Влез

View Full Version : "Обичам те" или ... ?

PreciousDiamond
01-13-2009, 17:21
Мамка му .. сега тука гледам импулса на една моя бивша любов ... Гледам си е написал на описание там линк към профила на някаква путка и : " Ако те няма знам , ще полудея , знам , ако те няма , знам няма да живея . УбиЧъМ тЪъъ" При което аз буквално седя ето така :shock: и се чудя, аджеба , от колко ли време са заедно . Пиша му аз и отговора беше следният : " Еми запознахме се преди 2 дена , ама снощи тръгнахме" :shock: на квадрат ! Та .. мисълта ми е .. не мислите ли , че именно заради такива хора "Обичам те" почва да става клиширана и банална фраза ? Защо все по-често казваме "Обичам те" без да се замислим за истинското значение на думите ? И кога, ПО ДЯВОЛИТЕ , хората ще се научат да правят разлика между привличане и любов ?! :x

aka6a_vamp
01-13-2009, 17:24
Вече почти никой не го казва от сърце...кат здравей и здрасти стана....аз за тва предпочитам или да ми го кажат от сърце или да си траят!И тва го праат се некви кифльоци и курасани:Би4кUuUM si ТъЪъ миЛууу :smt070

suitable
01-13-2009, 17:26
Много хора - много разбирания.. поне за мен е важно да покажа на човека, на когото държа, че наистина знам значението на тази думичка, че не я казвам просто ей така.. другите какво казвали и кога я използвали.. не ме е грижа.. А ти си имаш още някое останало чувство към бившия ти - та от там цялата работа.. не се занимавай.. само се тровиш като мислиш за него..:}

zaraaa
01-13-2009, 17:29
Вече почти никой не го казва от сърце...кат здравей и здрасти стана....аз за тва предпочитам или да ми го кажат от сърце или да си траят!И тва го праат се некви кифльоци и курасани:Би4кUuUM si ТъЪъ миЛууу :smt070

Абсолютно съм съгласна - какви са тия Лиготии!? :? Убичъм си тъъъ Милуууу - просташка му работа! Думата е толкова касива, прекрасна бих казала аз, а те направо я овъргалят в калта!

Balmy_I
01-13-2009, 17:30
Ами то наистина вече да се чудиш да вярваш ли или не като ти кажат "Обичам те",нещо каторедовната фраза "Не съм като другите" :grin: ...Ама за 1 ден вярно чак пък любов :D май никога няма да се научат да различават както казваш привличането и любовта а има тоооооооолкова голяма разлика :-o Ама дано има останали индивиди,които като казват,че те обичат да го мислят :-)

jambo_bs
01-13-2009, 17:31

кефи ма коментара ти :razz: :razz: :razz:

adrenal1n
01-13-2009, 17:34
Точно пък "УбиЧъМ тЪъъ", това е лигавщина... Днешното поколение, сред което съм и аз, много-много не разбира истинския смисъл на любовта. Да си истински влюбен, да не забелязваш красивите мом(и)чета около теб, а да мислиш за своята половинка, да си истински отдаден на един-единствен човек, това е любовта. Тя ни окрилява и дава смисъл на всеки ден от живота ни. Но едва сега да си започнал да опознаваш човек, когото никога досега не си познавал, и вече да го обичаш, трябва да имаш изкривена представа за любовта. А няма по-прекрасно чувство от нея :)

Kostadin_682
01-13-2009, 17:35
Лелее как ме нервят такива от сорта
"лофф тее"
"бичкам те"
"убицъм те"
и некфи такива :-o
егати глупостите...
неска тръгнали и вече се "лофкат"
утре тръгне с друг/а и нея "обичка"
?!
Обичам те!!Не можеш да кажеш на всеки срещант!!! Пффф :-o
На пълно съгласен...

Whyniser
01-13-2009, 17:37
Откъде да знае разликата тийнейджър между любов,привличане и обич.Та той/тя е пълен с хормони дето си прават каквото си искат.Тъй че си остава въпрос без отговор.Като няма достатъчно житейски опит как може изобщо да сравняваш.Тези години всичко си е чисто и обикновено привличане.Пример момиче/момче види съответно момче/момиче хормона се обади и тоя вече е сладур,мн як и т.н. След това започва филма как ще се запознаем,какво ще правим като станем гаджета и т.н. И накрая тъй като нямаме никакъв опит като хората не знаем как да задържим връзката и айде единия скъса и другия започва да слуша депресарска музика и да се самосъжалява,да си мисли,че неговата "любов" е единствена и т.н. Вместо да си гледа напред,да си учи,да си прави кефа,да спортува.И най-голямата грешка ни е,че израстваме твърде бързо и от там идват проблемите.

EeeBobii
01-13-2009, 17:37
Думата "Обичам те" е много ценна....тъпото че става демоде в почти секое една вразка "как е вазможно една седмица да ходят и вече да има еле колко много те обичам...." :shock:

Но както казахте различни хора различно разбиране...но стават се по малко...тия каде разбират значението на думата. :oops:

ninjadorf
01-13-2009, 18:14
това може да го каже .. само някой олигофрен.. правете си изводите.. там с кфи ходите 8-)

mickelangelo
01-13-2009, 18:57
Един единствен път съм го казвал на момиче ... но тогава го мислех ..

miloto_girl_4e
01-13-2009, 19:06
Разбира се, че заради такива лигльовци и лигли, тази дума малко се е обезценила..
Аз лично казвам много трудно "Обичам те" на някого, влагам много чувства и емоции, и я казвам само, ако съм 100% сигурна, че наистина обичам този човек.

Но такива - обичкам те, УбичкЪм тЪ, lofe you, love ya, laff u и т.н, не мисля, че някой влага нещо в тях..

Anq59
01-13-2009, 19:07
Думата "Обичам те" е много ценна....тъпото че става демоде в почти секое една вразка "как е вазможно една седмица да ходят и вече да има еле колко много те обичам...." :shock:

Но както казахте различни хора различно разбиране...но стават се по малко...тия каде разбират значението на думата. :oops:
ем така е мамка му :x супер тъпо е :?

Viche
01-13-2009, 19:18
Вече като ходят от два-три дни и се "ловкат" и "убицкът" и не могат един без друг и ще умрат ако не са заедно,но когато скъсат и на двамата не им дреме..наистина се губи истинското значение..

PepiDesigns
01-13-2009, 19:20
Еми .. много хора като я пишат насам натам , става като здравей и здрасти ...

sku
01-13-2009, 19:22
Еееее мн се кефя че и други мислят като мене.
Аз в живота си съм обичала 2 пъти. А съм го казвала веднъж... Точно тва си говорихме с бившия-ако ми го каже да е само ако наистина го почувства,а не като за лека нощ и доброутро.
Някак си му се губи силата като го повтарят без повод...

Raliito
01-13-2009, 19:56
Pxaxa .. e twa e pulnata prostotiq...Uchudwam se weche ..kak moje edno "Obicham te" da se kazwa ei taka.. E*! mu ma*ka*ta .. :? :? "Obicham te " e edno naistina silno chuwstwo ..koeto moje da go kajesh na chowek ..s koito si bil poweche ot 3 .. 4 meseca.. aa toq ot 2 dena poznaa nqkwa i weche q obicha..skoro imah edin takuw sluchai s edin ..ponzawashe me ot 5 dena ii neshto kwo ne potrugnaa i az go reznah i toi kato pocha " Nee molq te..she se samoubiq .. Obicham te " .. :razz: :razz: Smeshni hora .. !

beachy_bunny
01-13-2009, 20:11
Абе фсички Многууу Си Ва УбицкАм биеее слънчицъъъ не бе не аз Ви лоФкъмм Мегъъъ Атскиии ХипеР мноууууу :D :D :D :D а напрау са насирам да са смеяяя като видя на някой приятел профила си ей такива простащини при положение , че ходят от 5 часа и вече са обичат апък са се запознали преди 7 часа :D :-D

sexita
01-13-2009, 20:20
Лигня е!
И аз се дразня. Казаха ми го преди 1 седмица и се издразних...казах,че всъщност няма как да е така,щом се познаваме от месец и дори не ме е целунал още. А той ми обяснява...при мен,може.
И аз му викам...хубаво...аз пък съм влюбена в теб,но ще те обичам след повече време.
И така...преди няколко дена отрече чувствата си към мен и се върна при "жена си". И си знаех,че така ще стане,но някак си му вярвах,че няма да го стори. :-x
Такива неща ми е наговорил,че го мразя за всяка дума! За пръв път да се отпусна така пред мъж и...
Много ги мразя такива...всичко моментно го удрят на вечно.
И аз понякога искам да кажа "обичам те" на гаджето ми с което сме заедно вече 4ти месец,но знам,че все още не е така и, че това са само напливи на чувства. Просто му казвам,че безкрайно много се радвам,че е до мен сега и го гушкам.
Това "обичам те" съм го казвала само на 2 човека...единия беше грешка и осъзнах,че не знам какво е да обичаш,след като си мислех,че го чувствам,а не беше така,щом отмина. Но бях малка и ми даде поука за напред.
Вторият път беше на живо...и наистина го обичах и обичам... Не му го казах в очите защото се страхувах. Написах му го.

beachy_bunny
01-13-2009, 20:24
Вторият път беше на живо...и наистина го обичах и обичам... Не му го казах в очите защото се страхувах. Написах му го.
Втория път си го казала на Иво нали :) ?

lonely_girl92
01-13-2009, 20:40
"лофф тее"
"бичкам те"
"убицъм те"
егати глупостите...
?!

На същото мнение съм ...

Seducti0n
01-13-2009, 20:51
Хора, стига сте размишлявали...
Кой кого обичал, дали го обичал или просто това е поредната актуална поза във виртуалното общество, а пък и извън пределите му...
Вместо да се възмущавате на околните, че не умеят да обичат, че не умеят да правят разлика между привличане и любов им покажете какво е.
Заговорете момче или момиче с подобни лигавщини в профила си, опитайте се да се абстахирате от тях и така.
Офф,пак нещо се отнесох... :oops:

BaiToq
01-13-2009, 21:22
И кога, ПО ДЯВОЛИТЕ , хората ще се научат да правят разлика между привличане и любов ?! :x
Зависи от много неща.
Повечето не го осъзнават мужду
15-21 години,но аз примерно
съм изключение 8)
Шот съм пич. :P

babity
01-13-2009, 21:37
Едно такова излияние понякога носи мноого дивиденти. Стига да не загубиш представа кога го казваш по навик и кога действително подкрепено с чувства, не мисля, че има особен проблем.

Adwokat
01-13-2009, 22:44
Ами това са деца който немогат да асимулират думата "Обичам те" и я казват ей така... :-x Само на един човек съм казвал думата "Обичам те" защото наистена беше така... а не както сега пуберите.. 8)

aqweR
01-13-2009, 23:18
с приятелката ми ходим от година и половина-2... и при нас го няма това... много рядко си казваме, че се обичаме... и въобще не го чувствам като клише :)

малко се дразня, че го казваме толкова рядко... но пък от друга страна, когато тя го каже.... :) чувствам се едва ли не на 7мото небе ;)

Blab
01-13-2009, 23:21
Ти на колко си? 13?
На колко души си казвала "обичам те"?

PreciousDiamond
01-14-2009, 05:37
Ти на колко си? 13?
На колко души си казвала "обичам те"?

Аз ли ? Точно на 2ма души съм го казвала . И двата пъти съм го чувствала ... а за единия път .. продължавам и до сега (:

krem4et0
01-14-2009, 05:41
за мен има стойност и много се дразня на такива лигави начини за писане на обичам те. Миналата седмица мъжо ми каза, че ме обичКал. Фраснах го моменталически с 1 възглавница. Той да не е на 13-15, че да ме обичка.....бил го казал от лиготия :D
Помолих го друг път като си изразява чувствата да го прави по-зряло. Е, поправи се де :-)

sexita
01-14-2009, 06:50
Втория път си го казала на Иво нали :) ?

да... :)

beb4yy
01-14-2009, 07:11
На всички обичам те им е като ЗДРАВЕЙ кво се учудваш :)

Sevt
01-14-2009, 07:28
Тъпо, много тъпо. Ама ще пораснат, ще им дойде акъла в главата. Над 22 години вече не стоят точно така нещата, ама като се сменят поколенията кой знае :/

mirkisss
01-14-2009, 07:49
Ами то наистина вече да се чудиш да вярваш ли или не като ти кажат "Обичам те",нещо каторедовната фраза "Не съм като другите" :grin: ...Ама за 1 ден вярно чак пък любов :D май никога няма да се научат да различават както казваш привличането и любовта а има тоооооооолкова голяма разлика :-o Ама дано има останали индивиди,които като казват,че те обичат да го мислят :-)

+1 :)

soul1199
01-14-2009, 09:31
taka e,suglasna sum s teb,kofti e,4e ne ocenqvat istinaskata dyma,v4era gadjeto mi vika`obi4am te`/tva po skype/i az na kolko momi4eta si go kazval,i toi:na vs,s koito sum hodil :smt104 dokato az sum go kazvala samo na edin,moita golqma lubov :smt007

pussycat_dolls15
01-14-2009, 10:05

girl_in_black
01-14-2009, 10:17
Много ме дразнят такива начини за изразяване на обич.Върховна простотия, която прочетох днес- i ashh si te lofeee milyyy :o

hooliganka89
01-14-2009, 11:08
Тва вече вместо здрасти се използва.

ShaLqLqLqXa
01-14-2009, 12:28
Та .. мисълта ми е .. не мислите ли , че именно заради такива хора "Обичам те" почва да става клиширана и банална фраза ? Защо все по-често казваме "Обичам те" без да се замислим за истинското значение на думите ? И кога, ПО ДЯВОЛИТЕ , хората ще се научат да правят разлика между привличане и любов ?! :x

Че то си е клиширано от много време насам! Заради ей такива лиглички и фиешънчиТъ... :lol:
И хората никога няма да се научат да правят разлика между любов и привличане. Примерно сега една 13 годишна, която ходи с гаджето си от 3-4 дни ще си мисли, че е влюбена просто защото не знае какво е това влюбване!!!! 8-) Човек, с повече опит може да ги различава, но не и едно хлапе.

Re5peC7
01-14-2009, 13:23
твърдо зад Мими :)

ivsan4eto
01-14-2009, 14:02
Тъпо, много тъпо. Ама ще пораснат, ще им дойде акъла в главата. Над 22 години вече не стоят точно така нещата, ама като се сменят поколенията кой знае :/

Аз като гледам на къде вървят нещата едва ли ще се оправят, НО ДАЙ БОЖЕ ](*,)

Aicken
01-14-2009, 15:07
Мамка му .. сега тука гледам импулса на една моя бивша любов ... Гледам си е написал на описание там линк към профила на някаква п***а и : " Ако те няма знам , ще полудея , знам , ако те няма , знам няма да живея . УбиЧъМ тЪъъ" При което аз буквално седя ето така :shock: и се чудя, аджеба , от колко ли време са заедно . Пиша му аз и отговора беше следният : " Еми запознахме се преди 2 дена , ама снощи тръгнахме" :shock: на квадрат ! Та .. мисълта ми е .. не мислите ли , че именно заради такива хора "Обичам те" почва да става клиширана и банална фраза ? Защо все по-често казваме "Обичам те" без да се замислим за истинското значение на думите ? И кога, ПО ДЯВОЛИТЕ , хората ще се научат да правят разлика между привличане и любов ?! :x

да не ревнуваш нещо :razz: като не ревнуваш не се рови в живота на другите.. че изглежда тъп в очите на хората не е твоя работа 8)

dramaqueen
01-14-2009, 15:53
[b]"Обичам те" са думи ,които в днешно време са изтъркани...НЕ може да се кажат на човек,коъто познаваш от 2-3 дни или с който ходиш от има няма ден :-D ... Любовта идва постепенно със времето във впъзката...Приятелят ти просто не прави разлика м/у харесването и обичането....Ето защо тези думи не трябва даа се казват просто така за щяло и неещяло, а когато са истински и си сигурен,че идват от сърцето и чувстваш лубов :) :)

pussycat_dolls15
01-14-2009, 16:00
Не знам какво да мисля вече! :o :( 8)

PreciousDiamond
01-14-2009, 16:48
Мамка му .. сега тука гледам импулса на една моя бивша любов ... Гледам си е написал на описание там линк към профила на някаква п***а и : " Ако те няма знам , ще полудея , знам , ако те няма , знам няма да живея . УбиЧъМ тЪъъ" При което аз буквално седя ето така :shock: и се чудя, аджеба , от колко ли време са заедно . Пиша му аз и отговора беше следният : " Еми запознахме се преди 2 дена , ама снощи тръгнахме" :shock: на квадрат ! Та .. мисълта ми е .. не мислите ли , че именно заради такива хора "Обичам те" почва да става клиширана и банална фраза ? Защо все по-често казваме "Обичам те" без да се замислим за истинското значение на думите ? И кога, ПО ДЯВОЛИТЕ , хората ще се научат да правят разлика между привличане и любов ?! :x

да не ревнуваш нещо :razz: като не ревнуваш не се рови в живота на другите.. че изглежда тъп в очите на хората не е твоя работа 8)

По дяволите .. не ревнувам . Той не значи , а и никога не е значел нещо за мен .. Просто ми направи впечатление описанието му :?

BuBiTy
01-14-2009, 16:53
Тва е,че хората приемат желаното за действително и той иска да я обича и ето на.... стана! и вс тия неправилно изписани лиготии ,които естетически са ужасни не значат нищо според мен! А "обичам те" колкото и да го казваш нищо не се променя тря да го докажеш :oops:

Aicken
01-14-2009, 16:55

По дяволите .. не ревнувам . Той не значи , а и никога не е значел нещо за мен .. Просто ми направи впечатление описанието му :?

мисалта ми е че да не влезе и тои както влезе оная путка дето и обсъждахме циицте и да стане мазало... 30 страници със спам

sladkata_bebz
01-15-2009, 14:30
"лофф тее"
"бичкам те"
"убицъм те"
егати глупостите...
?!

+1 :shock:

Lacey_66
01-15-2009, 14:38

:? Ах и аз онзи ден така :-D погледнах профила на един фр и пишеше отново "Обичам те мило" и сида такава и си викам а бе откога са хванал с една пичка :D и нали писах му и го питам от кога са заедно и той ми отговаря ами от два дена.... и аз напрао :shock: на място и ми стана мн гадно защото пак започнах да се замислям за тези две думи които в днешно време тийновете ги казва като здравей здрасти... :? А колкото до това кога ще се научат да правят разлика :( май няма да е скоро :? :(

Gerr
01-15-2009, 15:03
Да вече малко хора го казват, защото наистина го мислят! Поне знам, че аз съм от тях!