View Full Version : Проблем с цигарите и гаджето ....
(S) AINT
01-13-2009, 18:43
Гаджето ми днеска ми каза да спирам цигарите,щото сам си вредяла и тн.
Казах му че не искам да ги спирам и че ми се пуши и той почва да се сърди ; ( и да казва, че цигарите са били по-важни от него!
Как да му обясня,че цигарите и той нямат нищо общо и че го обичам :( ?!
aka6a_vamp
01-13-2009, 18:48
По-добре му обясни колко трудно се спират...ебаси тряя да те разбере
girl_in_black
01-13-2009, 18:48
От една страна пушенето е много вредно за здравето и той донякъде е прав.Обаче пък от друга страна тровиш собствения си живот, не неговия, това е твой избор и на никой не му влиза в работата какво правиш(освен на родителите ти).Аз съм човек, който много мрази да му казват какво да прави и в такава ситуация сигурно ще ми писне в един момент и ще се разкрещя.Може би и ти трябва да реагираш по-остро на поредната забележка, та да престане.
Ами човека е загрижен за теб 8) ,ако неможеш да ги спреш кажи му,как може да се сравнява с цигарите ти,как пък ще са по-важни от него :( обясни му,че ще се опиташ да ги намалиш,но ако не успееш,за това няма да е виновен той и цигарите никога не биха го заменили и т.н.Успех :-)
(S) AINT
01-13-2009, 18:50
Казвам му, че предпочитам него пред всичко , ама той пак си знае неговата....
Плюс тва не искам да ги спирам в момента
Обясни му колко ще е трудно да ги спреш,че вече си се пристрастила.
Обясни му също,че това,че пушиш не значи,че не го обичаш.Наистина 3вучи много тъпо наистина,да избираш него или цигарите.
suantito
01-13-2009, 18:53
Ако го обичаш толкова ще спреш ш*баните цигари. Мина им модата когато беше газария да си лапнал някой цигара.
:shock: Тогава му кажи,че ако наистина държи на теб ще те разбере :) И все пак,ако толкова му пречи,защо ходи с теб :? ще видиш,че ако му кажеш нещо такова и ако държи на теб,малко по малко ще спре да ти натяква :P
aka6a_vamp
01-13-2009, 18:53
аре спрете с глуппостите...не е толкова лесно да спреш цигарите ебаси!
(S) AINT
01-13-2009, 18:54
Ако го обичаш толкова ще спреш ш*баните цигари. Мина им модата когато беше газария да си лапнал някой цигара.
Първо той ако ме обича няма да ми поставя условия ! :?
Kostadin_682
01-13-2009, 18:56
Мда така е...
girl_in_black
01-13-2009, 18:57
Именно.За това директно следващия път му заявяваш, че това дали пушиш или не е твой избор, а не негов проблем. С "милоо ама аз си те обичкам въпреки цигарите" няма да постигнеш нищо>
PreciousDiamond
01-13-2009, 18:57
Мда така е...
Абе .. ти ше кажеш , че не си ми се карал за цигарите .. 8-) :-)
miloto_girl_4e
01-13-2009, 18:58
Ако заради себе си не можеш да ги спреш, опитай се поне заради него. Наистина това е вреден навик и е хубаво да се откажеш от него.
Естествено, че цигарите нямат нищо общо с любовта ти към него, но защо не съчетаеш нещата и не успееш да извлечеш положителното в случая - да се откажеш от един вреден навик, който вреди на теб и на околните ...
Kostadin_682
01-13-2009, 18:59
Мда така е...
Абе .. ти ше кажеш , че не си ми се карал за цигарите .. 8-) :-)
Казвал съм ти да ги намалиш поне 8-) .. а и да съм ти казвал нещо от сорта "Ако ме обичаш ще спреш цигарите ?" 8-) :-)
PreciousDiamond
01-13-2009, 19:01
^^ Ми ... не, защото знаеш, че няма да стане 8-) :-) Ама си ме питал кое обичам повече .. 8-)
Ако го обичаш толкова ще спреш ш*баните цигари. Мина им модата когато беше газария да си лапнал някой цигара. A i to4no za6toto te obi4a te kara da gi spre6.Az ne pu6a,no ako pu6eh i priqtelqt mi iska6e da gi spra,vednaga bih go napravila.Nqma 1 polezno ne6to,koeto da pravqt cigarite.
Kostadin_682
01-13-2009, 19:05
^^ Ми ... не, защото знаеш, че няма да стане 8-) :-) Ама си ме питал кое обичам повече .. 8-)
Не съм от хората, които поставят условия... :wink: ... като искаш трови се 8-) :-)
Axe_vs_Sword
01-13-2009, 19:15
Ами аз лично много мразя цигарения дим и ме задушава. Ако приятеля ти е като мен, тогава шега не бива. Веднага да почнеш да ги спираш постепено, че наистина ги обичаш повече от него!! Както казаха други, обича те и държи на теб. Можеше и изобщо да не тръгне с теб по тази причина. Това си е мое мнение де.
jambo_bs
01-13-2009, 19:16
Аз също не ходя с момичета които пушат. 8)
adrenal1n
01-13-2009, 19:21
аре спрете с глуппостите...не е толкова лесно да спреш цигарите ебаси!
Все пак за любовта няма граници, не забравяй ;)
П.П. Ако наистина обичаш момчето, ще ги спреш ;) От всичко може да се откаже човек, стига да има волята и силата да го постигне :)
Гаджето ми пуши,аз не.
Супер неприятно ми е да го целувам и устата му да вони на таргия..
Дори нямам желание понякога...с дни не сливаме езиците си.
От това постоянно дъвче дъвки.
След секс обича да припалва цигара преди да заспи,но аз имам проблеми и се задушавам вечер,ако спя на непроветрено място...особено ако има цигарен дим.
За това в моята стая не се пуши...там където спя и се отпускам въобще не трябва да има такива неща.
Той се е научил и си пуши на балкона,въпреки,че си е в своята къща...пази ме и не припалва цигара в близост до мен.
Не мога да му кажа,да спре да пуши защото виждам,че е зависим...
(S) AINT
01-13-2009, 20:01
Дано ме разбере.....
BigFakeSmile
01-13-2009, 20:32
аз се карах на ено гадйе че пуши..и му се сърдех..и си мислех че цигарите му са по важни от мен..ама от тогава мина доста вр и не мисля тей..щот пуша :D :D
таа..кажи на гаджето си:незнаеш ли колко означаваш за мен..знам че цигарите са вредни..но ми доставя удоволствие да пуша..не ме карай да ги отказвам..и без това...мисля че не мога..
ии бла..бла.. :D :D не мой да реши вместо тебе дали да пушиш..
Seducti0n
01-13-2009, 20:37
Детски изпълнения...
Как може да сравнява цигарите с любовта ти към него...
Като ти е кеф си пуши, ако решиш да ги спреш го направи заради самата себе си, а не щото някой мрънка.
И окей, загрижен е за теб, не иска да си вредиш, но всичко си има някакви граници и се прави с такт. :wink:
hahavteen
01-13-2009, 20:58
Е вие сте от повече от годиа заедно той сега се сетил...
Аз на бившия ми още първите дни като тръгнахме му казах че или ще ме целува или ще пуши и понеже бяхме непрекъснато заедно почна да пали само като е на работа и накрая съвсем ги отказа 8)
Не бих ходила с някой който пуши. Супер гадно е.
На твое място бих се опитала да спра. Както каза милото гърлче ще се отървеш от един вреден навик най-малкото :wink: