Влез

View Full Version : Протеста! Новини, снимки и коментари!!!!

Страници : 1 [2]

ScionOfStorm
01-16-2009, 18:12
o.O

Decu
01-16-2009, 18:18
:D :D :D

Да бе, за ДОИП съм..
А за утре един от организаторите 100 пъти повтори, че е от 2 ии ако можем да отидем към 1, че да помогнем за строенето на 'сцената'. :-o

^ Втората снимка от сайта, който си дал..

Decu
01-16-2009, 18:30
Се тая ;д всъщност е третата, объркала съм се.

Аз ще ходя.

SiegHeil
01-16-2009, 18:31
ТРЯБВА да си за ДОИП.
Ако не си за доип си враг на народа ! :>

ToniStoraro
01-16-2009, 19:07
Днес мина протестът. Утре пак съм там - 17.01.09, от 15.00 (3 следобяд). Призовавам всички да идем. И се пазете, тъй като е събота, съответно ще има много хора и може да стане сбиване. Пазете се и не влизайте в бой! :D

SiegHeil
01-16-2009, 19:11
за бокса могат само да те арестуват, ако носите оръжие - крийте го ;)

ToniStoraro
01-16-2009, 19:16
естествено :D иначе аз няма да го ползвам, само в най-краен случай ако нямам друго какво да направя :D

InitialD
01-16-2009, 20:06

Къде да го крия !?!? Тия ченгетата пипат навсякъде !!!

ULTRA_LEVSKI
01-16-2009, 20:10
Тия човек убиха, а ние :smt024 ...

:smt090

Decu
01-16-2009, 20:11
Да бе, ебаси майката.. О.О

hottie
01-16-2009, 20:16
На мен ми е интересно къде се е скрил Глобал днес, когато се е развихрило хорото :D

InitialD
01-16-2009, 20:17
Да бе, ебаси майката.. О.О

Ама сигурно ли е !?!? Щото нещо лъжеха по телевизията !!?!?

Утре сме там ... макар и умрели! 8-)

SiegHeil
01-16-2009, 20:34

По обувките, зад колана, в качулката...и се надяваш куката да е несериозна 8-)

Decu
01-16-2009, 20:36
Или ако имате момиче даваш на нея.. :o
Макар че на една дори крема й отвориха, 'щото 'кутiйката изглежда подозрителна, извинете..да, крем е, вървете'. :lol: :lol:

InitialD
01-16-2009, 20:37

По обувките, зад колана, в качулката...и се надяваш куката да е несериозна 8-)

Еми мен по принцип една вечер в 3 дискотеки под ред не ми наериха ножа в джоба ама ченгето си е друго !!! 8-)

А разбрахте ли че нещо тия "организаторите омекнали"!!!! :shock: :o

pipilona
01-16-2009, 20:47
Тия човек убиха, а ние :smt024 ...

:smt090
Тва е върха!!!!!!!!
Утре всички там,3 часа!хулиганите пак ли ще ходите?

ULTRA_LEVSKI
01-16-2009, 20:49
Не, само УБИЙЦИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ ще са там ...

Canis_Dirus
01-16-2009, 20:54
След сряда 14.01.2009г.,протеста пред парламента беше подменен с демократични
призиви за мирен протест.Протеста,вече се води от полезни идиоти,които обслужват
юдео-масоните и вечно скитащите евреи.Те отблъснаха всички истински националисти,
които единствено имат опит,тактика и умения да доведат протеста да успешен край.
Днес,водещият на протеста пускаше западна музика,която в достатъчна степен зомбира
и намалява съпротивителните сили в индивида.Най-голямото предателство спрямо протестиращите беше,когато започна да свири цигански оркестър.
Така наречените организатори на този протест,го превърнаха във фарс и срамен концерт
който уби духа на националният дух.Видно,е че еврействащите либерали обсебиха
протеста и вече го манипулират и Синедриона протърква ръце от радост,че са спряли
устрема на етническите българи.Спешно трябва да се започнат преговори между всички
истински националисти за учредяването на националистическа коалиция,която да убеди
апатичният и посредствен народ,че тя може да му върне БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ.
Понятията -"демокрация","свобода на словото","равнопоставеност на етносите",
"права и свободи","толерантност","плурализъм"и т.н са словоблудство и опразнени от
съдържание.,точно с тях чифутите ликвидираха държавността и честта и достоинството на етническите българи.Еврейският капитализъм е мъртъв,защото той
донесе само страдания и унищожение на етническите българи.Нужна е намеса на
държавата в икономиката на страната и създаването на социално-справедлива държава,
каквато е била при древните българи.Само ние сме във състояние да оглавим националният протест.НАШЕТО ДЕЛО Е СВЯТО И НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ!!!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!!
:lol:

bulgarche
01-16-2009, 20:58
Колкото повече криеш толкова по-зле. Мен са ме пускали, въпреки че са виждали как нося неща които не трябва. Всеки проверява на различни места, така че е трудно да уцелиш кое ще пропуснат. Веднъж ми се извиняваха че са ме карали да развързвам 10 дупки, докато на ннационали ножа винаги ми е в маратонките. Пакета до сега никога не са ми го проверявали и може би си е най-сигурното място. Там и при рутинното претърсване не барат.

pipilona
01-16-2009, 21:05
...

FelisDirus
01-16-2009, 21:14
На мен ми е интересно къде се е скрил Глобал днес, когато се е развихрило хорото :D
Стоях отстрани горе на паметника и им гледах сеира. Техния, защото ти не си била.

Ти си мълчи.

Decu
01-16-2009, 21:15
Аз се хванах на хорото специално заради теб. :twisted:

kristo
01-16-2009, 21:48
След сряда 14.01.2009г.,протеста пред парламента беше подменен с демократични
призиви за мирен протест.Протеста,вече се води от полезни идиоти,които обслужват
юдео-масоните и вечно скитащите евреи.Те отблъснаха всички истински националисти,
които единствено имат опит,тактика и умения да доведат протеста да успешен край.
Днес,водещият на протеста пускаше западна музика,която в достатъчна степен зомбира
и намалява съпротивителните сили в индивида.Най-голямото предателство спрямо протестиращите беше,когато започна да свири цигански оркестър.
Така наречените организатори на този протест,го превърнаха във фарс и срамен концерт
който уби духа на националният дух.Видно,е че еврействащите либерали обсебиха
протеста и вече го манипулират и Синедриона протърква ръце от радост,че са спряли
устрема на етническите българи.Спешно трябва да се започнат преговори между всички
истински националисти за учредяването на националистическа коалиция,която да убеди
апатичният и посредствен народ,че тя може да му върне БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ.
Понятията -"демокрация","свобода на словото","равнопоставеност на етносите",
"права и свободи","толерантност","плурализъм"и т.н са словоблудство и опразнени от
съдържание.,точно с тях чифутите ликвидираха държавността и честта и достоинството на етническите българи.Еврейският капитализъм е мъртъв,защото той
донесе само страдания и унищожение на етническите българи.Нужна е намеса на
държавата в икономиката на страната и създаването на социално-справедлива държава,
каквато е била при древните българи.Само ние сме във състояние да оглавим националният протест.НАШЕТО ДЕЛО Е СВЯТО И НИЕ ЩЕ ПОБЕДИМ!!!
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!!! :razz: :lol: :D 8-)
Е не, такава смехурия не бях чел досега, то бива бива, ама това бие всякакви рекорди и може да влезне отвсякъде в репертоара на Комиците най-малкото...
Значи мирните протестиращи българи всъщност "не са българи", а са прикрити евреи или поне слуги на Синедриона, а побойчовците, дето провалиха протеста ония ден да "етническите" българи... Много болка има у тези написали това нещо... и сериозна нужда от намесата на психиатър най-вече :oops:

InitialD
01-16-2009, 21:50
^Въпреки, че не съм фен на кежуалите ... тоя път ги подкрепям донякъде!

ToniStoraro
01-16-2009, 22:02

Има един начин. Не е много приятен ама е 100% успешен. Обаче става само за неща с размера на бокс, не повече и ОПРЕДЕЛЕНО не е препоръчителен ако си решил да носиш нож :D Значи увиваш го с тоалетна хартия и го затискаш между бузите на задника ти. Принципно така се внасят разни работи :D Аз обаче няма да нося такива работи утре щото не ми се лежи в ареста :D Мислех да си взема бокса ама после видях, че утре полицаите ще протестират и идеяда ще е много лоша. Иначе днеска бях с бокса, точно така съм го пренесъл. :D

InitialD
01-16-2009, 22:04
^И аз така мислех да го направя ама с тиксо за гъза ... хахаха ама си викам ае за кво ми е нож ... те кежуалите не ме знаят ... дано и не ме бият!!! 8-)

ToniStoraro
01-16-2009, 22:05
а иначе аз бях с един приятел днеска, бяхме до паметника и по едно време се бяхме качили и на оградката около паметника :D И се провиквахме много яко :D

SiegHeil
01-16-2009, 22:06
Полицаите също нямат право да носят оръжие на протест ;)

ToniStoraro
01-16-2009, 22:06
Изобщо няма да биеш на око с походка "оцапах гащите"?!
Няма. Ако не си с боксерки няма да трябва да изпада. И съответно няма да трябва да ходиш по този начин :D Ще си ходиш съвсем нормално.

InitialD
01-16-2009, 22:08
^И аз така мислех да го направя ама с тиксо за гъза ... хахаха ама си викам ае за кво ми е нож ... те кежуалите не ме знаят ... дано и не ме бият!!! 8-)
Нема да те бием,имаме по-важна зада от това да се занимаваме с обкиновен българин :)

Ти ме нарече българин!!!
Мерси! За пръв път го правиш ... и да обикновен съм утре моШно срещу политиците или по-точно сградата!!!

InitialD
01-16-2009, 22:19
Винаги си бил българин,това че си се отяждаме не значи,че тая лоши чувства към някои :)
Това му казах и на кънта в едно лично .. ма той нещо май не ме разбра!

Ти поне го направи ...

hAshoo
01-16-2009, 22:33
are sq e momenta jalko 4e trqa u4a i 4e me zadurjat tolkova mn raboti (ot Varna sum) ina4e s drago surce shtqh da otida da pomogna..teq jandarmeristi maika im shtqh da eba haha :o

ScionOfStorm
01-17-2009, 09:02
http://nabludatel.blogspot.com/2009/01/blog-post_16.html

Still1ME1Still1HERE
01-17-2009, 09:04
Глобале сигурно си се пукнал от яд като всички танцувахме право хоро - за жалост имах чуството,че само аз и още 3ма човека ги знаеха хората :/ Днес аз мисля да ходя в два за всеки случай,па ако е от три ще почакам :) Може да взема малко пиратки,а иначе и ръцета са ми достатъчно големи и масивни,че да не ми трябва бокс,ама тва е само ако се наложи :) Са ще прочета да видя кво става с протеста на ушевите дали са отишли вчера да го бутат пичовете :)

pipilona
01-17-2009, 09:19
...

Still1ME1Still1HERE
01-17-2009, 09:30
Какво значи да ме е яд бе, аз си знам, че селяните са доста в тази страна.Падал си много като малък на главата си,а?Аз ти казвам ти си идиот.Народната муизка се е запазила с векове тя ни е пазила като народ,едно от малкото неща,които са запазили духа на хората чист и недеформиран.Ако не бяха те още щяхме да сме в Турция и сигурно щяхме да сме горди с това,тъй като всичко щеше да е заличено.Чалгата е хубава музика също,но я пеят педерасти и всякви други извращения на природата.Освен това чалгата ни е 99% крадена,така че не можеш да я сравняваш с Българската музика,с която истинските българи се гордеят.Но пак казвам - аз не харесвам чалгата защото води до пълна деградация заради хората,които я пеят,държанието им и текстовете.

Still1ME1Still1HERE
01-17-2009, 09:33
инишъл,днес ела при нас,нема да имаш проблеми. важното е да се съберем доста хора :)Респект!Не мислех,че ще превъзмогнеш някога омразата/ненавистта си към някой,но ти го направи!Уважавам те за това!Точно така трябва да е,защото го правим все пак за нашата страна и трябва да сме единни впреки различните ни гледни точки :)

Still1ME1Still1HERE
01-17-2009, 09:39
Това е обсъждано в друга тема - не е тук мястото да спорим, само ще кажа, че нищо от написаното от теб не е вярно. Идиот е баща ти.Тоя се вкара в некви филми - ето за теб нема уважение - къде намеси баща ми човек,който и на снимка не си виждал и две думи написани или казани от него не си виждал или чул.Ето за това ти казвам,че си идиот,но едва ли ме разбираш.Мога да ти кажа,че и първият ми баща,който е починал преди да се родя,и вторият ми според мен са по-интелигентни от теб спрямо училищата,които са завършили и след това висшите,които са взели.Не мисля,че имаш нито правото,нито въобще знанията за баща ми,че да го обсъждаш!Такова нещо никога не бих направил и няма и да направя.Можеш за мен да кажеш каквото искаш,въпреки,че мога да те оборя,но поне си ми виждал част от мненията и можеш да отправиш няква критика към мен.ТОчно и заради това и най-малкото за това,което написа току що вече спечели моето презрение към теб,защото аз не мразя,а презрението е по-лошо от омразата.Мога да ти кажа,че ти си селянин,тъй като в селата нямат възпитанието и образованието и там могат да се обиждат така,следователно ти си селянин - точно хората,които най-много мразиш,нали!?

ToniStoraro
01-17-2009, 09:53
аз към 2 и половина ше тръгвам да ходя на протеста, който днеска е от 3.

Still1ME1Still1HERE
01-17-2009, 09:53
аз към 2 и половина ше тръгвам да ходя на протеста, който днеска е от 3.От два е май :D

ToniStoraro
01-17-2009, 09:56
Вчера бях и казаха, че почва в 3 :D

Still1ME1Still1HERE
01-17-2009, 09:58
Вчера бях и казаха, че почва в 3 :DДа и аз бях и прво казаха в три после в два :) За тва се е получило недоразумението :)

ToniStoraro
01-17-2009, 10:00
Е нищо, аз и без тоав към 3 ше мога да ида :D

Still1ME1Still1HERE
01-17-2009, 10:03
Е нищо, аз и без тоав към 3 ше мога да ида :DЕми ок :) Чакаме те - не че знам кой си :D

ToniStoraro
01-17-2009, 10:06
Е нищо, аз и без тоав към 3 ше мога да ида :DЕми ок :) Чакаме те - не че знам кой си :D
Аз няма да ходя сам и евентуално ще съм с бокс :D

ToniStoraro
01-17-2009, 10:11
и ше гледам после да не лежа 24 часа в ареста зарадибокса :D

InitialD
01-17-2009, 11:12
Аз ей сега към 14:20-25 тръгвам от квартала с един френд !
Няма да рискувам с оръжия ... не знам обаче къде сте вие като става дума кой къде ще отиде?!!?

Дано поне има поне 100 души че откакто тия организаторите "омекнаха" .. нещо май се сговниха нещата!
:?

SiegHeil
01-17-2009, 12:04
А ве аз мисля,че за всичкия тоя бой,който изядоха хорицата са виновни само оная банда.Ако не бяхте предизвикали полицаите нямаше да е така,нали?!Те се разгневиха и пометоха всичко,заради вас :) Хах,видяхте вчера и онзи ден ги нямаше тия работи,а защо ли?Защото нямаше кой да насажда кавги и прочие...
Полицаите изпълняват заповеди...като им кажат да бият, бият..и в повечето случаи не подбират..
В случая са виновни тея които пускат заповедите, а именно - мършата в парламента..

Adwokat
01-17-2009, 12:19
Хубава работа,ама българска...не може да не се провали едно такова нещо...и резултатът ? НИКАКЪВ ! Пак си караме по старому...трябва народа да се вдигне както през 1997 стана...ето това ще ни оправи !

И аз съм на това мнение... но 97г хората са влезли в парламента и са се били... знам че сега ще ме критикувате затова което ще напиша... но във тази държава нищо няма да се промени по мирен път... или трябва военнен реврат (но за съжаление ние нямаме воени...) или гражданска война... иначе пак ще си останем на това дереже :-x и само ще бъдем потъпквани :-x

PeopleAlwaysLeave
01-17-2009, 13:22
http://vbox7.com/play:a2402be2

woshataa
01-17-2009, 15:31
и кво нещо интересно от днес
3ма човека ми звъняха да ходя с тях но не можах :booooomb: :booooomb:

Still1ME1Still1HERE
01-17-2009, 16:08
Вижда се, че ти първи започна да обиждаш.Хахахахахахахах :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Детската градинаааа,ама той почна първиииии - хахахаха :lol: :lol: ЛЕле тва ми отива в подписа простооо - хахахаха :D

Иначе от протеста днес бяхме аз една фр,най-добрият ми фр,Деси и ИнишълДи с един негов Фр :) Има и снимки,ма съм мързел :D

hardball
01-17-2009, 16:24
Яко форумна среща... а на самия протест какво стана?

Decu
01-17-2009, 16:26
Стуууд.

Canis_Dirus
01-17-2009, 16:38
срещу какво протестирате бе?

Jesus
01-17-2009, 18:34
В 1 друг сайт четох че част от протестиращите планирали с пиротехника да замерват полицията :shock: викат за 2-3 лв си взимали някакви много силни пиратки (или грантки бяха непомня), мое съвет е да не ползвате такива пособия срещу полицията, да можи да ви пребиват, но и те са хора представете си така да замерват ваши роднини това е мн опасно. моля ако някой е решил да го прави да преосмисли :)

kristo
01-17-2009, 19:08
Аз утре също се включвам в протестите. Най-накрая имам практическата възможност да дойда, съжалявам, че предишните дни не дойдох, но наистина всички възможности тогава се изчерпаха в последния момент.

Still1ME1Still1HERE
01-17-2009, 20:21
Вижда се, че ти първи започна да обиждаш.Хахахахахахахах :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Детската градинаааа,ама той почна първиииии - хахахаха :lol: :lol: ЛЕле тва ми отива в подписа простооо - хахахаха :D

Иначе от протеста днес бяхме аз една фр,най-добрият ми фр,Деси и ИнишълДи с един негов Фр :) Има и снимки,ма съм мързел :D
И какво смешно има в това - много ясно, че от значение е кой е започнал пръв.

Днес някой видя ли ме?

Днес нямаше селянии - пускаха нормална музика - дойдоха Васко Кръпката, Дичо и пяха, а Дичо раздаваше автографи - аз не си взех, щото не ми трябва.

Следващият протест е в сряда от 15 часа и трябва да бъде много голям, защото е последен засега. Имам идея да се пуснат лепенки като на Костов, ама по модела на плакат 1 и 3 от сайта. Ако има желаещи да допринесат за делото, както финансово, така и с раздаване и лепене в сряда, да кажат. Ако дадете 1 лв, това прави над 11 лепенки, които протестиращи ще си сложат. Ако дадете 10 лв, това прави над 110 лепенки. Аз мисля да поръчам 400 с мои пари, но ако хора искат по две и от двата вида, бързо ще свършат.Абе ти на тъп ли се правиш или естествено така ти идва (rofl) Аз ти казах,че си тъп по лични наблюдения,а ти ми каза,че е тъп баща ми щот съм селянин.Няклой да знае как да му го обясня по-просто!?Няма абсолютно никакво значени кой е почнал - аз вярвам на истината и на нищо друго.Факт е,че си селянин,и че постъпката ти беше селска.Факт е ,и това че нямаш елементарно възпитание,както и това че такова поведение е недопустимо за човек на тази възраст,и който уж се бори за нещо.Постъпката ти беше неуместна,глупава и селска,а оправданието наивно и бебешко.Дано си ме разбрал,ама сигурно храня празни надежди :( Освен това е "селско" да се изказваш против селяните и селата,както и народната музика като цяло.Мога да ти кажа,че там има и много по умни хора от теб.А не се съмнявам,че и твоята рода както почти всички останали идва от някое селце преди стотина години,може би двеста.Ти си глупак в истинския смисъл на думата,а не го казвам с цел да те обидя - казвам истината отново.А тея лепенки вместо да ги разбдавате на хората и да си ги лепят по себже си и после да ги махат,Ви предлагам да ги лепите по сгради из цялата София възможно повече хора да ги видят.А това,че даваш някви 40 лева не те прави герой да знаеш ;)

axlbaby
01-17-2009, 22:14
Абе ни едните ни другите са цвете за мирисане.Обаче замислете се ако бяхте на мястото на полицията и такава обезумяла тълпа въоражени ненормалници ви скача да ви бие,дали нямаше да се защитите?Пълна простотия е този протест и както каза някой по-горе първо себе си да оправим ,после да изискваме от държавата.След като отиват пияни и въоражени малки лапета на по 13-14 години какъв резултат очаквате?

LiveFlower
01-17-2009, 22:28
[quote="global"]
Явно не могат да разберат, че не полицията им е виновна. Тя е виновна, но за друго. На 14.01 можеше да се проведе един хубав политически протест вместо тези глупави действия, които не доведоха до нищо. Хората се бяха събрали и можеха да постигнат искания, а сега вече и ги е страх да ходят на протести. Вярно е, че през 1997 се влезе в парламента насила, но истината е, че тогава нямаше кой знае колко много полиция. Боевете между тия и полицията нямат никакъв политически ефект. И да утрепят някой-друг полицай, пак нищо няма да стане политически - ще мине като хулиганска проява, още повече, че тези хора дори и не знаят какви са им исканията.[quote="global"]
Eто това е единственото нещо,с което се съгласявам с Глобал!

hottie
01-17-2009, 22:53
[quote="global"]
Явно не могат да разберат, че не полицията им е виновна. Тя е виновна, но за друго. На 14.01 можеше да се проведе един хубав политически протест вместо тези глупави действия, които не доведоха до нищо. Хората се бяха събрали и можеха да постигнат искания, а сега вече и ги е страх да ходят на протести. Вярно е, че през 1997 се влезе в парламента насила, но истината е, че тогава нямаше кой знае колко много полиция. Боевете между тия и полицията нямат никакъв политически ефект. И да утрепят някой-друг полицай, пак нищо няма да стане политически - ще мине като хулиганска проява, още повече, че тези хора дори и не знаят какви са им исканията.[quote=global]
Eто това е единственото нещо,с което се съгласявам с Глобал!

аз също :)

Still1ME1Still1HERE
01-18-2009, 07:35
Ти написа това:
"Падал си много като малък на главата си,а?Аз ти казвам ти си идиот."
Тогава аз ти отговорих, а сега ти се жалваш. Ами сърди се на себе си. Да не беше писал горното.
По останалите въпроси мисля, че мястото за обсъждане не им е в тази тема. Но си дълбоко заблуден за истината и изобщо не знаеш значението на думата "селянин".
Като са "някви 40 лева", дай и ти някви 40 лева, а не коментирай без да си дал нито лев.
А лепенките ще се видят от много повече хора по телевизията отколкото ако се лепят из София, още повече, че са с малки размери. И не е важно да се видят от хората, а от политиците.Да,тъп си определено :lol: Аз те обидих теб,а ти обиди баща ми - човек,който съм сигурен,че не познаваш.Можеше да кажеш всичко за мен,тъй като си имаш няква представа за мен от коментарите ми,но ти тръгна да обиждаш баща ми човек,който дори няма общо с това,което пиша.Ще ти го напиша в схемичка,че да ме разбереш:

1.Аз казвам,че си тъп>>>>ТИ казваш,че баща ми е тъп>>>>Глобал е селски глупак;

2.Аз казвам,че си тъп>>>>Ти ми казваш,че аз съм тъп на основата на "нещо си">>>>Глобал е интелигентен.

Не ми беше за това,че си ми "отговорил" или,че си го казал заради моя подбуда,а просто се опитвах да ти кажа отново,че си тъп като използвам твоите думи и току виж моеше да се сетиш и ако не да се извиниш,то поне да не го правиш за вбъдеще.Ама явно си кух и ти е трудно да ме разбереш.Селско е да обидиш някой,който не познаваш - разбра ли ме сега!?А относно думата селянин съм сто процента сигурен,че си я разнищил до прашинки,жалко обаче,че си един от тях.Амии можеше и да дам 20-тина лева,ама след тъпите ти коментари повече от 21 едва ли ще дам.А за това,че са малки не знаех.Ако ги направите големи можехте да ги лепите по входовете да ги видят повече хора и да се присъединят,защото има още хора,които не са чули за протеста или не знаят за какво е.А тъй като са с малки размери - я се видят по телевизията,я не.Освен това на политиците им е през дебелеите задници и да ги видят ще е все същото,ако целиш да пробудиш няква здрава мисъл,чрез тея лепенки,у тях...мисля,че няма да стане ;)

InitialD
01-18-2009, 11:24
Стуууд.

Аз като ти предлагах ръкавиците си, защо не ги взе!?!?

И как само избяга а можеше да дойдеш после с нас и щях да те закарам вместо да мръзнеш по спирките! :?

Decu
01-18-2009, 11:26
Как бе, после ти да мръзнеш..
Прибрах си се бързо и не ми беше студено, споко. :-D

InitialD
01-18-2009, 11:32
Как бе, после ти да мръзнеш..
Прибрах си се бързо и не ми беше студено, споко. :-D

.. и как точно щях да мръзна с колата!?!?!?!?

Бързо си се прибрала и не ти е било студено .. затова сега си болна!?

Кажи ако аз нещо сговних нещата ... поне да си знам!

Decu
01-18-2009, 11:35
Подробности. 8-)

Нищо не си 'сговнил', напротив даже. ;-)

Canis_Dirus
01-18-2009, 11:35
Много е яко да ходиш на протеста, за да се видиш с определени хора, без причина да протестираш - само и само защото така е модерно.

Респект за вас!

woshataa
01-18-2009, 11:37
Много е яко да ходиш на протеста, за да се видиш с определени хора, без причина да протестираш - само и само защото така е модерно.

Респект за вас!ето този пост и аз го подрепям

Decu
01-18-2009, 11:39

Респект за вас!

:o
Има неща, които не знаеш, затова не намеквай неверни такива. 8-)

Canis_Dirus
01-18-2009, 11:41
Абе в тая тема 10 пъти питах, какви са ви исканията?

Или просто сте недоволни от общата картина?

И пак казвам - всеки идиот може да мрънка и недоволства, но малко могат да предложат по-добра алтернатива.

Вие какво предлагате? Или само искате да се промени нещо, без да имате идея, дали ще е по-добре?

Decu
01-18-2009, 11:46
Е аз за тва отивам бе, Ангеле. :)
Именно заради идеята, че ще ни е по-добре. ;) не мога да знам със сигурност.

Canis_Dirus
01-18-2009, 11:50
Е аз за тва отивам бе, Ангеле. :)
Именно заради идеята, че ще ни е по-добре. ;) не мога да знам със сигурност.

Превод:

Не знам, какво и как трябва да се промени, но трябва да се промени, за да ни е по-добре.

Имаше един виц:

Струпали се 100 човека цигани пред парламента и почнали да викат:
-Искаме! Искаме! Искаме!
Излиза един от вътре и пита:
- Какво искате?
Циганите гррупово:
-Квот дадеш! Квот дадеш!

Вашата е същата. Няма ясна цел, ама дай да ходим.
Когато не знаеш, къде отиваш - няма да стигнеш никъде!

Decu
01-18-2009, 11:53
Преводът ти е буквален, рови по-навътре. ;)

Canis_Dirus
01-18-2009, 11:57
Преводът ти е буквален, рови по-навътре. ;)

На къде по-навътре да ровя, като идеята ви е ужасно плитка:
"че ще ни е по-добре"
Е какво разбирате под по-добре? Единия иска ДОИП, другия скандира "иракли" третия "Долу ДПС". За някои хора по-добре е да няма интернет и телефони.

Отивате и казвате: Искате това и това и това да се направи, за да ни е по-добре. Така и така ще се направи.

На теб ти е студено на протеста. Е сега ще ти кажа, как ще ти стане по-добре:

Отиваш в къщи на топло и пиеш едно чайче! Това може под всяко правителство да го направиш.

Decu
01-18-2009, 12:06
..Амин!
И 'сичко ще е ток и жица, нали? :)
Обаче си прав, че едва ли не всеки си отива за себе си /оставки, доип, пенсионерите с техните искания за 'европейски пенсии', млекопроизводителите, лекарите и т.н и т.н/.
И все пак, важен е крайният резултат. :booooomb: ;д

Canis_Dirus
01-18-2009, 12:11
..Амин!
И 'сичко ще е ток и жица, нали? :)
Обаче си прав, че едва ли не всеки си отива за себе си /оставки, доип, пенсионерите с техните искания за 'европейски пенсии', млекопроизводителите, лекарите и т.н и т.н/.
И все пак, важен е крайният резултат. :booooomb: ;д

А какъв ще е крайния резултат? От къде сте сигурни, че ще е по-добре, като не знаете целта?

Decu
01-18-2009, 12:29
^ Съгласна. Тук май се чудят как да ни направят живота по-черен /не че съм видяла нещо от него, но../. Вместо да се опитват да помагат на собствения си народ, го тикат надолу. :?

Ето и един добър цитат.:

Какво ако протестите са успешни
След като се съберем на 14.01 и ако успеем да натиснем правителството да си подаде оставката какво ще се случи после? От кого ще искаме законовите промени? Ако ще искаме някой да променя нещо значи няма да сваляме правителството, така ли? Ако го сваляме кой ще променя законите? Кой ще доведе гражданите до власт? Не вярвате на опозицията, добре, ама по Конституция президентът ще трябва да назначи служебно правителство, от кого? Кой ще е служебен премиер? Експертно правителство ли ще трябва да се състави? Ами Гоце дали ще го направи? Сами сме си виновни, че допуснахме червен президент и червено правителство и масово червени кметове...
Не искате Бойко, не искате Костов, не искате СДС, а кого искате? Или смятате да повтаряме Гърция ли? Ами от сега да ви кажа, че няма да се случи нищо хубаво...

Колко от вас са гласували за НДСВ, БСП, за Гоце? Защо не му мислихте навремето? И защо не попрочетете малко литература извън в. Труд, 24 часа и Шоуто на Слави? Черния циганин Костов и подлеците от СДС са виновни сега да има всичко по магазините, щото през 1996 който помни нямаше хляб по магазините, БСП бяха изнесли зърното, захарта. Инфлацията беше 300%, а пенсията 3,5 долара (1 долар тогава се купуваше за около 2500 лв, а хляба беше около 500 лв...), за безработица да не говорим. Лошите десни продадоха на безценица държавни предприятия с милиони долари тогава дългове, тоя който даде по левче за тези предприятия плащаше, че сигурно и още плаща дълговете натрупани от БСП и некадърността им. АЕЦ не е затворен изцяло, а този който затваряше блоковете на централата беше Сергей Станишев и тогава и СДС и ДСБ и Бойко Борисов питаха защо се затваря и обвиниха БСП в некадърност, защото не успяха да устоят на позициите си пред ЕС.

Оплаквате се от политиците, ама вие сте ги избирали и каквито са те, такива сме и ние. Казвате, че няма за кого да гласувате, ама като не гласувате пада избирателната активност на 30-35%, обаче турците и червените баби си гласуват и на фона на малкото подадени гласове, техните придобиват по-голям процент и се случва като 2005 - БСП + НДСВ + ДПС. Тези, които очерниха управлението на ОДС от 1997 до 2001 сега са в ДПС или просто се махнаха. Говорите неща без да са подплатени, на 14.01. ще освиркате опозицията и ще направите голяма грешка. Казвам направиТЕ, защото аз няма да освирквам никого - ще избера по-малкото зло. Така е в политиката. А който мисли, че може да се справи по-добре - нека се кандидатира, нека спечели - сега има възможност и ще видим дали ще направи депутатската заплата 3 минимални работни заплати.

Искате мажоритарен вот, ами немалко партии го предлагаха, ама комунистите се кумят. Къде бяхте тогава? Повечето от исканията ви опозицията ги предлагаше до сега, къде бяхте тогава, защо не ги подкрепихте?

И нека сега да си признаят колко от пишещите тук са платени писачи, които разпространяват идеята, че всички са еднакво лоши? Ами нали така оневиняваме правителството и червените мутри? Не може едни партии, които са в опозиция от 7 години и една партия, която не е управлявала още да я обвинявате за неща, които сега тези ги правят. Смешно е!

Ако искаме сериозно да оправяме нещата няма да станат така. Първо трябва да има лидери! Хора, на които да повярваме, да се съобразим с техните лоши и добри страни. Да не вярваме на всеки от студентите сега, който се изпъчи и се обяви за наш лидер. Не се знае от кого са поставени тези. Не се знае дали не е машинация на ДС, БСП и мафията, за да загубим доверието и в гражданското общество и да станем до толкова политически апатични, че да могат да си играят с нас, сякаш сме пластилин. А това ще стане ако продължавате в същия дух!

Canis_Dirus
01-18-2009, 12:44
какво искам аз ли?

намаляване на цените на храните поне на нивата,които бяха до преди 1-2 год. не може кока кола 2л. преди 1 год. да е 1,70,сега да е 2,50 без да има някаква промяна в количеството или качеството... една баничка стана левче,преди беше 35 стотинки... а дори количеството и качеството и се намали... какво стана с българските стоки? защо след като сме създатели на киселото мляко,то не се произвежда у нас,а в Япония. тук се произвежда някакъв продукт,който няма нищо общо с оригиналното кисело мляко. и за мн други неща се отнася това

Това не е комунизъм, за да регулира държавата цените. Цената се определя не на последно място от цената на суровините, а ориз, зърно, соя и тн. са на двойни цени в сравнение преди 2 години. Освен това и баничаря иска да получава по-голяма заплата. Значи зърното е два пъти по-скъпо. слънчогледа също, фуража за животните и той (за изварата) - е ето ти от къде идва цената от 1 лев. Наем на обекта също се е вдигнал и баничаря вдига цената, за да може и той да си изхранва семейството. За успокоение - тук една баничка е 2,50 евро.

Млякото отговаря на санитарните изисквания. изисквания за вкус не могат да се поставят. А дори и да не отговаря - то проблема не е в законодателя, а в контролния орган. В случая ДВСК и ХЕИ!

да спре скачането на цените на тока и парното.

Правителството няма абсолютно никакво влияние върху цените на суровните

да се намали престъпността в държавата,до поносими нива

полицията да бъде поне малко адекватна в действията си

да не бъде корумпирана и законите да са еднакви за всички

да не живеят престъпниците като богове,а нормалните хора да мизеруват

Това няма как да стане, преди да се промени нагласата в обществото. Не става да викаш "Ушев на кале" и да се гордееш, че хулиганстваш (което е престъпление) и после да се оплакваш. Корупция няма да има, ако не се дават подкупи и има "гражданска съвест"

да има средна класа в България,а не само богати и бедни,защото в момента средна класа няма. на запад със заплата на чистач или готвач в бъргър кинг може да си живееш съвсем комфортно и да си от средната класа,тук каквото и да работиш се чудиш как да се бориш за оцеляването си.

Средната класа не може да се появи за 20 години, при положение, че преди това е имало само бедни. и на запад не се живее спокойно със заплата на чистач. Съвсем не си средна класа.

България да защитава преди всичко Българите,защото това е нашата страна,а не турци и цигани да се ползват с повече привилегии от нас
В конституцията има термин "граждани на република България", а не турци, цигани и тн. етноси. Предлаганата от теб етническа дискриминация ще доведе до след себе си тежки санкции от страна на ЕС и няма да е никак икономически изгодна. А и всеки има право на самоопределение. Ако започнем да се грижим за етническите българи, и цигани и турци ще започнат да се определят като етнически българи на хартия.

оправяне на спортните зали,отпускане на концесия на стадионите на клубовете поне за 30-40 години напред,за да могат да ги ремонтират спокойно,това зависи изцяло от държавата!
Повечето спортни съоръжения са общинска собственост, или поне се водят, и общините имат право на автономия. Това трябва да го изискате от Бойко Борисов.

подобряване на инфраструктурата,решаване на проблема с наплива на хора в София,оправяне на пътища и тротоари,увеличане на градинките и тревните площи за сметка на еврейски банки,мутренски бизнес сгради и т.н.
Инфраструктурата се подобрява с адски много пари. Асфалта се прави на база петролни продукти и от началото на 2008 цената на асфалта се е качила само 2,5 пъти. Дори САЩ изпитват затрудения да си оправят пътищата.
Проблема с наплива на хора в София не зависи от държавата, а от чуждите инвеститори. Докато те инвестират в София и търсят работна ръка в София, хората ще идват в София. Имиграцията в световен мащаб е на същия принцип.

лекарите да си вършат работата съвестно и според Хипократовата клетва,а не да се ебават с живота и здравето на пациентите си и да работят колкото да си вземат заплатата

ето това искам като за начало...
Лекарите ще си вършат работата съвестно, когато имат условия за това. Практически е невъзможно да пратиш на специалист повече от 40 човека на месец, защото толкова направления ти се отпускат. А в този показател сме на същото дередже като в Европа и САЩ - ако си плащаш те лекуват. В България дори медицинските грижи са евтини. В САЩ само задето си влязал в спешното ще ти вземат 200 долара. Да си оправиш 4 зъба в Германия струва над 600 евро - само около половината се покрива от здравната каса - според зависи, каква застраховка си сключил. И това при условие, че ти взимат цели 17 процента от заплатата за здравно осигуряване.

Canis_Dirus
01-18-2009, 12:52
Canis разбира от всичко,АМИН!

Канис има обща култура, че и в момента подобни неща учи и има понятие, как функЦИОНират.

А за лекарите имам много подробни наблюдения с 5 лекари в семейството.

Canis_Dirus
01-18-2009, 12:57
дори няма да си правя труда да чета всичките ти глупости,като си такъв умник ела оправи държавата ти. баш от политиците зависят тия неща,които ти твърдиш,че не зависели от тех. като еди кое си не зависи пряко от тях,да натиснат компаниите или структурите,от които зависи за да го направят...

да ми даваш за пример колко по-скъпо било еди кво си в Германия и САЩ е нелепо,защото стандарта на живот там е десетки пъти по-висок и това,че цената на нещо е по-висока спрямо нашата изобщо не ги притеснява,при положение че заплатите са им доста по-високи.

аман от интернет специалисти,финансисти и т.н. кафеняци.

виж реалността навън - мизерна бедна разсипана ограбена мафиотска държава,в която богататите са престъпниците,а всички останали или мизерстват или се задоволяват с това,което имат и дори не мислят за промяна... ще я сравняваш с Германия,болен човек...

Цените на суровините не зависят от българските политици. дадох ти пример със баничката, която струва в България 1 лев, а В Германия 5 лева. Разликата от 4 лева идва главно от цената на труда. Единствената причина, да ядеш баничката толкова евтина в България е, че труда на хората е евтин.

Никой няма да продаде житото на половин цена, само защото сме българи и нямаме пари.

Айде натискай ти компаниите. Натисни ги и ще си вдигнат багажите и в Китай. Не е лесно да се натиска компания.
Не си купувайте кока-кола от 2,50 - искайте да ви я продават по 1 лев.

Canis_Dirus
01-18-2009, 13:09
Canis разбира от всичко,АМИН!

Канис има обща култура, че и в момента подобни неща учи и има понятие, как функЦИОНират.

А за лекарите имам много подробни наблюдения с 5 лекари в семейството.
Самия факт,че говориш така за себе си е смешно.....
Нас не можеш да ни засегнеш и стъпиш на малкия пръст,твърде над теб сме,canis-че :)

Е да. Друго си е, когато информацията ти идва от www.dolucionizma.com

А и какво да ви лъжа? Човек по природа е икономист и ако има избор между един и същ сладолед за 1 лев и за лев и 50 ще си купи този за лев. Няма да го интересува, колко получават работниците, които са произвели сладоледа, нито каква цена са платили за млякото на фермерите, нито колко получава продавача.

Canis_Dirus
01-18-2009, 13:18
баничка от 1 лев при средна заплата 440лв (ако не е и по-малко) не е никак евтина... в Германия може да е 5 лева,но при средна заплата 3500-4000лв...

не е задължително да си икономист за да можеш да прецениш нивото на 1 страна... достатъчно е да и видиш улиците,градския транспорт,инфраструктурат ... при германците всичко това е на високо ниво,в при нас на отвратително. неслучайно ни дават техните трамваи от преди 40 години да пътуваме с тях сега,в 21-ви век. и пак ни се струват хубави...

значи ти казваш,понеже нещо е скъпо да не си го купуваме? по тази логика не трябва да се храним,защото всичко е скъпо? а навсичкото отгоре и качеството е много ниско... неслучайно се внасят толкова продукти от чужбина,които макар и скъпи са с далеч по-добро качество от българските...

за 20 години не можело да се оправи една държава,за много по-малко време се оправиха други страни. една Румъния,която беше много зад нас,за 2-3 год. ни задмина... сърбите преживяха 2 или 3 войни за последните 20 години и пак са по-добре от нас,или поне на нашето ниво.

не само,че няма подобрение,а има влошаване. това е най-лошото...

и няма как да е иначе като тези,които разграбиха държавата,сега са пак на власт. и пак ще са,дори под друга форма или име,защото всички големи партии са с комунистически кадри и бивши агенти и служители на ДС и БКП... комунистите са доказани майстори по съсипване и разграбване на държави и общества...

Аз не съм казал, че е евтина. Ниски доходи => голям процент отива за храна.

Аз съм минавал през Румъния - дереджето е същото като тук - Бентлита задминават каруци.

Изборите са след 6 месеца - всеки има право да гласува, за когото намери за добре.

Canis_Dirus
01-18-2009, 13:32
Canis_Dirus,

Аз знам каква е целта. Те не знаят. Мислят, че може и по друг начин. Но не може. Това е пробвано. Така че или няма да стане нищо, или ще се постигнат някакви минимални искания, за да не е ножът забит "до кокала" и така до следващия път, когато пак усетят ножа "до кокала" или докато им дойде акъла да искат, каквото трябва.

Я кажи ти, какви закони ще приемеш, ако дойдеш на власт. Приема се ДОИП и айде - ти идваш на власт, как ще привлечеш капитали в държавата, без да оставяш на заден план социалното.

hottie
01-18-2009, 13:38
Между другото някои хора на осъзнават, че искат неща, които просто НЕ могат да се случат на този етап. Не и в момента. Колкото и да го искат, от който и да го искат. Невъзможно е.
Като слушам някои хора те направо си искат комунистическия режим. Не го казват директно, но с техните искания точно това целят.

Canis_Dirus
01-18-2009, 13:46
какво искам аз ли?
Така не се правят искания - искат се конкретни изпълними неща, а не неща, от които ефектът ще се види след 6 - 18 месеца, когато вече ще е късно да търсиш сметка на тези, които са ти обещали. Казва се така - искаме промяна на Конституцията и приемане на ДОИП.

Е я кажи ти едно конкретно искане, чиито ефект ще се види на следващия ден?

Ако мислиш в период - 18 месеца тежко и горко на държавата след 5 години!

Canis_Dirus
01-18-2009, 13:50
1. Лустрацията;
2. Намиране на микрофилмите с досиетата и пълното им отваряне;
3. Забрана/разпускане на ДПС;
4. Отнемане на имотите на мадридския измамник;
5. Спиране новините на турски;
6. Вкарване на крали комунисти и престъпници в затвора;
7. Последното ще спре бъдещи кражби и съответно ще повиши външното доверие в новото управление;
8. Всичко друго, каквото трябва;

Всичко изброено е в ръцете на съдебната и изпълнителна власт. Законодателната власт няма ресор над тях. Трите власти са независими!

Отиваш и протестираш пред съответните учреждения!

hottie
01-18-2009, 13:52
точно това щях да кажа (като Канис) :lol:

Canis_Dirus
01-18-2009, 13:57
Изпълнителната власт е следствие от законодателната и от парламентарното мнозинство. Съдебната власт днес не си върши работата, защото "отгоре" и се казва да прави друго или поне няма подкрепа.

Е като протестираш пред парламента и настояваш за смяна, ти фактически подържаш системата. Иди подкрепяй съдебната власт да не се подава на натиск от законодателната и да спазва законите.

Canis_Dirus
01-18-2009, 14:10
Предпочитам с един удар да реша всичко. За мен не е важно мястото на протеста - важно е да се чуе от когото трябва. Съдебната система как ще я подкрепим с протести?

Чудесно, но нали се сещаш, че като дойдат на власт твоите противници, ще се възползват от системата и ще направят нещата, както на тях им харесва. Ще окажат натиск, да ти забранят ДОИП, да те осъдят тебе.

Сори, майна, ама ни тъ бифа!

Canis_Dirus
01-18-2009, 14:21
Винаги е било така и така и ще бъде. Затова и нямаше осъдени комунисти от ОДС, защото същото можеше да им се случи и на тях след това.
Като се приеме ДОИП, как ще дойдат на власт моите противници? Ще трябва да спечелят ДОИП избори, а това ще е малко трудно.
Ни тъ бифъ теб.

Еми тогава защо протестирате, като реално няма да има никаква промяна? Ти няма да осъдиш никого, защото после може да те осъдят теб. И вярвай ми, след 4, или 8 години ще има имаш достатъно противници, а след 20 твойте избиратели ще попаднат под ударите на ДОИП. Тоест релано няма как да промениш нещо с предлаганото от теб.

Искаш властта за лични облаги!

Ни тъ бифа!

Canis_Dirus
01-18-2009, 14:50
Въобще не ми се занимава с политика, никаква власт и лични облаги не искам, предпочитам да мързелувам и да не правя нищо.

И да живееш на чужд гръб? Е па - трудови лагери за такива отрепки като теб! Мангалите и те предпочитат да мързелуват и нищо да не правят.

Palmolive от тебе!

woshataa
01-18-2009, 16:39
ахахахаха гледайте жалкия анализ на " футболните хулигани" по бтв :lol:

lams
01-18-2009, 16:59
Бтв-то си е най-мръсната медия. По- манипулиран репортаж не бях гледала.
Дават как двама полицаи водят едно момче с разбита глава (като същевремнно от бтв-то го отъждествяват като 'хулиган' и етц.), но не дадоха как точно пред 5мин същото момче си седи мирно и как трима полицаи отиват и го счупват от бой. Пълни мизерии.

InitialD
01-18-2009, 17:00
Тия българските медии са под всякаква критика ... кога ще ги стигнем ВВС?!!? :(

lams
01-18-2009, 17:05
^Емм то и BBC-то съква яко..

FelisDirus
01-18-2009, 17:14
Абе, глоубал, такива като тебе не трябва да бъдат допускани в парламента.

Знаеш ли, преди не ме дразнеше толкова, но откакто ми каза, че не си запознат с учението на Русо за народния суверенитет, направо ме отврати. А имаш претенциите, че си някой.
Не си нищо повече от жалък червей с високо самочувствие, който го тресе яко грандоманията.

Къде си вреш чушката, при положение че за елементарни неща нямаш представа? Монтескьо, Джон Лок, Русо и фон Хумболд какво ти говорят, а? Ако случайно решиш да се разровиш в нет-а, за да се отсрамиш, че имаш поне обща култура, вземи се зачети малко по-съсредоточено, за да ти остане нещо в главата евентуално.
О, и извинявай, ти имаше "други източници", нали така беше?

Смешник...

За да се занимаваш с политика, трябва образование, дарлин'. Само с ентусиазъм и малко въображение не става.

И искам за пореден път да попитам модераторите и админите - докога ще позволявате той да пропагандира жалкия ДОИП, имащо претенциите да е някакво политическо движение?
Позволено ли е това в тийн форум?

Cable
01-18-2009, 17:34
Страхът зад маската

FelisDirus
01-18-2009, 17:35
"Русо счита, че "суверенитетът не е нищо друго освен упражняване на общата воля" на всички членове на обществото. Общата воля не механичен сбор от индивидуални воли - при формирането й индивидът участва не ръководен от егоистичния си инстинкт, а от своята социална същност. Подчинявайки се на общата воля, личността постига истинската си свобода в рамките на обществото."

"Народен суверенитет и политически организации в обществото" - статия на Даниел Вълчев

За това става въпрос - за общата воля.

Понякога в читанките пише и умни неща и не случайно имената на хората, които са ги казали, са останали в историята. :neutral:

FelisDirus
01-18-2009, 17:48
Дори няма да те удостоя с отговор. :)
Мри си в невежество и посредственост.

cherinka
01-18-2009, 17:58
Тва по БТВ не беше ли нещо от сорта на оная рублика "репортерите на/от бтв".
Беше нещо уникално, просто :lol:
И онези, дето ги интервюираха като говореха как си вярваха, не е истина. :lol:

Still1ME1Still1HERE
01-18-2009, 18:39
Тоя Глобала е мноооооого кух - очевидно не само аз съм го осъзнал,така като гледам май никой не го радва :D А Канис Дирус започва да ми харесва - оказа се,че можело да не пише само глупости :D

LiveFlower
01-18-2009, 20:32
^А има ли репортаж нещо за ДОИП или просто ей така е минало през обектива на камерата?

Seducti0n
01-18-2009, 20:38
http://www.vbox7.com/play:e17c504f

Ето го клипчето.

Seducti0n
01-18-2009, 20:40
global, какъв е смисълът да размахваш плакат, на който пише ДОИП, а същевременно цитирам
"ама досега не взех смелото решение да изляза пред камерите въпреки многобройните такива възможности"... ??

LiveFlower
01-18-2009, 21:14
Пфф...не съм го очаквала от БТВ,досега винаги правеха хубави репортажи,ама тоя път се насраха.То пък да си толкова некомпетентен и да говориш...поне да се бяха разровили малко из форуми насам-натам да разберат за кво стаа на въпрос :?

woshataa
01-18-2009, 21:16
http://www.vbox7.com/play:e17c504f

Ето го клипчето.страхът зад маската :lol: :lol:
що се излагат така не го проумявам :-o
и още с първия кадър .. мда познати лица :D

ScionOfStorm
01-19-2009, 06:33
"моделът на мутрата е моделът за тези маскирани лица"

апфхахаха, най-смешно ми е като медиите, които си знаят само светските клюки и някакви общи информации в общи линии да си дрънкотят там нещо. като се засегне и метъл културата съм забелязал, че също бълват глупости пълни. аз се отказах да го гледам особено след първите няколко минути :Д

Still1ME1Still1HERE
01-19-2009, 19:46
"моделът на мутрата е моделът за тези маскирани лица"

апфхахаха, най-смешно ми е като медиите, които си знаят само светските клюки и някакви общи информации в общи линии да си дрънкотят там нещо. като се засегне и метъл културата съм забелязал, че също бълват глупости пълни. аз се отказах да го гледам особено след първите няколко минути :ДМаааанииии - прав си :D Преди малко също го гледах - пълни дебили :D Може би са го уцелили за 2ма човека,ама без да искат :D Хахаххаха страхът зад маската - хахахахахахах :D А тея шибаняци що са снимали Мето без да е искал :@ Видех го - аз ако бях щях да ги избия!

ULTRA_LEVSKI
01-19-2009, 21:37
http://vbox7.com/play:20280d15

InitialD
01-20-2009, 09:37
http://vbox7.com/play:20280d15

Сега .. ще кажа някои неща свързани с клипа!

Първо много добре е направен и чух обективни мнения взети от що годе прилични телевизии.

Друго нещо е дано утре бъдем доволно хора .. а не страха пак да ни погуби!

Не разбрах само на 07:16 момичето, което показаха какво общо имаше с текста който вървеше!?!?

Raybeez .. подигравай ме пак за циганите в Красна поляна и викай че съм страхливец ... но и ако ти си видял клипа и там много правилно го каза човека!!! От колко време се опитвам и аз да го вкарам в главите на хората, че стандарта е двоен .. да биеш българин футболен фен може ама да посегнеш на мангал, който стои пред теб с нож в ръка и заплашва със смърт всички твой братя и сестри е расизъм!!! А ти философе нали имаш готови реплики за всичко ... сега какво ще кажеш!?!? Че и ти си го знаел ... ако е така не беше правилно да се подиграваш с такива проблеми!!!

Скъсахте се тука няколко мишока да коментирате хората от площада седейки пред компютрите си ... но нима преди време и вие не разправяхте че е най-лесно да си форумен борец !?!? Еми вие в момента сте такива ... не ме интересува "компетентното" ви мнение !!!
Когато нямаш общо с нещо не го коментирай ... ако си бил там и си видял наистина знаеш!

InitialD
01-20-2009, 09:54
Леле, колко мъка има насъбрана в поста ти...

ами ебавам те, защото съм ти от съседен квартал (ОК) и не е като да нямаме мангали, ама колко пъти са слизали и са яли бой, дали знаеш?

За пръв път мангал ми е разбил главата с камък като бях на 12 някъде, оттогава не съм свеждал поглед пред такава пасмина. Имаше и потребители на форума, които все още пишат от време на време, които са ме виждали и как точно се справям с мургавелковци в автобус 11 и слизаха по глава на две поредни спирки в Красна поляна, защото си бяха позволили да се заядат с някакви момичета. Ама тия неща чак сега ги пиша в този форум, защото точно не искам да съм форумен боец, нинджа и т.н.

Да, лесно е да се бият футболни фенове, защото те са разглеждани като асоциали и утайка на обществото и никой няма да скочи за техните права, докато за циганите си има партии, хелзински комитети и п**** майни.

И да ще си коментирам от компютъра, защото нямам възможност да съм на площада, а и да бях- пак нямаше да одобря провокацията на полицията, която им даде повод да размажат целия протест.

Ако не съм бил достатъчно ясен ще помоля един приятел да ти го преведе...

Как няма да има мъка в поста ми .. аз съм измъчен човек!

Качи се в 72 определено ще ти е по-забавно особено след спирката на пазара на Красна поляна ...
:booooomb:

А хелзинският комитет ... каква омраза тая към тях!!!

Alabalaportokala
01-20-2009, 10:32
SofiaRegularCunt и там другите хулигани ще може ли към изискванията да добавите и 1 абсолютна легализацийка на марихуаната :D :grin:

InitialD
01-20-2009, 16:58
Отговора на "маскираните младежи" :
http://www.youtube.com/watch?v=bGTQrOHItjE&eurl=http://www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=8403.msg93260;topicseen

НЕ ПУШИ НЕ ПИЙ НЕ СЕ ДРОГИРАЙ! ... това беше написано и на бившето ми училище ... и разбира се наркосите го задраскаха!!! :x

Pliok0019
01-21-2009, 03:46
Мето е най-известния човек в България, когото познвам. :D

Seducti0n
01-21-2009, 16:18
не друсам, ама над президенството летят два гларуса... :shock:

8-) И аз, ама миналата пролет кръжаха над Локо София рано сутрин.

pipilona
01-21-2009, 17:08
...

InitialD
01-21-2009, 21:47
Кой е Мето от двамата?!!?

П.П. Тъпото предаване от бтв за 14ти страх ли там каквото беше ... когато дават заглавието дават едно момче с нинджа където му се виждат само очите ... е може да ви прозвучи малко странно ма тоя пич е ливанец и го познавам!!! Няма такъв националист!!! 8-)

InitialD
01-21-2009, 21:55

П.П. Тъпото предаване от бтв за 14ти страх ли там каквото беше ... когато дават заглавието дават едно момче с нинджа където му се виждат само очите ... е може да ви прозвучи малко странно ма тоя пич е ливанец и го познавам!!! Няма такъв националист!!! 8-)
Тоя сладура съм аз,другия е тъп земноводен :D :D :D

С очилата !?!?

InitialD
01-21-2009, 21:58

Тоя сладура съм аз,другия е тъп земноводен :D :D :D

С очилата !?!?
Тва го приемам като обида :D :D

Мене воените ме прецакаха да нося очила ... питаш ли ме на мен какво ми е като непрекъснато некви ми казват че приличам на хари потър!?!?! :booooomb: :-x

InitialD
01-21-2009, 22:12
Не бе шефе,аз съм другия,тоя по-ниския :D :D :D :D

Демн ... представях си те като некъв 1,90м 3 на 3 м гардероб!!! 8-)

П.П. Днеска пред парламента видях Джамалска .. ма избяга!!! 8-)

5StaR
01-21-2009, 22:16
Мето е най-известния човек в България, когото познвам. :D

обаче момента с наркотиците беше най-култов... най-големия наркоман говори против дрогата 8-)

mhm :razz: :razz:

пс. той мето е звезда.. първо проби през БТВ, а вече се вижда, че има и други изяви

TERRORMACHINE
01-22-2009, 06:19

Тоя сладура съм аз,другия е тъп земноводен :D :D :DТоя другия мисля, че го познавам, идвал е във Враца на шествията на 2-ри Юни, а може и да се бъркам!

hardball
01-22-2009, 18:12
:-o

Alabalaportokala
01-22-2009, 18:40
Детска радост...

hardball
01-22-2009, 18:47
:-o

леко да не те помисля пак за елен и да те напъхам в торба от "Метро" :D
Aз вече сама в гората- НИКОГА.

Alabalaportokala
01-22-2009, 19:26
Детска радост...

добре бе,вуйчо...

има ли бе?!

Има, кво търсиш ?

Alabalaportokala
01-22-2009, 19:33
наркотици.

Не думай. Кво гориво искаш, твърдо или леко

Alabalaportokala
01-22-2009, 19:38
Ситно...

Ти секретарката ли трябва да си ?

Alabalaportokala
01-22-2009, 19:41
Ухухух колко оригинално. За колко време го измисли? Баща ми не е жив, значи ти си някъв фейк.

Alabalaportokala
01-22-2009, 19:47
xxx...

алабала,загазваш! внимавай..

трябваше да се уплаша ли ? :D

Decu
01-23-2009, 17:23
Оп ;д кво става сега, че бях прекалено отделена от света и в срядата не разбрах дали ше има следващи протести.. ?!

prizivzaborba
01-24-2009, 16:04
14 януари – тъжно, грозно но не и неочаквано

Т.нар. „национален протест” на 14-ти януари, напълно според очакванията ни, бе едно тъжно зрелище. Шайка футболни и „национално отговорни” лумпени плюс най-закоравелите реститути от ДСБ наистина сътвориха едни от най-грозните сцени, както се бяха заканили, „в полза на България”. Да, техните гаменски действия бяха от полза на България на мутрите, наркопласьорите, сутеньорите и цялата останала богаташка паплач, която управлява държавата. Но те не бяха от полза на студентите, природозащитниците и всички останали недоволни, които бяха дошли да протестират.

Както предвиждахме, протестът така и си остана с неясен характер и цели – това беше причината да се съберат едва малко над 2000 души – безформена тълпа, която не знаеше нито какво иска, нито как да го постигне.

Полицията майсторски се възползва от слабата организация на протеста, превръщайки го в насилническа акция с предизвестен победител.

Целта беше да се всее страх сред младежта и тя да не смее повече да протестира. Дали тази цел е постигната, бъдещето ще покаже.

Същевременно „Призив” успя да изпълни поставените си цели за 14-ти януари: бяха раздадени десетки копия от бр.4 на бюлетина (посветен почти изцяло на проблемите на Студентски град), свързахме се с нови колеги, формирахме студентско-ученически блок сред протестиращите, който издигна обичайните си лозунги: „Студентски град – на студентите!” и „Стига реституция!”.

http://prikachi.com/users/priziv/39J.jpg

Оттук-нататък ние преустановяваме всякакво участие в продължаващите дясно-радикални циркове пред парламента. Целта ни в тази кампания, започнала от средата на декември 2008г. беше и си остава една – да върнем Студентски град на студентите. Следващата наша акция ще бъде там, откъдето започнахме – в Студентски град, сред самите студенти.

http://prikachi.com/users/priziv/40Q.jpg

Canis_Dirus
01-24-2009, 16:30
Значи протестите продължават за ДОИП :grin:

Снимка от снощи пред парламента:

http://img237.imageshack.us/img237/4174/img0668nk4.jpg

Ей, путьо миризлв селски, къде си си налепил лайната бе, да та шибам в празната глава?

ScionOfStorm
01-24-2009, 17:15
Админа и модераторите, този ме обижда!

ама ще те обадя на госпожатаааа 8-)

kristo
01-24-2009, 17:16
Глобале, абсолютно недопустимо е да лепите плакати (или листовки, каквото са там) върху Национален паметник... Това е незаконно и наказуемо, знаеш ли?
Изобщо не ми дреме дали искаш политиците да ти видят смешните листовки, при положение, че ги лепиш на паметник!
А и много им дреме на българските политици за твоя ДОИП, най-много да ти използват листовките за... тоалетна хартия. Ще им накривиш шапката.
Така че по-добре иди си събери парцалките и ги лепи където е позволено, а не по паметници бе...

Canis_Dirus
01-24-2009, 17:19
Админа и модераторите, този ме обижда!

какво търсиш съдействие от властта бе? Я протестирай и срещу тях! Мощно букаке за тебе - да се удавиш от букаке дано!

kristo
01-24-2009, 20:16
Глобале, закона важи за всички- освен за чужди- и за свои. Така че срещу ДПС или в подкрепа на ДПС, твойте плакати не им е там мястото. Има си законни места където могат да се налепят и сложат, а не по националните ни паметници.
И що си мислиш, че пак откриваш топлата вода, много добре знам на какъв език ДПС провеждат събранията си.
И както виждаш не обсъждам ДПС, щото за тях две мнения няма, но щом говориш за противозаконността на ДПС, не бъди и ти противозаконен с действията си. Щото това е противозаконно с тези плакати вурху паметника на Цар Освободител...

kristo
01-24-2009, 20:37
За ДПС никой не спори, те са проблем номер едно. Обаче закона трябва да се спазва и от Глобала. Толкова много места има на които може да залепи тези листовки, а той точно върху паметника...

hardball
01-24-2009, 20:53
....whatever....
Един ред пост и половин педя сигнатура...

Jesus
01-24-2009, 21:03
В първите редици вървят футболните съдии, зад тях са служителите от КАТ, следват депутати, чиновници от всички етажи на властта.
Слушате репортаж от откриването на гей - парада в София....

WILD__BOY
01-25-2009, 10:00
Естествено, цялата добра идея се провали ОТНОВО и ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ заради група скинари и футболни насилници - боклуци и измет. Д*ба и наркоманите провалени! :x

Е на такива лайнари и 100 палки в маскираните глави са малки. Кучетата трябвало да ги пуснат, да ги изядат показно. Що ли не станах жандармерист.

В малолетни, представете си, били открити хладни оръжия - ножове, боксове... бухалки у всеки втори, бомби... направо ме е срам от такива българи.

сладурчо, прост си като простор ; )

InitialD
01-25-2009, 12:01
Абе, че е оскверняване на паметник- оскверняване е, ама че срещу този паметник в НС има нещо като ДПС е по-голяма оскверняване...

Истината е че Глобал доста популяризира ДОИП и разпускането на дпс на последният протест в срядата бая народ носеше по дрехите си ДОИП!
Някви поръчкови репортерчета само ходеха и разпитваха за ДОИП .. тия репортерите почват да ме дразнят много ... :x

Alabalaportokala
01-25-2009, 17:35
InitialD човече следя темата от самото начало и забелязвам как ти се промeня мнението което типично само за ПУТКИТЕ. Ще ти кажа нещо. Никой не харесва гъзолизците, а ти в цялата картинка играеш ролята на такъв !

Останалите прости комплексирани шопчета които даже не владеят правоговорен български. Нека ви кажа нещо. Докато делите България, на граТ софия и "селския" остатък нищо няма да постигнете. Или протеста ще е общонационален или ще има мъжки полов орган. А да се замислим с какво се различава софия от другите градове ? Разликите са географски и социални. Едната е територията, другата населението. А какво е софия ? Един селски двумилионен бардак и то мръсен бардак. Селенията е същата, а даже и по зле от колкото в останалите градове. Осъзнайте се о "велики" граждани че и вие не сте по малко селянчета. Събудете се и толерирайте вашите сънародници. Защото хората които обиждате и "гоните" от вашето село са ваши съграждани и сънародници, хора дошли да търсят реализация и някой лев. Така че преглътнете малко селската гордост и приемайте всеки с добре дошъл.
Сигурно се чудите от къде съм. Поздрави от BurgaZ. Tam kadeto va6ite sagrajtdanki lqtoto ska4at po na6ite "majki polovi organi"....8)

kristo
01-25-2009, 19:06
никаква демокрация,крайно-десен тоталитарен режим,това е пътя 8)
Май живееш в паралелна реалност...
Кой ще го осъществи този крайно десен тоталитарен режим според теб?
И кой ще позволи такъв режим най-важното?!

Alabalaportokala
01-26-2009, 11:56
Лапай К У Р А,селянин!Нашия град е вашата столица!

Трябва да се гордея с това ли ? Секретарке, види се че си проста филия. Работата ти е да приемаш и предаваш съобщения. Затова трай си там и не се ври там където главата ти е прекалено голяма за да влезне.

SofiaRegularCunt съвета ми към тебе е да смениш дилъра и да се стегнеш малко. Демокрация,комунизъм,фашиз ъм,тоталитарни режими и т.н. всички са свързани с капитализма. Всичко опира до пари. Не можеш да промениш тази система за която говориш. Такива крайно десни,крайно леви или пък крайно средни промени няма да бъдат допуснати нито от народа, нито от Европа. Нямаш акъла и човешкия ресурс за да ги направиш.

woshataa
01-26-2009, 13:24
някои хора трябва да млъкнат

EskarinaSmith
01-26-2009, 15:51
global, искам да вляза в някой форум или блог и първото, на което попадна, да не си ти.
Вашето ДОИП нарушава гражданските права на пенсионерите. Харесва ви или не, те са част от тази държава. Докато управляващите имат власт над тях, те трябва да имат право да избират управляващи. Относно забраната на ДПС - това е смехотворно. Че ДПС са гадове и мафиоти е факт, но с какво са по-лоши от БСП примерно? Дай направо да забраним всички политически партии и да си направим нови! И кой, мислиш, ще лъсне в тях? Същите муцуни!

SofiaRegularCunt, знаеш ли какво е крайно-десен тоталитарен режим? Хитлер. Нацизъм. Убийства на всички, които лееекинко се различават от нормата - независимо дали по националност, религиозна принадлежност, начин на мислене или някаква черта от външния вид. Това ли искаш?

Та, не това бях тръгнала да пиша. Изключително съм щастлива да видя, че и тук се говори за протеста. БРАВО!
:grin:

kristo
01-26-2009, 16:46
никаква демокрация,крайно-десен тоталитарен режим,това е пътя 8)
Май живееш в паралелна реалност...
Кой ще го осъществи този крайно десен тоталитарен режим според теб?
И кой ще позволи такъв режим най-важното?!

никой. затова трябва да се надигнем и да променим нещата. демокрацията е пряко свързана с капитализма - тази система се видя,че е грешна и неправилна. от заблудени душици като теб,промяна не очаквам.
Аз не съм заблуден, напротив, имам съвсем реална представа как могат да се променят нещата в България, въпроса е, че много трудно би могла да се осъществи(наясно съм). И не включва силови действия, а действия, характерни за едно нормално общество и нормален народ, живеещ в реалността- XXI в.
Иначе заблудата е това, което ти ми казваш- националсоциализма. Видя се, че той също е утопична и неприемлива идеология, иначе и днес щеше да го има, но... А и българския народ никога не е приемал такива силови и крайни идеологии, изградени освен на някои наистина градивни принципи, и на принципи, като расизъм и антисемитизъм. Е, в България никога не се е приемал расизма, а камо ли в днешно време някой ще ти позволи да избиеш малцинствата си. Или мислиш, че можем да водим борба срещу ЕС и НАТО и да ги победим... Начини има, но са други, по-различни от тези силовите, които се заблуждаваш, че могат да доведат до нещо положително.
Що се отнася до демокрацията и капитализма- кой те излъга, че капитализма е нещо лошо? Лош е българския капитализъм в момента, щото го осъществяват комунистите, а щом комунист стане капиталист, става страшно. Но ако капиталистите ни са като тези преди 9.09.1944, когато с дейността си освен на себе си са помагали и на българския народ, какво против тях да имаш?

затова трябва да се надигнем и да променим нещата.
Е тука вече не споря, но надигането трябва да е преди всичко духовно и морално, тогава ще настъпи промяна и в начина ни на живот, и в избора ни на политици, и във всичко. И просто няма да има нужда да вдигаме въстания, революции и бунтове, а просто по законен път и чрез избори ще променим цялата система. Съответно ще изхвърлим на боклука и сегашната политическа върхушка, а на нейно място ще дойде нормална такава.

ScionOfStorm
01-26-2009, 17:19
Крайно дясно управление в това време е абсурд. Особено в толкова малка държава като нашата, в такава с повече ресурси било по-подходящо, но пак не.

Идеята е да се стигне до управление, което да се позанимае малко с народа, а не с любовниците, ханъмите и мерцедесите си + - някое незаконно жилище/квартирка.

ScionOfStorm
01-26-2009, 17:45
По-скоро нямах предвид икономиката, а това, че ако на някой не му изнася у нас да имаме крайно десен режим може да ни смачка. ЕС примерно.

Докато ако Щатите решат, ще е малко по-трудна контрата на тях. Макар че те там си дружат с Роналд МакДоналд и гълтат яката хамбургери, такива неща не ги ебат особено.

Не знам, от политика не разбирам особено, ама така го виждам аз.

kristo
01-26-2009, 19:56
Има различни видове крайно десни, а и под крайно дясно различни хора разбират различни неща. Примерно Льо Пен е крайно десен, но не е нацист, нито антисемит, дори в партията му се твърди, че членували тук-там евреи и други представители на малцинствата.
Атака също е смятана за крайно дясна, но имат членове арменци, а също така по атакаджийската телевизия Скат има циганско предаване. Така че не е ясен критерия кое е точно крайно дясно.
Ако под крайно дясно се разбира слагане на малцинствата на мястото им (не говоря за репресии, а законови действия), ограничаване на емиграцията и други подобни неща, е, тогава и аз приемам такова крайно дясто управление, но не режим.
Щото в Швейцария и Дания, където управляват или управляваха не помня крайно десни, нямаше диктатура, имаше си демокрация, просто имаше засилени мерки срещу емиграцията и ограничаване на някои права на малцинствата без товва да означава ксенофобия, расизъм и дискриминация въобще.
Просто е смешно в днешно време да се мисли за някакви крайни силови мерки, които никой няма да допусне да се случат.

Canis_Dirus
01-26-2009, 20:18
Крайно дясна политика не може да се прави на принципа на острова. Не може 90% от света да е отворен и либерален, а ти да правиш дясно правителство със защитни мита и прочее. Това може да си го позволи само Руската империя в момента, понеже може да си задоволи сама нуждите. Ако България стане с дясно правителство, от защитните мита ще се вдигне цената на българските стоки и няма да са конкурентно способни на световния пазар. А и сме зависими от вноса на суровини и горива. Това, което е функционирало през 30-те години няма как да стане в днешните условия, макар ситуацията да е почти идентична.

InitialD
01-26-2009, 20:44
Алабала ... умри помияр мокър!

Alabalaportokala
01-27-2009, 06:48

Както и да ме наричаш ти си оставаш подмазвача и лекето в цялата схема. Лижи им дупетата може да остане нещо за тебе като завземат държавата :lol: . Папагал :D

InitialD
01-27-2009, 19:56

Както и да ме наричаш ти си оставаш подмазвача и лекето в цялата схема. Лижи им дупетата може да остане нещо за тебе като завземат държавата :lol: . Папагал :D

Кюмур мръсен !

hardball
01-28-2009, 21:58
Опорочили протеста? Та те бяха протеста…
И по телевизията, и по блоговете чета една и съща глупост - “маскираните хулигани опорочиха протеста”, трябва да се “вземат мерки срещу тях”.

Че те ви направиха протеста ве…

Сблъсъци на демонстранти с полицията, ранени, маскирани младежи хвърлят павета, разбити заграждения - това наблюдавах с интерес онзи ден на повторението по канал 3, това даваха и по CNN и румънската телевизия. Иначе казано - протестът срещу тройното коалиционно правителство влезе в новините, българските и световните. Всички разбраха, че българският народ иска едно - станишев и компания да си ходят.

Ако не бяха маскираните, щяхме да си останем с флашмобове, пиене на вода и каране на трактори. Ама нахален комунист с флашмоб не моеш изгони от власт, трябват си павета, както видяхме предишните два пъти - 1989 и 1997 г.

Тъй че спрете да ревете, щото ако не бяха маскираните, никой извън блогосферата нямаше и да чуе за поредното протестче с два автобуса участници.

Из : http://kaka-cuuka.com , Longanlon;

Still1ME1Still1HERE
01-29-2009, 19:22
Кога ще има пак,че в срядата късно се сетих,че има чак към 3 без 15,а тогава тръгвах от даскало - майка ми не знаеше,не намерих и хора да дойдат с мен :/

ScionOfStorm
01-30-2009, 19:45
аз мисля, че трябва да концентрират протестите вече в почивните дни. то още от началото трябваше да е така, ясно е, че работата ще отмре с времето, като е в делничния график на множеството, било то ученици, студенти или работници от какво и да е естество.

FockidyFockFock
02-01-2009, 13:56
globalе, ти си един много объркан младеж. Не знам дали го разбираш, но е факт. :)

kristo
02-01-2009, 20:37
Аз мисля, че за да не се продължава с разприте и кавгите кой повече и кой по-малко протестирал, кой протест бил истински и кой не и т. н., най-добре е тези, които имате желание да действате силово и да се биете с полицията(скинари, хуулс, кежуъли и т. н. не ви знам всичките как се наричате), да си огранизирате самостоятелни протести. А всички останали- студенти, млекопроизводители, миньори, и т. н. (които искаме мирен протест), да си организареме сами. Само че виждам как хуулс, кежуълите и скиновете не сте организирали досега нито един собствен протест, макари да се биете в гърдите колко големи и истински борци против системата сте. А в същото време плюете по студентите, че не правели нищо и били пишман опозиция, макари те да организираха протестите, на които вие наготово дойдохте... Тъй че организирайте си сами протести щом сте толкова недоволни от мирните български граждани... Айде, чакам да ви видим колко ще успеете.
Ако успеете, аз ще съм първия, който ще ви поздрави не заради методите ви на действие, а заради това, че показвате качества като български граждани и то активни. Защото когато няма протести вас никакви ви няма, а само плюете срещу останалите българи колко "овчедушни" и "заблудени" били.

kristo
02-01-2009, 21:57
97ма,а и 89-та точно агитката на Левски свали правителството,така че нещо си в заблуда,че нищо не сме правили :)
:lol: :razz: 8-)
Агитката на Левски бутнала правителствата, то бива смешки, ама това е върха. Сигурно и агент Николай-Стефан(Георги Марков) също е сред тея, които бутнаха правителствата, нали е "правоверен антикомунист" както повечето хора от ръководството на Левски...
И ти беше ли там тогава на тези протести, та се пишеш и ти сред протестиращите (понеже използваш множествено число) :oops:

kristo
02-01-2009, 22:09
Има го документирано, ама къде, дай някакво доказателство?
Това го твърди агент Николай- че агитката на Левски била в основата на 10 ноември 1989 и свалянето на Жан-Виденовото правителство, но аз от мои познати и близки, включително и от родителите ми, които също участваха тогава, такова нещо не е имало. Не казвам, че не може да е имало левскари на протестите, но едва ли са били много и е тъпо ако са участвали там като фенове на футболен отбор на първо място(както и да се казва той).
Всъщност студентите бяха в основата на отмяната на член първи от комунистическата конституция, а ВМРО като начало плюс СДС разбира се след това бяха в основата на свалянето на Виденовото правителство. Така че не приписвай на агитката на Левски заслуги, които няма.

FockidyFockFock
02-01-2009, 22:28
SofiaRegularCunt, oт толкова бой дето са ти правили на главата са ти убили всички мозъчни клетки. :lol:
побойник с побойник.. :lol:
вероятно не знаеш колко хомофилско звучи тва.. :)

kristo
02-02-2009, 11:33
Хубаво, но аз няма как да ти повярвам, макарче разбира се има вариант и да си прав. Мисля, че мнозинството от протестиращите определено не бяха хора, които се интересуват от футбол, а и не е правена анкета колко от тях са били фенове на един или друг отбор. така че няма смисъл да се спори по въпроса според мене :wink:

ULTRA_LEVSKI
02-03-2009, 10:12
http://img5.imageshack.us/img5/1757/normalko2sn1.jpg (http://imageshack.us)
[URL=http://g.imageshack.us/img5/normalko2s

Кристо, достатъчно съм ти писал за Агитката на ЛЕВСКИ (кои, какви са и какво са направили), така че няма смисъл да се повтаряме.

kristo
02-03-2009, 10:56
Спора беше друг и се състои в това, че футболните ултраси не са организирали самостоятелни протести и митинги, а не в това колко фена на Левски или други отбори са участвали в митингите 89-та и 97-ма. А това, че са участвали- евала им правя, това че съм цесекар няма значение в случая, уважавам всички, които се бореха 89-та и 97-ма.
Но ето, моите родители и двамата са цесекари(макари не запалени определено) и участваха доста активно в тези протести, особено в този 97-ма, тъй че не мисля за особено значимо това кой на кой отбор е привърженик в такива случаи. И това ме дразни, че тези протести започнаха да се футболизират, да се превръщат пак в някакъв начин за противпоставяне между привържениците на отделните отбори, а това е най-голямата глупост.
Просто повечето от хората, участващи в тези протести не са хора, интересуващи се от футбол и това на кои отбори са привърженици не може да се разбере.
Факта е, че 97-ма протестите бяха организирани най-вече от ВМРО, не го казвам, защото съм член на тази Организация, а защото имам доста сведения по въпроса, а и съм гледал подробни репортажи. Просто после СДС обраха лаврите и си присвоиха свалянето на Виденовото правителство, а отначало Костов се правеше на ударен и дори открито не подкрепяше протестите. И вече когато видя, че всичко е организирано и става сериозно, тогава изплува и обра лаврите.

ULTRA_LEVSKI
02-03-2009, 11:47
Хората от агитката бяха най-многобройни, те бяха водещите лица на митинга и хората, които пробиха кордона. Жалко, че сега Сектор Б няма тази маса и на 14-ти не повторихме, а още по-жалкото е, че не можем да се обединим.

FockidyFockFock
02-03-2009, 17:32
Глобале, ква е тая от подписа бе? Да не е поддръжничка на ДОИП? :D

RiseGirl
02-04-2009, 16:21
http://www.youtube.com/watch?v=I8EDLCe9d7s

ULTRA_LEVSKI
02-04-2009, 19:17
[22:03:42] . каза: eto pro4erti predi malko
[22:03:45] . каза: kakvo popitah
[22:03:49] . каза: i kakvo mi otgovarqt
[22:03:51] . каза: pro4eti
[22:03:54] . каза: i go razprati
[22:03:58] . каза: ок
[22:04:00] . каза: na si4ki da vidqt bulgariq dokude stigna
[22:04:03] . каза: samo pro4etete
[22:04:04] . каза: pozor
[22:04:05] . каза: ni6tteta
[22:04:09] . каза: pozor
[22:04:10] . каза: sram
[22:04:12] . каза: sram
[22:04:14] . каза: ni6teta
[22:04:16] . каза: [21:41:43] CAMORATA каза: znae6 li kak s ekazva
[21:41:52] CAMORATA каза: 4ovekut , koito e podpisalsmurtnatya prisuda
[21:41:57] CAMORATA каза: na VASIL IVANOV KUN4EV????
[21:41:59] CAMORATA каза: imeto mu
[21:42:54] Мария Боянова каза: извиниме но аз първо незнам,или в момента не мога да се сетя кой е този Васил Кунчев?
[22:04:32] .. каза: тц-тц-тц-тц
[22:04:34] . каза: pozor
[22:04:36] .. каза: ;(
[22:04:41] . каза: kazva se ABDUL AZIS
[22:04:48] . каза: i mangal sususu6toto ime
[22:04:51] . каза: pee 4alga
[22:04:55] . каза: pozor
[22:04:56] . каза: pozior
[22:04:56] .. каза: аха
[22:04:57] Тодор каза: pozor
[22:05:01] Тодор каза: nema dumi'

Ето затова протестите в България няма да изпълняват целите си... Смърт за ИЗКРИВЕНОТО БЪЛГАРСКО "МИСЛЕНЕ" !

ScionOfStorm
02-04-2009, 21:16
хахаха, то е тъжно де.
ако е под 10-11 й е простено, което не ми се вярва..

FockidyFockFock
02-04-2009, 21:18
извиниме, незнам

](*,)

Alabalaportokala
02-04-2009, 22:44
хахаха, то е тъжно де.

Тя и да е, пак е непростимо

ScionOfStorm
02-05-2009, 07:25
е, ако мама и тати не са й говорили, откъде да знае. по-малките (особено днес) хич не им пука за това, освен ако не ги накарат в даскало, а ние май в 5 клас някъде говорихме за Левски (ама може и да се лъжа).

но си прав като цяло, де.. :)

ULTRA_LEVSKI
02-05-2009, 07:47
хахаха, то е тъжно де.
По-голяма е от теб и от мен...

Alabalaportokala
02-05-2009, 12:32
е, ако мама и тати не са й говорили, откъде да знае. по-малките (особено днес) хич не им пука за това, освен ако не ги накарат в даскало, а ние май в 5 клас някъде говорихме за Левски (ама може и да се лъжа).

но си прав като цяло, де.. :)

По рано се почва, но пък неграмотността е нещо които не трябва да ни учудва. Народа си е изпростява. Далавера за управляващите.

Jesus
02-05-2009, 12:35
Тази Мария усещам че е руса :D

ULTRA_LEVSKI
02-06-2009, 09:42
http://vbox7.com/play:d2b80f16

Към тъпата Мария добявам и тая тъпа селянка.. ЕБЕМ ТИ МЛАДИ ХОРА, ЕБЕМ Ти...

ScionOfStorm
02-06-2009, 10:10
хахахаха, това с нечифтокопитните беше баси култа 8-)

TERRORMACHINE
02-06-2009, 10:11
хахахаха, това с нечифтокопитните беше баси култа 8-)Тая ще и излезе прякор нечифтокопитното!!!

Skillett
02-06-2009, 15:45
ебахти крантата тъпа 8)

Still1ME1Still1HERE
02-09-2009, 17:12
Протестите дават фира - исканията се размиват и минават в странична посока, следващият протест е в срядя, но май няма да ходя. Трябва да се направи изцяло нов протест за ДОИП и забрана на ДПС.На който ще отидеш ти ииии...хмм...а,да - сетих се! онова момиче с ДОИП-а :D На твоя простест ще дойдат не повече от 20-30 човека - нищо лично,така мисля ;)

Canis_Dirus
02-09-2009, 19:21
Глобале, какво ще стане с кежуалите, като приемем ДОИП?

А с метълите?
А с емотата?
А с фешъните?
С масоните?
С негрите?
С циганите?
С цената на баничките?
С Алкохолното съдържание на бозата?
С рейтинга на сутрешния блок на БНТ?

Pliok0019
02-09-2009, 22:23
Тази Мария усещам че е руса :D
Моля?

w0sh
02-09-2009, 22:27
tova DOIP mi zvuchi kato ideiq na niakoi kraino travmiran um,,

woshata
02-10-2009, 08:32
tova DOIP mi zvuchi kato ideiq na niakoi kraino travmiran um,,то си е нещо такова почти ..

Canis_Dirus
02-10-2009, 09:45
ДОИП

дОИп

дОЙп

FockidyFockFock
02-10-2009, 12:32
ДОИП за Станишев.

ДОИП за Доган.

Heil АВТОРЪТ, за голяма и силна Албена!

ScionOfStorm
02-10-2009, 13:06
Е аз съм възмутен от вашето пропагандистко поведение в един невинен тийн форум!

:-x :-x :o

ScionOfStorm
02-10-2009, 13:13
Азе сом сепаратист, никакъв ДОИП!

Долу Бритни, само Кристина Агилера. :o

FockidyFockFock
02-10-2009, 13:42
Не би могъл да се противопоставиш на АВТОРЪТ. Невежа.

ДОИП и народна музика FOR LIFE!

b0Nb0n
02-10-2009, 13:55

barka6 spored doip ako slu6a6 narodna muzika si selqnin osven ako ne smqta6 britni i madona za narodna muzika :lol:

FockidyFockFock
02-10-2009, 14:00

barka6 spored doip ako slu6a6 narodna muzika si selqnin osven ako ne smqta6 britni i madona za narodna muzika :lol:
След като ДОИП завладее Света, Бритни ще стане новата Славка Калчева. Нейните текстове, ще бъдат въведени в учебния материал за Първи клас!

ДОИП за "Меча кръв" и хартиени торбички!

InitialD
02-10-2009, 16:14
Вярно ли щяло да има форумна среща утре от 10:30 пред парламента?

Това пък къде го чу!?

kristo
02-11-2009, 12:46
И ще изберем Глобала за Райхсканцлер на Българския райх 8-)

ScionOfStorm
02-12-2009, 14:33
Много ясно се вижда, че той сам си го е сложил. Миналия път му беше отпред.

ХАХАХАХАХАХХАА
:lol: :lol:

FockidyFockFock
02-12-2009, 15:46
Глобале, ти там сигурно си се побъркал.

Пълно с пенсионери + Слави Трифонов като "фон" на цялото това мероприятие. :D

b0Nb0n
02-12-2009, 15:53
izlaga6 se mnogo ti e malak lista na koito pi6e doip vij gi drugite kvi sa golemi pak tvoito kato list ot tetradka sedi

Serseri91
02-12-2009, 17:55
izlaga6 se mnogo ti e malak lista na koito pi6e doip vij gi drugite kvi sa golemi pak tvoito kato list ot tetradka sedi
капка по капка гьол става :р
Не че го защитавам, но той поне е бил там и е драпал да направи нещо.Не ми скачайте с версията, че с 20 човека нищо няма да стани.Разбира се няма да стани ако всеки мисли така.Какво направихме с тоя протест?Някой да е подкрепил земеделците?А учителите?Ако не се подкрепяме взаимно няма да стани.Нищо, че нямате общи интереси.

woshata
02-12-2009, 17:57
ок щом няма да стани :-)

FockidyFockFock
02-12-2009, 18:22
Глобале, ти там сигурно си се побъркал.

Пълно с пенсионери + Слави Трифонов като "фон" на цялото това мероприятие. :D
Ами да беше дошъл и ти и нямаше да са само пенсионери. Те са си редовни там. Селянина Трифонов го пуснаха за малко и камерата го е хванала. Откога ти пука дали нещо ме побърква?

Направи по-голям и го донеси и залепи. И се научи да пишеш на кирилица.

Чуек, шегуваш ли се? Та ти си АВТОРЪТ бе!

Хартиени торбички и материали за апликации, за една по-силна АЛБЕНА!