View Full Version : Разочарова ме и то много
potrebitela
01-13-2009, 01:09
Zna4i hodeh s edno momi4e koeto ne be6e pravila sex.Kaneh q u nas da doide da gledame nekoi film pak ako stane ne6o stane.Tq se mi otkazva6e i kazva6e 4e tehnite ne q puskali ili se namira6e opravdanie..Neinata priqtelka mi kaza 4e ne e iskala da idva u nas 6oto q bilo strah...Demek q e bilo strah da ne stane ne6o po seriozno.Skysahme s neq predi okolo mesec poradi dosta pri4ini. predi okolo 10 dena nau4ih 4e e bila na nqkav kupon,bila se e napila i go e napravila s nqkav tam.....Sea mi e mnoo smotano na mene pone de 6ot misleh mnoo da trygnem pak s neq i da q is4akam dokat e gotova po tozi vypros, no otkakto nau4ih za tazi slu4ka mi e trudno da q pogledna ..... I se 4uda sea kvo da pravq :/
Редактирано от Seducti0n
7-ма точка
Bombshell
01-13-2009, 03:14
Хубаво, че някой е свършил мръсната работа и е отпушил тръбата преди тебе, сега само 1-2 пъти още да я прочистиш и 'ооох кеф' :razz: Ххахь бз
За кво я искаш мацката, за съвместен живот с цел брак ли? Стегни се.
PreciousDiamond
01-13-2009, 06:11
"Нейна приятелка каза..." бля бля бля 8-) Тея най-ги мразя .
По темата: Не знам защо, но цялата история ми звучи , сякаш всичко ти е било само заради секса . Може да е имало и други причини да скъсате, но защо ли тази ми се струва основната ? Ще ти кажа защо 8-) Защото по надолу казваш , че си искал пак да се съберете и да я изчакаш докато е готова. :? Следователно => Това е била основната причина!
Бахти .. като някъв дедектив съм 8-)
Seducti0n
01-13-2009, 09:30
Оффф и какво точно ти е виновно момичето?
Напила се, забила се, наебала се...
Първият и път не го е направила с теб, а с някакъв си там...
и какво от това?!
Тъпото е, че е била в нетрезво състояние, но винаги съм казвала, че е по-важно НЕ да Не пиеш нищо, а да си знаеш мярката, да се съобразяваш с възможностите си и т.н.
Каквото станало, станало.
По темата: Не знам защо, но цялата история ми звучи , сякаш всичко ти е било само заради секса . Може да е имало и други причини да скъсате, но защо ли тази ми се струва основната ? Ще ти кажа защо 8-) Защото по надолу казваш , че си искал пак да се съберете и да я изчакаш докато е готова. :? Следователно => Това е била основната причина!
mnooogo sum suglasna s tebe!
Емиии шанс... 8-)
Голям праз, че не си и първия...седни си разплети чорапите...ако знаеш на колко още няма да си първия, пък и то в тая работа нема голем келепир, така че...свиркай си и да не ти пука.
JahSoldier
01-13-2009, 09:54
Глупава постъпка от нейна страна, но щом така е преценила ..
А ти я остави. Като ти трябва някоя, която да ти пуска редовно си хвани разпоретина. Не знам. Все си мисля, че на твоето момиче ще му е по-добре без теб.
И аз мисля, че си бил с нея само за секса. Дори да се бяхте събрали, ти нямаше да я изчакаш. Не ти ли е ясно, че колкото повече я претискаш, толкова повече тя се дърпа. Няма защо да си разочарован, момичето вече не ти е никаква. Нейна си работа дали ще прави секс или не.
Остави я, не се занимавай с нея.Не си заслужава щом на купон може с някой когото е срещнала тогава да прави секс и то за първи път, няма смисъл да правиш каквито и да е жертви за нея :) Избий си я от главата
според мен не си заслужава да трагвате отново..Добре канил си я във вас било я е страх..а на купоне не я е било разбирам и това че е била пияна ,но алкохола не я оправдава напълно.Потарси друга мацка не е за теб тази. Успех :)
Kostadin_682
01-13-2009, 10:54
Zna4i hodeh s edno momi4e koeto ne be6e pravila sex.Kaneh q u nas da doide da gledame nekoi film pak ako stane ne6o stane.Tq se mi otkazva6e i kazva6e 4e tehnite ne q puskali ili se namira6e opravdanie..Neinata priqtelka mi kaza 4e ne e iskala da idva u nas 6oto q bilo strah...Demek q e bilo strah da ne stane ne6o po seriozno.Skysahme s neq predi okolo mesec poradi dosta pri4ini. predi okolo 10 dena nau4ih 4e e bila na nqkav kupon,bila se e napila i go e napravila s nqkav tam.....Sea mi e mnoo smotano na mene pone de 6ot misleh mnoo da trygnem pak s neq i da q is4akam dokat e gotova po tozi vypros, no otkakto nau4ih za tazi slu4ka mi e trudno da q pogledna ..... I se 4uda sea kvo da pravq :/
Какво да ти кажа брато ти не знаеш какво е любов... ти си един Бройкаджия за мене... за едното е*ане ти е... :x
slun4ice_90
01-13-2009, 10:58
Какво да ти кажа брато ти не знаеш какво е любов... ти си един Бройкаджия за мене... за едното е*ане ти е... :x Аплосисменти за момчето,което каза истината на кретена,които няма грам мозък в "тиквата" си.... :? :o
Какво да ти кажа брато ти не знаеш какво е любов... ти си един Бройкаджия за мене... за едното е*ане ти е... :x Аплосисменти за момчето,което каза истината на кретена,които няма грам мозък в "тиквата" си.... :? :o и за момичето което не може да пише... :D
Абе какво е това... "Тя каза...аз разбрах от еди кой си..." Добре и да е така ... от начина по който ми описваш .... как си искал да я предразположиш не ми се връзва нещо...явно не е бил правилния начин...а тя още по тъпо е постъпила като се е напила и е решила да го направи с някъв си там (ако е вярно де) ... ако толкова я харесваш и не ти е само за секса...може да поговориш с нея и да я питаш дали е истина ако е си прецени сам дали искаш да се съберете отново и да се държиш малко по добре с нея и не само да я каниш у вас...ако отрече пак сам си прецени дали тя те лъже и тн.... охх мн объркано стана... дано си ме разбрал! :)
И ти какво след като момичето е правило секс и гледаш с "лоши очи" на нея ли?Пък и от къде си сигурен ,че тази неина приятела не те е излъгала?И след като я познаваш толкова добре можеш сам да прецениш дали не те лъжат или не и дали въобще е била на купона!По добре поговори с нея и и кажи че искаш да си с нея от колкото да се тюфкаш във форума!
А аз ако ти каже,че се е хвърлила от 10-тия етаж ще ми повярваш ли?! :x
mnooogo sum suglasna s tebe!
Аз също
Ем к'во очакваш да се пази за тебе ли :D престрашила се е под влияние на алкохола и ала бала...бе нямаш ли уста да говориш с нея и да се разберете като нормални хора :?
jambo_bs
01-13-2009, 17:40
И аз преди ходех с една която докато беше с мен беше много свястна.След като скъсахме почне да ги сменя като ностни кърпи,ебала се е вече и пуши като комин . :? да са еб* в майката
и все пак вие тогава сте били разделени, така че кво толкова се впрягаш :?
thelostone
01-14-2009, 18:41
Интересно, ти си бил с нея заради секса, не ти е пуснала и сте скъсали. А тя пък вместо да го направи с теб, го е направила къркана на някакъв купон с еди кой си...съберете се, ще бъдете идеална двойка...
malkotoo
01-15-2009, 13:30
съгласна! :)
aka6a_vamp
01-15-2009, 14:31
А на теб ти е само за секса!