View Full Version : Проблем или е нормално?
nikemilov
01-14-2009, 15:31
Здравейте! Днес със приятеката ми се заиграхме така да се каже и аз пъхнах няколко пръста във вагината и, но след като ги извадих по тях имаше някаква много гадна червено-кафеникава гъста течност... След около 5-6 дни би трябвало да й дойде месечния цикъл. Досега не се е случвало и искам да питам това проблем ли е (инфекция или болест) или е нормално преди цикъл? Не може да е венерическа болест, защото и двамата сме си първи и така. Въпроса е нормално ли е?
NeSumJenaTi
01-14-2009, 15:52
Здравейте! Днес със приятеката ми се заиграхме така да се каже и аз пъхнах няколко пръста във вагината и, но след като ги извадих по тях имаше някаква много гадна червено-кафеникава гъста течност... След около 5-6 дни би трябвало да й дойде месечния цикъл. Досега не се е случвало и искам да питам това проблем ли е (инфекция или болест) или е нормално преди цикъл? Не може да е венерическа болест, защото и двамата сме си първи и така. Въпроса е нормално ли е?
Може днес да и дойде :) Тази нощ може да и избие . Изчакай до утре и пиши дали и е дошло
girl_in_black
01-14-2009, 15:53
Най-вероятно е цикълът и да е дошъл по-рано.В началото менструалната кръв е тъмночервено-кафеникава.
това е нещо като синдром че скоро ще и дойде
това е нещо като синдром че скоро ще и дойде
+1 нищо сериозно, освен че няколко дена няма да има такива игрички :-D
nikemilov
01-14-2009, 16:27
Благодаря за отговорите, помогнахме ми много. Смятам темата за изчерпана, нека модератор се намеси. Лека вечер! :)
Най-вероятно е цикълът и да е дошъл по-рано.В началото менструалната кръв е тъмночервено-кафеникава.
+ 1
nikemilov
01-15-2009, 17:05
Бременна е!!! :grin:
Да, много си остроумен.. Тъпак.
Някой по-горе каза да пиша какво е станало - снощи вечерта й дойде. :)
sh3_1s_7h3_0n3
01-15-2009, 17:12
Бременна е!!! :grin:
Да, много си остроумен.. Тъпак.
Някой по-горе каза да пиша какво е станало - снощи вечерта й дойде. :)
Следователно наистина няма нищо обезпокоително. ;)
Заключвам темата по желание на автора. :)