View Full Version : Колко глупав съм бил!?
kaloian1992
01-14-2009, 08:21
Moqta slu4ka e malko po razli4na pone az taka mislq. Kazah si 4akai da q razpravqm da vida kakvo mislqt horata . Po4nah da si pi6a v glupaviq sait AHA sas edno momi4e haresa mi na van6nosto no pove4e mi haresa haraktera i . Vsqka ve4er si pisahme do 3-4 4asa sutrinta pri polojenie 4e tq e ot 8 4asa sutrinta na u4il6te. Tq mi kaza 4e mn me e haresala dori bez da me e vijdala i mi predloji da izlezem oba4e az s1m sramejliv i otkazvah i no nai nakraq se saglasi i sre6tata ni be6e v edna diskoteka . Tq me vidq i doide pri men predraspoloji me i az posegnah da q celuna . Posle sled diskotekata nekvi cigani iskaha da me biqt za6toto s1m bil s neq oba4e az polovinata s1m gi bil na vremeto i posegnaha na edin priqtel kakto i da e ni6to ne napravih za6toto bqh s neq ne6to me sprq . Vsi4ko varve6e idealno. Na nova godina si prekarahme mn dobre i usaznah 4e s1m vliuben v neq . Oba4e bqh q izlagal edin p1t i re6ih da si priznaq za6toto nemojeh da q laja pove4e sled tova priznanie tq si zagubi doverieto v men i sprq da si pokazva 4ustvata k1m men ,na men mi be6e mn tejko vsqka ve4er plakah po cql den mi be6e krivo i t.n. i taka bqh 10 dni. Posle edno momi4e mi nagovori gadni raboti za neq 4e se e celuvala s drug i t.n. az i povqrvah i se razdelihme a posle nau4ih 4e vsi4ko e bilo edna laja . Probvah s drugi momi4eta pisah si ama nikoq ne me prevle4e s ni6to vikaha me da izlizam s nqkakvi momi4eta ama prosto neiskah .Sled koeto osaznah kolko mn mi lipsva 4e q obi4am istinski i 4e iskam pak da s1m s neq . Sega pak se opitvam da se dobera do sarceto i ,a moje bi s1m tam prosto i trqbva vreme da go preodolee . Razbrah kolko glupav s1m bil ne e trqbvalo da vqrvam na horata i da q l1ja :smt022 tq si ostava pak za men moeto prekrasno :smt059 kakvoto i da stane . Nadqvam se 4e ne vi dosajdam s moite problemi
т.7 от Правилата на форума
krem4et0
la4ezara
01-14-2009, 08:27
a ti za kakvo si q izlugal i za6to ne si q izslu6al i neq :?
EeeBobii
01-14-2009, 08:32
Недей да вярваш на секоя една дума която ти се каже...Това е наи тапото нещо да верваш на тоя,на оня..и т.н...Ти си имаш собствено мнение мислене ... и т.н.Ако тя има чуства кам тебе че се оправят нещата ама с малко време....Но ако нема , нияма дасе оправят...:)
Учи се от грешките си....Изслушваи хората но не вярваи на всичко! :oops:
kaloian1992
01-14-2009, 08:36
ne mi se govori za lajata za6toto me e sram kakvo s1m napravi ami da i pomogna do nqkade no az taka pove4e q naranih sledovatelno i sebe si naranih az q islu6ah no neznam razdelihme se mislih si 4e taka 6te e po dobre no s1m v gre6ka :lol:
когато онова момиче ти е казало че се е целувала с друг и т.н трябвало е да поговриш с нея а не правиш квото и да било опитай се да се сдобрите ако не стане земи си полука за напред така права аз! УСПЕХ!
soul1199
01-14-2009, 09:18
pomoli q da se vidite i i priznai 4yvstvata si,popitai q dali tq te obi4a i t.n.,pogovorete :)
ivsan4eto
01-14-2009, 09:26
Недей да вярваш на секоя една дума която ти се каже...Това е наи тапото нещо да верваш на тоя,на оня..и т.н...Ти си имаш собствено мнение мислене ... и т.н.Ако тя има чуства кам тебе че се оправят нещата ама с малко време....Но ако нема , нияма дасе оправят...:)
Учи се от грешките си....Изслушваи хората но не вярваи на всичко! :oops:
pussycat_dolls15
01-14-2009, 09:28
Учи се от грешките си....! :)
PLuScHeTo
01-14-2009, 10:53
когато онова момиче ти е казало че се е целувала с друг и т.н трябвало е да поговриш с нея а не правиш квото и да било опитай се да се сдобрите ако не стане земи си полука за напред така права аз! УСПЕХ!
hooliganka89
01-14-2009, 11:03
Историята ти не е с нищо по-различна от другите.
И споко не ни досаждаш.Обаче съвет за теб няма.
slun4ice_90
01-14-2009, 11:12
Така става и като вярваш на другите...Кога ще се научиш да не вярваш на някакви си "фр-ки" и пр....? :shock: Направил си грешки,поне опитай да ги поправиш.И това да ти е за урок,да не лъжеш повече,защото,както разбра само ти ще си страдаш накрая... 8)
Alabala16
01-14-2009, 11:49
ne si postupil dobre ako trqbva da byda chestna...
za momicheto neznam- ne go poznavam,no tfa sa lapeshki raboti
da vqrvash na drugite...
kluki mnogo,shte te opluqt ot glavata do petite ako trqbva samo za da privlekat vnimanie,da budat interesni.......
Az sushto nqmam doverie na moq priqtel,zagubih go otdavna
a i toi sam si e vinoven...
Moga da ti kaja 4e sega kato go pogledna i go nqma ve4e onova sukrovishte....koeto nikoga nqma da me narani,izluje,zasegne...
no nedei da sujelqvash!!!!
Za vseki krai si ima novo nachalo.......
stoi si sam..taka e nai dobre
nedei da stradash ot sega,jivei si jivota :)
:P
Uspeh
pussycat_dolls15
01-14-2009, 12:03
Не говори така за себе си.Всеки трябва да уважава себе се поне малко.И ако допуска грешка поне малко да се поучава от тях.
Човек с времето се учи :)
еваля страотно еваля дано всичко се оправи 8)