View Full Version : Искам да съм с него.. ;(
Здравейте..аМии..пак съм аз.. 8-)
Ма ше се побъркам..
Таа от предишните ми две теми сте разбрали,че с момчето ми ходим 2 месеца.1 месец всичко беше страхотно,той постоянно ми говореше хубави неща,казваше ми,че му липсвам,че иска да е с мен..и сякви такива.
От 1 месец обаче нещата са различни,той ми каза,че е охладнял,но че иска да оправим нещата.Е..два дена се опитвах да ги оправя,държа се мило с него и тн..Ама то неможе само аз ад се опитвам да оправя нещо.Той сякаш е по-студен и безчувствен..И това ме кара дори и без да искам да се отдръпвам от него..А не искам да е така.. :(
Искам да се боря да остана с него и всичко да си е както преди но..как? :(
любов на сила не може....ако нямате допирни точки просто не виждам как ще продължите
NaNa_SladuRana
01-15-2009, 13:04
е поне знаеш кво искаш и това е начало...
malkotoo
01-15-2009, 13:34
кажи му го на него :-P
Просто не сте един за друг :? Не разбирам защо се измъчваш намери си някой друг, все пак не е единтвен на света.
Кажи на момчето в прав текст какво мислиш и какво искаш!
Не става само със желание, а и колкото и да ни се иска неможем да върнем времето назад и да поправим грешките си или просто да го върнем защото ни е било хубаво...няма как! Искай да оправиш нещата, говори,защото няма как да ги върнеш!
TuttiFrutti
01-15-2009, 19:23
e ti kvo ochakvash za dva dena da stane neshto li?!?!?!?! i kazvash durjish se milo s nego ... Spored mene trqq da se dyrjish milo s nego po vsqko edno vreme ama nz moje da sym s ostareli predstavi ... Kak ochakvashda postignesh ne6to za nekvi si dva dena ... Ti si luda
soul1199
01-15-2009, 19:27
moje da ima dryga,pogovorete i my kaji,4e ne samo ti trqbva da pravi6 opiti :)
KimBerLy1912
01-15-2009, 19:29
Е че кво е боло "преди" ? Човек вие сте били заедно два месеца само..Кво толкова ви е станало,че да си омръзнете след първия?
С моя сме заедно 1 година и 10 месеца..и смея да твърдя,че нещата са си "както преди" ...
Кажи как при мен се получава,а при теб не? Смятам,че след това ще можеш да си отговориш и на първия въпрос...
ем бори се докрай... говори с него и му обясни.. че за да се оправи връзката дрън дрън е нужно и двамата да се постарае ако се обичате...
kobrichka
01-16-2009, 04:05
Малко ми е странно едва за 2 месеца и вече да е охладнял към тебе.Според мен няма смисъл да продължавате,първите месеци в една връзка са едни от най-хубавите.След като той е охладнял едва на вторият месец,какво остава за след още два или дори след година?! Ти се опитваш да се оправят отношенията ви той не, той е охладнял към теб,според мен е ясено...няма смисъл да продължавате.Мисля,че и ти го знаеш,но не искаш да го повярваш.Както каза x3eme "любов на сила не може..."
ninjadorf
01-16-2009, 06:28
хей.. 2 месеца не са толкова много.. най - добре поговори с него на тази тема.. и ако пак ти каже това.. кажи му че не искаш да си с него.. ще ти е трудно.. но ще ти мине
SoFarSoG00d
01-16-2009, 07:51
Недей да насилваш нещата,за да има връзка,трябва да има съвпадение на чувства.Ако той не желае да сте заедно,ти не може да направиш нищо по въпроса,колкото и да е неприятно и болезнено,запази нужното самоуважениеи позволи тази връзка да приключи и всеки да поеме по своя път.
Wrathchild
01-16-2009, 08:20
Голяма любов ще да е било...
Всичко идва за да си отиде така е :)
kotenceto24
01-16-2009, 16:52
nz kfo da ti kaja, no spored men ima i drugo momi4e osven teb, smisal toi e sre6tal druga i iska da e s neq i za tva, a moje i nqkoi da mu e kazal ne6to za teb i za tva da stava taka... nz :(