да си оправите... любов ще ми въртите...

по темата... да... знам какво е чувството... но стигаш до един момент в живота, в който осъзнаваш, че си още една ПИКЛА и трябва да мислиш за себе си.... поне докато не се изучиш... след това ти е времето за друго...

Naughty_
01-12-2009, 22:56
А през това време докато учиш , какво?!?!???
викаш хората са измислили депресията....пфф :? учи яко,и се депресирай колкото искаш :-x

PreciousDiamond
01-12-2009, 22:59
Aз на тебе колко пъти да ти кажа да се стегнеш? 8-) Не е нито първия , нито последния ! Толкова хора ще влизат и ше излизат от живота ти , ако се впрягаш толкова за всички , отсега ти казвам - няма да стигнеш далече !

beb4yy
01-12-2009, 23:03
викаш хората са измислили депресията....пфф :? учи яко,и се депресирай колкото искаш :-x :lol: :lol: нещо смешно учи и се депресирай !! пф абе деба всчки сте големи учители беее !! Изучили сте се а писна ми в сека една тема на който и да е да чета правопис кат искаш правопис стани учител и тогава говори ТУК Е ФОРУМ ТУК СЕ СПОДЕЛЯ НИКОЙ НЕ ГЛЕДА КЪДЕ Е ТОЧКАТА ИЛИ ЗАПЕТАЙКАТА ВСЕКИ ГЛЕДА СЪДЪРЖАНИЕТО !!!

sexita
01-12-2009, 23:04

да... много готино... особено за бившия ти... :?

Нямаш си на идея как стоят нещата...имах прекалено пясък в очите,че да осъзная кой е правилния избор. И оставих бившия за да дам шанс на новия...нали...Нова Година- нов късмет.
И само аз явно си мислех,че сме скъсали...днес осъзнах,че той не знае за нашата раздяла,което дефакто ме е спасило.
Докато мога ще си го върна... Пък каквото и да става. Не му искам любовта,искам да не ме лъже и да сме искрени.
Е*ала съм я любовта.

beb4yy
01-12-2009, 23:04
Aз на тебе колко пъти да ти кажа да се стегнеш? 8-) Не е нито първия , нито последния ! Толкова хора ще влизат и ше излизат от живота ти , ако се впрягаш толкова за всички , отсега ти казвам - няма да стигнеш далече ! ЛУДИТЕ да мълчат :lol: в такъв момент съм немога да се стегна :(

Naughty_
01-12-2009, 23:07
Струва ми се че не разбира иронията,с която отговорих на aqweR....както и да е......

aqweR
01-12-2009, 23:08
викаш хората са измислили депресията....пфф :? учи яко,и се депресирай колкото искаш :-x

хах... ами остани си проста тогава... ожени се на 19-20 и живей като паразит при някой тузар, за да задоволиш сексуалните му нужди и да накараш майка му да спре да му натяква, че иска внуци...

или ако нямаш късмета да си намериш някой с парички... ще бачкаш като малава по 12 часа на ден в някое кафе като сервитьорка за минимална заплата... 'щото само за т'ва ще те бива... дори и да завършиш някъв измислен университет...

но какво ли съм тръгнал да говоря за морали на пикли, които си мислят, че ученето депресира...

beb4yy
01-12-2009, 23:11
аре без спам а :-x

Naughty_
01-12-2009, 23:15
хах... ами остани си проста тогава... ожени се на 19-20 и живей като паразит при някой тузар, за да задоволиш сексуалните му нужди и да накараш майка му да спре да му натяква, че иска внуци...

или ако нямаш късмета да си намериш някой с парички... ще бачкаш като малава по 12 часа на ден в някое кафе като сервитьорка за минимална заплата... 'щото само за т'ва ще те бива... дори и да завършиш някъв измислен университет...

но какво ли съм тръгнал да говоря за морали на пикли, които си мислят, че ученето депресира...
УоУ :shock: И защо си мислиш,че всички, които са се оженили на 19/20 години ги е сполетяла такава съдба :?
Не казвам ,че ученето депресира.....а ,че след раздяла обикновено си депресиран и въобще не ти е до учене.Добре де, учиш...а през това време какво?? няма как да учиш постоянно и само да си почиваш,за да спиш и да ядеш :? :x

aqweR
01-12-2009, 23:18
викаш хората са измислили депресията....пфф :? учи яко,и се депресирай колкото искаш :-x :lol: :lol: нещо смешно учи и се депресирай !! пф абе Д**а всчки сте големи учители беее !! Изучили сте се а писна ми в сека една тема на който и да е да чета правопис кат искаш правопис стани учител и тогава говори ТУК Е ФОРУМ ТУК СЕ СПОДЕЛЯ НИКОЙ НЕ ГЛЕДА КЪДЕ Е ТОЧКАТА ИЛИ ЗАПЕТАЙКАТА ВСЕКИ ГЛЕДА СЪДЪРЖАНИЕТО !!!

трябва да си много зле, за да си мислиш, че само учителите имат безгрешен правопис... (не парадирам, че моя е... но не правя толкова смешни грешки)

няма значение къде пишеш... а факта, че това е форум би трябвало още повече да те кара да си безупречна по отношение на правописа... защото писането ти е единственото нещо, по което могат да те разберат що за човек си...

по-късно в живота това може да провали каквито и да е възможности да започнеш работа/кариера... и от тук се връщаме към дилемата, пред която е поставено момичето, което мисли ученето за депресиращо...

това не е спам.. а отговор на темата ти, който явно не ти угажда...

Naughty_
01-12-2009, 23:24

УоУ :shock: И защо си мислиш,че всички, които са се оженили на 19/20 години ги е сполетяла такава съдба :?
Не казвам ,че ученето депресира.....а ,че след раздяла обикновено си депресиран и въобще не ти е до учене.Добре де, учиш...а през това време какво?? няма как да учиш постоянно и само да си почиваш,за да спиш и да ядеш :? :x

aqweR
01-12-2009, 23:26
Не казвам ,че ученето депресира.....а ,че след раздяла обикновено си депресиран и въобще не ти е до учене.Добре де, учиш...а през това време какво?? няма как да учиш постоянно и само да си почиваш,за да спиш и да ядеш :?

:) ми.. ожени се на 19-20... и се надявай на приказка от филмите... защото изключенията, за които говориш са точно такива...

какво... нямаш си приятели, PC, TV и каквото и да е било друго... само по любов ходиш по цял ден?

за к'во продължавате да ми вземате думите буквално.... :razz:

Naughty_
01-12-2009, 23:36
Е , не съм тръгнала да с женя. Пък и за какви филми говориш, не са чак толкова малко хората ,които са се оженили на тази възраст и са съчетали успешно семейство, работа и студентство.

Имам всички нещта, които изброи, просто ме влече друго. "Разни хора,разни идеали " , ако ти говори нещо .

Така и така сме заговорили за правопис ... ти също допускаш по някоя пунктуационна грешка :)

aqweR
01-12-2009, 23:47
Е , не съм тръгнала да с женя. Пък и за какви филми говориш, не са чак толкова малко хората ,които са се оженили на тази възраст и са съчетали успешно семейство, работа и студентство.

Имам всички нещта, които изброи, просто ме влече друго. "Разни хора,разни идеали " , ако ти говори нещо .

Така и така сме заговорили за правопис ... ти също допускаш по някоя пунктуационна грешка :)

да и с какви факти ще докажеш, че не са чак толкова малко?!?! особено днешно време... защото ми е ясно за социализма...

както казах преди 2 поста... не ми е перфектен правописа.... но не пиша "нещта"(искрено се надявам, че си допуснала тази грешка от бързане...) :)

Bombshell
01-13-2009, 03:15
хОхо и си качила снимка в селянанци :razz:
охх ще ме уморите..

beb4yy
01-13-2009, 06:52
вече само по темата искам мнения !!!

ninjadorf
01-13-2009, 07:01
е кво мнение по темата.. така е както си го написала .. в същия период съм кат тебе само дето вече ми поминава.. мога да ти кажа само.. чее щом го обичаш.. и т.н въобще не се опитвай да си с някой друг за сега де.. дай си известно време почивка от момчета, любов.. и те такива филми .. бъди си сама.. свободна.. пък някой ден ще пожелаеш някой друг.. мисля.. или пък няма.. времето щи покаже 8-)

PreciousDiamond
01-13-2009, 08:32
Aз на тебе колко пъти да ти кажа да се стегнеш? 8-) Не е нито първия , нито последния ! Толкова хора ще влизат и ше излизат от живота ти , ако се впрягаш толкова за всички , отсега ти казвам - няма да стигнеш далече ! ЛУДИТЕ да мълчат :lol: в такъв момент съм немога да се стегна :(

Аве .. бахти хората . Аз се опитвам да помогна , ти ми викаш, че съм луда . Неблагодарна раота сме ние, жените , и няма да се променим . Ми хубаво , не се стягай . Седи и реви , депресирай се , вкарвай се във филми . Твоя воля (:

AnzaRe
01-13-2009, 08:33
Живота е труден,щом е тръден означава че има трудни неща през които трябва да минем.

beb4yy
01-13-2009, 16:27

Аве .. бахти хората . Аз се опитвам да помогна , ти ми викаш, че съм луда . Неблагодарна раота сме ние, жените , и няма да се променим . Ми хубаво , не се стягай . Седи и реви , депресирай се , вкарвай се във филми . Твоя воля (: Мислех че с това човече ще видиш майтапа не просто не ме познаваш що за човек съм и че най малкуту което вида оценявам!!!

Boyd
01-13-2009, 18:38
Защо всички "си изливате душата по форуми" !? Толкоз ли нямате с кой да говорите?

beb4yy
01-14-2009, 07:09
Защо всички "си изливате душата по форуми" !? Толкоз ли нямате с кой да говорите? кво лошо има бе в всичко това нали за тва е форум да си помагаме и споделяме

mirkisss
01-14-2009, 07:56
да..наистина е много трудно .. аз още не мога да прежаля бишфия се макар вече около 4 месеца да не сме заедно .. :(

ivsan4eto
01-14-2009, 09:42
Да, трудно е.......найстина е адски трудно....Особенно ако връзката е била по-дълга, раздялата е дооста по-мъчителна.
Ти свикваш всяка свободна минутка да даряваш на половинката си, измисляш какви ли не схеми и лъжи само и само да си повече време с него.Доста често разговорите ти,с приятелки,съученички, се въртят около него...просто защото ежедневието ти е запълнено с него...........И в един момент късате ..И ?!????? У вас всичко е затрупано с негови подаръци....в компютъра има негови снимки, песни,които ти напомнят за него, в GSM-a - също ! Излезнеш ли на вън се сещаш,че на това място си бил с него ........ Вече няма защо да бързаш да си тръгнеш по-рано от училище....просто защото вече няма кой да те чака, няма да кого да бързаш.....няма на кого да се ядосваш.....Трудно е меко казано..тежко е...даже боли...адски боли.... а когато се намеси и нейно величество любовта.....тогава положението става още по-тежко.....и болезнено 8-[ :smt022 :smt022 :smt022

:-k

pussycat_dolls15
01-14-2009, 10:04
Трудничко е ама не съм го преживяла. :-o

Naughty_
01-14-2009, 17:09
Трудничко е ама не съм го преживяла. :-o
ot kyde znaesh 4e e trudno,след като не си го преживяла :razz: